Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
CF Catalunya:
Feléjutás esélyes.
Stadion: 42 600
Az utolsó hazai mérkõzésén 42566 nézõ volt kinn.
23.-án elkezdte bõvíteni a stadiont.
Palermo_Calcio:
Jelenleg 3.
Stadion: 40 760
Az utolsó hazai mérkõzésén 35196 nézõ volt kinn.
Gyömöre:
Feljutásra esélyes.
Stadion: 40 000
Az utolsó hazai mérkõzésén telt ház volt.
A CF Catalunya: kétszer is volt már 5. osztályú, de a másik két csapat még egyszer se.
Ha kell hozok a játékból is példát.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha hazai meccsen bõvít, akkor sem bukik rajta az építés alatt. Régen azt hittem, hogy ilyenkor nincs nézõ, de kijavítottak ht fórumon.
Ha pl egy 20 000-s stadiont bõvítesz 40 000-re, akkor is be tud fogadni 20 000 nézõt, amikor éppen tart az építkezés.
Én amondó vagyok, hogyha egyszer rászánja magát valaki a bõvítésre, akkor érdemes nagyobbat csinálni, tehát jimkirk esetében is jónak tûnik a 40 000 férõhely.
Mindenesetre a VI. osztalyba felesleges azt tanacsolni neki, hogy bovitse 20k-val, mert csak bukhat rajta, hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik.
Igy ha meg sem jut fel, akkor a penze is megmarad.
Szerintem.
Amúgy, ha körülnézel a VI. osztályban, akkor látod, hogy nem ritkát az 50 ezer körüli vagy a fölötti stadion.
Szoval ha bovitesd a 28-ezres stadionod akkor se nagyon nagy mertekben tedd azt.
Ha többel bõvít, akkor egy darabig nem kell attól félnie, hogy tele lesz és újra bõvítenie kell, tehát gyûjtheti másra a pénzt.
Szerintem.
http://www.twitch.tv/hegii
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De nekem megérte, mert fiatal és az edzés hatására sokat fog fejlõdni.
JimKirk: Szerintem van és így használni is fogom, ha szerinted nincs ne használd és értsd úgy, ahogy gondolod, amikor használom.
Ennyi.
A rangadokon allando telthazam(28k) van, a tobbi meccsen kicsivel telthaz alatt van a latogatotsag. Egy 12 ezres bovitesre gondoltam(kulonbozo segedprogik is ennyit ajanlanak).
Velmenyek?
Te viszont formációt gyakoroltál és fiatalokkal és vésztartalékokkal álltál ki.
Ennek ellenére volt a mai csapatodban olyan (Finn Jeppesen és Diego Carbonich), akit szívesen látnék én is a csapatomban.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
György
Az átadón lévõ játékosom szerintetek mennyiért kel el?
Tudom, hogy a szélsõ középpályásokat kevésbé érinti az edzés, de azért hat rájuk is, éppen ezért igazoltam egy új szélsõt (a hétvégén várhatólag kezdõ lesz):
Adriano Giovanelli (286796094)
18 éves és 53 napos, következõ születésnap: 2010-12-25 Italy
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-10-27 óta (12/43), )
TSI: 1 680
Fizetés: 79 eFt(65 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 264 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 8/20 remek
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Mivel õ érkezett így átadólistára került egy szélsõm:
Christian Nostiz-Rieneck (290596468)
19 éves és 35 napos, következõ születésnap: 2011-01-12 Germany
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Népszerû fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-07-29 óta (15/42), 12h 6n)
TSI: 1 740
Fizetés: 108 eFt (90 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 728 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidõ: 2010-10-30 16:59 (2 nap 23ó 33p)
Kikiáltási ár: 40 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Elfogadtam a kihívást a visszavágóra.
A védõd szerencsére csak tapaszos lett.
Visszahívtalak nálad.
Pá
Engem nem zavar.<#kacsint>#kacsint>
Az viszont érdekelne (ha egyáltalán tudsz a számomra bármire is komoly választ adni), hogy mi ennek az értelme.
Ez még nem is baj, de a legjobb csatárom is lesérült a hétvégi rangadó elõtt.<#crazya>#crazya>
A vicc az volt az egeszben , hogy mind ugyanannyira, azaz 2 hetre, meg a csere csereje is.
Amugy 4 serult volt azon a merkozesen az ellenfel jatekosai kozul is egy, es milyen furcsa az is ket hetre. LOL
Az oldal szerint minden játékosom játszhat 2 héten belül.
Na erre kíváncsi leszek.
http://ht-box.ru/healing.php
ez garantáltam mûködik!
Egyiknek se látom a hatását, így viszont minek van benne ez a lehetõség?
McFrost: Mi az kötekedési formát váltottál?<#kacsint>#kacsint>
bár ez lehet, hogy faszság
György
Az eredmény nem zavar, hiszen benne volt a pakliban.
Az viszont már nagyon is zavar, hogy 10 gyúró és jó átlagos erõnlét mellett három játékosom sérül le (2, 3, 4 hétre) a mérkõzésen és hiába van 8 orvosom azok hatását se látom.
Az is milyen baromság, hogy összesen 30 szakemberem lehet?
Ha megtudom fizetni, akkor miért nem lehet akár 50 (minden típusból 10 db, ha már ezt a felsõ határt szabták meg), ha úgy tartom jónak?