22246
Hattrick
  • jhetedikj
    Ha 2 szezont kihúz itt nálam akkor már megérte, egy ilyen 25 éves 3x ennyibe kerülne. Edzőnek viszont nem lesz jó, mert csak "csapnivaló" a vezetői képessége.
  • matthias92
    én a friss30 évesektől már félek :o
  • JimKirk
    Szerintem 2-3 szezon van meg benne, aztan meg siman atkepzheted edzonek.:)
    Ket legyet utottel egy csapasra. Jo vasar volt!
  • jhetedikj

Megerősítettem a védelmet, igaz véletlenül vettem meg mert nem néztem mennyi idős. 255 misi volt
  • McFrost
    Császár vagy!
  • geo91
  • matthias92
  • JimKirk
    Ez nagyon jo!
  • gabber_saviola
    még javítgatok rajta, de egyenlore itt tartok:

• kovacsgeri
    így van, egyelőre legyél csak első, aztán osztályozóig eldöntheted, hogyan tovább

csapatodról:
    középpálya 7000 - 10 000 TSI-s játékosok (nagyon kevés) nekem 25 000 TSI az átlag középpályán, de a labdabirtoklás szinte mindig az ellenfélé
    csatársor - hasonló a helyzet, nekem nagyszerű csatáraim vannak átadás kieggel, de ahogy láthatod nem szórom a gólokat

A védőedzéssel sokszor eredménytelenség párosul, de én fontosabbnak tartom most a 10 edzéshely kihasználását. Nagyon nem veszíthetsz vele, ha feljutsz, maximum kiesel, aztán 1 év múlva megerősödve juthatsz vissza.
  • Sysfox
    Én 8-10.000-es átlag TSI alatt, vagy világklasszisnál gyengébb fő tulajdonságú játékosokkal, vagy 200-220-as hatstat alatt nem akarok feljutni az ötödik osztályba.

Egyik haverom feljutott, de eléggé elkenték a száját, pedig titáni játékosai voltak. Persze lehet, hogy valami nehéz csoportba került, azt nem tudom.
  • JimKirk
    Ha tovabbra is 5-3-2-t fogsz nyomatni kozepen tamadassal, akkor csatart/csatarokat es kozeppalyast/kozeppalyasokat vennek.

Engem nem erdekel, hogy mennyivel jarnek anyagilag rosszabbul az V. osztalyban, en mindenkeppen ki szeretnem probalni magam tapasztaltabb managerek kozott is. A penzt, ami az erositesekhez szukseges lenne azt akar 3
    napon belul elo tudnam teremteni par jatekos eladasaval, es meg maradnanak is minosegi vedoim.
  • matthias92
    legyél első, de az osztályozón essél ki :D
  • sajtburger
    Köszönöm a válaszokat srácok. Nagyjából ráébresztettetek arra, amire tegnap kezdtem el gondolkodni.. Előző szezonban beújítottunk egy idős ám de elég stabil jól teljesítő középpályával, ami V.-ben biztos 1-2 meccsig bírná aztán vagy kidőlne mindenki, vagy szimplán gyenge lenne ez a tengely. Támadónk 3 van, összesen ha érnek 100-t. Védelmünk adott egyedül.
    Igazából az a dilemmám, hogy ez a 7. szezonom a Hatrrickben és most érzem először, hogy van esélyem megnyerni a bajnokságot, ám érzem és tudom, hogy ha feljutnék, csúnyán kikapnék. Így eléggé gondolkodom, hogy ne végezzek csak 2. helyen majd.. és jövőre nagyobb erősítésekkel talán.. bár kitudja..

Egy biztos idén a csarnok bővítésébe elég sok pénzt fektettünk be és időt, így új játékosokra nem igazán tudunk és tudtunk tartalékolni pénzt.. Viszont az első hely megnyerése nagyon csábító..

Mit tudnátok, tudtok tanácsolni nekem? Illetve a csapatomról, igazolás terén?
  • matthias92
    nekem még esélyem sincs feljutni, nem hogy kiesni bár ha sikerül remekelni jövőhéten (amit kétlek)...
  • kovacsgeri
    Nekem eddig csalódás a V., a szurkolóim elvárása, hogy küzdeni kell a bennmaradásért, nem is szerepel rosszul a csapat, mégis folyamatosan csökken vagy stagnál a szurkolótábor.
    Anyagilag szerintem csak akkor éri meg a V., ha már stabilan ott vagy a közép/élmezőnyben. Szponzorpénz pl alig több, a nézőszám meg nekem kevesebb eddig.
  • jhetedikj
    A jelenlegi csapatoddal ahogy elnézem simán kiesnél. Bevételed biztos több lenne, meg szponzoroktól is több pénz jönne.
  • Sysfox
    Nem az sg-vel volt a problémám annak idején, te is tudod. Hanem a nagyokos, "mindig mindent jobban tudok" s*ggfejekkel. Itt nincsenek ilyenek jelenleg, ezért tértem vissza mostanában.
  • sajtburger
    Köszönöm. :) Egyik védőm kerek 20 gólnál jár amióta nálam van, bár magas védekezése mellett "jó" gólszerzése is van, emlékszem mekkora harc és botrány volt, amikor leigazoltam.. :)

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha feljutnék V. osztályba olyan középcsapat lennék, vagy gyengébb, mennyi néző lenne meccseken? Tegnap belefogtam +10000 fős állóhely építésébe, és az érdekelne, hogy ha feljutnék és nem vernék mindenkit oda-vissza, lenne azért bevételem, tudom nem teltház, de olyan közepes nézőszám lenne kb.?
  • McFrost
    Válaszoltam kérdésedre.
  • JimKirk
    Pedig nyert tegnap 5-0-ra!
  • JimKirk
    Jol lenne feljutni, de ahhoz kell vennem ket fasza szelsot es egy fasza csatart Mikkola melle, hogy biztos legyek a feljutasban. A kozepszeru szelso tamadas es kozeppalya nem valami sok.
    Ha most nem is, de jovore mindenkeppen cel a bajonki cim!

Szerintetek is baromi draga most a piac?
  • McFrost
    Holl van a Mizska? Elvitték a roBOOTok?
  • JimKirk
    Kar, hogy nem tudsz tobb idot szakitani a jatekra, mert ha csak egy kicsit tobb idot tudnal eltolteni a piacon keresgelessel, akkor egy egesz kellemes tamado szekciot tudnal osszeszedni. Persze csak miutan eladtad par vedodet!:)
  • dartonita
    Vilagos,kosz:)
  • adenin2
    Igen bármeddig játszhatod, ameddig szükséges, de ha most vetted még edzővé nem teheted csak egy idény után
  • gabber_saviola
    Nagyon aktív vagy megint itt. Ugye, hogy nem is olyan rossz ez az esgé?
  • dartonita
    "Tapasztalata kiemelkedő, és megfelelő vezetői képessége van"
    33eves kozeppalyas.Tehat semmi dolgom,csak kinevezem edzonek egy ideny utan?Attol meg jatszhat meccseket,tehat amolyan player/manager lesz?Mivel az egyik legjobb jatekosom jelenleg.
  • Sysfox
    Én is éppen ezen dolgozom, most jött egy 37 éves remek játékszervezésű, kiemelkedő pontrúgó játékos, nagyszerű tapasztalattal és középszerű vezetői képességgel.

Ő lesz egy szezon múlva az edző.
  • Sysfox
    Megmondtam a győztes taktikát. Csak félig fogadtad meg, el is ment két pont!

Ennek ellenére a Palermo Calcio meg ne mondjam mit csináljon az egy pontjával...

Szóval, azért gratulálok az első helyhez.
  • adenin2
    Edző faragást. Régebben én úgy csináltam vettem egy nagyszerű tapasztalatú öreget(ennél alacsonyabb tapasztalatut nem ajánlom) és 1 évig nálam volt, játszott is néhányat utána(1 év után) remek edzővé tettem.
    Pontosan így néz ki:
    Callum Coundon (20143076)
    41 éves és 74 napos, következő születésnap: 2011-02-23
    Forma: csapnivaló, erőnlét: pocsék
    Egy remek edző, aki támadó szellemű
    Öntörvényű ember, aki higgadt és balhés.
    Tapasztalata nagyszerű, és gyenge vezetői képessége van.
  • Sysfox
    Én voltam az a valaki, köszi. Vettem fel reggel még egyet én is, most három van, egy darabig elég lesz. :)

Kerülhetsz könnyebb csoportba is az V. osztályban. Én két szezonnal éppen így gondolkodtam még VII. osztályosként a feljutás küszöbén, de aztán belevágtam, holott elég gyenge volt a csapatom, mindössze 1.200 volt az átlag TSI...

Kíváncsi voltam a hatodik osztály légkörére, hangulatára, és arra, milyenek az elvárások. A 400. legerősebb csoportba kerültem, és 12 ponttal bennmaradtam. Idén a csoportom a 34. legerősebb, és már 10 pontom van féltávnál. Sokat fejlődtem azóta, nem bántam meg, hogy engedtem a csábításnak, és feljebb léptem, holott sokan negatívan nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Nem lett igazuk. Igaz, én elég sokat, napi szinten foglalkozom a HT-vel.
  • gabber_saviola
    neked részed benne?
  • dartonita
    Elkepzelheto hogy valami ordenare mazlival sikerulne bent maradni az 5.osztalyban de azert ahhoz komoly odafigyeles es aktivitas is kene.Nem beszelve a taktikazasrol.Mi iden minden meccset nyertunk,egyet leszamitva ahol nem allitottam be a csapatot.Raadasul eleg eros 6.osztalyban vagyunk,szepen korbeverjuk egymast.Ha most eladnam a 3legjobb vedom,lehet hogy lenne masfel milliard penzem erositeni,de ugy mennenek at a 18evesen vedoimen mint kes a vajon.Foleg magasabb osztalyban.En nem vagyok jo piacolo HT-ben,sot mondhatni minden jatekosomat dragabban vettem mint amennyit ert.Mivel a modszerem csak annyi hogy elhatarozom magam hogy kell pl egy szelso,akkor az elso 5piacon levobol megveszem valamelyiket es nem varok.Ahhoz pedig hogy valaki tenylegesen sikereket erjen el,minden focimanagerben hozzatartozik hogy dragan ad el es olcson vesz.A heti 2-3belogolasommal par percre pedig ez nalam elkepzelhetetlen.Ennel jobban a hattrick engem nem izgat es nem is fog.Ugyhogy inkabb maradunk itt,szepen lassan csinositgatjuk a stadiont,eltartjuk az ifiket,nevelgetjuk a pici vedopalantakat es kozep/elcsapat maradunk.
    Az egyeduli dolog ami tenyleg izgat hogy valamelyik oreg jatekosombol idovel edzot faragjak.Ha kitalaltam hogy kell :)

Btw valaki kerdezte a szovivoket:nalunk 1700koruli szurkoloszammal 5db van.
  • Sysfox
    A tegnapi egy bontod miatt, talán nekem is volt benne részem, te hálátlan!
  • adenin2
    Hát a csapatodat megnézve, neked inkább van esélyed bennmaradni az 5. osztályba, mint a mi csoportunkba valakinek. Nekem is megvolt az esélyem és egy kis szerencsével meg is van az esélyem, hogy feljussak, de én se szeretnék feljutni. Azért is csináltam néhány rossz dolgot a bajnokság elején amit meg is bántam, mivel sok szurkoló el is pártolt tőlem. A csapat elvárása a bajnoki cím lett volna. Erre az első fontos mecsemen laza játékot állítok be és 5-4-re kikapok,de egy fontos emberem pirosat kap és a másik meg lesérül. 2.fontos mecsem rögtön ez után jött. Itt ellentámadásra mentem(legrosszabb védelmem volt) Itt meg 5-1-re kaptam ki. Utána rögtön a szurkolók ingerültek lettek és 3-asával mentek el. Utána rögtön visszaálltam a régi középentámadásos taktikámra.(jelenleg természerfeletti illetve titáni szinten van) HA első is leszek a szerencsének köszönhetően bár kétlem akkor se juthatok fel automatikusan mert már selejtezőt kellene szerintem játszani. Így már ezt meg is oldottam, de ezt amit csináltam senkinek se ajánlom, mivel kevesebben lesznek a meccseiden illetve szurkolók is elpártolnak és nehezen jönnek vissza már.
  • gabber_saviola
    nem, nem tudom ... de nyald meg a jobbherém. :D
  • gabber_saviola
    grafikai progival dobtam össze. ha kell készítek neked is címert, csak szólj, hogy mi legyen rajta.
  • gabber_saviola
    kétszer olyan eros, mint én. ilyen kerettel simán az ortodben lenne a helye, mint ahogy neked is.
  • matthias92
    és ki lenne az az itteni lácsó dzsukhel srácok közül, aki segítene nekem címert csinálni? meg logot? és mivel tudnám meghálálni?