22246
Hattrick
-
#18244 Gyulollek hogy megint igazad lett.200ft-ert listan a ket vilagklasszis vedo.
Elmegy a jatek a pécsába :/
De igy talan vegre elkenik a szamat es nem kell aggodnom a feljutas miatt :) -
#18243 Ha szelsojatekot jatszol ajanlom figyelmedbe ezt az oldalat az ellenfelednek.
Ide tedd a legjobb szelsodet, mert csak itt lehet eselyed.
Bar ahogy neztem sokkal erosebb az ellenfeled, sok szerencse kell a pontszerzeshez is.
-
#18242 A srac meccsrol-meccsre ugyanazokat az utasitasokat adja a jatekosoknak, probald megtamadni a csapata gyengebb oldalat. -
#18241 akkor helyedbe én is 3-5-2-ben játszanék ellene. -
#18240 Ellenfelem 3-5-2-ben fog felállni ha jól sejtem és elég erős csapata van. -
geo91 #18239 biztos akkor is csodálkoztam egyet, aztán elfelejtettem... :D elég szar a memóriám sajnos... -
#18238 Aha, amikor nálatok játszottunk akkor az is volt pedig, észre sem vetted? :D -
geo91 #18237 2-5-3??? :O -
#18236 és mit játszik a hétvégi ellenfeled? :D -
#18235 Hétvégi ellenfelemmel szemben mit tanácsoltok, hogyan álljak fel? 3-5-2,4-5-1 és 2-5-3 van begyakorolva -
#18234 Nalam most van 5-6 jatekos akiknek valamelyik fokepessege megfelelo es remek kozott van, vagy lesz! -
#18233 Bizony. :) Kellenek a kiegészítő emberek, mivel sajnos akadémián nem mostanában fogok felhozni mezőnyjátékost, így jól jött a srác, idővel nyomok neki védekezést és akkor lehet belőle hasznos ki szélső majd. :) -
#18232 Na igen ha 17 ev koruli lett volna siman kilehetett volna belole venni 50 millio felett, meg igy edzetlenul is.
Mondjuk 12 het alatt 3 szintet belelehet tolni es meg ugy is tovabb lehet adni szerintem 30 felett. Tehat pluszosan siman kilehet szallni belole, de en nem akartam idot fecserelni ra, megvannak a jatekosok akiket jelenleg edzek. -
#18231 Kar, hogy ilyen idos volt!:( -
#18230 19 eves 110 napos azt hiszem.
Es sry valoban most latom a fejlecet a kepnek levagtam es nincs bent a neve. Mondjuk mar mindegy, elment es ahogy nezem sajtburger vette meg.
"Eladtál egy játékost, és kaptál 2 470 eFt-ot." -
#18229 Hany eves volt?
Nev nelkul nem tudok rakeresni!:( -
#18228 Mar csak masfel ora.
Akinek kell egy edzheto jatekos es olcso jatekos az ne tetovazzon. ;)
-
geo91 #18227 eladó
Stephen Sutton (238324295)
-
#18226 Én ebben a játékban semmit se veszek biztosra. :-))
Amúgy egy 3-4-3-as felállásra gondoltam. A védelembe játszana a szélen az egyik ifim, mivel ugye 2 védőmet nélkülöznöm kell, előtte a szélen játszana a másik ifim, aki fiatalabb és valamelyest gyengébb védekezésben, őt hagynám előtte a szélen, vagy szélen védekezne.. Elöl pedig a 3 csatár.
Végül is védelem másik szélén 5,5 csillagos játékos lenne és középen is, szóval egyik oldalam lenne ami sebezhető lenne. Szerinted beválhat? Megpróbálom a hétközi barátságoson is ezt a felállást, mert eddig csapnivaló szintű, valamelyest jobb lenne hétvégére, plusz lehet egy szezon legfontosabb meccsét be kéne nyomni ahogy mondod, utána lesz egy meccsem, de azt illik hozni idegenbe, további kettő pedig sima.
Remélem nagyon, hogy a hétközi barátságos meccsen nem lesz sérülés. Legnagyobb gondom, hogy nincs túl sok játékosom, így sok variációm se. :S -
#18225 +s -
#18224 Jobb csapatod van, hazai palyan jatszol, orszagos egyes!:)
Mivel altalaban szelsok nelkul jatszik, azert megprobalnam a szeleken tamadast, vagy csak kimondottan egy oldalra oszpontositanam a tamadasaimat.
Talan egy MOTS? -
#18223 Előreláthatólag bajnoki döntő fog nekem következni a hétvégén. Ha sikerül nyernem, amire most kicsi esélyt adok, akkor a hajrá kulcsfontosságú lesz, ha kikapok, akkor marad a 3. hely, ami ugyan úgy szép eredmény persze.
Szerintetek a hétvégi ellenfelemen hol tudnék rést találni? 7 meccse veretlen, tapasztalt öregjei vannak és igen tehetséges fiataljai, beton középpálya és támadó sor, csatára vezeti a góllövő listát. Védelméről híres Catalunya pedig 2 kezdő védőjét kénytelen nélkülöznie.. :S Meló lesz.. :S -
#18222 Szivi! -
#18221 Az lesz a kovetkezo,koszcsy. -
#18220 Tartok tole, hogy annyiert sem fogjak elvinni. Szerintem nyugodtan rakd ki 0 forintos kezdovel igy tobb user erdeklodeset keltheted fel.
-
#18219 Igy is egy orokkevalosag volt mire szintet leptek,modosult az elkepzeles.Es van mar egy csomo kiemelkedo aprosag aki kopogtat a nagycsapat ajtajan :)
Btw kabbe -
#18218 "Tobb mint masfel irl evig edzettem oket,szal tuti h ez ala nem megyek akkor inkabb tolem mennek nyugdijba :D"
Hogy is van ez? -
#18217 Igazad lett,nem ment el 450er egyik vedo sem :(
Megprobaljuk 4caz-er. -
#18216 eladó az eheti ifim
József Hidvégi (313092053)
Hungary 17 éves és 28 napos, következő születésnap: 2011-05-01
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki temperamentumos és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-02-05 óta)
TSI: 550
Fizetés: 82 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Technikás
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 1/20 katasztrofális
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidő: 2011-02-08 17:48
Kikiáltási ár: 0 eFt -
#18215 Amióta erősebb a védelmem, sokkal jobban is megy. Én úgy vettem észre, hogy legalább kiemelkedő védelem kell ahhoz, hogy hatékony legyen. Hamarosan edzek pár hét átadást, meglátjuk, hogy jobb lesz-e.
Persze, másodlagosnak fontos a játékszervezés és a szélsőjáték is. Ezért mindig olyan játékosokat veszek, akiknek minimum középszerű valamelyik képessége ezekből. Akinek a jsz, az középhátvéd lesz, akinek a szélsőjáték, az pedig szélső védő. Persze ha ennél jobb, az csak jó. -
#18214 En amugy masodlagos kepessegnek a jatekszervezest es a szelsojatekot fontosabbnak tartom. -
#18213 Akkor neked lassan egesz jol mehet(ne) az ellentamadas! -
#18212 PsicoTsi szerint igen :) -
#18211 Én azért nekiállnék gyengétől is edzeni. Nem kell titáni átadás, de egy jó-remek átadással szerintem már rendben van egy játékos. Ez 3-4 szint, nem vészes.
A legtöbb védőm középszerű átadással rendelkezik, ha 1-2 szint belemegy, már jobban járok. -
#18210 Jó kis játékos!
A PsicoTSI szerint kb. egy edzésre van a ragyogótól. Így van? -
#18209 Faja kis szélsőhátvéd eladó:
Ivan Ageev (260201789)
Russia 22 éves és 56 napos, következő születésnap: 2011-04-03
Specialitása: Erőteljes
Védekezés: 10/20 kiemelkedő
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 8/20 remek -
#18208 A mostani garniturat legalabb termeszetfelettiig szeretnem edzeni, de inkabb tovabb, mert a cel a jatekosonkenti 500 millio.
En is maradok a vedoknel, mert nalam is van egy csomo tehetseges srac az akademian.
En is tolnek szivesen atadast, de csapnivalo/gyengerol nem latom sok ertelmet edzeni a sracokat. Parszor elgondolkodtam azon, hogy jo lenne olyan vedoket igazolni akik tudnak atadni is, de akkor annyi lenne a szinmagyar sajat nevelesu vedelmemnek. -
#18207 Erről beszélek, nálam is remek-jók.
Sajnos a legjobb csatárom is csak remek. Ez elég kevés, de többre eddig nem volt pénzem.
De azért számít, ha a nagyszerű középpályásom lesérül, és helyette egy jót kell betenni. Na, ez a nem mindegy. 6,5 csillag vagy 3,5 csillag. :) -
#18206 Köszi, a te csapatod is szuper! :)
Ragyogó a védekezésük jelenleg, és van pár kiemelkedő.
Úgy terveztem, olyan világklasszis környékén adom el őket, de lehet, hogy 1-2-őt hamarosan ragyogó szinten. Van egy csomó játékosom, aki edzhető, és szűkíteni kell.
A védőedzésnél megmaradok szerintem, mert van az ifiben 4 lehetséges jelölt, aki megfelelő védekezéssel feljöhet.
A fő garnitúrának tolok még pár hét átadást hamarosan. -
#18205 Bele is rokkanna az ember, ha 22 penge jatekost kellene eltartania.
Nekem a B-ben a vedokon kivul max. remek fokepesseguek vannak.