Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iszonyu sokretu lett, messze felulmulja a regi Football managert.
Megyek is vissza jatszani. Vegre egy igazan jo manager prog, ami nem szimpla gombfoci erzest ad.
Én is hasonlót cselekedtem volna, mert lehet toldozni a csapatot, meg szenvedni, hogy ne essen ki az ember, de attól nem lesz több pénz a kasszában (sõt), és a jövõre nézve sincs biztosítva semmi.
Ha szurkolói elvárás felett teljesítesz akkor jönni fognak a nézõk, mindegy, hogy VI-ban ne ess ki a cél vagy VII.-ben juss fel a cél (Mert valószínû ha kiesel, hogy a feljutást célozzák meg).
A tapasztalat nõ mindenhogy, ha kikapsz ha nem. Morál, itt a Csapatszellemre gondolsz? Fölösleges lazázni végig VII.-ben úgy is visszadobják bajnokság végén higgadtra, vagy hova szokták.
Edzel erõs védelmet és középpályát? Több szezonig kell egy edzést vinni. Inkább tûzd ki a védelmet, ahogy látom azt kezdted el.Persze ha lehet majd jó edzõvel ne gyenggével.
http://www.twitch.tv/hegii
Egyetertek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mikor van több esélyem a csapatom építésére?
-Ha bent maradok és tovább folytatom pofozógép szerepét. Folyamatosan esik a morál és a színvonal, a tapasztalat. Elmaradnak a nézõk, nem nõ a lé. Ráadásul erõsen benne van a pakliban, hogy a 2 feljutó már járt a hatodban és most ráerõsítve érkeznek.
-Vagy szépen kiesem és elkezdek lazázni. Szép gyõzelmeket aratok, fejlesztem a stadiont, hozok edzõt, elkezdem építeni a csapatot. Nõ majd a tapasztalat és a morál, jönnek a nézõk. Ha úgy jön ki, leadok 2-3 meccset, hogy biztos ne jussak fel. Edzetek erõs védelmet, következõ szezonban edzetek erõs középpályát. Elkezdek harcolni a feljutásért. Kialakítok egy olyan csapatot, amelyik bent marad a hatodban, gondok nélkül. A keretem tele van fiatal, nem alap játékosokkal. Az ifimben lapul 4-5 csillag, õket beépítem.....
Akkor szerinted???
Bár lehet rosszul jár az agyam!
De ez egy játék, ami azért van, hogy örömet okozzon, nem azért, hogy csak bosszantson. Ha pedig nem maradok bent a hatodban, akkor nekem ennyi volt.....
Köszönöm, hogy elmondtad.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ne add fel ilyen könnyen.
Istvánt nem ismerem így róla nem nyilatkozok csak max. arról amit éppen csinál.
Tényleg túlzásba estem, csak rossz nézni, hogy ilyen könnyen föladod, amikor még benn is maradhatnál és a 6.-ban sokkal jobb minden. (több pénz, több nézõ, stb...)
viccet félretéve: itt vagyok, olvasok, egyszerûen csak nem írok napi szinten.
Amúgy szerintem Magic boy nem akart rosszat senkinek csak segíteni akart és elmondta,hogy mit kellett volna tenni..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Lehet Geo volt az egyik akit lecsuktak a kaposvari ramazuri utan!<#beka3>#beka3>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#levele>#levele>
Lehet inkabb csak nem veszi annyira komolyan a jatekot mint te, en, vagy a tobbiek.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy McFrost, ha bekerül egy erõs 7.-be, akkor esélye lesz visszajutni pár szezonon belül.
Geo, anno a szezon végére megerõsödött annyira, hogy bár kiesett, de simán visszajutott és most is simán bennmarad, egy elég erõs 6. osztályban.
Amúgy nem tudjátok, hogy Geo miért nem ír ide mostanában?
De a lényeg, hogy lenne esélye bennmaradni ki-ki meccsen ÁSE ellen és ugye hazai pályán játszana ÁSE-vel.<#wink>#wink>
Az a baj, hogy túl hamar föladta.
0 - 1 Juho Mikkola 39'
0 - 2 Ronny Bach Lauritsen 44'
0 - 3 Alex Szabó 47'
0 - 4 Ronny Bach Lauritsen 71'
1 - 4 Mirko Pusceddu 83'
Tartom a masodik helyet. Jovoheten hazai palyan jatszom egy bot ellen!
Bence Lassan (303713408)
Hungary 18 éves és 101 napos, következõ születésnap: 2010-11-10
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-10-30 óta)
TSI: 2 080
Fizetés: 118 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Határidõ: 2010-11-02 17:25
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mivel csak egy elfogadható középsõ védõje van jelenleg így a 3-5-2-õt is be kellene gyakorolnia szerintem.
REALista: Köszönöm, hogy szurkoltál nekem.
Van jó védõm (2 is), de a z elõzõ fordulóban a bajnok ellen pont õk és a legjobb csatárom sérült le.
A szélsõ védõm cseréjérõl kaptam két gólt és ezzel annyi volt a meccs.
Kazai: Kösz, hogy gondoltál rám és szurkoltál nekem.
1 - 0 Patrik ©uòavský 10'
2 - 0 Arkadiusz Karbownik 38'
3 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 39'
4 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 49'
5 - 0 Luigi Maria Parino 63'
Valószínûleg meglesz a feljutás, de a 6. osztálytól egy picit parázok, nincs valami hûdejó keretem..
De próbaszerencse. 😊
Grat Mindenkinek!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Benn vagyok a hatodban 😄D
http://www.twitch.tv/hegii