22246
Hattrick
-
#17883 eladó az eheti ifim
Viktor Vidák (312209028)
Hungary 18 éves és 101 napos, következő születésnap: 2011-02-03
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-22 óta)
TSI: 480
Fizetés: 58 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Határidő: 2011-01-25 18:22
Kikiáltási ár: 0 eFt -
geo91 #17882 sok az orvosom és a gyúróm. nincs is sérülésem hetek óta. komolyabb (+2 hét) sérülésem meg hónapok óta. -
#17881 Atyaég, mi ez a sok személyzet? -
geo91 #17880 Bérek 5 872 eFt
Stadion fenntartás 3 734 eFt
Személyzet 10 800 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt -
#17879 Nekem a 4,5 csillagos szélsőm remek szélsőjátékú és jó játékszervezésű. -
#17878 Bérek 5 256 eFt
Stadion fenntartás 3 238 eFt
Személyzet 5 400 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt
-
#17877 Jo eros csoportod van!:O
A Nandi Team ilyen kerettel miert akar kiesni? A tulaj szellemi fogyatekos?
Szerintetek egy szelesonek a szelsojateka, vagy a jatekszervezese legyen magasabb? Milyen szelsoket lenne erdemes igazolnom, hogy a szelso tamadasiam megfeleloek legyenek?
A mostaniak csak 4-4,5 csillagot hoznak:
-
#17876 Bérek 12 036 eFt
A legjobb 11 játékos (teljes)
TSI 127 790
Fizetés 9 690
Nemzetiségek 7
Átlag:
TSI 11 617
Fizetés 881
Életkor 24
Márics Sanyika viszi a legtöbb pénzt:
Fizetés: 2 246 eFt/hét -
#17875 A regi szep idok:D
Nalam ez a helyzet:
Bérek 18 812 eFt
Stadion fenntartás 5 439 eFt
Személyzet 7 200 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt
Összes költség 35 452 eFt
-
#17874 Az egész keretem keres 5 milliót...
Kis pénz, kis foci. :) -
#17873 Igen, a tamogatok irkalhatnak a jatekosokhoz!:)
Szerintem a heti 1 milla nem olyan sok ilyen kepessegek mellett. A ket belso KP-m osszesen 7 milliot keres!:) -
#17872 Jó játékosok, ez igen! (A fizetésük se rossz :S)
Ez "szerelek, vagy lábat török" ez mi? Támogatóknak minden játékoshoz lehet beírni valamit? Vagy hogy? -
#17871 Itt a masik akitol megvalok a heten:
Átlagár 450 420 eFt -
#17870 Igy van, nekem is kellett par szezon amig beindult az akademia.
Egy mezei lenyugozo ugy 300 korul megy el, ha van egy megfelelo szelosjateka, vagy jateszervezese, akkor mar 400 millio felett van az aruk.
Kedden megy atadora:
Átlagár 420 080 eFt -
#17869 Jelenleg négy hátvédem van az ifiben, akik megfelelő védekezéssel feljöhetnek majd. Mivel védekezést edzek, feledzem őket 21 éves korukra lenyűgözőre, világklasszisra, és darabja elmegy mondjuk 250.000e (most nem vágom mennyi egy vk védő) forintért. Megérte, nem?
Kellett két szezon, hogy jobb játékosok jöjjenek, de most kezd beindulni. -
#17868 A Tapolcat nehez lesz megfognia, a vedelem kivetelevel minden poszton jobb. Mondjuk az idegenben elert 1-1 adhat nemi bizakodasra okot! -
#17867 Nekem van szezononkent 2-4 megfelelo vagy annal jobb vedom akiket felhozok az elso csapathoz, ez igy egyaltalan nem nyereseges de szerintem az az igazi elmeny, ha olyan fiatalokkal van tele a kezdo tizenegy akiket te nevelgettel mar 15 eves koruktol fogva.
A befektetett penz pedig akkor terul meg, amikor 2-3 szezon elteltevel fejenkent 500-600 millioert eladod oket!:) -
#17866 A jatekos megfigyelokre is elszursz hetente kozel 4 milliot. Ellenben szvsz onnan ritkabban jutsz hozza turheto ifihez eves szinten. -
geo91 #17865 egyefene, alapítottam újra akadémiát
név: HFC Futball Akadémia (1874981)
rövid név: HFC ifi
stadion: Martti Kuusela Stadion -
geo91 #17864 van egy remek húzós ifim, de leginkább most azon filózom, hogy megszüntetem az egészet... heti 4 millát baszok el, ha 5 hétig nincs egy eladható, edzhető, az 20 milla a kukába. azért már lehet venni egy 17 éves jó főképességű pléját. vagy több megfelelőt. nem éri meg... -
#17863 Én még nem adnám fel a helyedben, neked van a legerősebb csapatod a ligában az alltid szerint és csak 3 pont a hátrányod az elsővel szemben, én megerősíteném a középpályát és megpróbálnám megnyerni ezt a szezont. -
#17862 Ugy ahogy nalam a 5-17k-s jatekosokat a 100 TSIvel rendelkezok. :DDD
-
#17861 Leginkább engem az érdekel, hogyan tudta lejátszani a középpályásaimat, amikor enyémeim jobb kvalitással bírnak, no mind1.. ez van, tovább kell menni. Kitettem elég sok játékost, 1-2-t picit magas áron, ha nem mennek el, akkor lejjebb viszem, elkezdek a köv. szezonra építkezni.
Ahogy néztem egy világklasszis játékszervezésű jó/remek átadású 20 éves játékos 500 milla körül van, eladok kb. 5 játékost, abból összejön rá.. :D
Csarnok elkészül jövő heti bajnokira, így ott is lesz már több bevételem, amiből lehet számolgatni.. -
#17860 Erdemesebb az erteke alatt kirakni atadora, mert ugyis feltornazzak az arat.
Sokakat a magas kezdo osszeg tart vissza attol, hogy belekezdjenek a lictialgatasba.
-
#17859 Úgy már bajosan, mert 17 éves és 48 napos... :S
Kint volt 100.000e-ért, de nem vitték el. Kitettem most 90.000e-ért, ha nem viszik el, akkor marad. Most 55.000e körül ér, három napja még 60.000e-t írt ki.
Ha marad feledzem, nem számít, hogy lesz 19, mert úgysem adom el akkor. Viszont lesz egy remek szélsőm, akinek lesz egy remek védekezése. -
#17858 A remekhez hat szintet kellene lepnie, addigra majdnem 19 eves lesz.
Nem tudom, hogy nem-e erne meg inkabb 17 evesen es 0 naposan eladni, szerintem 100 felett kapnal erte, mert biztos lesz valaki aki jatekszervezest nyomatna neki.
-
#17857 Megnéztem a meccsed.
Attól, hogy valamelyik csapathoz nem lépnek be, még beállíthatta korábban a meccset. Amúgy csúnyán lebirtokolt, ő kapta a helyzetek zömét, ráadásul kapott egy SE-t is, amit be is rúgott. A gólarány mondjuk túlzónak tűnik, de van ilyen. Neki minden bejött, neked semmi.
Tovább kell lépni. -
#17856 Jól tudod.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Most éppen befér a csapatba a szélre, de ha csak ennyit tennék vele, úgy érzem, eltűnik a korából adódó előny. Ha eladom 50-60e forintért, szerintem nem valami sok érte. Ő egy fényesen ragyogó csillag, ha szélsőjátékot edzenék, akkor isten lenne.
Ezért gondoltam, hogy fel kellene nyomni a védekezését remekre legalább, milyen istenjátékos lenne! Eladni még akkor is eladhatnám. -
#17855 De nem remek szélsőjátékkal...
Azért kérdeztem, mert tanakodok, hogy mit tegyek a szélsőmmel. -
#17854 A jo posztert ne kerj bocsanatot!:)
Erdekes ez a sok gol ahhoz kepest, hogy jobb a vedelmed, viszont az ellenfelednek jobb volt a kozeppalyaja, ez meg mindig nagyuon sokat szamit. Ennek ellenere ugy erzem, hogy egy dontetlen igazasgosabb lett volna!
En VI.-re minimum a ragyogo jatekszervezesu KP-t ajanlanam jo atadassal.
Nalam a ket belso KP lenyugozo illetve vilagklasszis jo atadassal, a szelsok pedig ragyogo es lenyugozoek megfelelo szelsojatekkal. Igy is csak kozepszeru a kozeppalyam 4-4-2-ben... Ugy veszem eszre, hogy egy szelsonek a szelsojateka mintha fontosabb lenne mint a jatekszervezese, vagy pont ugyanannyira szamit, ezer valszeg. oket halmarosan lecserelem. -
#17853 Nos, ez a mai vereség egy világot döntött össze bennem. :( Nagyon optimistán és úgy mond feltüzelve harcoltunk ebben a szezonban, de ezzel a mai abszolút váratlan lebőgéssel mindent tönkretett. Még most sem értem, világklasszis, kiemelkedő játékszervezésű középpályásokat, hogyan tudják pár nyomorék mihaszna botszerű játékos lejátszani, de sebaj, ettől szép az egész.. Olyan csapat megvert, amelyikhez be se lépnek, nem is foglalkoznak vele.. Ebből is tanultunk. Viszont több játékostól meg kell váljak, hogy tudjak erősíteni majd, pár játékost nagyon nehéz lesz eladni, mivel nagyon a szívemhez nőttek, mégis első játékosok, akik lenyűgözőek lettek az akadémián.. és van amelyik több mint 4 szezon óta erősíti a csapatot, de megy a idő, tovább kell lépni.. :(
Mérkőzés előtt még számolgattam, mennyivel vezetnénk ha nyernénk, és hogyan tovább. Nos ebből a legutóbbi maradt meg, hogyan tovább..
Vélhetőleg megpróbálok túladni a kp.-ken és beerősíteni 1 nagyon brutál fiatal középpályással mellé 2-vel aki kiegészíti majd, továbbá egy nagyon brutál csatárral..
Egy tanulságot viszont levontam, a 29-30 éves jelen esetben nálam középpályások ló..... se érnek, teljesen mindegy hogy világklasszis vagy kiemelkedőek, ha az erőnlétük csak megfelelő tud elnni..
Pedig szezon előtt mekkora erősítésnek gondoltam, egy világklasszis játékszervezésű játékost, közben egy a sok közül.. De sebaj, építkezünk a köv. szezonra, fiatalítunk és erősebb játékosokat keresünk.
Szerintetek VI. osztályba milyen kp az ideális? Ragyogó/lenyűgöző játékszervezésű + remek/nagyszerű átadás? ilyenre gondoltam 20 év körülire.. 400/500 milkára gondoltam.. itt Mellé két kiemelkedő kp.
És egy csatárra aki kp. kiemelkedő/ragyogó gólszerzésű + remek átadású? Szintén 20 évesre.. szerintetek ilyeneket keresgéljek, bár lehet a csatár picit drága lesz, de velük már jönnének a kva gólok is talán.. bár ő 500 felett is lehet.. :S
Mi a véleményetek?
U:bocsi a regényért, de ez a mai vereség eléggé odatett.. :( -
#17852 akkor visszavonom -
#17851 A jatekosanak az egyik kepessege azt hiszem remek. -
#17850 sztem nem.
középszerű/megfelelőt már kapsz fosléért 17 év pár naposan -
#17849 eddig fos csatárom volt, nem jöttek a gólok -
#17848 ennyi ;) -
#17847 Pocsékról megéri valakit edzeni védőnek saját célra? Mennyit veszíthetek 17 éves 45 naposnál?
Hány hét, mire felmegy megfelelőre?
-
#17846 Sima 3-0,egy kisebb serules kp-n. -
#17845 Elég erős a csoportod (71. az 1024-ből), de ezzel a csapattal a 4-5. hely környékén kellene lenned. -
#17844 megvan az első W-m a VI-ban. mondjuk attól még kiesek, de jó érzés.