2506
Mit tutdtok róla?
  • rezsofiz
    Megprobalom en is.
    Az én karim is ezt csinálja, de most felrakom az 56.55-ös forcét, remélem elindul ezzel is a far cry!
  • rezsofiz
    FarCry kozben,meg tulajdonkeppen az uj UBI jatekoknal jatek kozben szetesik a kep,és ujraindul. :| valakinek volt hasonlo gondja? eleg sok driveren vegigmentem, es ugye Ti4200 128Mb-om van... jo lenne ha lenne valami megoldas,mert ez.....
  • hülyegyerek
    Sajnos nekem is ugyan ez a problémám eltorzitja a texturákat Ha vki tudja a megoldást dobjon má egy mélt a [email protected] ra PLS
  • NeoMaN
    kijött egy jó, 56.55-ös. Utána kijött az 56.56-os. Mindkettő "gyári". Mielött azonban kijött az 56.56-os, valaki elkezdte meghekkelni az 56.55-öst, de mire kész lett vele, már kint is volt az 56.56. Ezért a módosított 56.55-öst 56.57-nek nevezte el. Legalábbis így tudom... Nálam az 56.56 hibátlan (egyenlőre :) )
  • seAke
    Nem javult meg ugyanúgy csinálja a tex.hibákat csak legalább az egész rendszer nem omlik össze tőle!
  • M@TriX
    guru3d
  • M@TriX
    átkukkanthatnál az FX topicba, mert a Guru3D-n az 55-det ajánlják. Akkor most mi van?
  • ollie
    Most akkor már megjavult?
  • seAke
    Nem kéne beszarnia!
    Ha nyáron 50 fokos házhőmérsékletnél nem szart be akkor most se kéne!
  • seAke
    Eddig 53.03 most 43.45!Ezzel nem fagy ki a rendszerem,53.03 az egy szar!

Hol találtál te 56.56-ost?
  • NeoMaN
    milyen drivert használsz te?
    41.09 vagy a legújabb 56.56-os erőssen ajánlott....
  • Laalee
    abit és 1 éves :D nem lenne csoda ha beszart volna...
  • ollie
    khmmm, akkor lehet hogy csak haldoklik?
  • seAke
    8db házhűtő van a gépemben,a vidókártyán Thermaltake Cooling KIt van tiszta réz az egész!
  • ollie
    Ja de az is lehet a probléma, hogy nagyon sok por gyűlt össze a gpu hűtőbordák között, ami megakadályozza, hogy lehűljön.
  • NeoMaN
    túlemelegszik a kari. gyanítom, hogy leállt rajta a venti (vagy eldugult, és lassan pörög)
  • ollie
    Vagy csak szedd le a ház oldalát, így jobban fog szellőzni. Ha nem szemetel ezek után, akkor biztos túlmelegedési probléma van. Még érdemes megnézned a videokártya ventijét (lehet hogy már nem is müxik) és a rendszerhűtőt ha van.
  • Dikkma
    Tégy fölé próbaként egy ventillátort, hogy a memóriákra fújja a levegőt. Ha akkor is csinálja, akkor nem tudom, ha nem, akkor melegszik.
  • seAke
    De!Egy hete van egy Abit NF7-em de már az előzőben is ezt tette.Amúgy mást nem cseréltem!
  • ollie
    1 hónapja semmi sem változott a konfigban? Tehát akkoriban, amikor elkezdte ezt csinálni.
  • seAke
    Ez már a 2. alaplapom amiben ezt csinálja (az elöző egy MSI KT4 Ultra volt)!
  • seAke
    Nem kb 1 hónapja csinálja ezt ás kb 1 éves a kártya!
  • ollie
    Ezt így vetted a boltban?
  • seAke
    Hi emberek!

Az a problémám hogy az Abit Siluro GF4 Ti 4200 128MB kártyám alapfrekvencián is akkora textúrahibákat csinál,hogy öröm nézni.
    A kártyát eddig össz vissz pár MhZ-val húztam ami nem volt számottevő.

Kivettem-Betettem-Fel a drier-Le a driver de semmi!

• NeoMaN

250W-os Shuttle szupercsendes táp! :D
  • NeoMaN
    Annyiból kurva jó, hogy nagyon könnyű lábbal belökni a power gombját (mikrokapcsolós) :D
  • NeoMaN

LOL. itt a csúnya házam, ebben van egy 400w-os DISPLAY táp. Amiről semmilyen infót nem találok a neten. :P
  • NeoMaN
    :D
  • NeoMaN
    Codegen :) ollie-nak
    Talán ez a valódi codegen...
    super power táps :D
  • ollie
    feldugod a cuccot? :))
  • NeoMaN
    ollie. hagyd má ezt a codegent. abból is van több fajta, ráadásul hamisítványok is vannak... Erre nincs szabály. Az a tény, hogy enermax, thermaltake, esetleg chieftek mindig jó.
  • NeoMaN
    igen, csak tapasztalatból tudom (már 2x láttam így összerakva gépet), hogy ha a gépkönyvben leírt módon feldugod a cuucot, akkor nem jó. Ha viszont megfordítod 180 fokkal a könyvecskét, és úgy csinyálod: műxik.
  • ollie
    Ez tényleg hülyeség. Egy extreme edition P4 is simán elindul 300W-al egy 9800 pro társaságában, feltéve hogy a tényleges telejsítmény 300W és nem csak rá van írva (egy 300W codegen kb 180W-t tud)
  • Borg
    Szerintem a power csatlakozó rádugásának iránya csak az AT tápok/házaknál volt lényeg.

ATX-ben csak összeköt a power gomb, ami azt jelenti, hogy csak egy pillanatra összeköti a 2 pint, amire rádugod, és ettől indul be a gép. Ilyen formában meg mind1, hogy hogyan dugod rá.
  • NeoMaN
    ha nem kap áramot, akkor sztem csak fordítva dugtad rá a power gomb kábelét.
    Amúgy a #2309-re: ajánlott, de attól még 230W-al is elindul.
  • Borg
    Ez hülyeség.
  • CzKaresz22
    Ja nem indul el!2500 XP felett 400W AJÁNLOTT !!!!!!!!!!!
  • steweee
    ha a táp lenne a rossz, akkor fagyna vagy rebootolna a gép.szerintem a moncsi sem lehet, mert nekem már halt meg kettő végelgyengülésben, és midig úgy történt hogy előző nap még tökéletesen működött, a következő nap bekapcsoláskor egy halk pattanó/pukkanó hang, aztán annyi.
  • NeoMaN
    ja, ezt kicsit bővebben leírhatnád Felpörög a venti, kap áramot a cucc, de nem indul el?