Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Köszönöm a mérkõzést.
A csatárom felépült (tapaszos lett), így pályára lépett ellened (õ rúgta a 3. gólt), de a középsõ védõm sajnos még nem épült föl.
Remélem a hétvégére a középsõ védõm is fölépül.

Engem érdekel a játékosod, de csak, ha a jövõhéten rakod ki és nem esek le a székrõl, amikor meglátom az árát. <#smile>

Erling Sveen-t nem akarod eladni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ez itt nem az apróhirdetés rovat, bocsi
gabber_saviola
ez a játékos érdekel valakit?

Þorsteinn Dagsson

22 éves és 48 napos, TSI = 4 120
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelõ vezetõi képessége van
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 9/20 nagyszerû
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 4/20 gyenge
2010-11-03 ***+ (Szélsõhátvéd)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Magic Family - Palermo_Calcio 3 - 1

GRATULÁLOK MISI!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Én sem szeretek rosszra gondolni. Rudi néha eltûnik, szerintem most is ez van.

JimKirk
Nem szeretnek rosszra gondolni!

#16684 Jakuza:

Most maganak adok igazat!<#vigyor2>
gabber_saviola
Na ez meg a másik ... kb. minden harmadik ht-s arcnak van egy dugi második csapata is.

gabber_saviola
Dehogy, nem banol senki senkit. Attól, hogy egy személy átruházza csapatát egy másik személyre, azzal nem sért meg semmilyen szabályt. Nem is értem, hogy honnan jött ez a banolási ötlet. 😊

gabber_saviola
Most néztem meg a csapatát, nagyon durván tolta Rudi.

Szerintem itt nem megunás van, mert sg-re sem jár mostanában.
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 08. 13. 05:00

Jakuza001
Hagyjatok mar kismillioan csinaljak ezt a jatekban, meg tobb csapatot tartanak fent.
Raadasul ha valaki megakarja venni akkor hadd tegye, az o dolga eldonteni, hogy vallalja e a ban kockazatat vagy sem.
Nem a mi dolgunk eldonteni, hogy etikus e vagy sem, meg ha a szabaly kimondja, hogy csak a kezdo csapatoddal jatszhat, mert amugy ez egy nagy hulye szabaly.

kovacsgeri
Most ha valaki megvenné a csapatát, akkor az illetõ kifizetne érte x összeget, aztán utána még simán bannolhatják, a pénzt pedig nem kapod vissza. Ezért nem javasolt így szert tenni csapatra.
Én nem fogom repoltolni, mert nem érdekem, csak felhívom a figyelmet arra, hogy mivel járhat ez.

JimKirk
Ketlem, hogy friss V. osztalyukent megunta volna!<#shakehead>

#16675 MagicBoy:

Szerintem akit kicsit is erdekel a jatek annak van hetente fel oraja, csalad ide vagy oda.(nekem is van)<#vigyor2>
Jakuza001
Jaj mar olyan prudok vagytok. 😄

JimKirk
GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO

Geo, kerlek torold a srac hozzaszolasat!
Sok itt az onkentes rendor.
jhetedikj
Ha nincs idõd rá, akkor ne játsz vele, de eladni nem szabályos.

anno 1987

kovacsgeri
Ha pénzt nem is, de egy bant biztosan kapsz.... Szerintem tedd ki 0 Ft-ért az összes játékosodat, ha már nem folytatod.

:S
pedig jól tolta

Magic Boy
Sajnos a Hattrick is netes jelenlétet (legalább heti 1 belépést) igényel, ha eredményt akar elérni az ember és erre nem mindig van az embernek lehetõsége.

De ezt azok, akiknek családjuk van (pl. gaber) jobban tudják, hogy ha nem tudnának a munkahelyükön netezni, akkor lenne-e id3ejük a Hattrickra is.

Ennek elenére természetesen szomorú, ha egy régi Hattrickos elhanyagolja a csapatát vagy abbahagyja.<#szomoru1>

Magic Boy
Na akkor az elsõ évben szokásos a szurkolóid elvárása.
Ha bennmaradsz nõ a szurkolók kedve + a kupában valószínûleg tulajdonos nélküli csapatot kapsz ellenfélként és az ellenük aratott "bravúr" gyõzelemmel, akár maxolhatod is a szurkolók hangulatát.

De ez a te döntésed és szurkolok, hogy bejöjjenek a számításaid.

AdamBeyer: A menyasszonyommal a kapcsolatom nagyon jó.
A gerinctelen meg erõs megfogalmazás volt, de rossz nézni, hogy megfutamodik, amikor bennmaradhatna és azzal járna szerintem a legjobban, ha bennmarasd.

gabber_saviola
:-(

Jakuza001
Lehet megunta.

JimKirk
Rudee 47 napja nem lepett be!😞

Mi tortenhetett?
Dagobert 3 - 1 Stoners

1 - 0 David Gerdflod 12'
2 - 0 Lazzaro Sebai 14'
2 - 1 Martin Surovèiak 52'
3 - 1 Niklas Davidsson 72'

Tûrhetõ vereség a csoportelsõ ellen. Jövõ héten is kikapok majd a csoport másodiktól, ellene 5 gól alatt még sosem úsztam meg. Aztán az idényzárón, egy bravúr gyõzelemmel meglehetne a harmadik hely.

kovacsgeri
Nekem sem nyereséges, pedig volt pár tehetséges ifim, de heti 6000e nem sok a fenntartására. Cserébe kapsz egy kis csapatot, mégis nyújt valamilyen játékélményt, és nem olyan zsákbamacska, mint a másik ifis módszer.

JimKirk
Az utolso meccsed kemeny dionak igerkezik.
Hihetetlen jol szerepelsz ahhoz kepest, hogy mindket uldozod egy 10K-val jobb atlag TSI-t hoz!<#wow1>
JimKirk
Ha ugy vesszuk akkor nalam sem nyereseges a akademia, iden azt hiszem csak 2 jatekost ertekesitettem az utanpotalsbol par 10 millioert. Gyakorlatilag egesz ev alatt csak azon dolgoztam/dolgozom, hogy egy szinmagyar vedelmem legyen, ehhez mar van 6 jatekosom a 7. hamarosan maxolja magat. Tobbnek most nem is lesz helye a csapatban, mert az elobb belinkelt sved gyerek mellett van meg egy ragyogo olasz 21 ves vedom, oket vilagklasszis alatt nem szeretnem eladni. En ugy veszem eszre, hogy az akademia csak hosszutavon lehet (igazan) nyereseges.
REALista
Huh tényleg jó szar a piac.Pedig gondolkoztam hogy kiteszek pár kiemelkedõ védõt de így azért elgondolkodtató.Pedig erõsítenem kéne az utolsó meccsem elõtt.:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sajtburger
Ez igaz, ami viszont picit bosszantó vagy elkeserítõ. Bár õt még úgy vettem poton pénzért, de most jóval többet "érhetne" viszont ha ennyire kszar a piac újabban, lehet felhagyok az akadémiával. Most van kb. 5 nagyon nagy tehetségem, de pl. ahogy nézem egy friss ifi is 10-20 között megy el.. ami vicc.

Nahm sebaj, akkor majd kevesebbért elmegy Attila Zsengellér, de jó lett volna egy picit keresni is vele valójában.. :S Talán valaki ráakad, én azért reménykedek. 😊 És akkor a kapusod mellé nézhetnék egy csatárt is.. 😊

McFrost
Meg kell próbálni gyerekek! Ha valaki úgy gondolja ennyiért kiteszi, az övé, lelke rajta!
Azért mert most szar a piac, nem kell elherdálni senkit!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sapkafej
én is hasonló védõket fogok most eladni, csak 2 évvel fiatalabbak, és tényleg 150-200 között mennek most el az ilyenek

György

JimKirk
Jelenleg erte kaphatnam a legtobbet, 373 millio az atlagar.

JimKirk
Ezt a sracomat 230-ra rakja a HT-s arbecslo!

JimKirk
300-ert talan elviszik, de ne legyen igazunk!
Christian88
Csak ha megnézed az eladó listát, ilyen játékos fog elmenni 150 000- ért 3 évvel fiatalabban. Ha lenne még egy védekezés szint benne talán akkor megvennék ebben az árban.

http://www.twitch.tv/hegii

sajtburger
HO 334-ezet ír ki az árához, persze nem a legjobb formában van, de ha a formája is jobb, akkor még több. HO szerint tettem ki.

Ha ennyiért nem, majd kicsit lejjebb viszem, de 300 körüli árat megér sztem.

Christian88
Enyniért tényleg kár volt kirakni, ha megéri, úgy is fellicitálnak rá addig.

http://www.twitch.tv/hegii

kovacsgeri
Kizárt, hogy ennyiért megvegyék.

green6k
Annyiért el nem viszik.Jelenleg 300.000 ért sem hiszem hogy elvinnék.Gyenge a piac most nagyon.

sajtburger
Ahogy elmegy a védõm, egybõl szólok és teheted is ki.😊Elõre is köszönöm😊

Addig is, talán valakinek megtetszik a srác,

Attila Zsengellér (248225189), 23 éves 69 napos,
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van.

Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 10/20 kiemelkedõ
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

HO 340.000-re számította az árát, mivel elég jólelkû gyerek én 369 999 eFt-ért tettem ki, de ezen nem fogunk összeveszni, ha valakinek megtetszene.. 😊

McFrost
Szurkolók: A.C. Flying Donkeys 2009.
Szurkolói klub: 1 218 tag
A szurkolók hangulata: higgadt
Célkitûzés a szezonban: Ebben a csoportban minden nap ajándék

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Ha ma nem megy el, akkor a tiéd, de ha nem veszed meg ennyiért megkereslek! 😊

sajtburger
Tyûû betyáros egy játékos.. egy gondom lenne csak, hogy el kéne adjam egy játékosomat, hogy megtudjam venni, tökéletes lenne a srác, egyik védõmet megpróbálom eladni, hogy megtudjam venni, max. 1-2 hét, addig lestoppolhatnám? 😊 Nagyon megtetszett, fõleg hogy magyar játékos. 😊

McFrost
Van eladó kapusom, benne van a rengeteg edzés és nagyon fiatal.

sajtburger
Srácok, tervezgetek egy kapus vételt de nem igazán tudom milyent vegyek, remek vagy nagyszerû képességût? Most VI. osztályban tanyázok, de ha esetleg feljutnék jövõre, V.-ben is megállja a helyét egy remek kapus? Jóval olcsóbbak, ahogy nézem.

Illetve 1-2 csatárt szeretnék lecserélni a csapatban, remek átadás és nagyszerû gólszerzés képességûeket keresgéljek, mi a véleményetek?

gerinctelen😄D ezt hol olvastad? de jópofa volt aztán megtetszett látom.

kicsit sok mostanában a varázslat "varázsfiú" te nem érzed? elhagyott a csajod?

Magic Boy
Szurkolok neked, hogy sikerüljön megvalósítani.

De ahogy Christian88 is mondta ne válts edzést határoz el, hogy mit edzesz és amellett tarts ki.
Ha váltogatod az edzést lehet jó, de idõsebb csapatod viszont pénzed nem lesz, míg ha egy dolgot edzesz akkor az eladott játékosok árából jó csapatod lesz és még pénzed is marad.

Amúgy én is bennmaradnék a helyedben, mert gyenge 6.-ban vagy, ahol van 3 erõs csapat, de a többi 7. osztály szint.

Nem tudom mi az elvárás a szurkolóknál a csapatoddal szemben, de szerintem a bennmaradás és mivel éppen, hogy meglenne így jövõre se lenne más az elvárás.

Ha kiesel a feljutást fogják elvárni, ha nem sikerül ugyanúgy esni fog a morál, a színvonal és a tapasztalat.

A pénzed 7. ben semmiképpen se lehet több, mint 6. ban.

De ez a te döntésed én nem szólok bele.
Már csak azért se szólok bele, mert:
1. Nekem is az a hitvallásom, hogy egy játék azért van, hogy örömet okozzon.
2. Nem kérted a segítségemet.

Sajnálom, ha megbántottalak, de hidd el, hogy én csak jó szándékkal segíteni akartam csak "kicsit" erõsen fogalmaztam néha, amit sajnálok és elnézést kérek érte.

McFrost
Köszönöm!

McFrost
Csak közben magamra nézve nem mindegy, hogy ezt nyugodtan csinálom, vagy rágom a körmöm folyamatosan.

matthias92
fifa manager 11? akkor leszerzem én is, most az fm 11 van lenn, de orosz, és az angol nyelvi fájlokat baszott lassan tölti.
fifa manager 11-nél megakarom várni a DVD5 verziót, amit kitudok majd írni egy dvdre 😄