Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/hegii
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sorozatban a 4. gyõzelmet sikerült aratnunk, 4 meccsen 7 gólt rúgtunk és 1 gólt kaptunk. Az átszervezéssel sikerült én úgy gondolom egy stabil és eredményes csapatot teremteni szezon végére, amivel jövõre újult erõvel futhatunk neki a bajnokságbak, amiben remélem több szerencsénk is lesz.
Sikerült egy helyet elõrelépnünk, így 4. a csapat egyenlõ gólkülönbséggel a 3. helyezettel. Érdekesség, hogy a 2.-tól a 6. helyezettig egál az állás, a 6. helyezettnek van csak 1 ponttal kevesebbje.
Most jöhet a holtszezon, edzõmeccsek, gyakorlás, ráhangolódás.. 😊)
NYUGAT-Kelet, Országkihívás.. 😊)
Aki pedig gyõzött avagy feljutott, Gratulálok Nekik, és Sok Sikert a következõ szezonra!!! 😊)
és most jön a hosssszzzzú szünet..
most vettem. szerintetek megérte? elvileg áron alul vettem. kellett az új csatár.
a dános neve meg befigyel<#idiota>#idiota>
1 - 0 Adrian Szuszkiewicz 13'
2 - 0 László Kele 26'
3 - 0 Yannick Moret 32'
3 - 1 Tamás Avarkeszi 35'
4 - 1 Juan Javier Bustos Fermoso 48'
5 - 1 László Kele 65'
Irány a hatod. 😄
Remélem Fortuna kegyes lesz hozzám és nem sorsol be egy bivaly csoportba.
Gratulálok Mindenkinek a szezonjához, sok sikert a következõben! 😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Jöhet a hatod. szerintetek mennyire fognak alázni?
Grat mindenkinek aki jól szerepelt!
György
Köszönöm szépen,remélem egy "gyengébb" csoportot fogok ki majd.
És gratulálok minden feljutónak😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Rynart FC - Fc Bárcá 6 - 0
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hát mit mondjak nem gondoltam volna hogy lesz esélyem a bajnoki címre.Alig hiszem el hogy sikerült...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
32814 nézõ
1 - 0 Jean-Christophe De Raedt 8'
1 - 1 Lothar Faeh 10'
1 - 2 Horacio Vargas 18'
1 - 3 Carlos Sáinz Diez 22'
2 - 3 Jean-Christophe De Raedt 24'
3 - 3 Jacco Veenstra 58'
4 - 3 Jacco Veenstra 86'
4 - 4 Carlos Sáinz Diez 88'
1 pont híjján 4. lettem. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az én meccsem a végén izgalmas lett, Banoké végig az volt. Megvédtem a harmadik helyet 😊))
1 - 0 Eike Notthoff 74'
2 - 0 Otmár Szeverényi 87'
2 - 1 Viktor Karinthy 88'
Legyen 15ezer a fiatal játékos. Rámegy 5k max a fizetésére. A nagyszerû játékszervezésû játékosokat, pedig 100 körüli árakban lehet elpasszolni. Ez kéthavonta 70-80ezer egy játékoson. Egy szezon, pedig ha jól számoltam 3 hónapos. Szóval akár 400k haszon is lehet játékszervezés edzés esetén.
Vagy esetleg átadás edzésbõl lehetne jót húzni, ha jó gólszerzésû játékosnak jó átadást edzek ki.
jelenleg vezetek is idegenben 0-1re
Nálam a mai meccs remélem egy gála szerû lesz, legfontosabb meccset állítottam be, mind1 mind1 alapon játszunk ma, jövõre pedig újult erõvel, remélhetõleg ezzel a kialakult stabil és erõs kerettel tudunk elõkelõ pozíciókért harcolni majd. Ha ma szerencsém is lenne, akkor akár 2. is lehetnék a bajnokságban, no meglátjuk, jó lenne szépen búcsúzni ettõl az elég nehézkes szezontól.
Sok Sikert Mindenkinek!!! 😊)
green6k, akkor nincs harag. 😊 Én úgy éreztem rám vetetted ki ezt az írást, de akkor semmi gond. Én drukkolok, hogy jussál feljebb majd és érjél el szép eredményeket. 😉
Sok sikert Mindenkinek mára! 😊
Ma "elvileg" könnyû meccsen kell nyernem és akkor 6-od osztályú leszek.
Btw, hatodba kb mekkora befogadóképességû stadion kell?
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A tripláért meg bocsi.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jean-Christophe De Raedt (116421532)
Belgium 31 éves és 54 napos, következõ születésnap: 2011-01-09
Forma: jó, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-10-17 óta)
TSI: 69 260
Fizetés: 9 050 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelõ
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 10/20 kiemelkedõ
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidõ: 2010-11-13 20:49
Kikiáltási ár: 380 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A szezon elején megy is majd átadóra.
Remélem a gyõzelmednek lehet tanúja.
Én meg nem tudom, hogy meddig edzzem õket.
A szünetben átadást gondoltam edzeni, vagy szerintetek hülyeség?