Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
Budapesti Sasok - FC Parmalat 2 - 2

1 - 0 Alejandro Camazón 36'
2 - 0 Antal Simek 58'
2 - 1 Terho Luusua 78'
2 - 2 Gaetano Palazzetti 85'

Avanti Crociati!

sajtburger
Sajnálom, hogy nem jött össze a gyõzelem neked, talán egy hajszállal volt jobb az ellenfeled, de jövõre szinte biztos vagyok benne, hogy ott leszel az elsõ két hely egyikén. Ha van rá kessed, szerintem vegyél egy brutál védõt, az dobna a hátsó alakzatodon. Nálam lehet lesz a piacon majd.. 😊

Fc. Catalunya - Vágd Elõre FC 3:0

Egy magabiztos meccsen vertük meg az ellenfelet, ahol bár majdnem lett 4 sérültünk egyhamar, végül Kuritár sérült le 1 hétre, kár, mert közel van a szintlépése nagyon. Végig uraltuk a meccset, örülök a gyõzelemnek. Idõben kaptam észbe, hogy egy frissítés kell a csapatnak, mert most is dominált a kp.-k és ott nyertük meg a meccset. Remélem azért sikerül elõrelépni 1 helyet majd az utolsó fordulókban.

További két forduló pedig remélhetõleg félgõzzel bõven meg lesz, így neki lehet állni készülni a következõ szezonra..

kazai21
Egyik csatárom mesterhármast lõtt😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

REALista
Mondjuk nem tudom mennyire érné meg feljutnom IV. osztályba.Habár tudnék erõsíteni ha feljutnék mert nagyon szépen fejlõdnek a védõim + ahogy nézem nem olyan nagy már a különbség az V. és a IV. osztály között...
Na mindegy még átgondolom.Jövõhéten egy laza meccs jön idegenben utána otthon a mindent eldöntõ rangadó.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Magic Boy
Gratulálok mindenkinek aki gyõzött és azoknak is akik X-eltek (AceKing, Palermo), de az X is jó eredménynek számít.

Én kikaptam 4-2-re így eldõlt, hogy 4. leszek a bajnokság végén, de legalább nem volt sérültem.

Gabber:A mérkõzésünkig úgy néz ki felépül a védõm és a csatárom.
Ha így lerssz, akkor ellened játszanak, hogy megkapják az edzést. (csak vissza ne sérüljenek<#smile>)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Látod mondtam, hogy bennmaradhattál volna, ha akarsz.

Ez az egy gólos vereség úgy hogy nem vetted komolyan nagy bravúr.

REALista
0:0-át játszottam idegenben de mivel a legnagyobb riválisom szintén döntetlenezett ezért maradtam az élen.Elég szerencsésen alakulnak az eredmények mostanság számomra.Még akár meg is nyerhetem a bajnokságot.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
Banok FC - fc Sanya 1 - 2
39187 nézõ
0 - 1 Piotr Hachorek 29'
0 - 2 Stefano Frullone 34'
1 - 2 László Schwarz 64'

+2 sérülés 😞 és visszaestem a 4. helyre. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

green6k
Ezt nem hiszem már el.Miért nem bír a csapatom megverni egy másikat sokadjára sem már mikor az semmivel sem jobb az enyémnél.Sõt!!!Utálom ezt a Zorroclub-ot.Gondolom csak azért vernek el mindig mert õk elõfizetõk.Kezdem gyûlölni ezt a játékot nagyon!!!!

kazai21
Hát igen,2 gólt lõttünk eddig de 86%-os a labdabirtoklás a javamra😊

Félidõben 2-3 egy elvileg sima meccsen.
Magic Boy
Már 2-vel vezet az ellenfeled, de amikor írtam még döntetlen volt az állás.

McFrost
Jaja, helyt....nézd már meg az ellemfelet is.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ja amúgy a te meccsedet is figyelem.
Eddig nagyon szépen helytáll a csapatod.

Magic Boy
A csapatod közben alázásra készül megint, hiszen a 25. percben már 2-0-ra vezetnek.

matthias92
szünetben 5-0 az állás. és nem mertem lazázni :$$$
Az eddigi éllovas, pedig úgy látszik, nem nagyon hajtja a fiait. Pedig kéne, mert kb. ezen múlik a második helyem 😞

kazai21
Itt ám.<#vigyor2>

Hát nem volt sok szabadidõm,de most már remélhetõleg lesz és újra "aktív leszek.<#vigyor3>

Magic Boy
Miért is? <#smile>

McFrost
Olyan vagy mint az erõs ecet....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Jé te itt?
Már azt hittem, hogy szerzetesnek vonultál.<#kacsint><#smile>

Sajnos 3-1-re megy az ellenfél a szünetben, így 4. leszek a csoportomban.
Úgy látszik a 3 sérült kezdõ játékosom hiánya már túl sok(k).

ifiknél fogadjunk, hogy számít milyen edzõm van fejlõdés szempontjából...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

banok
0-2-re szívok és volt egy sérülésem is... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
😛

Magic Boy
A megfigyelõim elutaztak Rynart FC, Palermo_Calcio, Fc. Catalunya és AceKing mérkõzésére.

sajtburger
Eladta egy igen brutál csatárát, így kicsit nõttek az esélyeim, viszont jövõre még brutálisabb csapata lehet ezzel..

Mai meccs után két nagyon laza találkozó lesz, 6-3 pontos csapatok ellen, így lassacskán elkezdem kitenni a játékosokat a piacra akikkel nem számolok..

Az lenne a kérdésem, hogy kapusba milyen képességût nézzek illetve csatárban? VI. osztályba, aztán jövõre ha úgy sikerülnek az erõsítések akár V. osztályban is jók legyenek..

Magic Boy
A hétvégi ellenfeled (Vágd Elõre FC) támadójátéka nagyon jó, viszont neked meg a védelmed erõs.
Neki sérült a kezdõ kapusa.
Te viszont a legjobbakkal állsz ki ellene.
Szerintem hazai pályán gyõzhetsz ellene.
De te már nyugodtan játszhatsz, mert kiesni nem fogsz és max. egy helyet léphetsz elõre.

sajtburger
Háát rangadó szagúnak tûnik a dolog.. Eléggé szervezettnek tûnik ez a Tüskevári együttes, a kp.-jük elég erõsnek, de szerintem meglehet a gyõzelem, de egy igazi rangadó, így elsõ ránézésre hasonló csapat vagytok, mindkettõtök támadójátékra alapoz.

Nálam is egy nagy meccs várható amit nagyon várok, szerintem jobb formában van a csapatom, átrendezõdött a középpályám ami eddig beválni látszik, szóval nagyon várom már a meccset, mi a véleményetek, nyerhetek? A HO 4:1-2-t jósol, de én egy 1-2 gólos gyõzelemnek is nagyon örülnék.. 😊

Magic Boy
Kíváncsi vagyok a hétvégi meccsemre (már alig várom, hogy kezdõdjön), szerintetek gyõzhetek?

Christian88
Igen arra gondoltam. És arra is akartam utalni, hogy pl.: hiába van 7 csillagos játékosokkal tele a középpályád, nem biztos, hogy jó meccsértékelést dobsz össze.Tehát nem a csillagoktól függ, fõleg úgy nem, hogy ha csak a középpályásokat nézed

http://www.twitch.tv/hegii

Magic Boy
Én a meccs végi értékelésben néztem, hogy nem volt még középszerûnél és 60-as értékelésnél jobb középpályája.

Vagy milyen meccs értékelésre gondolsz?

Magic Boy
Az jó, ha annyi fõs a szurkolói klubod, de akkor, hogy, hogy nem teltházasok a mérkõzéseid?

Christian88
Erre még visszatérv, azt akarom mondani, hogy nem elég a feljutás. V-ben is bizonyítani kell, mert hamar elmegy a szurkolók kedve a meccsnézéstõl. Megnézheted nálam is elsõ meccs 38000. Második otthoni meccs után 1 gyõzelem 1 vereség 23000, ezt akár foghatjuk az esõre is vagy, hogy nem tetszett nekik a gyenge csapattól való kiesés a kupából, DE! 3. otthoni meccs 31000 aztán megy lefele ahogy jönnek a vererségek és beáll olyan 25000 nézõre.

Röviden és tömören: Jó csoportba is kell, hogy kerülj, mert ha a végén tengõdsz majd ahogy én az nem igazán fog tetszeni nekik. =)

green6k
Az fasza.Ezt nem is tudtam.Akkor a szurkolótáboromnak megfelelõ stadion bõvítéshez jól a zsebem,be kell majd nyúlnom.Jelenleg 31.000 -es a stadion, 2029 szurkoló van, úgyhogy bõvíthetek jó 19.000-el.

Christian88
hát akkor ez egy jó példa, hogy nem a csillagok számítanak, hanem a meccs értékelések.

Magic Boy
Ezt értem, de neki, ahogy visszanézem e meccseit soha se volt még középszerûnél jobb középpályája.

Christian88
Lehet a béka segge alatt van neki a TS =).2 legfontosabb meccs egymás után és mindenkinek ilyen :S

Magic Boy
Egy kérdés:
- Azt, hogy csinálod, hogy ilyen középpályásaid vannak, akik még a csillagokat is hozzák és még sincs megfelelõ középpályád se?<#conf>

Magic Boy
Ha gondolod meghívlak a csoportomba, mert valószínûleg hamarosan lesz két hely ahova lehet meghívni.

Magic Boy
Gratulálok!<#eljen>

Az én nagyszerû/Kiemelkedõ középpályásaimnak van 2-3 évük, hogy elérjék ezt a szintet mielõtt eladom õket.

Amúgy szerintetek mennyire megfontolandó, hogy hagyjak majd 3(5, ha a szélsõket is beleszámolom) kezdõ középpályást és csak a többit cseréljem le fiatal edzhetõ játékosokra?

matthias92
megvan a világklasszis játékszervezésû középpályásom! 😊 21 évesen és 67 naposan (ha jól emlékszem). nemsokára a 20 éves magyar középpályásom is beéri! :ppp

JimKirk
En nem nagyon latom ugy, hogy a valtoztatasok ota jelentosen megzuhant volna a piac, pedig regbben mindig a 10-14. fordulo kozott voltak a legolcsobbak a jatekosok. Nekem most 270 milliom van a bankban, ebbol szerintem meg egy ragyogo-vilagklasszis fokpessegu jatekost sem fogok tudni venni, ezek az eretekek alatt viszont nem jelentene szammomra erositest.
JimKirk
Koszonom a kielegito valaszokat, 40 ezeres lesz akkor!

En ugy tudtam, hogy a stadion meretet a szurkolotabor meretehez kell igazitani, annak max. a 25-szorose lehet. Az en esetemben ez 43.275 ferohelyet jelent.
Magic Boy
Ja, ha velem értesz egyet akkor bocs.<#smile>

Csak az a szokatlan, ha valaki velem van (kösz gabber) és nem ellenem. (szinte mindenki más)

Christian88
HO szerint 1 milliárd
Hattrick szerint a legtöbb 650-750 milla között, de elment már 600, 800 és 900 milláért is. Gondolom, azok mentek el többért akik jó korban voltak egy esetleges U20-ra.

között Amúgy õ pont az ifibõl jött fel védés jó alaja volt a többit nem edzettem még.

JimKirk
Vazzeg Misi'ba!<#csodalk>

Meg mindig nem tudod, hogy en veled ertek egyet ebben a temaban?!<#confused>

<#puszi>
gabber_saviola
Nagyon durva pléja. Mennyit ér most? <#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#taps><#smile> Nagyon tetszik ez az új edzés, nálam is fejlõdnek szépen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Nekem ismét szintet lépett 3 középpályásom.
Ebbõl az egyik szélsõ kezdõ is lett, míg a másik 2 középpályás Gabber ellen bizonyíthat szerdán.

Christian88
világklasszisra lépett a fiatal kapusom ! =)

Róbert Asszony

18 éves és 89 napos, TSI = 25 930
Forma: középszerû, erõnlét: jó
Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetõi képessége van

Védés: világklasszis
Védekezés: csapnivaló
Pontrúgás: jó

Christian88
Igazából attól is függ mennyi pénzed van. Nekem nincs sok pénzem azért bõvítek ilyen 3-4 ezerrel általában. Fõleg most nem építenék rá 14000-t, ha lemegy a piac ára és egész jó átékosokkal lehet erõsíteni.Lehet azon a +80 millán (mondtam egy számot) fog múlni, hogy nem a tiéd lesz.
Persze ha úgy is van egy fél milliárdod, akkor belefér.