Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Csak annyi a baja, hogy hülyeséget mondott és pont én javítottam ki.
Ha te tetted volna helyre, akkor nem lenne ez a cirkusz, mert igazat adott volna neked.
Amúgy meg a "hasonló kapusom van" nálam is azt jelenti, hogy most van hasonló kapusom és nem azt, hogy majd lesz egyszer.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy meg én is a jelenlegi állapotban hasonlítottam össze a játékosokat.<#kacsint>#kacsint>
Mert Mihály szerint most szar, de ha edzeném még szezon végéig, akkor egybõl isten lenne.....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De, ahogy gabber is írta.
Azzal nem sokat ér, ha a kapusa 3 év múlva sokkal jobb lesz, mint green kapusa, hiszen a kapus fontos a játékban és jelenleg az õ kapusai 3 csillagot is csak véletlenül tudnak.
Egy sarkított példával.
Ha most anyagi gondjaid vannak akkor mit érsz azzal, ha tudod, hogy 3 év múlva milliomos leszel?<#kacsint>#kacsint>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tudtam baszki, ha nem írom oda konkrétan, hanem csak körbeírom, akkor valaki majd jól félreérti. Nem, nem a jövõben, hanem a játék ebben a pillanatában hasonlítottunk össze két játékost. Szó nem volt arról, hogy a 18 éves elérheti-e azt a szintet vagy nem, amit a 21 éves most tud. Arról volt a téma, hogy István szerint az õ 18 éves 2,5 csillagot tudó játékosa a jelen pillanatban, szerinte hasonló mint a linkelt 21 éves 4,5 csillagot tudó másik játékos. Misi szerint, és szerintem sem az.
<#vigyor1>#vigyor1>
21 evesen siman lehet jobb a tapasztalata, a TSI-je, hozhat siman annyi csillagot.
Soroljam tovabb ?
Szerintem ennyi dio alatt siman utolerheti, vagy legalabbis tobb eselye lesz mint a Palermonak utolerni az Intert. 😄
-tied 18 éves, övé 21
-tied öntörvényû és lobbanékony (negatív), övé szimpatikus és kiegyensúlyozott (pozitív)
-tied tapasztalata pocsék, övé egy szinttel feljebb van azaz csapnivaló
-tied téjesíje 9 880, övé 13 100
-tied csinál 2,5 csillagot, övé 4,5-et
hogy értetted a hasonlóságot?
Ráadásul tele van pozitív tulajdonsággal, tehát igazi csapatember.
Egyáltalán nem utállak, hiszen semmi okom rá.
Az, hogy piszkálsz és belekötsz a hibáimba évek múlva is az nem befolyásolja, hogy hogyan viselkedem veled.
Amúgy meg nem estem neked csak javasoltam, hogy cseréld le a kapusodat, mert kevés csillagot hoz.
Az õ kapusa a HO szerint megfelelõ forma, megfelelõ erõnlét értéken 4,25-ös, de a jelenlegi erõnlét forma értéken hoznia kellene az 5 csillagot.
Összehasonlításként a te átadólistán lévõ kapusod (annak ismerem az értékeit):
3 évvel fiatalabb, tehát bõven jobb lehetne, mint az övé, ha tovább edzenéd. (nem értem, hogy miért pont most adod el, amikor leszállóban vannak a piaci árak)
A te kapusodnak 2 rossz tulajdonsága is van.
Megfelelõ megfelelõn 3, 84-es.
Ha most még edzetted volna a szezon végéig lép 1-2 szintet és a dupláját vagy még többet kapsz érte a következõ szezon elején. (amikor az egekben vannak az átrak)
Nem megbántani akartalak csak jó szándékkal tanácsot adni.
Idén (elvileg jobb kapussal és védelemmel) 10 mérkõzés alatt kaptam 15 gólt.
Idén cél a 2. hely.
Ez azt jelenti, hogy az egyik szélsõ hátvédet és az egyik csatárt kivéve azok játszanak, akik ma játszottak.
Azt, hogy csinálod, hogy alig kapsz gólt, még akkor is, ha sokkal jobb az ellenfél csapata?
Amúgy kihívtalak nálad kupaszabályokkal játszandó barátságos mérkõzésre.
Gondolom mindketten a tartalékokkal állunk ki, mert neked is és nekem is lesz még fontos meccsünk és nehogy lesérüljön valaki.
Te, hogy gondolod?
Remélem a hazai pálya elõnye és a fantasztikus közönségem támogatása mellett sikerül meglepetést okoznom.
Amúgy neked is jó kis csapatod van.
Egyszer szívesen megmérkõznék veled egy ki-ki meccsen.
Nem hülyeség, amit nekem kihoz kezdõnek.
Azzal a cserével a csapatban, amit javasol erõsödne a védelmem (így is erõsebb, mint a 6. osztály átlaga) és gyengülne a középpályám (amit edzek) és a támadójátékom. (ami így is elég gyenge)
Ezzel azt akarom kihozni, hogy nem rossz kis oldal, de figyelni kell arra, hogy mit ajánl és nem szabad benne vakon bízni.
(utóbbit azért favorizálom, mert a csapat képességei alapján kidobja a legjobb összeállítást)
Szoktak tõlem tanácsot kérni a Hattrickban és Atinak (Rynart FC) is én segítettem összerakni az új csapatát, miután törölték neki a régit.
Ati eredményeit nyomon is követem.
19 éves és 14 napos, következõ születésnap: 2011-01-26
Születési hely: Russia
Forma: jó, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-06-30 óta (11/42), 1sz)
TSI: 2 880
Fizetés: 228 eFt (190 eFt ) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 3 648 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: nagyszerû Átadás: középszerû
Szélsõjáték: pocsék Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerû
Határidõ: 2010-10-23
Kikiáltási ár: 45 000 eFt
------------------------------------
Marco Comito
18 éves és 32 napos, következõ születésnap: 2011-01-08
Születési hely:: Italy
Forma: jó, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-07-06 óta (12/42), 15h 1n)
TSI: 3 340
Fizetés: 180 eFt (150 eFt ) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 2 880 eFt /szezon
Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: nagyszerû Átadás: gyenge
Szélsõjáték: középszerû Védekezés: gyenge
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Határidõ: 2010-10-23
Kikiáltási ár: 150 000 eFt
Én a helyében már rég beszereztem volna egy 26-27 éves rutinos kapust és átálltam volna védõedzésre 17 éves fiatal védõkkel.
Magic Family - Passion Flowers 4 - 0 (300803901)
Egész nap esett az esõ, 2208 szurkoló mégis inkább élõben nézte a közeli Magic Family Arena stadionban megrendezendõ mérkõzést.
Gólszerzõim:
1 - 0 Stefano Migliorati 10'
2 - 0 Basile Hemelsoet 14'
3 - 0 Torquato Squillante 50'
4 - 0 Maricel Vasilescu 68'
Lap és sérülés nem volt.
Azért raktam be a mérkõzést, mert bemutatkozott rajta a két új igazolásom.
Ráadásul mindketten góllal.
Remélem ez jó jel a hétvégi meccs elõtt, ahol is hazai pályán fogadjuk a csoport toronymagasan legjobb csapatát.
Egy vereségük van (meglepetés volt a javából az is) és 56 - 7-es gólkülönbségük.
És jött helyette egy kapus:
Ára: 356 200 eFt
Alfredo Medrano (267390639)
Spain 21 éves és 31 napos, következõ születésnap: 2011-01-09
Forma: jó, erõnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: GreenCastle (2010-10-18 óta)
TSI: 13 100
Fizetés: 1 082 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 10/20 kiemelkedõ
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Ha ki akarsz esni az más kérdés, de ÁSE ellen akkor is kötelezõ a gyõzelem.<#kacsint>#kacsint>
A Hattrickban, ha van egy elmentett alapfelállásod, akkor belefér, hogy ritkábban lépj be és mégis nyerheted a mérkõzéseket.
Hogy ez jó vagy nem az már más kérdés, fõleg, hogy elvileg a játék azt is díjazza, ha nézed a mérkõzést, amit éppen játszol.
Én is naponta bújom a játékot és igyekszem egyre jobb csapatot összerakni.
Amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha a 7. ben tényleg védõket akarsz edzeni, akkor vidd el a szélsõ védõmet.
Hányni tudnék tõle! Én meg naponta bújom órákat azt még helyzetem sincs meccsenként! Pedig már minden végig állítottam!
Nem igazolok senkit, kiesem, lesz új edzõm, építem a stadiont, maradok hetedben.
Következõ szezonban csapat építés a hatodra, ahol biztos bennt maradást akarok, ha nem delete....
Legalábbis szerintem.
FC Gooner ellen nincs esélyed, de Nagyétkû Favágók éa Mecseknádasd CF kis szerencsével verhetõ, míg ÁSE ellen kötelezõ a gyõzelem.
Mivel FC Gooner ellen esélyed sincs idegenben, így én lazáznék ellene.
Ha van pénzed akkor igazolj egy kapust,egy középpályást, egy középsõ védõt és egy szélsõ védõt. (ez szerintem a fontossági sorrend)
Ha jól igazolsz szerintem benn maradhatsz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!