22246
Hattrick
-
#17923 2011-01-27 Újdonságok a Támogatóknak és mindenkinek
A mai nap egy remek nap! Egy csomó apró funkciót adunk - némelyeket mindenkinek, néhányat pedig csak a Támogatóink életének élvezetesebbé tételéhez.
Támogatóknak:
- élő tabella, a bajnokság állása folyamatosan változik a mérkőzések közben.
- megnézheted a hazai és vendég tabellákat.
- mérkőzés alatt a "Következő forduló" részen az éppen zajló mérkőzések aktuális állása látható.
- a Támogatott csapatok oldalon a következő mérkőzések látszódnak, "HT Live" ikonnal.
- minden támogatott csapatod mérkőzését felveheted a HT Live-ba, egyetlen kattintással.
Mindenkinek:
- a mérkőzésre tehető nyilatkozatok mindenki számára elérhetők. Nyilatkozatot valamelyik következő meccsedre tudsz adni, a mérkőzés oldalán.
- a nyilatkozatok megjelennek a csoportoldalon és a mérkőzések listáján, egy szövegbuborék formájában.
- az összes csoporttársad kupamérkőzését hozzáadhatod a HT Live-hoz, egyetlen kattintással.
Valamint adtunk egy kis kupa ikont a bajnoki tabellához, ha a csapat még kuparésztvevő.
Palermo_Calcio -hátra fc
“"A tabellára tekintve ez egy országos egyes. Ám én úgy gondolom, hogy ez az állás csalóka. Szerintem a vendég Hátra FC a gyozelemért és a három pontért érkezik, és ezért mindent meg fog tenni. Nyehéz mérkozésre számítok." -nyilatkozta Zamparini” -
geo91 #17922 lesznek, csak ahhoz pénz kell. pénzhez meg idő. :) -
#17921 Amig nicnsenek komoly ambicioid addig lehet igy jatszni. Viszont ha fel szeretnel majd jutni, akkor mindenkeppen kellenek a jo cserek. -
#17920 Ha elmennek, akkor a szelso vedekezesem vissaesik remek/nagyszerurol jora(majdnem remek)..
Remelem ez nem fog akkora gondot okozni a mostani csoportomban! -
geo91 #17919 előbbi :D amúgy nincs kifejezett tartalékcsapatom, a védőket leszámítva kb. ezt a csapatot küldtem volna pályára. -
#17918 köszönöm én is
elfejtettél csapatot állítani, vagy direkt küldted az A csapatot ellenem? :D -
geo91 #17917 köszi a meccset!
hungeo 7 - 0 Pinnyéd CF
1 - 0 Juliano Salinas Malagamba 17'
2 - 0 Edi Kaèaniæ 21'
3 - 0 Juliano Salinas Malagamba 37'
4 - 0 Aldo Gottardi 59'
5 - 0 Marcelo Moreira 76'
6 - 0 Juliano Salinas Malagamba 79'
7 - 0 Aldo Gottardi 81'
sérülés sehol -
#17916 uhh, nagyon durvák. -
#17915 Elado fiatalemberek:
kikiáltási ár: 350 000 eFt/jatekos:)
-
#17914 Nezzetek a kezilasztit!!!:)
Ide toltsd fel oket: tinypic -
#17913 Srácok, több szem, többet lát.
Erősek gondolkodom, hogy meghúzom, talán ami a legnehezebb lesz, a klub legsikeresebb és talán első legtehetségesebb játékosát eladni készülök, másoknak biztos minden napos, de védekezés edzés során, ő volt azaz ő a legjobb védőm, viszont már elmúlt 26, szóval az erőléte lassan visszaesik, és az ára is, de most úgy gondolom, még kaphatok érte valamit. No meg muszáj, hisz szeretnék erősíteni a csapaton, oda pedig kéne a lé. :S
Szerintetek mennyit és mikor tegyem ki?
26 éves 22 napos,
Forma: jó, erőnlét: jó
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata középszerű, és gyenge vezetői képessége van.
(2009-08-04 óta (12/39), 4sz 13h)
TSI: 16 480
Fizetés: 1 265 eFt (1 054 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
20 240 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 12/20 lenyűgöző
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
U: képet hogy a csudába lehet feltenni? Próbáltam, de inkább mégse tömöm tele a helyet.. :S -
#17912 tegnap ifi bajnoki
ma ifi barátságos
holnap ifi bajnoki
-
#17911 Van pár eladó játékosom, akit érdekel nézzen rám...
Eric Renborg (248950396)
Sweden 22 éves és 103 napos,
Forma: megfelelő, erőnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van.
TSI: 7 520
Határidő: 2011-01-27 11:32
Kikiáltási ár: 230 000 eFt
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Niccolò Fasani (211065444)
Italy 26 éves és 80 napos,
Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2010-04-09 óta)
TSI: 8 130
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Kikiáltási ár: 190 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Árbecslő alapján raktam ki őket, ill. kicsivel alatta... -
#17910 Durván ellicitálgattak a piacra kitett játékosomon a skacok.
17 éves és 3 napos megfelelő játékszervezésű, átadású és gólszerzésű és már 80 felett van a licit :DD -
#17909 Hát egy bajnoki után 90 000eFt körül kapok általában úgyhogy ha hazai meccset játszok akkor kb 55 000eFt pluszban vagyok ha meg idegenben akkor 30000eFt mínuszban.:)
-
geo91 #17908 először rakd ki őket áron felül, aztán ha nem vitték el, átlagáron. -
#17907 Szerintetek mennyiert rakjam ki atadora a ket hatvedemet?
Az atlagaruk 440 000 es 450 000 eFt.
Legalabb 400 000eFt-t szeretnek kapni ertuk fejenkent... -
#17906 Az szep:) -
#17905 hűha ennyi bért könnyen ki lehet gazdálkodni 4. osztályban? -
#17904 Bérek 5 998 eFt
Stadion fenntartás 3 980 eFt
Személyzet 8 640 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt -
#17903 Bérek 39 632 eFt
Stadion fenntartás 6 580 eFt
Személyzet 10 800 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eF -
#17902 Bérek 25 471 eFt
Stadion fenntartás 5 104 eFt
Személyzet 9 360 eFt -
#17901 Bérek 16 042 eFt
Stadion fenntartás 3 717 eFt
Személyzet 10 080 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt -
#17900 Fizetésüket is nézd, már nálam is lassan ez lesz a probléma én úgy csinálom feledzem őket világklasszisra és utána átadást fognak kapni. -
#17899 Világklasszis középpályásokkal el lehet boldogulni V-ben is, szerintem elég ha természetfelettiig edzed szerintem. -
#17898 hatodban (esetleg ötödben) mennyi az a játékszervezési szint, amire azt mondjátok, jó? Me' nemtom, hoyg meddig eddzem Márics Sándort. Most olyan 800 millió körüli összeget ér meg, és világklasszis. Titániig edzeném, vagy picit tovább, aztán lehet, hogy átállnék átadás edzésre (és megvennék mondjuk egy lenyűgöző játékszervezésű, középszerű átadású 20-23 éves játékost, feledzeném az átadását jó-remek-nagyszerűig, és akkor eladnám, az árából, pedig tovább erősíteném a csapatot).
Vélemény? -
#17897 Annyival nem fog gyengulni a vedelmem, hogy aggodnom kellene, lenyugozo helyere ragyogokat rakok majd be. Ha erosodik a tamadasom az csak az ellenfelnek rossz.
Ertem mire gondolsz, de nem tartok tole!:) -
#17896 hát nem, de megmondod nekik, hol fogod erősíteni a csapatot, meg hogy most eladsz x védőt (tehát ott gyengülsz). na érted. ez nekik segítség! -
#17895 Egy-ket jatekost en is elfogadnek tole!:) -
#17894 Leirtam a taktikai utasitasaimat?
Don't be a lame! -
#17893 Bérek 15 028 eFt
Stadion fenntartás 3 359 eFt
Személyzet 7 920 eFt(most 2 orvost felvettem mert edzett játékos sérült, de amúgy nincs egy sem)
Ifimegfigyelők 2 000 eFt -
#17892 te figyelj már, komolyan kiírod közleménybe a következő lépéseidet, hogy az ELLENSÉGEK könnyebben felkészüljenek ellened? nemá! -
#17891 Mit mondjak, hétvégi fordulóm után, én is egy ilyen csapatot szeretnék elérni, középpályája 25 év alatt 20 ezres TSI-vel, képzelhetjük milyen képességekkel, támadó szekciója is brutál erős.. hasonlót tervezek én is.
Egy hasonló kp., brutál védelemmel, ami neked van, azzal fogható szerintem, ha csak a game máshogy nem gondolja.. :/
-
#17890 burger:
Lenne hozza kedvem persze!:)
geri, burger:
Meg a hulyenek is megeri fenttartani egy BÉ csapatot, hogy a maradek 3-5 helyre berakhasd a nevelnivalo fiatalokat, es a piros lapok sem okoznak gondot!
Sajnos ennek ellenere a sracnak megfelelo kozeppalyaja, es kozepso, szelso tamadasai vannak...
Nehez meccsem lesz ellene 3 het mulva, persze addig jonnek hozzam uj jatekosok, de akkor is...
-
#17889 hát ez egy kultúrbarbár :-(|)
Amúgy érdekes.. azt viszont mindenki döntse el, egy piros lapost, úgy könnyebb helyettesíteni, hogy igazolok helyette vkit. Érdekes taktika, nem kifejezetten lehet belőle meggazdagodni... és egy erős csapatot építeni.
Amúgy jó kis védőid vannak, hasonlókkal büszkélkedhetek én is, egyikőjüket én is tervezem eladni a jövő héten. Ha lenne kedved, játszhatunk majd egy barátságost, szezon után, mert most egy kupában vagyok, majd kezdő 11-el, ha lenne hozzá kedved. :) -
#17888 Lehet, hogy valami barimeccs-fóbiája van :)
Ahogy néztem az ificsapatánál sem köt le barátságost, pedig ott aztán olyan mind1, hogy ki játszik. -
#17887 Olvassatok el a csoport forumomban koztem, es a Taksony menedzsere kozott lezajlo beszelgetest!
A srac ugy edz jatekosokat, hogy nem jatszik barikat!
-
#17886 sziasztok!
elég rég írtam ide. végül a védőedzést választottam. az akadémián akad egy pár ígéretes játékos, majd meglátjuk, mi lesz belőlük (valószínűleg eladás). közben megszereztük az első döntetlenünket és győzelmünket is a bajnokságban. erre idén még nem nagyon számítottam, mert úgy gondoltam, a csapat jelenlegi állapotában elég harmatos. ráadásul előttünk álló csapatot sikerült kétszer is megszorongatni. az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy helyezést sem sikerült előre mozdulnunk, de kicsit feldobta a hangulatomat (meg persze a szponzorok és szurkolók hangulatát is).
Úgy érzem, sokáig fogom nyomni az ipart, ezért szeretnék kérni én is csapatnevet stb. a nevem mellé, ha ez megoldható.
csapatnév: volt hogy berúgtunk
azonosító: 583237
csoport: VII.719
Köszi szépen előre is! Sok sikert mindenkinek! -
geo91 #17885 6 gyúró, 6 orvos (utóbbi valóban sok, azokból kiróúgok párat majd szerintem.)
mi az optimális, azt döntse el mindenki maga, én a kis keretemmel nem engedhetek meg magamnak egy (pláne több) komolyabb sérülést. -
#17884 Mennyi gyúród van? Egyáltalán mennyi az optimális? Nekem csak egy van.