22246
Hattrick
-
Úgy tűnik nem lesz könnyű éved, a negyedben újrakezdeni lehet megbosszulja magát. Bár nem tudom mennyire esélyes a kiesésed, és hogy milyen a többi csapat. -
Amúgy ahogy néztem, nem olcsó a dolog. Egy hónapra 1300 Ft körül van, lényegében a semmiért.
Nem mintha terveztem volna, csak kíváncsiságból megnéztem az árakat. -
8. helyet............................... -
8-0-ra kikaptam, tartom a 4. helyet, meg a vegen kiesek!:) -
3-0-ra nyertünk, tartom az ötödik helyet, még a végén bennmaradok :) -
Putusz 0 - 5 Kopters
0 - 1 Jaunutis Stukys 29'
0 - 2 Alkinoos Savakis 36'
0 - 3 Dániel Fekete 66'
0 - 4 Sven Hoefer-Jani 69'
0 - 5 Dániel Fekete 83'
Továbbra is veretlenül, 36 rúgott, 3 kapott gól mellett...
-
Kell a penz! -
ezt a támogatói b@szást minek erőltetik ennyire? -
bende999 #21918 Üdv mindenkinek!
Olvasgatom a fórumot és ritkán lépek ide fel,látom vannak uj forumozók is.
Én egy VI. oroszlán néven futó csapatot irányítok több kevesebb sikerrel!
Kérdésem megfelelő vezetői képességű edzővel a földi paradicsom csapatszellem jó? :) A múlt héten csak 1 et esett most mire számitsak 2-re? szombatig? -
Fc. Catalunya - Nagy-Ászok 3 - 2
38314 néző
1 - 0 Mátyás Fellner 20'
1 - 1 Robert Costajussà 62'
2 - 1 Pasquale Cipriani 75'
2 - 2 Robert Costajussà 80'
3 - 2 Norbert Kolarovszki 87'
Egy újabb bajnoksaspiránst sikerült legyőzni egy kiváló meccsen. Remekül teljesít a középpálya, a támadó sor Fellnerrel kiegészülve hihetetlen erős lett, első gólját meg is szerezte a mai meccsen. Talán ennyire erős és kiegyenlített még nem volt a csapat. :) -
Értem, köszönöm. Akkor ez esetben a 18 éves saját nevelésem már most 5 csillagot hoz. Az erőnlétén még csiszolni kell, de úgy tűnik lehet belőle valaki. -
Azt, hogy meccs végére mennyire fáradtak el a játékosaid. Pl. 4 sárga és 1 szürke csillag azt jelenti, hogy 5 csillagos teljesítménnyel játszott, de a végére 4 lett belőle a fáradság miatt.
Minél magasabb az erőnlét, annál kevesebbet veszít az adott játékos. -
Osztályozásnál mit jelentenek a szürke csillagok a sárgák mellett? Sose jöttem rá, pedig nem ma kezdtem. -
Régebben olvastam egy tippet, hogy a szurkolói bázis 20-25-szöröse nagyjából a megfelelő stadion méret.
Én 22-vel szoroztam az eddigi átalakítások előtt, elviekben ezzel neked is olyan 20 ezer körüli összeg jön ki most.
Hozzáteszem nem tudom mennyire elavult már ez a módszer. -
911 tagú a szurkolói klubom. a 20 000 nem tűnik rossznak , lehet hogy megpróbálom, megnézem mennyiből jönne ki. -
Én anno egyből feltoltam 20 ezerre, nem is volt vele dolgom egy ideig. A szurkolói bázisod számától is függ a dolog. -
Strive FC. Hatodban vagyok, közepes erősségű csoport.
A nagyobb ellenfeleken túl vagyok, a következő három meccsen 9 pontot várok. Utána megint az eddigi száz százalékos listavezetővel játszok, ezúttal idegenben, itt biztos a vereség. A következő pár forduló pedig valószínűleg elég "tarkán" végződik majd. -
ja, és kérnék szépen a hg-tól egy csapatnév, azonosító, csoport módosítást is, ha nem túl nagy kérés:
FC Meszkalin (1996982), VI.58
köszönöm szépen előre is. szép napot! -
sziasztok! ebben a szezonban jutottam fel a VI. osztályba. meg lehet a bennmaradás, igaz most egy kicsit szarul állok a sérülések miatt, de még nincs minden veszve. a stadiont ugye még nem fejlesztettem, mert feleslegesnek tartottam addig, amíg a 12 000 fős alapot nem tudom megtölteni. na, mostanra ez már változott, szinte minden meccsemen teltház van. kérdés, hogy érdemes-e fejlesztenem most és ha igen, mennyivel. jelenleg 114 190 eFt van a számlámon. -
Kikaptunk 2-5-re a második helyezettől. -
Fc. Catalunya - Várpalotai Bányász 3 - 4
Az első helyezett ellen sikerült egy nagyon szoros meccset játszanunk, a végén vezettünk is, ám jött a Hattrick és 3 perc alatt megfordította a meccset, így kikaptunk. :)) Viszont biztató ez a teljesítmény, annak tükrébe, hogy a középpálya gyengült, viszont a támadó sor erősödött, úgy látszik kiegyenlítődött a két rész ezzel. Biztató nagyon ez a szezon, jó a csapat, csak egy kis szerencse kéne.. :/ -
Tomika100 #21905 Ingnam neked mi a csapatneved és melyik csoportban vagy?? -
Izzadás - Foxtrotty 2:3
16 ponttal 2. helyen állok továbbra is. -
Nem hiszem el, félidei 1-3-ról kikaptam 4-3-ra idegenben. A szerencse most nincs mellettem. -
Az összeállítás: Fazekas - Rébeli-Szabó, Göllei, Lauer - Kasik, Vanczó, Pozsgai, Ormos, Hári - Riba, Molnár.
Mindenki magyar! :) -
Ezt a "sújtanak a sérülések" mondandómhoz csatoltam volna, de így tényleg magas labda volt. :P
Hiába, ilyen későn már nem ajánlatos írogatni, vagy ilyesmi gyöngyszemek a jutalma. :D -
Zenszkij #21900 "kapusom is kidőlt, szóval vettem egy olcsóbb, gyengébb szélsőt" EPIC FAIL, bocsi ez magas labda volt. -
Sajnos sújtanak a sérülések, a kapusom is kidőlt, szóval vettem egy olcsóbb, gyengébb szélsőt. Az addigi kezdőm úgyis már 32 év körül volt, így megvan az utódja.
Az ő keresése közben rátaláltam egy jó kis csatárra, el is hoztam 50 millióért. Csak remek gólszerzésű, de 5 csillagokat hoz, úgyhogy cserének, de akár a természetfeletti támadóm mellé kezdőként is el tudom képzelni. Még meglátom hogy teljesít, de erősebb támadó vásárlását most nem tervezem. -
Csak nehogy lerugjak az elso meccsen, ahogy az mar-mar szokas :) -
Sikerült összekuporgatni egy kis pénzt, gyorsan el is herdáltuk. Új szerzemény, Mátyás Fellner, 21 éves jó átadású és titáni gólszerzésű. :) Mind ezt 389 misiért, szerintem megéri, hosszú távra megoldva a csatár kérdés. :) -
:Dddd -
Így megy ez. :D -
Divatok!
2012-11-05
11 szurkoló elpártolt a csapatodtól.
-
borgatyak - Anaestheticz FC 0-4
Az első győzelem a bajnokságban! :) -
Foxtrotty - Barcelona FC Gyöngyös 3:2
Kicsit megijedtem, mert 3:0-ra vezettünk már, szoros lett a vége. Második helyen állok továbbra is.
Eladtam az egyik francia légiósomat, így már csak az edző (de már ő sem sokáig, még 4 hét) és egy francia hátvédem a légiós. :) -
Inter Pel Lazio - Fc. Catalunya 1 - 2
Óriási meccsen vagyunk túl, ha egy kis szerencsével is, de sikerült haza hozni a 3 pontot, egy bajnokaspiráns együttestől. :)
Közben elment egy ifjonc, akit jó 2 hónapja kezdtem edzeni 200 misiért, és egy korosodó középpályás 90-ért, alakul a mandula. :) -
Ezt mind magyar nemzetisegu(akar hataron tuli) jatekosokkal szeretnem elerni. -
Eloszor titani szintig feledzek 10 vedot, hatot eladok, negyet megtartok. Utana elkezdek kozeppalyasokat edzeni, plusz az egyik vedonek es egy fiatal csatarnak(ez meg nem biztos) is tolni fogom a jatekszervezest. Aztan johet az atadas a kozeppalyasoknak es par fiatal termeszetfeletti csatarnak is. Ezt mind minimalis eronlet edzes mellett, mert az elejen ugysem szamitanak majd az eredmenyek. Eddig ez a koncepcio, de ez utkozben meg valtozhat!:) -
Rudee #21888 Brianda múltkor lesérült 2 hétre, most felépült és megint szétrúgták. Ezúttal 3 hét... -
Azért ez nem semmi! :) Ebből lehet építkezni elég szépen. :) Mik a terveid, milyen játékosokat edzel majd? :)