22246
Hattrick
-
geo91 #17603 aki akar kihívhat. -
#17602 Azóta pedig felkerült egy másik cikk, amiben éppen az ellenkezőjét vezetik le... :)
Szóval, érdekes. -
#17601 Ezt már én is elmondtam pár nappal előtted...
Így könnyű. :) -
#17600 Ifim kihívható, ha valaki ráér! -
#17599 Tegnapi edzés eredménye: 22 éves természetfeletti, 20 éves természetfeletti játékszervezésű játékos, 29 éves jó átadású játékos, pedig világklasszissá vált. (Y) A 22 éves srácot eladom. Sok már a fizetésük a srácoknak. A 29 éves playa, pedig megvárja az évvégét :)) -
#17598 nemár -
#17597 Nem akarok szamárságot mondani, de ha emlékezetem nem csal, jó képességgel hoztam fel, szóval siet a srác, de ez a jó. :)
Lekopogva, mostani időszakot és elmúlt hónapokat tekintve, nagyon jó ifiket sikerült kinevelni az akadémián, hasznos kiegészítő skilekkel. Nem csoda hogy most már össze vissza figyelik őket. :-) -
#17596 Az szep!:) Remekrol kezdte? -
#17595 Stanislav Kosák(19 éves és 23 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.
Philipp Dücker(18 éves és 56 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintre fejlődött. -
#17594 cheat! -
#17593 Nekem megvan az első világklasszis középpályásom! -
#17592 Egyik védőm 17 év 68 naposon nagyszerű védekezésű.. :)) Azért az nem rossz nem, vagy mi a véleményetek?:)
Másik védőm pedig lenyűgözőre lépett, egy nagy reménység ifim 2 hét után remekre.. jó kis edzés volt:) Jövő héten is jön egy lenyűgöző védő.. :) -
#17591 :Ddd -
#17590 Szép.. Pedig azt hittem ez egy játék, de látom ide is behatolt az élet nagy bréje.. XD -
#17589 Nekem az ifiedző ennyit írt az edzésről, semmi többet:
"László Dudás nagyon jó gyerek, sosincs vele semmi probléma. Az édesanyjával különösen jó a kapcsolata."
igazán kösz -
#17588 Tudom, hogy ezzel keresztülhúzom az edzésterveidet, de Marcell Dobos játékosodat elnézve nyilvánvaló, hogy Játékszervezés képessége akár katasztrofális szintű is lehetne majd.
Valahogy mindig éreztem, hogy azt kéne neki kiedzenem :D -
#17587 vagy pl. ezt a meccset sem :P
-
geo91 #17586 köszi a meccset -
#17585 te még nem láttál egy sportról szóló filmet sem? tök mindegy mennyire aláznak a meccs végéig, ha az utsó 5 percben összekapja magát, akkor akármilyen szar csapat nyerhet, a lényeg a szív! :P -
#17584 Amugy meg a valtoztatasok elott is lattam egyszer egy haasonloan igazsagtalan eredmenyt, azt hiszem meg itt a forumon is volt szo rola. -
#17583 #17577 -
#17582 C Bucks 1 - 2 hungeo
0 - 1 Juliano Salinas Malagamba 43'
1 - 1 Markus Wiken 44'
1 - 2 Gabi Tarsi 49'
Megsérült Eddo Rubagotti(BÉ csapatos):D 22'
Igy 1-1:P -
#17581 2 emberrel kevesebbel 3 golt love ugy hogy eszetlenul szaladgalnak a palyan, mert a taktikajuk se jo? :D
-
#17580 "A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez."
Istenem...
Helytelenul fogalmaztam, elnezest!
En a osszes vegbement vamtoztatasra gondoltam.
Szamomra meg a 7-0, 8-0, 9-0 bizonyos esetekben a 10-0-ak az igazan irrealis eredmenyek foleg ha ugyanabban a csoportban jatszo csapatokrol beszelunk.
Elhiszem, hogy sokakat zavar az, ha egy tragya csapat legyozi a sokkal jobbat es hozza az 1-0-at ellenuk de hat emlekezzunk csak vissza a ZETE-MU meccsre. (45kTSI vs. 700-800kTSI ) -
#17579 Leirta a velemenyet a dologrol, szoval nem csak szimpla kifogas.
Fent van valahol a forumon, majd megkeresem megint.
Vegigolvastam az egeszet es pont ugyanerre vezette vissza az egeszet.
A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez.
Raadasul szerintem pedig most lenyegesen tobb az irrealis eredmeny, mint volt regen. -
#17578 -
#17577 Szerintem meg jobb lett a jatek, kevesebbek az irrealais erdemenyek, jobb lett az edzes.
En is felbasznam az agyam egy megmagyarazhatatlan erdemenyen de ilyen meccsek regen is voltak, talan most jobban kijon a random mint eddig.
Mondjuk en a te helyedben jelentettem volna a meccsedet egy GM-nek, mert szerintem ott valamit nagyon elbaszott a program, hogy 9 emberrel is hozta az X-et a BOT.
Gndolom egy-ket szezonnak le kell mennie ahhoz, hogy a keszitok levonhassak a kovetkezteteseiket es ujra belenyuljanak a motorba, persze csak ha szukseges.
Ha erdo mellett tobb meghatarozo figura is elhagyta volna a HT-t, akkor szerintem lenne mirol beszlnunk. Lehet ez csak egy kifogas volt, hogy vegre befejezhesse a jatekot. Termeszetesen nem vonom ketsegbe a kepessegeit, hiszen egy peldakep de ha nagyon szeretsz valamivel jatszani, akkor nem hagyod csak ugy abba.
-
#17576 Azotya van igy amiota szetbarmolta a jatekot a mindefele esszerutlen valtozasokkal.
Nem azt mondom, hogy nem fert ra a jatekra a valtoztatas tobb helyen, de azert a merkozes motort, nem kellett volna ilyen mertekben logikatlanna tenni.
Mert igy kerdem en mi ertelme van a tamadasi, vedelmi es egyeb mutatoknak ? Semmi. Ezert jegyeztem meg, hogy nem veletlen volt Erdo kifakadasa es a jatek elhagyasa.
Marpedig o az egyik legjobb magyar jatekos volt es a szavara lehet adni. -
#17575 Olaf neha erdekes dolgokra kepes. -
AdamBeyer #17574 egészen pontosan X lett, de ez tényleg röhej..
én kikaptam hétvégén a hozzánk kiesőtől, otthon MOTS-al 0-2re, ez is egy érdekes eredmény ha megnézzük a két csapat közti "különbséget". legalább 1 gólos győzelmet vártam. következő kéthéten az örökös bajnok esélyessel játszok, (aki már volt is kétszer csak nem bírt feljutni az osztályozón a szerencsétlen, nagy örömömre..) 0-4, 4-0 lesz kb.
a kiesés nem veszélyeztet, ha hozom a nálam gyengébb, 3 csapat elleni oda-vissza a meccseket, az "odákat" már sikerült. -
#17573 En mar reg tul tettem magam, csak leirtam, hogy felesleges megmagyaraznod a megmagyarazhatatlant. :"D -
#17572 jó kikaptál ennyi, ez benne van a pakliban. nem kell leragadni ezen a verségen, hanem menni kell tovább.
helyedben inkább a #17560-as uzenetemre figyelnék, és akkor majd nem leszek ilyen meccseid. -
#17571 0.57 - 4.34 lett volna a reális eredmény (foxtrick)
Nem csoda, ha fel vagy háborodva. -
#17570 Na ne, es eselye 2% volt. A tamadasa vedelme sehol nem volt az en csapatomhoz kepest. Vegul is jah az a normalis, ha 100as csapatatlaggal 9 emberrel 3 golt lehet loni egy 5k-s csapatnak aki teljes letszamban all fel es dontetlen lesz a vege.
vedelem : 25 vs 63
tamadas : 26 vs 54
Kozeppalyan a labdabirtoklas : 43% : 57% a masodik felidoben.
Jobb oldal véd. - Bal oldal tám.
28% vs 72%
Közép véd. - Közép tám.
37% vs 63%
Bal oldal véd. - Jobb oldal tám.
24% vs 76%
Jobb oldal tám. - Bal oldal véd.
24% vs 76%
Közép tám. - Közép véd.
35% vs 65%
Bal oldal tám. - Jobb oldal véd.
22% vs 78%
Közv. pontrúgás véd. - tám.
46% vs 54%
Közv. pontrúgás tám. - véd.
46% vs 54%
Es ami meginkabb viccesse teszi : "A taktikailag kissé felkészítetlennek tűnő KTE-U játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza." -
#17569 Majd meglássuk :) -
#17568 Megvan! -
#17567 Akkor nézd meg mégegyszer, mert ott van az edzéseknél. -
#17566 Maganak igaza lehet!
A srac mindig ugyanazt a taktikat hasznalja, teljesen szabadon hagyja a csapata jobb oldalat es alap felfogasban jatszik. -
#17565 MOTS - A szezon mérkõzése (match of the season)
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzést a csapat MOTS taktikával játssza, a csapatod jobb teljesítményt nyújt, mivel a csapatszellem a mérkõzés közben magasabb lesz. A MOTS negatív hatása, hogy a mérkõzés után a csapatszellem értéke megfelezõdik. A csapatszellem újra megnövelhetõ, ha PIC taktikával játszol:
PIC - laza játék (play it cool)
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzésen a csapatod PIC taktikával játsszon, a csapatod a normál teljesítmény alatt fog játszani, de a mérkõzés után a csapatszellem 2 szintet emelkedik.
A 'PIC' és 'MOTS' taktikáknak nincs hatásuk a barátságos meccsekre
Sajnos tablazatot nem talalok!:( Csapatszellemet hol tudom megnezni? (edzesek es a jatekosoknal kerestem) -
#17564 Rakeresek guglin.