Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Transfers were stopped around the time of the network going down yesterday morning. All transfers with deadline after 10.43 yesterday will be postponed, probably by 48 hours or more.
The simulation of matches is also stopped, and have been since 18.45 yesterday evening. For matches scheduled after this time, we will give all users the chance to set or edit their lineups before the matches are finally simulated. For matches before this hour we still are not sure what we can do. We hope to also be able to give these leagues (HTI, HTAL, Apache and Germany) a chance to set new lineups and rerun the matches.
Hattrick Team
★★★★★
★★★★★
★★★★★
nyilván hülyén csináltuk, zároltak mindkettőnket... nem is erőltettem a dolgot, megváltás volt.
★★★★★
A Hattrick fejlesztőit is elkapta ez a mostanában divatos "megalománia", az állandó változtatási kényszer. Volt egy remek játék, amit sikerült totál elrontani a sok új funkcióval és változtatással.
A IV. osztály első helyén álltam anno, volt egy remek csapatom (ja, itt az nem nagy szám, tehát inkább "világklasszis"), majd valami frissítés után egyik napról a másikra elkezdett csökkenni a tőkém, de olyan ütemben, hogy pár hét múlva a csőd veszélyeztetett, holott én nem változtattam semmit. Érthetetlen! Emiatt el kellett adnom a három legértékesebb játékosomat, ami miatt kiestünk az V. osztályba.
Ezen annyira felháborodtam, hogy többet nem léptem be a játékba.
Mert essen ki a csapatom, ha jobb az ellenfél, ha legyőznek vagy én vagyok béna. De így... köszi.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Rajtam kívül játszik még valaki a Trophy Manager-rel?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én még 14-ben hagytam ott végleg a csapatoman az NBIV-ben, azóta Trophy Manager-rel játszom, sokkal élvezetesebb mint a HT.
A csapat 10 éves fennállását ünnepelte ugyanazzal a tulajdonossal.
yay
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hollandia 19 éves és 79 napos, következő születésnap: 28-04-2016
Formája katasztrofális, erőnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Hűsége földöntúli.
Tulajdonos:
Taxandria-Oisterwijk
(19-08-2015 óta)
TSI: 2 030
Fizetés: 510 €/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: nagyszerű
Játékszervezés: pocsék
Szélsőjáték: jó
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: középszerű
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE Frissítés
Határidő: 26-03-2016 15:14
Kikiáltási ár: 265 000 €
Legmagasabb licit: 372 000 € Casius (licitarchívum)
A licitnek vége!
Szar Bayern, szar Bayern :)
elég kihalt lett ez a fórum, de azért gondoltam megpróbálok írni.
van olyan aki átadná a csapatát mert már megunta? mert én átvenném szívesen!
emailben: [email protected]
elküldhetné a bejelentkezési adatokat, ha van ilyen itt aki nem akarja hogy botolódjon a csapata és inkább átadná.
előre is köszönöm és a figyelmet is!
üdv. guti100
★★★★★
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Magyarország 25 éves és 4 napos, következő születésnap: 2015-01-10
Formája megfelelő, erőnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki lobbanékony és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Anyaegyesületi bónusz (2013-01-17 óta)
TSI: 91 890
Fizetés: 6 074 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 15/20 titáni
Pontrúgás: 10/20 kiemelkedő
Eladtál egy játékost, és kaptál 206 340 eFt-ot.
Ennyit ert ez a srac?!Miota felhuztam azota kapta az edzest :((
Hogy tudok hétvégére lekötni barátságos meccset?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Hogy tudok hétvégére lekötni barátságos meccset?
Sportfogdás profit közösség!!!! Facebookon like-olja mindenki!!
Kétheti mérleg
Mérleg: -28 295 eFt
A szokasos modszerek johetnek szoba gondolom:Olcsobb jatekosok,kevesebb edzo,jatekoseladas,jobb bajnoki/kupaszereples.
Sportfogdás profit közösség!!!! Facebookon like-olja mindenki!!
Mindegy,o dolguk :)
Probalunk sajat ifiket nevelni inkabb,az nagyobb fun.
Egy ilyenért egyesek vagyonokat fizetnek.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 8/20 remek
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Legmagasabb licit: 607 400 eFt Olympique de Wil
Nem tulzas egy kicsit?
Kor:17 ev 3 nap
Spec:gyors.
De baszki akkor is...
És a IV. osztály elsõ helyén állok...
Természetesen ki is kaptam. Köszönöm ezt az undormányt hattrick, nagyon szuperek vagytok. <#hawaii>#hawaii>
"Új erõnlétrendszer
A következõ szezon kezdetén bevezetünk egy új erõnlétrendszert, amely igazán egyedi lesz az online játékok világában. Ahelyett, hogy kizárólag a játékon belüli tényezõkre támaszkodnánk, kitágítjuk az erõnlét határait a Hattrickben, hogy a menedzser aktuális fizikai aktivitása is szerepet játsszon.
Ezt egy új hordozható szerkezet segítségével fogjuk elérni, mely kompatibilis minden szokványos fitnesz követõvel. Ha edzeni mész vagy sétálsz egy nagyot, azzal erõnlét pontokat gyûjtesz, amitõl a csapatod erõnléte is javul. Ha megrögzött otthonülõ vagy, természetesen akkor is lehetsz eredményes, de egy kicsit nehezebb lesz – úgy gondoltuk, hogy ez így tisztességes, figyelembe véve a számítógép elõtt töltött plusz idõt.
Célunk ezzel a változtatással nem csak az, hogy a Hattricket közelebb hozzuk a való élethez, fokozzuk az elkötelezettségedet a játékban – az egészséged megõrzéséhez is hozzá szeretnénk járulni. A célunk, hogy a Hattrick közösség tagjai 1 millió kilogrammot dobjanak le összesen a 2014-es évben. A szükséges fitneszkövetõt természetesen a boltban találod. Jó szórakozást!"
Talan valami kiindulopontot jelenthet hogy ez az utolso bajnokim volt,es igy lettunk negyedik helyezettek egy kozepesen eros 5.ligaban:
Szinkopa
Hol van szükség szerintetek erõsítésre az ötödosztályba? Szerintem szükség lenne egy új kapusra, illetve a szélek erõsítésére (védelem elég?). Csatárposztra van egy jobb játékosom annál, akit jelenleg játszattam, de eltiltását töltötte.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Csak én is úgy vagyok vele, hogy sok mindent megéltem már az évek alatt, 5. éve nyúzom. Nem tudom...
A liga messze leggyengébb csapatával sikerült 0-0-át játszanom úgy, hogy 70%-os labdabirtoklással EGY darab helyzetem sem volt. Nagyon életszerû...
Valaki tud valami normális focimenedzser játékot, ahol a csapatok teljesítménye is beleszámít az eredmény szimulálásakor?
43:12 Megvan az újabb Hétfõ-gól! 2 - 0! Rostislav Kloubek a jobb szélen egy gyönyörû egyéni akció végén állva hagyta az ellenfél védelmét, és a kapuba emelt.
43:04 A meccs 43. percében Les Lees tört elõre a jobb szélen, majd góllal fejezte be a támadást: 1 - 0, ezzel Hétfõ megszerezte a vezetést.
És hmm... Les Lees nem lesen volt véletlenül? :D :D
2003-02-02 Megkaptad az itt látható csapatot. :)
A csatlakozás dátuma: 2004-03-17
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?