22246
Hattrick
-
#21886 Megjobb!:)
Játékoseladások 4 076 930 eFt -
#21885 Harom milliard hetszaz millioert ment el az A csapatom. Kb. ennyire szamitottam. -
#21884 Olyan meccsen kaptam ki 0-3-ra hazai pályán, ami nekem állt (nagyon max döntetlen)!
Köszönöm Hattrick! -
#21883 Egy újabb döntetlen, így épp nem állok kiesésre :P -
#21882 Fc. Catalunya - Ottilia FC 8 - 0
29724 néző
Magabiztos győzelem, talán sikerült egy kis önbizalmat össze szedni a srácoknak, a múlt heti vereség után. Egyre erősebb a középpálya, idén talán sikerül elcsípni a dobogót. :) -
#21881 *garnitura
U.I.: Nekem tetszett, hogy lazazva 12 gyozelemmel nyertuk meg az V. osztalyt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem volt ez egy rossz keret. -
#21880 Egy foldontuli kp. egy valamirevalo atadassal es specialitassal ennyit keres. Nezz csak meg egy legendas kp.-t, azoknak 12-13 milla korul kezdodik a fizetesuk. Szerintem nincs semmi gond a jatekosaim fizetesevel, termeszetesen nagyon orulnek neki, ha kevesebbet kersnenek/kerestek volna, de sajna ez van, ennyit kell/kellett adnom nekik. Baticz 140K TSI-vel 9 millat keres, ez teljesen korrekt, mondjuk nem szabad elfelejteni, hogy o magyar jatekos:)
Szerintem megertek a penzuket, hiszen magas ts-sel, hazai palyan, lazazva nagyszeru(9.00-9.50) birtoklasra volt kepes ez a kozeppalya, ami nem rossz. Az elozo karnitura kp. ket titani es egy termeszetfeletti jatekosbol allt, plusz egy kiemelkedo szelso, ok itthon lazazva max remek birtoklasra voltak kepesek. -
Rudee #21879 Én is a sajátokat favorizálom. A mai védelemben 4 magyar volt, igaz a sérülések miatt is. De a légiósokat el akarom adni, csak nehéz. -
#21878 Nikolic még oké, de azok a földöntúli és titáni játékosaid baromi sokat keresnek ahhoz képest, hogy mennyi csillagot kapnak. Alapból nem is tudom, hogy megéri-e ilyen játékos. Mert nem tud annyival többet, mint amennyivel több a fizuja. -
#21877 NEKEM ezt nem kell megmagyaráznod. Két légiósom van, az egyik átadón. :)
(De azért számít nekem az a pár milla hetente... Most már sok.) -
#21876 Kiraly! Remelem a tieid lesznek a fiuk.:-) -
#21875 Jaj Sys.. mindig a magas fizetesekkel jossz, most az a par milla havonta nem oszt, nem szoroz. Nem azert a minimalis anyagi tobbletert fogok magyar jatekosokat igazolni, hanem mert jo erzes magyar playerekkel feltolteni egy magyar csapatot.:)
Visszaterve a kulfoldi jatekosokra; max remek eronlet mellett nem hiszem, hogy tobbet kitudtam volna tobbet hozni beloluk. -
#21874 Szerintem pedig kivaloan teljesitettek a kulfoldi jatekosaim, annak ellenere, hogy egyik sem kapott edzest kozuluk mindegyiknek novekedett a TSI-je es a csillagai szama, kihoztak magukbol a maximot, foleg Nikolic.
Szinmagyar csapatot fogok epiteni. -
#21873 Azt hittem egy pillanatig, hogy abbahagyod. :S
Egyedül Bácskai Bertalan érdekelne. Esetleg. Sok a külföldi játékosod, baromi magas fizetéssel, és nem teljesítenek úgy, ahogy szerintem kellene. Illetve érdekes, hogy egy földöntúli játékos 8 csillag körül játszik. Akkor nem is éri meg. -
#21872 Biztos a Hattrick Open nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és gondolom a Privát Ligák is befuccsolt, most bedobták ezt.
Valahogy olyan érzésem van, hogy mindent bevetnek, hogy legyen bevétel, de nem nagyon jön be. Inkább az alapjátékot kellene tuningolni, mert rá férne. -
#21871 Látom lesz egy kis bevételed. :D Szuper kis játékosok. Az egyik csatárod és a kapusod érdekel leginkább, megpróbálok harcba szállni valamelyikért.
Más dolog: nem tudom mikor dobták élesbe ezt az alkalmi kihívást, de haveri meccsekre, bajnokságokra jó ötlet volt. Nincs sérülés, bár az edzésbe sem számít bele. -
#21870 4-0-ra idegenben, igaz a biztos kieső ellen. Viszont a gyenge kezdés után az előző körben is sikerült győzni egy fontos meccsen, így a 3. vagyok jelenleg.
Ahogy korábban említettem, frissítettem a középpályásaimat. Utólag remek döntés volt, megszabadultam a már tehernek mondható földöntúli játékosomtól (aki a rengeteg pénz elvivése mellett 3,5, maximum 4 csillagot hozott), illetve egy másik játékosomtól, aki hasonlóan gyengén teljesített.
Az új emberek 6 csillagot hoztak fejenként, ami pedig még jó hír, hogy fiatalokról van szó, tehát egyrészt fejlődhetnek még, másrészt sokáig számíthatok rájuk.
Így persze a fizetést is sikerült lefaragnom 10-12 millió körüli összeggel, úgyhogy úgy tűnik visszatértem a "jó útra". -
#21869 Szinte az egesz csapatot adadora raktam! Tessek csipegetni!:)
Nem hagyom abba, csak ujrakezdem. -
#21868 Dock FC - Foxtrotty 0:1
g: Kasik (88.)
2. helyen állok a csoportban 10 ponttal. -
Rudee #21867 Vicc ez az egész már tényleg...
Ex Pepita F.C. - Ivósok 0 - 0
Előre persze aláírtam volna a döntetlent a listavezető ellen, de:
-a 35. perctől emberelőnyben játszottunk
-a 3 lapon kívül 1 árva helyzet volt a meccs közvetítésében, az is nekik
-a birtoklás 60 és 62% ide
Megint csak a jegybevételnek (36 713 eFt) lehet örülni. -
#21866 Most lépett szintet a saját nevelésem, 18 évesen és 27 naposan egyelőre kiemelkedő játékszervezésen tart. Kíváncsi vagyok mire viszi, úgy tűnik egész ígéretes.
Az eddigi saját nevelések közül mindenképpen a legjobb "termés". -
Rudee #21865 Fel is hoztam végül, hátha lesz belőle még valaki. Meg kellett is a létszám miatt, az a 2 sérültem még a hétvégén nem játszhat.
A tegnapi edzőmeccsnek hála erőnlétben javult is. Rabelle elérte a lenyűgöző védekezést, lassan el kéne adni és inkább a magyar fiataljaimat játszatni a bajnokikon. De hát 50 millióért nem rakom ki, akkor inkább vegyem hasznát, úgysincs még 23 éves se. -
#21864 Forma tartásra vagy javításra milyen tippjeitek vannak? Nagyjából mindenki pocsék helyzetben van nálam, 3-4 játékost kivéve.
Az erőnlétedzés aránya nálam 8%, az edzésintenzítás pedig 100%. -
#21863 En felhoznam. Meg hetekbe telne kimaxolni a szelsotamadadat. -
Rudee #21862 Egyszerű a kérdés: felhozni vagy még edzeni egy kicsit? Jó lenne kicsit komolyabb szélsőjáték, de így is tudnám edzeni és azért nem mindegy, hogy lenne még egy használható saját nevelésű védő. Főleg a múltkori 2 sérült miatt.
[i]Zoltán Tóth
17 éves és 1 napos [Jól fejelő]
Védés: ismeretlen
Védekezés: jó (maximum jó)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum középszerű)
Szélsőjáték: középszerű (maximum jó)
Átadás: középszerű (maximum középszerű)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlen -
geo91 #21861 nem erről van szó, egyszerűen meguntam -
Zenszkij #21860 Erre akassz gombot Geo. Mással is történnek hihetetlen dolgok. Szerinted mit éreztem a meccs után? Egy héten kétszer háromszor beloggoltok, bőven elég, ez nem travian hálistennek. -
#21859 Mar en is kurvara unom. -
geo91 #21858 régóta húzódott már ez az egész, szezonokkal ezelőtt elveszett már az érdeklődésem a ht iránt -
#21857 Földöntúli játékosom csak 5.5-ös teljesítményt hoz a meccselemzés szerint, bár a profilján csak 4 körülit írnak.
Azt hiszem eladom őt is, ennyiért nem éri meg (heti 9 ezer felett húz le). Van egy 19 éves 50 napos középpályásom, ő jobban teljesít mint ő, ráadásul 1500-ért. Múltkor vettem egy világklasszist, ő pedig első meccsén egy szinten volt ezzel a földöntúlival.
Talán a pénzből majd veszek egy fiatalabb titánit, plusz a fizetéseket is megnyirbálom így. -
#21856 Nem régóta írok ide, de azt mondom kár, hogy abbahagyod Geo. Ez csak egy játék, nem szabadott volna ennyire felhúzni magad. Azért el lehet lenni vele, ráadásul közösségépítő hatása is van, de most már mindegy, bár még visszatérhetsz.
-
#21855 Nincs tárhelyem, és ha ennyire bonyolult a dolog, akkor legyen más inkább. -
geo91 #21854 rendben, írj egy moderátornak ezügyben, a csapatneveket tartalmazó js fájt (megtalálod a banner forráskódjában a hg jog átruházása után.) pedig töltsd majd le és tedd fel egy saját tárhelyedre, hogy frissíteni tudjad.
köszönöm az eddigi bizalmat, sok sikert mindenkinek a továbbiakban is! -
#21853 -
geo91 #21852 ki venné át tőlem a házigazda jogot? -
#21851 Akkor lehet a geri gyerek volt az. -
#21850 Én nem, most írtam. Még sohasem jutottam tovább a 3. fordulóból. Igaz, ennek én is vagyok az oka, mert a kupában sohasem a legerősebb csapattal játszom, mert nem vagyok hajlandó feláldozni az edzést. -
#21849 En az 5. forduloig, de azt hiszem Sysfox es Jakuza jartak mar messzebb is a kupaban. -
#21848 Ha jól emlékszem én is csak a 3. körig tudtam menni maximum. Sajnos sokszor a szerencse szólt közbe.
Egyébként ki meddig ment a legtovább eddig? -
#21847 Reszvetem! Mi siman tovabbmentunk, es a kov. ellenfel is a siman verheto kategoria, bizakodoak vagyunk!