22246
Hattrick
-
#17563 Nem tudom mit csinaljak mert a rakovetkezo heten ujra ezzel a csapattal jatszom csak akkor idegenben, es ha most bedobom a MOTS-ot akkor ket het mulva biztos zako. -
#17562 én fejbol nem vágom, de van valahol valami olyan táblázat, hogy egy mots után hány pic kell, hogy visszaálljon az eredeti állapot. -
#17561 Ketszer lazaztam a legutobbi MOTS ota, szerintetek beallithatom most ujra? Ha jol emlekszem elotte is lazaztam egyszer, vagy ketszer. -
#17560 ja és a 8.72-es loddarod és a 45-os csillagod és a 156-os hatstatod szerintem gyenge /hozzám hasonlítva is gyengébb minden ilyen értéked/, azon kellene erosíteni.
http://alltid.org/team/1646839/graphs/ -
#17559 azonos erosségu volt a kozéppályátok, goljait pontrugásbol szerezte. -
#17558 Nekem egy verhető úgymond sereghajtó jutott a két meccsre, de nehéz dolgom lesz, főleg a hétvégén, mivel eltiltott a legjobb kp.-m, illetve sérült az egyik legjobb védőm.. Őt még tudom pótolni, de a kp.-t nehéz lesz.. -
#17557 na akkor sietek én is beiratkozni. -
#17556 Én következő két meccsemen megpróbálom hozni az X-et, 0-0ban reménykedek :) -
#17555 Nekem is baszott nagy rangadoim lesznek, ketszer jatszom egymas utan az elsovel! -
#17554 Ezek itt alap dolgok!
Mondjuk en elgondolkodnek a vedo edzesen, mert (az elejen) eleg csak egy kepessegre koncentralni. Megfelelorol indulva 2 szezonon belul akar 4-5 szint is lephetnek a jatekosok, ami 5 jatekos eladas utan akar masfel milliardot is gyumolcsozhet. -
hapeti #17553 Tegnap várható vereségem volt. 0-4 itthon de vigasztal hogy teltház volt ezen a meccsen és az előző itthonin is. Lassan beruházok egy bővítésre. -
#17552 ismét köszi. rámegyek a szélsőjátékra. egyébként jó látni, hogy milyen segítőkész magyar játékosok vannak itt. ez azért valljuk be, nem jellemző. örülök, hogy itt ilyen a közösség. :) ha kérdésem lesz, ide fogom beírni. -
#17551 Mellesleg még nem kaptak gólt a szezonban. -
#17550 A kövi két meccsen fog eldőlni a bajnokság sorsa azt hiszem,az-az hogy meg e nyerem azt,és játszhatok e osztályozót.Eléggé kemény meccs lesz,idegenben kezdek a csoportom riválisával(itt az ideje a szezon legfontosabb meccse utasítással kiküldenem a srácokat).Drukkoljatok hogy basszam meg őket idegenben,de egy oda vissza vágós X-el is kiegyeznék mert jobb a gólarányom sokkal jelenleg. -
#17549 Én a kapusedzést vagy a szélsőjátékot javaslom mert ezek a leggyorsabbak.
Kezdők általában a kapusedzést választják mert avval már egy szezon alatt szép kis kezdőtőkét lehet szerezni. Persze ilyenkor esetleg az eredményesség rovására mehet, de kezdetnek jó! -
#17548 Kar hogy ilyen "oreg"!:( -
#17547 Az eheti ifim eladó, hátha kell valakinek
Marcell Tóth (310013372)
Hungary 19 éves és 59 napos, következő születésnap: 2011-03-03
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-08 óta)
TSI: 200
Fizetés: 66 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidő: 2011-01-11 18:28
Kikiáltási ár: 0 eFt -
#17546 1 szezonnak el kell telnie, hogy felhozhass ifit.
Ha megcsinálod a menedzserképzőt, akkor lesz elég pénzed egy jó edzőre, és utána 1000 körül igazolhatsz 17 éves megfelelő játékosokat. -
#17545 sajnos nem. 24 évesek átlagban. fiatalokat még nem nagyon hoztam. amúgy is inkább az ifire próbálok alapozni, amíg pénzügyileg meg nem erősödöm rendesen. eddig van is egy fiatal játékosom, aki előtt szép jövő állhat. először belőle próbálok pénzt csinálni. persze további tanácsokat is szívesen fogadok. -
#17544 de azok 17-18 évesek? mert csak fiatalokat éri meg edzeni -
#17543 nagyon szépen köszönöm, igyekszem megfogadni a tanácsot. elsőként a játékszervezésre gondoltam edzés szempontjából, de sokan először a szélsőjátékot javasolják. én 4-5-1et játszatok egyelőre (egyetlen normálisnak mondható csatárom van jó gólszerzéssel, a középpályára meg több megfelelő meg középszerű arc is van), ehhez sztem a játékszervezés illik a legjobban. vélemény? -
#17542 Nevelőegyesületként pénzt, 12 488 eFt-ot kaptál egy játékos után.
wow :) -
#17541 először is a legfontosabb : ne bővitsd a stadiont és ne kezd el játékosokat igazolgatni.
Az ifiakadémiát jól tetted hogy megalapítottad, hisz ott is több lehetőség van taktika, csapatépítés szempontjából.
Döntsd el melyik főképességet szeretnéd edzeni (pl:gólszerzés,védekezés,védés,szélsőjáték,játékszervezés) és ha teheted vegyél egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, ez 50 millió ha jól emlékszem. Majd ezek után vegyél olcsón (max1-2 millió) 17 éves játékosokat megfelelő/jó főképességgel amit edzeni szeretnél.
Végül hetekig kell edzened a fiatalokat mert abból lehet pénzt csinálni.
Sok sikert és kitartást hozzá! Ha bármi kérdésed van irj! -
#17540 sziasztok!
pár napja kaptam meg a csapatomat, így én is belevágtam a dolgokba. elolvastam a wikit, hogy tisztában legyek nagyjából az alapokkal, viszont így is sok kérdés maradt bennem. kezdésnek rögtön alapítottam egy akadémiát és az ifit be is neveztem egy bajnokságba. nem tudom, jól tettem-e. sőt igazából eléggé bizonytalan vagyok az egésszel kapcsolatban. tudnátok pár tanácsot adni így az elejére? edzéssel kapcsolatban, igazolások, taktika, edzők, pénzügyek stb. Nagyon megköszönném a segítséget.
sok sikert nektek továbbra is. -
#17539 4-4-2-ben húznék egy tengelyt középen a jobbra esőket a szélre nyilazva, a jobb oldalsókat támadóra nyilazva. A tengely bal oldalán lévőket vissza elé nyilazva, széleken támadás. -
#17538 Kiraly, akkor en is nevezem a sracot a barira!:) -
#17537 Játszhat a barátságoson. -
#17536 Ez tényleg óriási pech volt
Komáromi VSE - Pinnyéd CF 1 - 7
1 - 0 Miklós Balázs 22'
1 - 1 István Jankó 30'
1 - 2 Roland Andrejcsik 37'
1 - 3 Roland Andrejcsik 38'
1 - 4 Uldis Selianis 40'
1 - 5 Alexis Beaumont 49'
1 - 6 Piero Minardi 51'
1 - 7 Uldis Selianis 66'
Lazázva, ezzel átvettem a csoport 2. helyét.
-
#17535 Tegnap 0:0-át játszottam a csoportot vezető csapat ellen!
Így 6 forduló után 7 pontom van, és a 6. helyen állok. -
#17534 Megegyezett a középpályátok, ráadásul az első félidőben jobb volt a birtoklása...
Amúgy három olyan gólt ért el, amit rögzített helyzetből szerzett. Köszönd az eredményt Mr. Random-nak szerintem. Pech, viszont bosszantó.
A játékvezető a mérkőzés 9. percében tizenegyest ítélt a hazai KTE-U csapat javára, melynek a vendég szurkolótábor természetesen nem örült. Ádám Nováki rövid tétovázás után lőtt, és megszerezte a vezetést csapata számára: 1 - 0!
21. perc: Ádám Nováki gyönyörűen rajzolta Kevin Juhász fejére a szögletet, aki magabiztosan bólintotta be a kapus fölött: 2 - 1!
3 - 1 lett az állás a mérkőzés 22. percében, amikor KTE-U számára tizenegyest ítélt a játékvezető, és Ádám Nováki nem hibázott. -
#17533 Nem hiszem!
Ti 4-4-2-ben hogyan allnatak fol ellenuk, kit hova iranyitanatok, es milyen felfogasban jatsznatok?
Mindenkeppen nyernunk kell, raadasul egymas utan ketszer merkozunk meg! -
#17532 Pedig arra az oldalra tettem az egyik legjobb védőm, ahol az ő csatára posztja volt. No mind1, nem lehet mit tenni.. bosszantó nagyon, egy X tényleg reális lett volna.. Remélem nem kerül a bajnokságba ez a vereség..
Amúgy aki eltiltott játékos, az barin játszhat ugye? -
#17531 Maganak is gratula mester, ebbol jovore NB 6 lesz! -
#17530 Az X lett volna reális, de talált egy gólt.
a meccs 30. percében, amikor Jukka Hakulinen áttört a bal szélen, majd a hálóba talált: 1 - 0
Jobb oldali védelmed jó (Átlag alatt)
Bal oldali támadás -ellenfeled- megfelelő (Átlag alatt)
nincs nagy különbség a kettő között, beadta neki a gép -
#17529 -
#17528 Igen, volt egy csatára aki brutál jó, talán 700 milka csokiba került neki.. de én azt nem értem, hogy ha van egy brutál jó védelmem, mi a rákért nem fogom meg a támadásokat? Picit reális lenne nem? Vagy én gondolom rosszul? :( -
#17527 Bonito 0 - 4 C Bucks
0 - 1 Ronny Bach Lauritsen 39'
0 - 2 Juho Mikkola 44'
0 - 3 Juho Mikkola 73'
0 - 4 Ronny Bach Lauritsen 77'
A következő tétmeccsről eltiltva István Makkfalvi 8'
1 sárga lap Bengt Hodor 27'
Tapaszos lett Freddy Carneiro 9'
Megsérült Sandro Matos 43'
Megsérült Tom Hellum 44'
Tiz emberrel is sikerult kapott gol nelkul megusznunk!:) -
#17526 Jogos a felhaborodas, en is igy erzek nemelyik meccsemmel kapcsolatban!
-
#17525 Siman nyertunk,igaz ehhez kellett az ellenfeltol egy kiallitas is.Egyre ugyesebbek a fiuk.Csatarom mar 8golos :) -
#17524 Az nem kifejezes.
100-300as TSI-s jatekosai voltak, alapbol kevesebb jatekossal all fel es a csapatabol a merkozes alatt is kiesik jatekos ami azt jelenti hogy 11 jatekos helyett 9-el jatszik es a csapatanak a szervezettsege gyengere esik le a merkozes alatt es 3:3 lesz az eredmeny.
Hat ez egy vicc. Mar az vicc hogy 3 golt lo, az meg vegkepp hogy dontetlen a vege.