Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatárnak ajánlanék egy nagyszerû gólszerzésût, de elég lehet a remek is de akkor az átadása is legyen legalább megfelelõ. (specialitás nem hátrány)
Szélsõkkel én is gondban vagyok, drágák is. Érdemes lenne fiatal szélsõt venned gyors specialitással, a játékszervezés pedig úgyis edzõdni fog bele, így folyamatosan jobb lesz.
1 - 0 Christoph Friedrich Evertz 4'
1 - 1 David Ozores 23'
1 - 2 David Ozores 24'
2 - 2 Plepan Sopaj 25'
3 - 2 Christoph Friedrich Evertz 74'
így is a 3. helyen állok.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Remélem megúszom a végére 3-4-el, bár könnyen kiüthet, mert kiállították az egyik legjobb kp-m. :S
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Minden fórumozónak sikerekben gazdag fordulót kívánok! 😊
(Ha valaki tudna segíteni a lentebb <#16408>#16408> említett problémában, megköszönném!)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Viktor Nemesi.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van. Összességében nézve õ szerintem egy középszerû szintû játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességû játékosod.
Szerzõdtessük, fõnök?
Ahhát persze, csak kár h amíg 112 nap letelik szart se fog érni, de szerzõdtessük persze.. Egyszer jön egy nagy játékos, de akkor is van valami gubanc vele.
Csak 27 éves volt.
Nyugodj békében Ryke!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
anno 1987
Amúgy nem volt 2 csapatom, mert a másodikat még meg sem kaptam.... és persze, emiatt érteném is ban-t, de direkt szóltam/folyamatban levõ ügyem volt. Hát ilyen az, ha önkéntes az ügyfélszolgálat 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
Még megvárom, mit reagálnak az új, felismerhetetlenül más kérésemre, aztán kiderül. Legfeljebb az ír ligában vitézkedhetek 😞
DB
Aztán késõbb, ha õ is regisztrál, akkor írtok mindketten a GM-eknek és megesküdtök, hogy 2 külön személy vagytok, nem fogtok belépni egymás csapatához és nem üzleteltek egymással piaci ár fölött.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
DB
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Külföldön dolgozom, de gondoltam, indítok egy csapatot a magyar ligában. Nyilván nézik az IP-címem, ezért amikor regisztráláskor megadtam, hogy magyar ligába szeretnék kerülni, még rá is kérdeztek, hogy indokoljam meg, miért. Megtettem. Ok.
Ezek után két nap múlva aktiváltak - a külföldiben. Írtam is a GM-eknek, hogy ez nekem nem jó.
Erre valamelyik barom válasza: csak abban a ligában lehetsz, amelyik országban vagy. Én persze válasznak: de a regisztrációkor igenis lehet másikat választani és még RÁ IS KÉRDEZ, hogy miért - azaz egyértelmûen van ilyen lehetõség.
Közben párhuzamosan indítottam egy másik kérelmet, egy másik, de hasonló emailemrõl, majdnem ugyanaz a csapatnév, jelszó stb.
Eredmény: zéró kommunikáció, 2 nap múlva mindkét accountot zárolva.
Faszok, nem tudok mást mondani. Csináltam egy új emailt, új jelszó, új nevek, és a nyelvet is átraktam magyarra (angolul szerettem mindig nyomni régen, de hát ez van), ez talán összejön.
Még egy ilyen balf. brigádot 😞
DB
17 éves és 91 napos
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Kikiáltási ár: 110 000 eFt
Mivel az ifi akadémián 2 nagyon ígéretes fiatal védõ játszik, így ha feljönnek hamarosan, már kissé sokan lennének, bár így is sokan vannak.
Amúgy a középsõ védelem 7.62-es értéket mutat HO szerint, szélek pedig 5.5 és 6.2 között van az jónak mondható?
Még egy kérdés: Ha egy játékos kétszer játszik a héten akkor dupla tapasztalati pontot kap vagy csak max 90 percnyit??
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Eddig is Beton volt a védelmed, hát akkor még ezután.<#guluszem1>#guluszem1>
Geri neked is grat! <#eljen>#eljen>
Eddig is áttörhetetlen volt szinte a védelmed, akkor ezek után még jobban az lesz.<#wow1>#wow1>
Úgy állítottam össze a csapatot, hogy lebirtokoljam a középpályán.
Ha bejön nyerhetek, mert eddig az egyetlen veresége is olyan, hogy lebirtokolták a középpályán.
Ha rájön, hogy képes vagyok lebirtokolni a középpályán (már egy ideje direkt lazázok és most ugye fejlõdött 3 középpályásom is) és úgy rakja össze a csapatot, hogy ne legyen akkora a különbség akkor feltörli a csapatommal a padlót.
Még egyszer köszönöm.
elkezdtek kiöregedni a játékosaim (30-31 évesek), és szeretnék erõsíteni is, mert kimennek a jó játékosok.
Eladnék három védõmet, egy szélsõmet és egy 18 éves középpályásomat (bár lehet, hogy a 18 éves szélsõmet is elpasszolom)
Az erõsítésekre legfeljebb 500.000 eFt-ot tudok csoportosítani (stadionbõvítést nem tervezek, de ha a szélsõt is sikerül eladni, akkor akár az 550K-t is súrolhatom
Érdekelne, hogy hatodosztályba (szeretnék dominálni jövõre, és akár fel is jutni) milyen szélsõ védõket, szélsõt és csatárt ajánlotok? A középpályásaim lenyûgözõek. A szélsõm kiemelkedõ játékszervezésû, és nagyszerû szélsõjátékos, a kapusom nagyszerû védésû, a csatárom nagyszerû gólszerzésû és remek játékszervezésû, a védõm nagyszerû védekezésû. (õk maradnak).
Szóval maradna 550K eFt a két szélsõ védõre, a szélsõre és a csatárra. Ha szerintetek van még potenciál a 30 éves és 33 napos szélsõmben (kiemelkedõ jsz - megfelelõ szj - 4/5 csillag) akkor viszont félmillióm van a két szélsõvédõre és a csatárra.
Szóval, ki mit ajánl, milyen képességû játékosokat kéne vásárolnom?
Az viszont elõfordulhat, hogy félreértettük.
Hogy ON is legyen.
3 középpályásom is fejlõdött a hétvégi rangadó elõtt.
Ilyen erõs még soha se volt a csapatom.
A HO szerint mindketten több gólt fogunk rúgni.
Az Esélyek:
Én gyõzök: 35%
Döntetlen: 21%
Õ gyõz: : 43%
Ha bevállalom a MOST-ot a meccsre, akkor a HO szerint nekem van nagyobb esélyem gyõzni.
A kérdés csak az, hogy megéri-e úgy hogy utána is rangadót játszom (ahol jobbak az esélyeim), ráadásul idegenben.
Ti mit tennétek?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
En peldaul egybol levagtam mire akar kilyukadni. 😄
Nagyon nehéz úgy kommunikálnom nekem is, hogy azt más is értse, mert eléggé máshogyan gondolkodom, mint az átlagemberek.
Egy beszélgetésnél, amikor félreértenek és a menyasszonyom is jelen van, akkor szokta azt mondani, hogy "Lefordítom, amit mondott".
Az is nehéz, hogy ne lógjon ki az ember a tömegbõl, mert azt a tömeg nem veszi jó néven.

Hátha tanulunk valami újat.<#kacsint>#kacsint><#lookaround>#lookaround>