22246
Hattrick
-
#18164 Palace 0 - 5 C Bucks
0 - 1 Juho Mikkola 36'
0 - 2 István Makkfalvi 73'
0 - 3 Carlos Custódio 77'
0 - 4 Alex Szabó 78'
0 - 5 Elmar Eilat 80'
Kotelezo gyozelem lazazva, serult nincs!:)
Jovo heten csucsrangado! -
#18163 Statisztika, végeredmény, események... érdekes :(
Szoros lesz a maradék 4 meccs :S
-
#18162 En tobbre szamitok. -
#18161 xDD -
#18159 ANULU F.C. - Fc. Catalunya 0:3
0 - 1 Ignacio Muñoz 14'
0 - 2 Leonard Homeyer 82'
0 - 3 Maxwell Budd 89'
Fuhh hát óriási egy meccs volt. Aki izgalmakra vágyik nézze meg nyugodtan. Sikerült megtalálni a védekezés és támadás közötti összhangot, így sikerült ma nyernünk, az erősítések pedig remekül muzsikáltak. Sajnálom, hogy az új csatárunk kihagyta a 11-est. A kapusunk élete meccsét játszotta, 80. perctől pedig a leghosszabb eseménysort is megcsináltuk.. :D
+1 sérült védőm és egy eltiltott.. köv. hétvégén ismét egy csoportelső ellen.. háát ez meló lesz..:S
2 hetes sérülést 9 orvossal köv. hétvégére rendbe lehet hozni? :S -
#18158 ragyogó simán! -
#18157 az ág is húz ebben a szezonban.
meccs közben 3-ból két kp-m lesérült. MOTS-olva ikszeltem, pedig nagyon úgy éreztem hogy ez a meccs meg lehet
nagyon szoros lesz a vége, de most épp nem vagyok kieső helyen :) -
#18156 Team Raczy - Pinnyéd CF 0 - 3
0 - 1 Roland Andrejcsik 25'
0 - 2 M¶cibor Zimoñ 34'
0 - 3 Pál Szőke 87'
jövő héten megyek a csoport legjobbja ellen idegenbe :S -
#18155 Best of Argentina - Banok FC 1 - 5
0 - 1 Jes Jensen 2'
0 - 2 Janheinz Studtrucker 9'
0 - 3 Jacco Veenstra 12'
0 - 4 Jacco Veenstra 19'
1 - 4 Giuseppe Nuovo 70'
1 - 5 Mikko Kakkinen 76'
ez a győzelem úgy kellett mint egy falat kenyér. -
#18154 6:0-ra nyertem hazai pályán. -
#18153 Es mar fel is nyomott . :D -
#18152 Nekem 1:1 eddig az 58. percben. Ez jó eredmény. -
#18151 lebuktam :C -
#18150 sőt, sérültem is van. fantasztikus egy fordulóóó :SS -
#18149 kiegyenlítettem és fél perc múlva megint bevarrtak egyet. hát nagyonjó :DD -
#18148 Hat az jo korban levo volt.
En sajnos ket evvel kesobbit kaptam, pedig ilyen skillekkel jo lett volna korabbrol edzetni.
Mar ki is tettem.
19 éves és 109 napos, következő születésnap: 2011-02-08
Aki akarja viheti edzeni.
Kozben ismet nagyon orulok, vegre elkuldhettem az orvosokat, erre megint egybol leserul egy 5 csillagoa jatekosom a 20. percben. -
#18147 basszátok meg vezet az ellenfél. jó, idegenben vagyok, de a HatStats több, mint 50-nel erősebb értékeket adott nekem az előző fordulóban, pedig akkor gyengébb volt a felállásom :S
sírva fakadok ha az utolsó előtti buktat meg:DD -
#18146 Vegre megjott az eszed es csitelsz, gratulalok!:) -
#18145 0-4-re vezetek. :)
Elkél a siker mert eddig kurva szar ez a szezon számomra. -
#18144 Ma kapott szerzodest!:)
Kivancsi vagyok 19 eves korara milyen szinten lesz.
-
geo91 #18143 régen én is imádtam, de leszoktam róla azóta indultam igazi fejlődésnek mióta nem igazolgatok orrbaszájba :D -
#18142 imádok transzferolni :P -
#18141 Ez csak rajtad mulik!:)
Komoly a 834 atigazolas nalad! -
#18140 remélem egyszer nálam is ilyenek fognak szaladgálni. -
#18139 :Ddd -
#18138 Sok sikert mindenkinek mára! -
#18137 mindenkinek sok sikert a mai napra! én valószínűleg nyerek, úgyh lazáztam.
a sérülésből felépülő játékosom visszatérése óta az első bajnokiján játszik. (: -
#18136 Valahogy úgy voltam vele, hogy úgysem viszik el a kp-t ma így szoros meccsen bármi megtörténhet. Hát elvitték így sikerült igazolni egy nagy öreget, igaz egy 33 éves játékost, de ragyogó a tapasztalata, természetfeletti játékszervezésű és nagyszerű átadású, majdnem 7 csillagot saccol a HO neki. Óriási erősítés jelent a csapatnak, egy igazi tapasztalt róka, szerintem a korát tekintve legjobb volt a piacon.
Úgy vettem észre a tapasztalata egy játékosnak majdnem annyit ér, mint a képessége. Ezért nem tudott a középpályásom 5 csillag felett hozni, mivel pocsék tapasztalata volt megfelelő erőnléte mellett. Ilyen ragyogó tapasztalatú játékosból pedig jó edzőt is lehet majd faragni. -
#18135 Eros kozeppalyat, meg mindig az a lenyeg.
Ha meg ugy is leveri a kozeppalyad, akkor eros vedelem kontra jatek, vagy a szeleken megbontani, ha a felallasa ott gyengebb.
Van par variacio, ami sikeres lehet, de a legegyszerubb modja a gyozelemnek, ha uralod a kozeppalyat nagy mertekben. -
#18134 Köszönöm srácok. Végül sikerült orvosolni a helyzetet, nem gondoltam, hogy elviszik a középpályásomat ma délelőtt, eléggé áron felül ment el, persze csütörtöki edzés után esett az ára. Viszont sikerült fogni egy sokkal jobb játékost, így a mai meccsre rettentő kíváncsi leszek. :) -
#18133 Igen! -
#18132 A kozeppalya gyongul a vedelem valamelyest erosodik. -
#18131 Én úgy tudom, hogy igen. -
#18130 Ki-mit vár ma?
“Kemény mérkőzést várok, hatalmas szerencsével a három pont is meglehet, de a döntetlenre nagyobb az esély. Sőt, a Rafko jóval esélyesebb nálunk. Nem baj, oroszlánként küzdünk tovább, bárhogy is alakul a mérkőzés. Győzzön a jobbik!”
Foxtrotty:
A szurkolói klub () 1 269 szurkolójának elvárása: “Szoros lesz“.
Rafko:
A szurkolói klub () 2 130 szurkolójának elvárása: “Szoros lesz“.
Ez nagyjából le is fedi a lényeget. -
#18129 Ha valakit a középpálya közepén védekező középpályás szerepre állítom, akkor gyengébb fog lenni a középpálya mint ha sima beállításon játszana az adott játékos? -
#18128 nem akarod érteni, mert csak okoskodni akarsz. de most trükkös leszek és azt mondom, igazad van -
#18127 megnézed milyen a formája és azt a sort nézed. az a mostani szintje
te ezt írtad, de ha nem látszik a formán belüli érték akkor azt hogyan fogja mégis megnézni ember?? -
#18126 Enkerekelnezest!
Köszi! -
#18125 Az ifimbe se ferne be!
Gratulalok,szep igazolas :) -
#18124 Ezek szerint az atadas nem is olyan fontos.
Bizony, mar regota szerettem volna egy pontrugot a csapatba, hat most ez is sikerult!:)
Kivancsi vagyok hogy fognak holnap muzsikalni az uj jatekosaimt.
Ha ket het mulva sikerulne legyoznom idegenben a Taksonyt, akkor nagyon kozel kerulnek a bajnoki cimhez!