Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Én csak tippeltem lehet jó vétel volt...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabber_saviola
nálam is 35ezer feletti a nézõszám, pedig sima középcsapat vagyok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
40ezerre simán.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Na akkor nézzünk a fórumról példákat.

CF Catalunya:
Feléjutás esélyes.
Stadion: 42 600
Az utolsó hazai mérkõzésén 42566 nézõ volt kinn.
23.-án elkezdte bõvíteni a stadiont.

Palermo_Calcio:
Jelenleg 3.
Stadion: 40 760
Az utolsó hazai mérkõzésén 35196 nézõ volt kinn.

Gyömöre:
Feljutásra esélyes.
Stadion: 40 000
Az utolsó hazai mérkõzésén telt ház volt.

A CF Catalunya: kétszer is volt már 5. osztályú, de a másik két csapat még egyszer se.
Ha kell hozok a játékból is példát.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kovacsgeri
"hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik"

Ha hazai meccsen bõvít, akkor sem bukik rajta az építés alatt. Régen azt hittem, hogy ilyenkor nincs nézõ, de kijavítottak ht fórumon.
Ha pl egy 20 000-s stadiont bõvítesz 40 000-re, akkor is be tud fogadni 20 000 nézõt, amikor éppen tart az építkezés.

kovacsgeri
Nálam a 40 000-es stadion már sokszor megtelt, akkor is, amikor még nem ment ilyen jól a csapatnak.
Én amondó vagyok, hogyha egyszer rászánja magát valaki a bõvítésre, akkor érdemes nagyobbat csinálni, tehát jimkirk esetében is jónak tûnik a 40 000 férõhely.

Jakuza001
Nem jelent semmit lehet a IV. osztalyban jatszottak valamikor.
Mindenesetre a VI. osztalyba felesleges azt tanacsolni neki, hogy bovitse 20k-val, mert csak bukhat rajta, hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik.
Igy ha meg sem jut fel, akkor a penze is megmarad.

Magic Boy
Na jó, de õ feljutás esélyes, tehát akkor már nem a VI. osztályra bõvít, hanem az V.-re, ahova a következõ szezonba feljuthat.

Szerintem.

Amúgy, ha körülnézel a VI. osztályban, akkor látod, hogy nem ritkát az 50 ezer körüli vagy a fölötti stadion.

Jakuza001
Felesleges VI. osztalyban 32-34k fole boviteni a stadiont, mert ugy sem lesz annal tobb nezo.
Szoval ha bovitesd a 28-ezres stadionod akkor se nagyon nagy mertekben tedd azt.

Magic Boy
Nem lenne tele, de az miért is baj, ha nem lenne egybõl tele az új stadionja?

Ha többel bõvít, akkor egy darabig nem kell attól félnie, hogy tele lesz és újra bõvítenie kell, tehát gyûjtheti másra a pénzt.

Szerintem.

Christian88
Nem érdemes annyival bõvítenie szerintem, ha volt sok teltháza, akkor se lenne tele az új egybõl.

http://www.twitch.tv/hegii

McFrost
Fröcsög ám a nyál <#vigyor1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Szerintem bõvíts, de ha van pénzed akkor bõvíthetsz akár 16-20000-el is.

Magic Boy
Akkor jól ráfaragtam, mert a duplájáért vettem.<#smile>
De nekem megérte, mert fiatal és az edzés hatására sokat fog fejlõdni.

JimKirk: Szerintem van és így használni is fogom, ha szerinted nincs ne használd és értsd úgy, ahogy gondolod, amikor használom.
Ennyi.

JimKirk
Szerintetek bovitsek stadiont?
A rangadokon allando telthazam(28k) van, a tobbi meccsen kicsivel telthaz alatt van a latogatotsag. Egy 12 ezres bovitesre gondoltam(kulonbozo segedprogik is ennyit ajanlanak).

Velmenyek?
REALista
Akit vettél...

JimKirk
Ertsd mar meg, hogy nincs B(bé) keret/csapat!<#boxer>

<#taps>
Magic Boy
Nincs is mit magyarázni, hiszen az én b-keretemben olyan játékosok vannak akik formától és fejlõdéstõl függõen bármikor az A keret kezdõjébe kerülhetnek.

Te viszont formációt gyakoroltál és fiatalokkal és vésztartalékokkal álltál ki.

Ennek ellenére volt a mai csapatodban olyan (Finn Jeppesen és Diego Carbonich), akit szívesen látnék én is a csapatomban.

gabber_saviola
Nem, nem akarom még burkoltan sem megmagyarázni a vereséget. Misi jobb b-kerettel rendelkezik mint én, ezért megérdemelten gyõzött ellenem, amihez gratulálok neki. Ennyi. <#smile>

Magic Boy
Ki ér annyit akit vettem vagy akit eladok? <#smile>

REALista
50-60ezer körül lehet az értéke de lehet tévedek...

sapkafej
most burkoltan próbálod megmagyarázni a vereséget (pedig nincs rá szükség) azzal, hogy eddig szar szinten volt a 4-5-1?<#smile>

György

Magic Boy
Szerintetek mennyit ért az új szélsõm reálisan és szerintetek én mennyiért vettem? (nem ér megnézni)

Az átadón lévõ játékosom szerintetek mennyiért kel el?

Magic Boy
Középpályásokat edzek.
Tudom, hogy a szélsõ középpályásokat kevésbé érinti az edzés, de azért hat rájuk is, éppen ezért igazoltam egy új szélsõt (a hétvégén várhatólag kezdõ lesz):
Adriano Giovanelli (286796094)
18 éves és 53 napos, következõ születésnap: 2010-12-25 Italy

Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-10-27 óta (12/43), )
TSI: 1 680
Fizetés: 79 eFt(65 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 264 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 8/20 remek
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 4/20 gyenge

Mivel õ érkezett így átadólistára került egy szélsõm:
Christian Nostiz-Rieneck (290596468)
19 éves és 35 napos, következõ születésnap: 2011-01-12 Germany

Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Népszerû fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-07-29 óta (15/42), 12h 6n)
TSI: 1 740
Fizetés: 108 eFt (90 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 728 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidõ: 2010-10-30 16:59 (2 nap 23ó 33p)
Kikiáltási ár: 40 000 eFt

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék

gabber_saviola
<#vigyor1><#vigyor1><#miaz>

McFrost
Ez lemaradt: <#love11>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

matthias92
6-2re nyertem a barátságos meccsen <#dumcsi>

gabber_saviola
köszi az elfogadást. <#smile>

Magic Boy
Kösz a meccset.
Elfogadtam a kihívást a visszavágóra.
A védõd szerencsére csak tapaszos lett.

gabber_saviola
Lejátszottam Misivel a barátságost. Elvert 3-0-ra, lerúgta az egyik fiatal védõmet és ellene elkezdtem begyakorolni a 4-5-1-et. Köszi Misi a meccset.

Visszahívtalak nálad.

Jakuza001
Legyszi ne bombazz privikkel egybol, inkabb menj valami langyi barba, mert en a csajokat szeretem. 😄

gabber_saviola
Egyre többször olvasok tõled ilyen buzulási dolgokat, de remélem azért minden rendben a nemi identitásoddal. <#smile>

gabber_saviola
nem értem mirõl beszélsz. <#smile>

McFrost
Tudom, mindenki vágja, csak az érintett nem 😄

Jakuza001
ál nyalást ?
Szerintem mást nyal. 😄DD

McFrost
Látod ez itt a baj! Gábor engem olt, erre te számon kéred tõlem miért piszkállak!

Magic Boy
Ha téged ez szórakoztat, akkor bátran.
Engem nem zavar.<#kacsint>

Az viszont érdekelne (ha egyáltalán tudsz a számomra bármire is komoly választ adni), hogy mi ennek az értelme.

McFrost
De én ezt vállalom is, ellenben veled, aki csinálja neki az ál nyalást, közben meg....<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

gabber_saviola
Te is már csak azért jársz ide, hogy Misit basztasd ... nemhogy inkább a bugdácsoló csapatoddal foglalkoznál. <#vigyor1> <#vigyor1>

Magic Boy
Én i hasonlóan jártam, ugyanis 2 sérülés úgy jött össze, hogy lesérült a szélsõ védõm majd lesérült a helyére beálló csere is.

Ez még nem is baj, de a legjobb csatárom is lesérült a hétvégi rangadó elõtt.<#crazya>

Jakuza001
Ket hete egy merkozesen leserult 3 meghatarozo jatekosom.
A vicc az volt az egeszben , hogy mind ugyanannyira, azaz 2 hetre, meg a csere csereje is.
Amugy 4 serult volt azon a merkozesen az ellenfel jatekosai kozul is egy, es milyen furcsa az is ket hetre. LOL

Magic Boy
Köszi.
Az oldal szerint minden játékosom játszhat 2 héten belül.
Na erre kíváncsi leszek.

kovacsgeri
Az orvosok pontosan mûködnek, mint egy svájci óra. A napi gyógyulásfrissítések reggelente történnek, és kiszámítható, hogy mikorra gyógyul meg egy játékos.

http://ht-box.ru/healing.php

ez garantáltam mûködik!

McFrost
Sajnos nem, igazat kell adnom neked, de már megyek is 50 korbács ütésért.

Magic Boy
Ezt értem, de a gyúró azért lenne, hogy csökkentse a sérülés esélyét az orvos meg azért, hogy gyorsítsa a gyógyulást.
Egyiknek se látom a hatását, így viszont minek van benne ez a lehetõség?

McFrost: Mi az kötekedési formát váltottál?<#kacsint>

sapkafej
gondolom eddig se értél semmit a 30+ szakemberrel, de így legalább nem baszod el feleslegesen a csapatod pénzét
bár ez lehet, hogy faszság

György

McFrost
Teljesen igazad van!

Magic Boy
Kikaptam 4-1-re így a hétvégén gyõznöm kell, ha harmadik akarok lenni.

Az eredmény nem zavar, hiszen benne volt a pakliban.
Az viszont már nagyon is zavar, hogy 10 gyúró és jó átlagos erõnlét mellett három játékosom sérül le (2, 3, 4 hétre) a mérkõzésen és hiába van 8 orvosom azok hatását se látom.

Az is milyen baromság, hogy összesen 30 szakemberem lehet?
Ha megtudom fizetni, akkor miért nem lehet akár 50 (minden típusból 10 db, ha már ezt a felsõ határt szabták meg), ha úgy tartom jónak?

matthias92
kár 😞 bár úgy érzem, hogy Máricsból tényleg lehet valaki, hisz most lesz 20 éves, de már lassan világklasszis játékszervezése lesz. mástészta, hogy minden más sklijje a védekezésen kívül egy kalap szar (az is középszerû), meg öntörvényû. 😞 de szép kest fogok érte kapni majd 😊)

gabber_saviola
matematikailag is bent maradtam <#vigyor1>

remélem az eddig legjobb hatodosztályos eredményemet (2. hely) is sikerül a végén megszerezni.