22246
Hattrick
-
#17843 Nekem 1236 szurkolóm van, majd meglátjuk. Olyan 30.000 körülire akartam fejleszteni, ha jól emlékszem a szezont valami 17.000-es stadionnal kezdtem. :)
Most +3000 állóhelyet fejlesztek, mert az rendre elfogy jó időben. -
#17842 *14XX -
#17841 Nekem elozoleg egy 28 ezres volt es csak 15XX szurkoloval volt eloszor telthazam, pedig a hagulat is fellegjaro koruli volt. -
#17840 a győzelmemmel átvettem a vezetést a csoportomban elég nagy esélyeim nyíltak arra, hogy győzelemmel fejezzem be ezt a szezont. -
#17839 Az 30.900, tehát még belefér. :)
A Arena Optimizer is 29.500-at javasol, mondjuk a szurkolóim hangulata fellegjáró jelenleg. Remélem két hét múlva telt ház lesz a hazai meccsemen, addigra elkészül az új aréna!
Most eléggé lement ezzel az egyenlegem (79.000e), és a jövő héten is idegenben játszom. -
#17838 Max. a szurkoloi klubod 25-szoroseig erdemes boviteni!
Mar lement a fel szezon es meg nalam sem volt telthaz. -
#17837 Gyozelem a visszavagon is!!!
Hajjá 0 - 2 C-Bucks
0 - 1 Juho Mikkola 28'
0 - 2 Juho Mikkola 66'
Harom pont az elonyom a masodikkal szemben!
Harom het mulva jatszom a masodik Taksony ellen, nekik a legerosebb a kozeppalyajuk, azt hiszem addig eladom a ket legjobb vedomet es megeropsitem a tamadasomat, mert ha ellen tudnek nyerni idegenben, akkor nagyon kozel kerulnek a bajnoki cimhez. -
#17836 Újabb 44.000e forintot toltam bele a stadionépítésbe.
24.000 -> 28.000 -
adenin2 #17835 A 10-0 után sajnos a csapat önbizalma teljességgel önelégült lett. Mit csináljak, hogy csökkenjen egy kicsit?
Ez mennyire befolyásolja a csapatokat, mert egyenlőre nem lesznek nehéz mecseim utána hirtelen jön egy nehezebb(persze ezen is mi vagyunk a favoritnak írják a szurkolok - pontosabban az első ellen megyünk). -
Túrkevei VSE #17834 Alex Bardi (312257978)
17 éves és 21 napos, következő születésnap: 2011-04-23
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: Túrkevei VSE
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Kikiáltási ár: 0 eFt
Jelenlegi képességek
Védés:katasztrofális
Védekezés:pocsék
Játékszervezés:pocsék
Szélsőjáték:jó
Átadás:középszerű
Gólszerzés:gyenge
Pontrúgás:pocsék -
#17833 Haszkovó - Foxtrotty 1:1
1 - 0 Gheorghe Raicu 15'
1 - 1 Valentin Konstantinov 23'
A csoport állása:
1. Álmos 20p
2. FC Hungary United 18p
3. Haszkovó 12p
4. Rafko fc 12p
5. Foxtrotty 11p
6. Battery 11p
7. Psychopath Kong's 7p
8. Iceman 0p -
#17832 Kerpeni Titánok - Banok FC 3 - 1
37492 néző
1 - 0 Kenny Brogaard 5'
1 - 1 Arnaud Pétin 8'
2 - 1 Felice Nalesso 14'
3 - 1 Kenny Brogaard 57'
:( -
#17831 Fc Cczet - Pinnyéd CF 2 - 2
1 - 0 Cristiano Gadanha 2'
2 - 0 Carlo Neri 16'
2 - 1 Piero Minardi 17'
2 - 2 Piero Minardi 65'
ezt jobb lett volna megnyerni, azért a döntetlen se rossz. -
#17830 2:1-re nyertem végül.Nagyon kellett!:) -
adenin2 #17829 Ilyen nincs ez a hétvége elég jó volt így. Előszöris az első kettő döntetlent ért el(elöző héten is), így a 6 pontos előnyük 2 pontra csökkent, így már van esélyem a bajnoki címre. Ha jól számoltam és taktikáztam, ha most már csak nyerek akkor sem juthatok fel automatikusan az 5. osztályba így nem kell aggódnom ezzel kapcsolatban(mert nem nagyon szeretnék feljutni, de még ki tudja sokat gondolkodok még rajta)
Mostani mecsem 10-0 86%-os labdabirtoklás, laza játék taktia:középen támadás. Szintje: titáni. Így ezzel is elégedett lehetek. A csatárom vezeti a góllövőlistát. Szurkolóim továbbra is karneváli szinten vannak. Így nem lehet semmi panaszom. -
#17828 Haszkovó FC - Foxtrotty FC 1 - 1
Újabb 1 pontot szereztem! -
#17827 3:1...
Héten nagy változásokat kell meghúzni, ha valamire, erre nem számítottam.. :( -
#17826 "Mihály Füvesi tovább szeretett volna játszani, de az edző másként döntött. Dániel Hári csatlakozott a csapathoz, miután a mérkőzés 65. percében sor került a meglepő Foxtrotty-cserére."
Az ifistám is lehetőséget kap a nagycsapatban, remélem este elviszik!
Még 1:1. -
#17825 68%-ban birtokoltam a labdát az 1. félidőben erre vezet az ellenfelem.Ráadásul hazai pályán...:S -
#17824 gyerekek itt alázás lesz, 4-1re vezetek már.
ötödosztályba milyen csapat az ajánlatos? Gondolom az enyémnek még erősödnie kéne hozzá :DD -
#17823 A mérkőzés 57. percében a vesztésre álló Catalunya hátránya csökkent, Attila Zsengellér egy balról érkező beadást klasszikus mozdulattal juttatott a hálóba: 2 - 1.
Nah végre már, gyötörjünk be nekik még 2-t minimum!
Amúgy így a meccs közben kezdtem gondolkodni, hogy lehet a túl deffenzív csapat eredménytelensége ez, plusz az edzőm katasztrófális vezetői képessége, ahová pár hete "fejlődött" :S
Lehet eladom a héten egy lenyűgöző védőm plusz két csatáromat, vagy hármat és abból össze jönne 400-500 milla, amiből már tudnék egy jó kis csatárt venni, nektek mi a tapasztalatok, milyen képességűt érdemes? Gondoltam jó lenne pluszba neki egy pontrúgás is ami magas lenne.. :S -
#17822 Nekem is lazáznom kellene, mert most esett vissza hűvösre a csapatszellem. "Sajnos" annyira megerősödtem, hogy bárki ellen már a pontszerzés reményében léphetek pályára...
Nem lazázhatok. :) -
#17821 Pinnyéd CF dominált, pontosabban 60 százalékban birtokolta a labdát.
45:00 Az első 45 perc után 2 - 1 állt az eredményjelző táblán.
úgy nézem a fasz rosszabbik oldalán állok, 2:1 oda -
adenin2 #17820 Én alapból úgy gondoltam lazára megyek, mert egy gyenge csapat ellen megyek. Sajnos csak most vált botcsapattá, különben már az elöző mecset is kockáztattam volna és lazára tettem volna.
A mecs kezdetén az első beszólás már sejtet mindent: adenin lélekben már a következő mérkőzésen járt, pedig jobban tenné, ha a mostani meccsre fókuszálna.
Félidő vége: Az első 45 perc után 6 - 0 állt az eredményjelző táblán. adenin dominált, pontosabban 84 százalékban birtokolta a labdát.
Ilyen labdabirtoklásom nem hiszem, hogy volt még. Olyan mintha 2 osztály különbség lenne a két csapat között. -
#17819 Még meccs előtt gondolkodtam, lazázzak-e.. háát.. jól tettem h átlagoson hagytam.
Félidőben 57% a labdabirtoklás a javára.. tyű.. azért ez komoly. :D Majdnem egy bot csapattól így égni, pedig legjobb középpályásaim a pályán vannak, vagy inkább nincsenek.. :/ -
#17818 3-1 60%os labdaíbirtoklással. -
#17817 Másfél perc alatt basszus 2:0 Remélem nyerek. -
#17816 Erőnléte gyenge, formája megfelelő.
Én már nyertem 0:2-ről 3:2-re... Az utolsó két percben rúgtam két gólt. :)
Hajrá! -
#17815 Az szép.. :) Ha erőnléte kb. megfelelő akkor jól letudja a meccset hozni.
Mi továbbra is égünk, pedig a 2. helyezett vesztésre áll, jó lenne győzni.. de innen.. :/ Ha ma nem nyerünk, fél csapat piacon lesz a meccs után az biztos.. -
#17814 29. perc és már két kontrát kihagytam. :(
Sok lehetőségem már nem lesz a gólszerzésre, hajrá Foxtrotty! -
#17813 Jól jártam... :(
Poénból betettem cserének a 37 éves edzőjelöltemet, erre megsérül a középpályásom, és a 27. percben az "öreg" beáll. Igaz, hogy remek játékszervezése van és nagyszerű tapasztalata, remélem ér valamit, és segít a pontszerzésben.
Geierspichler remélem nem sérült meg súlyosan, mert nagyon hiányozna. -
#17812 Eddig 7 meccs alatt kaptunk 4 gólt, most meg laza 19 perc alatt, egy olyan csapattól, akinek tulaja már egy ideje nem lépett be.. érdekes.. :/ -
#17811 23:14
Valentin Konstantinov megmutatta szabadrúgáslövő tudományát, az ellenfél hálóőrének a karját sem volt ideje felemelni. Egyenlő az állás: 1 - 1.
Ez az! -
Nekem is eddig 0:1, de nem is számítok nagy eredményre idegenben, mert jobb az ellenfél. Csak halovány esélyem van a pontszerzésre.
De ő is kontrázik ellenem! :) -
#17809 óriási meglepetés eddig.. égünk 2:0-ra.. múlt hétvégén meg aláztuk őket 5:1-re.. kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de eddig óriási meglepetés h kaptunk 2 gólt.. :/ -
#17808 Számolgattam, tervezgettem a következő évi felállásomat. Nagy játékos-mozgást tervezünk, ugyanis a játékosok egy része kiöregedett. (29-30 év körüliek is vannak már)
Körül-belül hat játékost szeretnék eladni, és 8at venni. (a maradékra valószínűleg nem lesz igény a piacon). Valószínűleg 160.000K forint még megmarad a kasszámban.
Ami újítás lesz a következő szezontól az, hogy az ifiakadémián visszatérek a középpályás edzéshez.
Emellett 17 éves és 0 napos ifista csatár eladó, ajánlom a csatáredzőknek!!
Megfelelő: Játékszervezés, átadás, gólszerzés. Szimpatikus, kiegyensúlyozott, sunyi.
Ifiben 9 csillagot hozott. Remélem nélküle is van esélyem megnyerni az ifibajnokságot. :)) -
#17807 Nekem a kiemelkedő védőim 160-200e, az árbecslés szerint. Azért ebből eladni 4-5-öt nem olyan rossz üzlet. -
#17806 http://ht-box.ru/training.php
ezzel nagyjából ki tudod számolni mikor lépnek, meg Psycho tsi-vel érdemes nézegetni firefoxban -
#17805 Én azon kezdtem gondolkodni, hogy túl sok védőm kezd lenni már, ifiben is elég jó kis tehetségek vannak(jelenleg 3, egyikük, talán eddigi legjobb játékosa az ifi akadémiának), kéne 1 szezont vagy kettőt mondjuk, csatárokat, vagy kp.-ket edzeni.. már csak azért, hogy nagy csapatnál legyen 2-3 év mégis.. ne egyszerre legyen mondjuk 8-10 igen jó védő.. Persze eladni is jó, de leginkább lenyűgöző szinttől lehet velük keresni inkább.. :/ -
#17804 Nalam a 21 evesnek 10 het kellett.