22246
Hattrick
-
Ismét lesújtott rám a sors, 3:1-gyel kiestünk a kupából, és még sohasem sikerült túlélnem a 3. kört pályafutásom során! Az első félidőben 5 (!) helyzetünk maradt ki. -
Rudee #21845 Valahogy éreztem, hogy lassan jön egy fontos játékosnál is a sérülés, de azért ennyire ne basszon már ki velem. A bajnokin kp-t játszó Albach-ot lerúgták, aztán még a helyére beálló Brianda is megsérült. Remélem 3-3 hét lesz, mert akkor tuti abbahagyom. -
Elegem is lett, eladom az egyiket. 6 ezer feletti összeget visz el hetente a már hosszú ideje hozott nulla teljesítményeivel (kb. 3 csillag), repül is szépen.
Van még egy földöntúlim, ha ő sem javul a következő hetekben, szintén eladom - ő 8-9 ezret visz maximum 5 csillagért, de már hetek óta csak 4 körüli értékelést nyom le. -
Sajnálom, de ha nem élvezed, akkor tényleg nincs értelme folytatni. Nem akarok nagyon okos lenni, de ha kicsit jobban odafigyelnél a gammára, simán eredményesebb lennél. Ha úgy döntesz hogy maradsz, és okosan bevásárolsz és nevelsz és simán bent maradsz, akkor jövőre harcban lehetnél a feljutásért. De ennek csak akkor van értelme (még mindig nem akarok okos lenni), ha végre úgy játszanál ezzel a gammával ahogyan kell. Most mondanám azt, hogy add ide a csapatod egy szezonra és megmutatom az utat ... de ilyet nem lehet. -
Teljesen visszaesett a középpályásaim formája, sikerült is leadni a meccset 3-1-ről otthon. Hihetetlen... -
Fc. Catalunya - Blaugrana FC 3 - 1
1 - 0 Guerau Malondro 13'
2 - 0 Pasquale Cipriani 25'
2 - 1 Andrea Clessidra 35'
3 - 1 Pasquale Cipriani 49'
241
Védelem: 91
Középpálya: 90
Támadás: 60
Talán az eddigi legjobb teljesítményt sikerült nyújtanunk, begyűjtöttük a 3 pontot a tavalyi bronzérmes ellen. Egyre erősebb a középpálya, hét közben egy kiváló kapust is sikerült beszerezni, így minden adott idén egy jó eredmény eléréséhez. :) -
Jobb is igy Gyuri, ami nem megy azt nem kell eroltetni! -
geo91 #21839 tele a faszom, minden játékosom átadón, ingyen. jó szemezgetést. -
Rudee #21838 Ex Pepita F.C. - Klitoriszkapitány 2-0 (2-0)
21' Måns Nilsson
25' László Fehér
Meglepő eredmény, remélem lesz még idén bőven ilyen.
33 998 eFt meccsbevétel, az is jól jön. -
Koszi. Sajna nalam is volt egy serules. -
-
Tátika - Foxtrotty 0:1
g: Sallói (6)
Egy keresztes és egy tapaszos sérülés... Ráadásul fele kezdőcsapat csapnivaló formában. Mi lesz itt... -
Bravur dontetlen!:) Kiemlkedo vs. jo kozeppalya, es megis sikerult elhozni egy pontot Obudarol.
Óbuda F.C. - Budapesti Spartacus
H I
66% 34%
2 - 2
0 - 1 Milojko Nikoliæ 31'
1 - 1 Anthony Chessa 69'
1 - 2 Samuli Siurua 83'
2 - 2 Caspar Wernicke 87'
Kivaloan kezdtuk a szezont! -
Nem ma van a forduló? Mert szokás szerint megint ledöglött ez a sz*r. Semmi nem megy. -
bende999 #21832 Üdv mindenkinek!
Rég írtam ide de szoktam látogatni olvasgatni a véleményetek. Én egy gyengécske VI.-os vagyok oroszlán néven, és ha megengeditek véleményem nekem összességében nőtt a TSI én j.szerv. adok nekik és bár képességben nem léptek de nem baj. -
adenin2 #21831 Igen nálam is csökkent a TSI, egy előnye van a fizetés is csökken. Előző héthez képest 1500e Ft-tal kevesebb bért is kellett fizetnem. -
Rudee #21830 Olyan jó, mikor a csapat legjobbjának 2 szinttel esik a formája. 6.5 csillagról az 5.5 is alig lesz meg -
BANZAI!!!
Egy képesség növekedett! János Németh A játékos Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Donát Tibor A játékos Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Sebastian Katholm A játékos Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Sergio Altomonte A játékos Védekezés képessége ragyogó szintről lenyűgöző szintre emelkedett. -
Merida85 #21828 Udv, VI.377 Szeged LCF neven jatszok csapatom
Ezek szerint nem csak nalam esik a tsi :S -
Merida85 #21827 mmm -
Két hete még 600e felett volt az össz TSI a keretben, múlt héten 585e, most 574e.... Köszönhetően a sok formaesésnek, ami jellemző az új szezon kezdetére. De ez azért nagyon durva. -
geo91 #21825 odabasz :O -
adenin2 #21824
Továbba is ő a legjobb ifim és remélem ő be kerül az u20-ba később meg a felnőttek közé is. Még csak 17, de pár nap múlva már 18 lesz. Már árbecslésre se ír semmit, mert azt írja ilyet nem adtak el mostanában. -
Az egyik haverom csoportjában (gyenge 6. osztály) van egy szabad hely.
Tudtok esetleg valakit, aki most akar kezdeni? -
B csapattal 5:2-vel, laza játékkal továbbmentem egy elég gyenge ellenféllel szemben. -
Undorító büntetőkkel kiestem a kupából, pedig mindenben jobb voltam nála. Mázlista. -
-
Rudee #21819 Igen, talán már az U3-as válogatottba is behívják :D -
És ez mikorra lesz meg? 2 éves korára? :D -
Rudee #21817 Leböfizi
Remélem lesz olyan, mint Gerőce, mert akkor eladhatom az egyik külföldi védőt. -
Nekem 25 játékosom van, és 31.000 körül van a fizetés. De nálam 23 magyar játékos van, ezért ha külföldiek lennének, akkor 37.000 körül lenne.
Melyik a csapatod? -
És a pelenkát dobja az ellenfél nyakába? :)
Vagy csak szimplán kiköpi rá a cumit? :D -
Rudee #21814 Végre sikerült jóra kimaxolni az egyik ifim védekezését 1 éves kora előtt. -
Így már értem, és logikus is. :)
Egyébként te/ti mennyit költötök fizetésekre? Ez a 33 ezres összeg mondható még egészségesnek? Hazai meccsek alkalmával nincs vele nagy gond, idegenben vesz le sokat. A szinten tartás a célom, a nagyobb bevételeket pedig az eladásokból hozom.
Az idei szezonomról még nem írtam, vereséggel kezdtem idegenben (2-1). Két új védőt szereztem, remélem velük eléggé javul majd a győzelmi arányom, sok gólt kaptam tavaly. A következő fordulóban lehet megint zakó lesz, a tavalyi aranyérmest fogadom, magasan a bajnokság esélyese ismét. -
Ja, és az előbb említett csapat a 7. helyen kizúgott a csoportból, míg én feleannyi TSI-vel bronzérmes lettem.
Ennyit számít. :) -
Ilyen szempontból szerintem a HT-ben nem lehet csalni.
Nem olyan furcsa dolog az általad említett eset. A tavalyi szezonban volt egy csapat nálunk, akinek az összes TSI-je 1 millió felett volt, és volt sok olyan játékosa, akinek a TSI-je 150-160.000 volt. Mondom, atyaisten!
Aztán kitette átadóra, és mit látok? Az átadása legendás (17), a fő tulajdonsága pedig kiemelkedő... Ezért volt magas a TSI.
Szóval a te esetedben is szerintem erről van szó, nem fő tulajdonság van feledzve (ezért magas a TSI), hanem valami másodlagos (mondjuk átadás), és ezért alacsony a fizetés.
Nézd meg, hogy hány csillagot játszanak ezek a játékosok, az mindennél beszédesebb lesz! -
Megmondom őszintén Sysfox, nem szeretném "bemártani" az egyént, csak szimplán érdekesnek tartom. Esetleg privátban elküldöm, ha nagyon érdekel.
Ötödben, főleg ilyen játékosokkal nem igazán értem, hogy jöhet ez össze. Először azt hittem, hogy magyar játékosokat foglalkoztat, emiatt olcsóbbak a fizetések, de nem, az említettek közül például kettő külföldi (spanyol, német).
Megnéztem a bajnokságában egy-két másik csapatot, a többiek 40 ezer körüli pénzeket dobnak ki hetente, a hasonló játékosaik pedig 6-7 ezer körül keresnek. Szóval tényleg nem értem. -
Melyik csapat ez? -
Szóval senki se tudja. -
Most nézem a kupás ellenfelem, ötödosztályost kaptam (én hatodos vagyok). A játékosait is meglestem, és elég furcsa dolgot találtam...
27 éves, 63 ezer TSI-s középpályása
25 éves, 58 ezer TSI-s középpályása
27 éves, 40 ezer TSI-s szélsője
Mind 1500 eFT körül keresnek, plusz a 20%-os bónusz. Ezek a legjobbjai, ezért írtam őket. A teljes keret fizetése 11 ezer eFT. :O
Nem tudjátok mi ez? Ez hogy lehet? Az én keretem 33 ezer eFt-ot visz el minden héten, ami baromi sok, de muszáj a minőség.