22246
Hattrick
-
#17763 Zsír. Csodálatos.
Köszi.
A kedves házigazda megtenné... de már kérnem sem kell... úgyis tudod. Köszi neked is. -
geo91 #17762 -
#17761 Egy adag kabel jol mutatna a trotty alatt:) -
#17760 Igy van! -
#17759 De negy hatveddel a jo es a remek vedelem az minimum kiemelkedo vedekezes kepesseget takar! Nalam lenyugozo a ket szelso es ragyogoak a belsok, igy hozzom a jo/remek/ neha nagyszeru belso es szelso vedekezest.
Ha Benzemaek kialakitjak es berugjak a helyzeteiket, akkor a Hrutka Rudik benazasa es esetleges potyagoljaik sem olyan feltunoek!:)
Persze ezt az egeszet tobb modon is lehet ertelmezni.:P -
geo91 #17758 -
#17757 Sajnos a legszebb munkád! -
#17756 -
#17755 nekem nagyszerű kapussal és nagyszerű védőkkel megfelelő védelmem szokott lenni, tehát feltételezem, hogy legalább kiemelkedők a védők. -
#17754 "En megneztem egy par V. osztalyu meccs osszefogalalot es nagyon sok csapat az elbolybol csak jo vagy remek vedelemmel rendelkezik! Szerintem a tamadas sokkal fontosabb."
Jo,remek vedelem?:O
Ez olyan mintha Hrutkarudik szaladgalnanak hatul,Benzemak pedig elol.
De az is lehet h en ertekelem tul az 5. liga minoseget.
Mindegy nem akarok ennel jobban elmelyulni a temaban,vegulis csak egy jatek:) -
#17753 "Mindenesetre minden magara valamit is ado manager programban az egesz csapatot kell erositeni,nem eleg egyetlen posztot ahhoz hogy eredmenyes legy"
De hat pont errol beszelek, a HT pont ilyen.
-
#17752 normális persze. -
#17751 Nem kezdem baszki,de ez normalis szted? :D -
#17750 Nem tudom most megnyitni ezeket az url-eket,majd otthonrol.Mindenesetre minden magara valamit is ado manager programban az egesz csapatot kell erositeni,nem eleg egyetlen posztot ahhoz hogy eredmenyes legy.Kulonben 6-9golokat fogsz kapni felsobb ligakban es pont nelkul esel ki.Szomoru vagyok ha itt ez sem mukodik ugy ahogy kene. -
#17749 Ne kezd te is! -
#17748 A kozeppalya tovabbra is a mervado, legalabbis en igy erzem az eddigi meccsemimet figyelembe veve!
Dontetleneket kiharcolni es kivarasara jatszani jo a bika vedelem, mondjuk az elso par szezon a V.-ben csak errol szolhat!:)
Szinte egyenlo vedelem de a jobb kozeppalyaval es tamadasokkal rendelkezo csapat viszi a palmat.
-
#17747 Nebassz :D
Az szep,akkor meg szarabb a meccsmotor mint gondoltam... -
#17746 En megneztem egy par V. osztalyu meccs osszefogalalot es nagyon sok csapat az elbolybol csak jo vagy remek vedelemmel rendelkezik! Szerintem a tamadas sokkal fontosabb.
Ez igy eleg erdekes
termerszetfeletti/kiemelkedo vedelem -
#17745 Ha jol emlekszem,te kacerkodsz a feljutassal,ugye?Szerintem 5.osztalyba nem eleg a lenyugozo vedelem.En legalabbis biztos nem lennek nyugodt addig amig legalabb minden emberem nem hoz egy nagy csillagot.(nem tudom az 5 vagy 6kicsi csillag:D)
Vagyis vilagklasszis foskill kornyekere saccolom a minimumot.En tuti edzenem tovabb az emlitett fiatal vkpt is. -
#17744 Te mobilrol irsz ilyen regenyeket? -
#17743 Alattam a kollega jol beszel!
Jol jonne nekem egy ilyen hatved! -
#17742 A jó játékszervezésű védőt érdemes úgy játszatni, hogy beteszed hátvédnek, és előrenyilazod középpályára, mert akkor erősíteni fogja azt, és több lesz a labdabirtoklásod. -
#17741 Így a készítéssel nem próbálkoztam, nem igen vagyok ismert ezekben a programokban.. :/ iPhonon szoktam képeket buherálni, de nem készíteni így..
Esetleg készítenél nekem is egyet, persze ha időd engedi és nem probléma? Elképzeléseim vannak, nem tudom mennyire megvalósítható.. :) -
#17740 Én is egy kis dilemmában vagyok ami azt illeti. Még nyáron vettem egy védőt 50 millióért, jó képességű volt pluszba jó játékszervezésű is. Mára 18 évesen 90 naposan kiemelkedő védekező képességű és továbbra is megvan a jó játékszervezése gyenge átadás és gólszerzése mellett. Na most ahogy nézegetem a srácot a HO védekező középpályás posztra osztja be ahol 4.38-as csillagot érne el, de sztem a vkp poszt az a hattrickben ami nagyjából nincs, vagy nem tudom, eléggé nem célszerű. Persze én védőként játszatom, ott is bőven 4 csillag megvan neki. A srácot a játék kb. átlagba 320-320 millióra becsüli ami szép ár.. És 18! éves még mindig, lehet egy-két elvakult nyomna rá nagyobbat is?!
Mi a véleményetek mit csináljak vele?
Most van 3 olyan 24-26 éves védőm akik lenyűgözőek, pluszba egy saját nevelésű aki 19 éves, nagyjából adott egy védelem, pluszba itt szoktam játszatni még a srácot már elég rég óta. Pluszba eddig van 2 nagyon ígéretes szélső hátvéd ifi palántám is, akadémián meg 3 nagyon ígéretes védő.. :D
Eléggé gondolkodok dobjam-e piacra, olyan 350 milkát mindenképpen szeretnék érte kapni, vagy többet.. de szerintetek megéri most eladni, vagy mi a véleményetek róla? Mikor kaszálhatnék vele? Nem saját nevelésű a gyerek, így megválnék tőle egy kisebb summáért cserébe.. -
#17739 En most azon filozok vajon eszre veszi-e a mult heti ellenfelem, hogy a felallasommal az o felallasanak a gyengesegeit probaltam kijatszani... Ha abbol indulok ki, hogy a szezon kezdetete ota ugyanazzal a taktikaval jatszik, akkor talan nem is kellene nagyon aggodnom emiatt..
De mi van ha megis?
Ti hogy erzitek, a HT-ben mennyire szamit a hazai palya? -
#17738 Igen, ezt kapussal erheti meg igazan csinalni.
-
#17737 igen, édestestvérem is erre épít már amióta kiedzett pár védőt. Arra vár a kölök, hogy lépjen nagyszerű +1-re a kapusa, és eladja. Az elvileg +200ezer körül van úgy, hogy 6 hetet töltött az edzésével. Közben, pedig 600.000 eFt már van a kasszájában
Ráadásul ha így játszol, ki is nevelheted közben az adott pozíciókra a játékosaidat. -
#17736 -
#17735 Abban is nagy penz lehet, ha vesz az ember egy remek 17 eves jatekost es par szintet lepve mar rakja is ki atadaro. Akar duplajat is lehet kaszalni... erdemes lenne kiprobalnom egyszer nekem is:) -
#17734 -
#17733 2011-01-17
Eladtál egy játékost, és kaptál 483 786 eFt-ot.
520ezerért kelt el a természetfeletti játékosom. most veszek majd valami 17 éves és max 40 napos remeket és 18 éves korában eladom. -
Simán benne van még 2-3 szezon, csak ne sérüljön meg! Most biztos nagy erősítést jelent majd! -
#17731 tetszik neki így, igen. -
geo91 #17730 akkor az a végleges? nem lett javítva rajta? -
#17729 hálás köszönet! :) -
#17728 tisztelt házigazda, kitenné nekem azt a címert? -
#17727 photoshop, paint shop pro.
ha nem megy, szólj, hogy miket szeretnél látni a címeredben és kb. hogy nézzen ki, és akkor neked is készítek valamit. -
#17726 Milyen programmal készítesz ilyen csapatlogókat? Szívesen próbálkoznék én is, ha nem nehéz annyira, én csapatomnak még nincs is ilyen kis emblémája. :) -
#17725 használd egészséggel. legyen ez egy kabala, aminek segítségével eléred azt a célt, amit kitűztél ebben a játékban. -
#17724 Srácok, köszönöm szépen a válaszaitokat és a véleményeiteket. Vélhetőleg belehúzok az első helyért, aztán az osztályozót majd leadom. Idén egy csarnok bővítési folyamatot kezdtem el, ami szezon végére talán meg is lesz, így jövőre feltüzelt szurkolókkal, még több bevételt tudok gyűjtögetni, amiből majd tudok építkezni.
Amúgy kp.-n van egy világklasszis játékszervezésű játékosom, másik kettő kiemelkedő, de sajna az erőnlétüket megfelelő szintre tudom felhúzni, így nem tudnak akkora teljesítményt nyújtani.. de persze a formájuk elég jó mostanában.
Még1x köszönöm a segítségeiteket, véleményeiteket. :)