22246
Hattrick
  • geo91
    aki akar kihívhat.
  • Sysfox
    Azóta pedig felkerült egy másik cikk, amiben éppen az ellenkezőjét vezetik le... :)

Szóval, érdekes.
  • Sysfox
    Ezt már én is elmondtam pár nappal előtted...

Így könnyű. :)
  • McFrost
    Ifim kihívható, ha valaki ráér!
  • matthias92
    Tegnapi edzés eredménye: 22 éves természetfeletti, 20 éves természetfeletti játékszervezésű játékos, 29 éves jó átadású játékos, pedig világklasszissá vált. (Y) A 22 éves srácot eladom. Sok már a fizetésük a srácoknak. A 29 éves playa, pedig megvárja az évvégét :))
  • gabber_saviola
    nemár
  • sajtburger
    Nem akarok szamárságot mondani, de ha emlékezetem nem csal, jó képességgel hoztam fel, szóval siet a srác, de ez a jó. :)

Lekopogva, mostani időszakot és elmúlt hónapokat tekintve, nagyon jó ifiket sikerült kinevelni az akadémián, hasznos kiegészítő skilekkel. Nem csoda hogy most már össze vissza figyelik őket. :-)
  • JimKirk
    Az szep!:) Remekrol kezdte?
  • JimKirk
    Stanislav Kosák(19 éves és 23 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.

Philipp Dücker(18 éves és 56 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintre fejlődött.
  • JimKirk
    cheat!
  • jhetedikj
    Nekem megvan az első világklasszis középpályásom!
  • sajtburger
    Egyik védőm 17 év 68 naposon nagyszerű védekezésű.. :)) Azért az nem rossz nem, vagy mi a véleményetek?:)

Másik védőm pedig lenyűgözőre lépett, egy nagy reménység ifim 2 hét után remekre.. jó kis edzés volt:) Jövő héten is jön egy lenyűgöző védő.. :)
  • gabber_saviola
    :Ddd
  • sajtburger
    Szép.. Pedig azt hittem ez egy játék, de látom ide is behatolt az élet nagy bréje.. XD
  • kovacsgeri
    Nekem az ifiedző ennyit írt az edzésről, semmi többet:
    "László Dudás nagyon jó gyerek, sosincs vele semmi probléma. Az édesanyjával különösen jó a kapcsolata."

igazán kösz
  • jhetedikj
    Tudom, hogy ezzel keresztülhúzom az edzésterveidet, de Marcell Dobos játékosodat elnézve nyilvánvaló, hogy Játékszervezés képessége akár katasztrofális szintű is lehetne majd.

Valahogy mindig éreztem, hogy azt kéne neki kiedzenem :D
  • gabber_saviola
    vagy pl. ezt a meccset sem :P

• geo91
    köszi a meccset
  • sapkafej
    te még nem láttál egy sportról szóló filmet sem? tök mindegy mennyire aláznak a meccs végéig, ha az utsó 5 percben összekapja magát, akkor akármilyen szar csapat nyerhet, a lényeg a szív! :P
  • JimKirk
    Amugy meg a valtoztatasok elott is lattam egyszer egy haasonloan igazsagtalan eredmenyt, azt hiszem meg itt a forumon is volt szo rola.
  • JimKirk
  • JimKirk
    C Bucks 1 - 2 hungeo

0 - 1 Juliano Salinas Malagamba 43'
    1 - 1 Markus Wiken 44'
    1 - 2 Gabi Tarsi 49'
    Megsérült Eddo Rubagotti(BÉ csapatos):D 22'

Igy 1-1:P
  • Jakuza001
    2 emberrel kevesebbel 3 golt love ugy hogy eszetlenul szaladgalnak a palyan, mert a taktikajuk se jo? :D
  • JimKirk
    "A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez."

Istenem...

Helytelenul fogalmaztam, elnezest!
    En a osszes vegbement vamtoztatasra gondoltam.

Szamomra meg a 7-0, 8-0, 9-0 bizonyos esetekben a 10-0-ak az igazan irrealis eredmenyek foleg ha ugyanabban a csoportban jatszo csapatokrol beszelunk.
    Elhiszem, hogy sokakat zavar az, ha egy tragya csapat legyozi a sokkal jobbat es hozza az 1-0-at ellenuk de hat emlekezzunk csak vissza a ZETE-MU meccsre. (45kTSI vs. 700-800kTSI )
  • Jakuza001
    Leirta a velemenyet a dologrol, szoval nem csak szimpla kifogas.
    Fent van valahol a forumon, majd megkeresem megint.
    Vegigolvastam az egeszet es pont ugyanerre vezette vissza az egeszet.

A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez.
    Raadasul szerintem pedig most lenyegesen tobb az irrealis eredmeny, mint volt regen.
  • gabber_saviola
  • JimKirk
    Szerintem meg jobb lett a jatek, kevesebbek az irrealais erdemenyek, jobb lett az edzes.
    En is felbasznam az agyam egy megmagyarazhatatlan erdemenyen de ilyen meccsek regen is voltak, talan most jobban kijon a random mint eddig.
    Mondjuk en a te helyedben jelentettem volna a meccsedet egy GM-nek, mert szerintem ott valamit nagyon elbaszott a program, hogy 9 emberrel is hozta az X-et a BOT.
    Gndolom egy-ket szezonnak le kell mennie ahhoz, hogy a keszitok levonhassak a kovetkezteteseiket es ujra belenyuljanak a motorba, persze csak ha szukseges.

Ha erdo mellett tobb meghatarozo figura is elhagyta volna a HT-t, akkor szerintem lenne mirol beszlnunk. Lehet ez csak egy kifogas volt, hogy vegre befejezhesse a jatekot. Termeszetesen nem vonom ketsegbe a kepessegeit, hiszen egy peldakep de ha nagyon szeretsz valamivel jatszani, akkor nem hagyod csak ugy abba.

• Jakuza001
    Azotya van igy amiota szetbarmolta a jatekot a mindefele esszerutlen valtozasokkal.
    Nem azt mondom, hogy nem fert ra a jatekra a valtoztatas tobb helyen, de azert a merkozes motort, nem kellett volna ilyen mertekben logikatlanna tenni.

Mert igy kerdem en mi ertelme van a tamadasi, vedelmi es egyeb mutatoknak ? Semmi. Ezert jegyeztem meg, hogy nem veletlen volt Erdo kifakadasa es a jatek elhagyasa.
    Marpedig o az egyik legjobb magyar jatekos volt es a szavara lehet adni.
  • JimKirk
    Olaf neha erdekes dolgokra kepes.
  • AdamBeyer
    egészen pontosan X lett, de ez tényleg röhej..

én kikaptam hétvégén a hozzánk kiesőtől, otthon MOTS-al 0-2re, ez is egy érdekes eredmény ha megnézzük a két csapat közti "különbséget". legalább 1 gólos győzelmet vártam. következő kéthéten az örökös bajnok esélyessel játszok, (aki már volt is kétszer csak nem bírt feljutni az osztályozón a szerencsétlen, nagy örömömre..) 0-4, 4-0 lesz kb.
    a kiesés nem veszélyeztet, ha hozom a nálam gyengébb, 3 csapat elleni oda-vissza a meccseket, az "odákat" már sikerült.
  • Jakuza001
    En mar reg tul tettem magam, csak leirtam, hogy felesleges megmagyaraznod a megmagyarazhatatlant. :"D
  • gabber_saviola
    jó kikaptál ennyi, ez benne van a pakliban. nem kell leragadni ezen a verségen, hanem menni kell tovább.

helyedben inkább a #17560-as uzenetemre figyelnék, és akkor majd nem leszek ilyen meccseid.
  • kovacsgeri
    0.57 - 4.34 lett volna a reális eredmény (foxtrick)
    Nem csoda, ha fel vagy háborodva.
  • Jakuza001
    Na ne, es eselye 2% volt. A tamadasa vedelme sehol nem volt az en csapatomhoz kepest. Vegul is jah az a normalis, ha 100as csapatatlaggal 9 emberrel 3 golt lehet loni egy 5k-s csapatnak aki teljes letszamban all fel es dontetlen lesz a vege.

vedelem : 25 vs 63
    tamadas : 26 vs 54

Kozeppalyan a labdabirtoklas : 43% : 57% a masodik felidoben.

Jobb oldal véd. - Bal oldal tám.
    28% vs 72%
    Közép véd. - Közép tám.
    37% vs 63%
    Bal oldal véd. - Jobb oldal tám.
    24% vs 76%
    Jobb oldal tám. - Bal oldal véd.
    24% vs 76%
    Közép tám. - Közép véd.
    35% vs 65%
    Bal oldal tám. - Jobb oldal véd.
    22% vs 78%
    Közv. pontrúgás véd. - tám.
    46% vs 54%
    Közv. pontrúgás tám. - véd.
    46% vs 54%

Es ami meginkabb viccesse teszi : "A taktikailag kissé felkészítetlennek tűnő KTE-U játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza."
  • McFrost
    Majd meglássuk :)
  • JimKirk
    Megvan!
  • kovacsgeri
    Akkor nézd meg mégegyszer, mert ott van az edzéseknél.
  • JimKirk
    Maganak igaza lehet!
    A srac mindig ugyanazt a taktikat hasznalja, teljesen szabadon hagyja a csapata jobb oldalat es alap felfogasban jatszik.
  • JimKirk
    MOTS - A szezon mérkõzése (match of the season)
    Ha azt választod, hogy az adott mérkõzést a csapat MOTS taktikával játssza, a csapatod jobb teljesítményt nyújt, mivel a csapatszellem a mérkõzés közben magasabb lesz. A MOTS negatív hatása, hogy a mérkõzés után a csapatszellem értéke megfelezõdik. A csapatszellem újra megnövelhetõ, ha PIC taktikával játszol:

PIC - laza játék (play it cool)
    Ha azt választod, hogy az adott mérkõzésen a csapatod PIC taktikával játsszon, a csapatod a normál teljesítmény alatt fog játszani, de a mérkõzés után a csapatszellem 2 szintet emelkedik.
    A 'PIC' és 'MOTS' taktikáknak nincs hatásuk a barátságos meccsekre

Sajnos tablazatot nem talalok!:( Csapatszellemet hol tudom megnezni? (edzesek es a jatekosoknal kerestem)
  • JimKirk
    Rakeresek guglin.