Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igazán tudtam ránézni egyáltalán a csapatomra. Mától végre nyomon követem az eseményeket. Öröm számomra hogy teljesen mind1 hogy nyerek-e a következõ meccsen, biztos bajnokcsapatként jutok fel a hatodba. Cél a bentmaradás. Remélem gyenge csoportba kerülök és bravúrt érek majd el!
#16791: Igy van, nincs tokeletes idopont(sajnos)!😊 En az osztalyzo elotti estere rakom ki a par napja belinkelt szelsomet, 160-at jo lenne kapni erte, annyiert vettem amugy.
Szerintem egy jó idõpont mellé még kb 40% szerencse is kell, hogy van-e legalább két felhasználó, aki hajlandó egymással versenyezni a játékosért, és feltornázná az árat.
Szerintetek mennyit kaphatok a játékosomért?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Avinoam Aboo (263129424)
21 éves és 7 napos, következõ születésnap: 2011-02-23 Israel
Forma: középszerû, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2009-12-07 óta (14/40), 3sz 2n)
TSI: 1 040
Fizetés: 108 eFt (90 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 728 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidõ: 2010-11-13 14:09 (2 nap 23ó 58p)
Kikiáltási ár: 0 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szombat dél nem túl korai?
Én is pont ezért dobtam piacra õket, hogy szombat délre járjanak le.
Ebbõl az apropóból én is ma 14.30 körül fogok kirakni egy játékost, akinek a helyére igazoltam másikat.
Ha jó áron megy el akkor az árán igazolok egy (valószínûleg csatárt) játékost.
Eladás
Þorsteinn Dagsson Még nem érkezett rá licit
Határideje: 2010-11-13 12:18
Gejza Jazvinský Még nem érkezett rá licit
Határideje: 2010-11-13 12:19
Finn Jeppesen Még nem érkezett rá licit
Határideje: 2010-11-13 12:20
Christian Moscardino Még nem érkezett rá licit
Határideje: 2010-11-13 12:21
Lars Hasse Még nem érkezett rá licit
Határideje: 2010-11-13 12:23
2010-11-10 Kitettél egy játékost az átadólistára 140 000 eFt-os kikiáltási áron.
2010-11-10 Kitettél egy játékost az átadólistára 45 000 eFt-os kikiáltási áron.
2010-11-10 Kitettél egy játékost az átadólistára 150 000 eFt-os kikiáltási áron.
2010-11-10 Kitettél egy játékost az átadólistára 55 000 eFt-os kikiáltási áron.
2010-11-10 Kitettél egy játékost az átadólistára 110 000 eFt-os kikiáltási áron.
A sérülted lehet, hogy a hétvégén már pályára léphet.
Ha abba a 6.-ba kerülsz, ahova az alltid jósol akkor nem lesznek kiesési gondjaid (sõt akár 3-4. is lehetnél abban a csoportban elsõévesként).
Kincs, a srác.. 😊)
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelõ vezetõi képessége van.
és a másik nagyágyú felhozatala odébb van.. örülök az ilyen tehetségeknek.. 😊
Amúgy a piaccal kapcsolatban, lehet lementek az árak, de higgyétek el, izgalmasabbá válhat a játék, megerõsödhetnek a csapatok, szorosabb bajnokságok..
Játszot a charazzay basketball menedzser játékkal, ott az egekbe vannak, de szó szerint.. rettentõen túlfizetik a játékosokat és hatalmas szakadék van az osztályok között.. feljutni és megragadni nulla esély.. úgy hogy örülök a piac vegetálásának, persze nem lesz így míg a világ, de legalább megerõsödhetnek a csapatok, ami pozitív.
Egy vicc lett a piac. Most ezert fizessen valaki szazmilliokat az ifiakademaba, amibe alig esik be amugy is jo ertekekkel biro jatekos ?
17 éves és 9 napos, következõ születésnap: 2011-02-20
Bajkeverõ alak, aki higgadt és becsületes.
Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Listan,hatha erdekel valakit aki mondjuk atadast edz.
31 éves és 23 napos
Gólszerzés: 8/20 remek
Kikiáltási ár: 0 eFt
1 - 0 Cees van der Steege 16'
2 - 0 Edwin Mastenbroek 27'
3 - 0 Milan Biskorovajný 68'
Utolsó fordulóban nyerni kéne, hogy szépen búcsúzzak a szezontól, bár nagyon nehéz mérkõzés lesz. Hatalmas szerencsével még a bronz is meglehet, de ez egy másik meccs eredményétõl is függ. 16 pontra vagyok a kiesõ zónától szóval nem kellett aggódnom egy percig sem.
Csak pár ínyencség, ami a csatlakozás után vár:
- Saját topik a csapatodnak, azaz eredményeket oszthatsz meg, mesélhetsz a gárdádról, a kitûzött céljaidról, jelenlegi helyzetedrõl
- Sajtótájékoztató! Válaszolj újságírók kérdéseire, vagy adj ki saját sajtóközleményt
- Folyamatos kapcsolat a többi csapattal: üzenhetsz az ellenfelednek, barátságokat köthetsz, vagy a nagy rangadókhoz híven viszályt kelthetsz
Emellett még rengeteg funkció bõvíti a játékélményt, például hónap játékosa és menedzsere szavazások, vagy tippek és trükkök bemutatása. Várunk mindenkit sok szeretettel!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
17 éves és 6 napos, következõ
Jelenlegi képességek
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Képet hogy a nyavalyásba lehet feltölteni ide?
27 éves és 3 napos, következõ születésnap: 2011-02-24
Portugal
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Caprica City Buccaneers
(2010-11-07 óta (13/43), )
TSI: 20 790
Fizetés: 2 681 eFt
Specialitása: Gyors
Játékszervezés: 12/20 lenyûgözõ
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
A vegen ot vettem 200-ert, raadasul meg gyors is!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1 - 0 Francesco De Vita 5'
2 - 0 Francesco De Vita 34'
3 - 0 Sándor Debreceni 48'
4 - 0 Tor Sleire 78'
csoportelsõtõl kikaptam, 2. helyemet már múlt héten biztos volt, de elsõ majd csak következõ szezonban lehetek 😊
anno 1987
Nehezebb meccs lett belõle mint gondoltam, de biztos 3 pontot jelentett. Még össze kell szoktatni a srácokat, lett két sérültem, a meccs vége pici rugdosódásba torkollott. Ha szerencsém van utolsó fordulóba akkor akár 3. is lehetek, matematikailag. Sorozatban ez a 3. gyõzelem, aminek örülök, sikerült a rossz szériát magunk mögé tudnunk. 😊
múltkor már kérdeztem, ifinevelésnél sokat számít milyen szintû az edzõm?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Atlas Arena: 28100 nézõ
1 - 0 Alex Szabó 16'
2 - 0 Ronny Bach Lauritsen 29'
3 - 0 Alex Szabó 37'
4 - 0 György Keszthelyi 39'
5 - 0 Juho Mikkola 48'
6 - 0 Matteo Romano 67'
Gyozelem a bot ellen, viszont sajnos Lauritsen kidolt egy hetre! Ujabb telthaz, valszeg bovitek egy 40 ezresre!
Amugy nagyon kivancsian varom mennyit adnak erte, ha egyaltalan el megy a mostani piac mellett.
Dániel Lakatos (304239789)
Hungary 18 éves és 14 napos, következõ születésnap: 2011-02-12
Kedves fickó, aki temperamentumos és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Jelenlegi képességek
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Ar: 1.600
Azert egy kiallitas most is volt,de ez legyen a legnagyobb baj.Ha nem felejtenem el beallitani a b csapatot neha,egesz jol fejlodhetnenek a fiatalok 😄
Igy viszont eleg kozepszeru idenyt tudhatunk magunk mogott,sot unalmasat.Bar ez a jatek eleve egyre inkabb tunik annak.
Devils 1 - 3 Szinkopa