Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Nekem múlt héten elintézték, hogy osztályozót játszak =(, ahogy látom esélytelen a feljutás

http://www.twitch.tv/hegii

feljutóknak nagygrat, helytállóknak grat, kiesõknek fel a fejjel!

túlszárnyalván az elõzõ szezonban elért eredményemet 5. lettem, 14 ponttal. ez egy hellyel és három ponttal jobb eredmény. nem sok, de ha évente tudok ennyit javulni, elégedett leszek. 😊
gabber_saviola
ennél szebben én sem mondtam volna. gratulálok én is mindenkinek. <#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jaja gratu nektek is😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gratu😊 nekem csak egyetlen problémám van...qva kevés pénzem van, de, amit kaptam keret avval marha jól bántam úgy érzem...kevés játékost vettem, próbálom nevelni az ifiket, de elég nehezen fejlõdnek, összevissza kéne edzenem sok játékosnál hogy fejlõdjenek a képességeik...most vettem egy jó edzõt, gyûjtöttem rá, igaz h csapnivaló a vezetõi képessége, de az nem gáz, elsõdlegesen úgy érzem ez egy fontos lépés volt, könnyebben tudnak fejlõdni a játékosaim, legalább is remélem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sajtburger
Nudlik - Fc. Catalunya 1:3

Sorozatban a 4. gyõzelmet sikerült aratnunk, 4 meccsen 7 gólt rúgtunk és 1 gólt kaptunk. Az átszervezéssel sikerült én úgy gondolom egy stabil és eredményes csapatot teremteni szezon végére, amivel jövõre újult erõvel futhatunk neki a bajnokságbak, amiben remélem több szerencsénk is lesz.
Sikerült egy helyet elõrelépnünk, így 4. a csapat egyenlõ gólkülönbséggel a 3. helyezettel. Érdekesség, hogy a 2.-tól a 6. helyezettig egál az állás, a 6. helyezettnek van csak 1 ponttal kevesebbje.

Most jöhet a holtszezon, edzõmeccsek, gyakorlás, ráhangolódás.. 😊)
NYUGAT-Kelet, Országkihívás.. 😊)

Aki pedig gyõzött avagy feljutott, Gratulálok Nekik, és Sok Sikert a következõ szezonra!!! 😊)

Gratulálok minden fórumtársamnak aki bajnok lett; feljutott; kiharcolta a bent maradást; vagy csak elérte az elõre kitûzött céljait!

és most jön a hosssszzzzú szünet..

0-1 re kikaptam.. az 5. hely az stabil, 7-1-6 mutatóval. az utolsó 3 meccsen ment el a bronzérem. De nem baj következõ szezonban már a dobogó az egyértelmû cél. Aztán vagy összejön vagy nem, de szerencsére a kiesés veszélye nem fenyeget, szóval van idõm erõsödni.

Kikaptam ugyan a hibámból 2-1 de nem bánom hiszen bajnokcsapatként jöhet nekem is a hatod. Azt hiszem nem csak nekem kell majd a tanács a késõbbiekben. Remélem tudtok majd segíteni. Gratulálok a feljutóknak!
matthias92
kicsit amúgy meglepõdtem, mert valamikor fél6 körül licitáltam rá. és azóta egy licit sem érkezett. 😄D

dartonita
9-0ra elkalapaltuk az utolso helyezettet lazazva.A 4.helyre odaert a csapat ezzel a szep vegjatekkal.Ujonckent egesz jo.

kovacsgeri
ez qrva jó vétel volt!!! megyek is piacra, hátha valami hasonló akad még

matthias92

most vettem. szerintetek megérte? elvileg áron alul vettem. kellett az új csatár.
a dános neve meg befigyel<#idiota>

hehe, bajnok lettem a VII-ed osztályban xD utolsó fordulóban megvertem az 1. helyezettet...ahhoz képest nem rossz, hogy nyáron a VIII.-ban kezdtem és gyenge edzõm is volt mai napig...

ESE 5 - 1 kiszi

1 - 0 Adrian Szuszkiewicz 13'
2 - 0 László Kele 26'
3 - 0 Yannick Moret 32'
3 - 1 Tamás Avarkeszi 35'
4 - 1 Juan Javier Bustos Fermoso 48'
5 - 1 László Kele 65'

Irány a hatod. 😄
Remélem Fortuna kegyes lesz hozzám és nem sorsol be egy bivaly csoportba.
Gratulálok Mindenkinek a szezonjához, sok sikert a következõben! 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

sapkafej
Bajnokcsapat lettem az utolsó fordulóban<#hawaii>
Jöhet a hatod. szerintetek mennyire fognak alázni?

Grat mindenkinek aki jól szerepelt!

György

kazai21
Pont most akartam írni de megelõztél😊
Köszönöm szépen,remélem egy "gyengébb" csoportot fogok ki majd.

És gratulálok minden feljutónak😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Magic Boy
Kazai grat és sok sikert a 6.-ban.
Rynart FC - Fc Bárcá 6 - 0

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Sajnálom, hogy kiestél,pedig szorítottam neked.<#szomoru1>

matthias92
Nafffasza, lesérült a legjobb játékosom 3 hétre. Ráadásul piacon is van 😄D

matthias92
Az alltid szerint én is durva csoportban vagyok. :S

McFrost
Kikaptam otthon az utolsótól és kiestem. 70 percet ember elõnybe játszottam és szarra sem volt elég! Végre megszabadultam ettõl a retkes csoporttól.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kovacsgeri
Nyertem, bajnok lettem, az egész szezonban 2 gólt kaptam. Asszem ez az idény jól sikerült 😊

REALista
4:1-re nyertem hazai pályán úgyhogy bajnok vagyok az V. osztályba.Már csak az a kérdés hogy kell e játszanom a feljutásért vagy nem.
Hát mit mondjak nem gondoltam volna hogy lesz esélyem a bajnoki címre.Alig hiszem el hogy sikerült...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
Banok FC - Jogász FC 4 - 4
32814 nézõ

1 - 0 Jean-Christophe De Raedt 8'
1 - 1 Lothar Faeh 10'
1 - 2 Horacio Vargas 18'
1 - 3 Carlos Sáinz Diez 22'
2 - 3 Jean-Christophe De Raedt 24'
3 - 3 Jacco Veenstra 58'
4 - 3 Jacco Veenstra 86'
4 - 4 Carlos Sáinz Diez 88'

1 pont híjján 4. lettem. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

matthias92
Gratulálok mindenkinek!
Az én meccsem a végén izgalmas lett, Banoké végig az volt. Megvédtem a harmadik helyet 😊))
1 - 0 Eike Notthoff 74'
2 - 0 Otmár Szeverényi 87'
2 - 1 Viktor Karinthy 88'

matthias92
Azt számolgattam, hogy nem-e jobban megérné 17 éves 10-20-30 napos játékosokat 17 éves és 80-90 napos korukig edzeni és eladni. Az egy középpályásnál jóból nagyszerû lenne. Az elvileg össze is jön a jó edzõvel.
Legyen 15ezer a fiatal játékos. Rámegy 5k max a fizetésére. A nagyszerû játékszervezésû játékosokat, pedig 100 körüli árakban lehet elpasszolni. Ez kéthavonta 70-80ezer egy játékoson. Egy szezon, pedig ha jól számoltam 3 hónapos. Szóval akár 400k haszon is lehet játékszervezés edzés esetén.
Vagy esetleg átadás edzésbõl lehetne jót húzni, ha jó gólszerzésû játékosnak jó átadást edzek ki.

kovacsgeri
Gondolkoztam rajta, hogy a mai meccsre nem állítok normális csapatot, mer jó lenne osztályozót játszani a +1 edzés miatt. De volt 2 sérülés edzett poszton a héten, és úgy döntöttem, hogy akkor inkább egyenes ágon feljutok V.-be.
jelenleg vezetek is idegenben 0-1re

sajtburger
Köszönöm szépen, én tudósítóim is jó sok meccsre elutaztak. 😊

Nálam a mai meccs remélem egy gála szerû lesz, legfontosabb meccset állítottam be, mind1 mind1 alapon játszunk ma, jövõre pedig újult erõvel, remélhetõleg ezzel a kialakult stabil és erõs kerettel tudunk elõkelõ pozíciókért harcolni majd. Ha ma szerencsém is lenne, akkor akár 2. is lehetnék a bajnokságban, no meglátjuk, jó lenne szépen búcsúzni ettõl az elég nehézkes szezontól.

Sok Sikert Mindenkinek!!! 😊)

green6k, akkor nincs harag. 😊 Én úgy éreztem rám vetetted ki ezt az írást, de akkor semmi gond. Én drukkolok, hogy jussál feljebb majd és érjél el szép eredményeket. 😉

Sziasztok!
Sok sikert Mindenkinek mára! 😊
Ma "elvileg" könnyû meccsen kell nyernem és akkor 6-od osztályú leszek.
Btw, hatodba kb mekkora befogadóképességû stadion kell?

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

matthias92
Szívesen!
Nomeg persze természetesen sok sikert mindenkinek mára!! 😊

pe28
Köszi a megtisztelõ figyelmet 😄

green6k
Nem személyeskedtem.Azt meg sem néztem Te mióta játszol.Általánosságban szóltam.És foglalkozom vele.Napi szinten 5-6 szor átlagban tuti fent vagyok.

matthias92
Nálam pedig kiárúsítás van! Barátságos meccsekre egy-két játékos még szerintem alkalmas! Áron felül, pedig kitettem a világklasszis játékszervezõmet, hátha elviszik 😄D
A tripláért meg bocsi.

McFrost
<#smile>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

matthias92
Találtam egy nyolcadosztályú Csépai SE-t 😮

matthias92

Felkészültem a mai napra 😄DD

banok
eladó

Jean-Christophe De Raedt (116421532)
Belgium 31 éves és 54 napos, következõ születésnap: 2011-01-09

Forma: jó, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-10-17 óta)
TSI: 69 260
Fizetés: 9 050 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelõ

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 10/20 kiemelkedõ
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 4/20 gyenge

Határidõ: 2010-11-13 20:49
Kikiáltási ár: 380 000 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sajtburger
Már bocs, de nem minden 1 éves menedzser tart ott ahol. Ezzel picit engem szóltál le ami sért, mivel elég sok idõm és munkám van abba, hogy jó stabil és eredményes csapatom legyen, amit szerintem most értem el. Ha te 3 éve játszol akkor szerintem, fentebb kéne lenned, ha sokat foglalkoztál a játékkal.

green6k
Akkor szarúl csináltam a dolgokat...

kovacsgeri
Lehet, hogy a frissebb csapatok hamar hasonló szintre érnek, de ha jól csináltad a dolgokat, akkor elvileg neked több pénzed/jobb stadionod van.

green6k
Hát nem tudom engem idegesit a mostani helyzet.Évek óta ezzel játszom most meg egy egy éves manager már összeszedhet egy olyan csapatot mint az enyém.Ne fer...

sajtburger
6 védõmbõl 4 fejlõdött, ragyogó szintre. 😊) Egyik fiatalom pedig nagyszerû védekezésû, még brutálisabb védelem lesz ezzel. 😊)

pe28
Meglett ez elsõ világklasszis játékosom 19 éves 55 naposan.
A szezon elején megy is majd átadóra.

Magic Boy
Biztos elégedett lesz akkor.<#smile>

Remélem a gyõzelmednek lehet tanúja.

McFrost
Kitakaríttattam neki egy VIP szobát, bárpult tele, wifi üzemel.

matthias92
Szerintem akkora hatással úgysem lesz, hoyg fejlõdjenek is. Ráadásul az eddig feledzett játékosoknál is visszalépést tapasztalhatsz azon a téren (értsd: ha két hét volt szintlépésig, lehet, hogy késõbb 3 lesz, vagy 4).
Én meg nem tudom, hogy meddig edzzem õket.

Magic Boy
Nekem már ez is nagy szó (a 4. kiemelkedõ középpályás), mert még soha se voltak ilyen jó játékosaim, ráadásul még csak 18-19 évesek.

A szünetben átadást gondoltam edzeni, vagy szerintetek hülyeség?

matthias92
Én világklasszisoknál meg lenyûgözõknél tartok 😄DD

Magic Boy
Megvan a 4. kiemelkedõ középpályásom és két másik játékosom játékszervezése is fejlõdött.

McFrost: A megfigyelõm nézi a meccsedet és szurkolok neked.