Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Nagyon jo lett a Fifa manager 11.
Iszonyu sokretu lett, messze felulmulja a regi Football managert.
Megyek is vissza jatszani. Vegre egy igazan jo manager prog, ami nem szimpla gombfoci erzest ad.

gercse
Szép terv, remélem sikerül megvalósítani. csak így lehet. Bár én gyenge hatodba kerültem annó, könnyebb a dolgom, de mostanában direkt nem veszek játékosokat, csak annyira legyen elég a csapat, hogy biztosan ne essek ki, és a szurkolók se nézzenek rám véres szemmel, ez idén elég jól sikerült, de jövõre kénytelen leszek eladni a két kapusom, akikbõl jön majd a lé, és erõsödik folyamatosan majd a csapat.

Én is hasonlót cselekedtem volna, mert lehet toldozni a csapatot, meg szenvedni, hogy ne essen ki az ember, de attól nem lesz több pénz a kasszában (sõt), és a jövõre nézve sincs biztosítva semmi.

Christian88
Egy kicsit gyúrnál középpályára elég lenne.
Ha szurkolói elvárás felett teljesítesz akkor jönni fognak a nézõk, mindegy, hogy VI-ban ne ess ki a cél vagy VII.-ben juss fel a cél (Mert valószínû ha kiesel, hogy a feljutást célozzák meg).
A tapasztalat nõ mindenhogy, ha kikapsz ha nem. Morál, itt a Csapatszellemre gondolsz? Fölösleges lazázni végig VII.-ben úgy is visszadobják bajnokság végén higgadtra, vagy hova szokták.
Edzel erõs védelmet és középpályát? Több szezonig kell egy edzést vinni. Inkább tûzd ki a védelmet, ahogy látom azt kezdted el.Persze ha lehet majd jó edzõvel ne gyenggével.

http://www.twitch.tv/hegii

McFrost
Köszönöm!
Egyetertek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Egyetertek!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#action> 😊
nekem esküszöm kettõ pont rémlett.... 😄
JimKirk
Egyetertek!
McFrost
Figyelj rám, utoljára mondom, csak neked.
Mikor van több esélyem a csapatom építésére?

-Ha bent maradok és tovább folytatom pofozógép szerepét. Folyamatosan esik a morál és a színvonal, a tapasztalat. Elmaradnak a nézõk, nem nõ a lé. Ráadásul erõsen benne van a pakliban, hogy a 2 feljutó már járt a hatodban és most ráerõsítve érkeznek.

-Vagy szépen kiesem és elkezdek lazázni. Szép gyõzelmeket aratok, fejlesztem a stadiont, hozok edzõt, elkezdem építeni a csapatot. Nõ majd a tapasztalat és a morál, jönnek a nézõk. Ha úgy jön ki, leadok 2-3 meccset, hogy biztos ne jussak fel. Edzetek erõs védelmet, következõ szezonban edzetek erõs középpályát. Elkezdek harcolni a feljutásért. Kialakítok egy olyan csapatot, amelyik bent marad a hatodban, gondok nélkül. A keretem tele van fiatal, nem alap játékosokkal. Az ifimben lapul 4-5 csillag, õket beépítem.....

Akkor szerinted???
Bár lehet rosszul jár az agyam!
De ez egy játék, ami azért van, hogy örömet okozzon, nem azért, hogy csak bosszantson. Ha pedig nem maradok bent a hatodban, akkor nekem ennyi volt.....

Magic Boy
Ja értem.
Köszönöm, hogy elmondtad.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Hidd el van olyan 7. osztály ahol olyan csapatok (akár 3-4 is) van, akik a 6.-ban is simán megállnák a helyüket.

McFrost
Már a 3. fordulóban feladtam és az nem tegnap volt.

Magic Boy
Rendben legyen igazad, de ne lazázz legalább és az utolsó meccsen MOST-olj.
Ne add fel ilyen könnyen.

Magic Boy
Nem Istvánra írtam, amit írtam, hanem arra, ahogy feladta, pedig lenne esélye bennmaradni.

Istvánt nem ismerem így róla nem nyilatkozok csak max. arról amit éppen csinál.

McFrost
Tévedsz....már mindent elterveztem és szerintem jól....

Magic Boy
Bocs.

Tényleg túlzásba estem, csak rossz nézni, hogy ilyen könnyen föladod, amikor még benn is maradhatnál és a 6.-ban sokkal jobb minden. (több pénz, több nézõ, stb...)

McFrost
Legyõztél a rutinoddal!

JimKirk
Elitta mar az agyat!<#pias><#bdead>
gabber_saviola
ha Te a 25. szezonban 6 pontot szereztél (LINK), és neki jelenleg 4 pontja van (LINK), akkor az sehogy sem dupla annyi. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

erõs túlzásnak érzem mindkét végletet, fõleg hogy dupla annyi pontot szerzett már így is mint én anno az elsõ hatodos szezonomban.
szar a börtönkoszt, legalább leadok majd én is pár kilót, mint a hagyó <#idiota>
viccet félretéve: itt vagyok, olvasok, egyszerûen csak nem írok napi szinten.
kazai21
<#idiota>

Amúgy szerintem Magic boy nem akart rosszat senkinek csak segíteni akart és elmondta,hogy mit kellett volna tenni..

Mi equipo favorito: Real Madrid

JimKirk
* " "
JimKirk
Amúgy nem tudjátok, hogy Geo miért nem ír ide mostanában?

Lehet Geo volt az egyik akit lecsuktak a kaposvari ramazuri utan!<#beka3>
gabber_saviola
István nem gyáva és nem gerinctelen ... ez kicsit erõs volt, csak hamar feladta a bent maradás lehetõségét.

JimKirk
"gyáván, gerinctelenül, stb..."
<#levele>

Lehet inkabb csak nem veszi annyira komolyan a jatekot mint te, en, vagy a tobbiek.
Magic Boy
Ez kimaradt:
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy McFrost, ha bekerül egy erõs 7.-be, akkor esélye lesz visszajutni pár szezonon belül.

Magic Boy
Nem akarom bántani McFrostot, de lehet emelt fõvel kiesni, ahogy Geo tette anno (harcolt a végsõkig, folyamatosan erõsített, stb...) és lehet gyáván, gerinctelenül, stb..., mint most McFrost teszi.

Geo, anno a szezon végére megerõsödött annyira, hogy bár kiesett, de simán visszajutott és most is simán bennmarad, egy elég erõs 6. osztályban.

Amúgy nem tudjátok, hogy Geo miért nem ír ide mostanában?

Majd a szünetben erõsítek! Addig még marad ez a csapat

gabber_saviola
ase ellen normális taktikával és benyomja a mots-ot, ennyi.

Magic Boy
Te igen, de ÁSE eredményei csalókák, mert egész jó csapatot rakott össze a végére.
De a lényeg, hogy lenne esélye bennmaradni ki-ki meccsen ÁSE ellen és ugye hazai pályán játszana ÁSE-vel.<#wink>

gabber_saviola
Így bizony. Kövi meccse a direkt kiesésért játszó M.nádasd, aztán meg a tök utolsót áse ... ezeket még a tarcsival is hoznám.

Magic Boy
A poén az, hogy még mindig benn maradhat kis szerencsével, mert a hátralévõ két meccsén gyõzelmi esélyei vannak.

gabber_saviola
így igaz, azt hitte, hogy a hatod is olyan könnyû lesz, mint a hetedosztály ... aztán jöttek futószalagon a vereségek.

Magic Boy
Nem vagyok én akkora zseni, de az eredményei engem igazoltak.
Az a baj, hogy túl hamar föladta.

gabber_saviola
nem eshetsz ki, és nem is fogsz <#smile>

gabber_saviola
így igaz, ha az elején hallgat rám és rád, akkor bent is maradt volna. <#smile>

JimKirk
Bazsalikom 1 - 4 C-Bucks

0 - 1 Juho Mikkola 39'
0 - 2 Ronny Bach Lauritsen 44'
0 - 3 Alex Szabó 47'
0 - 4 Ronny Bach Lauritsen 71'
1 - 4 Mirko Pusceddu 83'

Tartom a masodik helyet. Jovoheten hazai palyan jatszom egy bot ellen!
banok
eladó az eheti ifim

Bence Lassan (303713408)
Hungary 18 éves és 101 napos, következõ születésnap: 2010-11-10

Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-10-30 óta)
TSI: 2 080
Fizetés: 118 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Határidõ: 2010-11-02 17:25
Kikiáltási ár: 20 000 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magic Boy
Nincs választása, mert már feljutott, de ilyen csapattal, ha nem erõsít minden sorba (Kapus, Védõ, Középpályás, csatár), akkor megeszik a 6. osztályban.

Mivel csak egy elfogadható középsõ védõje van jelenleg így a 3-5-2-õt is be kellene gyakorolnia szerintem.

2-6-os gyõzelem lett a vége a védekezõ csatárom mester négyesével. Biztos hogy a következõ szezont a hatodban töltöm el. A második helyen levõ csapat csak 2 pontra van. Szerintetek törekedjek az elsõ helyre?
sapkafej
biztos fel akarsz jutni? lehet jobban jártál volna ha maradsz még egy szezont 7-be

György

Magic Boy
Kiesni nem fogsz már csak matematikailag se, mert a jövõhéten gyõzöl, aki meg mögötted van az a bajnokkal játszik és már hátrább se tudsz ezzel majd végezni, mint ahol most vagy.

REALista: Köszönöm, hogy szurkoltál nekem.
Van jó védõm (2 is), de a z elõzõ fordulóban a bajnok ellen pont õk és a legjobb csatárom sérült le.
A szélsõ védõm cseréjérõl kaptam két gólt és ezzel annyi volt a meccs.

Kazai: Kösz, hogy gondoltál rám és szurkoltál nekem.

dartonita
Kikaptunk hazai palyan a bajnoktol.Nem is ez idegesit hanem a ket idiota aki kiallittatta magat.Meg az is lehet hogy kiesunk :/

ESE 5 - 0 tankSE

1 - 0 Patrik ©uòavský 10'
2 - 0 Arkadiusz Karbownik 38'
3 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 39'
4 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 49'
5 - 0 Luigi Maria Parino 63'

Valószínûleg meglesz a feljutás, de a 6. osztálytól egy picit parázok, nincs valami hûdejó keretem..
De próbaszerencse. 😊

Grat Mindenkinek!

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Great Hungary FC - Team 43 2 - 0
Benn vagyok a hatodban 😄D

Christian88
Én is nyertem PIC-cel idegenben 5-1-re =). Lehet meg lesz az egyenes ágú feljutás, remélem most már nem erõs V.-be dob.

http://www.twitch.tv/hegii

matthias92
7-0 gyõzelmet arattam otthon, a csapatom eddigi legerõsebb felállását ünnepelhettem. Három pont hátrányban vagyok a második mögött, és néggyel a negyedik elõtt. Tehát még van esélyem megszerezni a második helyet, ami a célkitûzésem az idei szezonban. 😊)) Aztán pedig jöhet az erõsítés! 😊

kazai21
Rynart FC-F.C GYÕZTES 6:0

Magic boy: Sajnálom,hogy nem nyertél😞

Mi equipo favorito: Real Madrid