Geforce 4 ti4200

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Mi az hogy meg se nyikkan? Nem indul el?

ABIT NF7
2600XP
ASUS Ti4800SE
2 vinyó
1CD író
1 olvasó

300W-al meg se nyikkan!!!!!

M@TriX
jah ez a jó 5let. Ilyen hibával én még nem találkoztam, pedig sok hibát láttam már. Szemcsésedést, keresztfagyást igen, de olyat, hogy elsötétül és visszajön a kép, egybõl monitorra gyanakodnék. De ha ez kizárható, akkor tényleg érdemes átrakni egy haver gépébe és hipp-hopp kiderül. Sztem a táp elég. lehet hogy hibás esetleg, de 300Wnak elégnek kell lennie egy mai gépnek még.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

meg kell próbálni egy másik gépben is, ha ott tökéletesen mûködik, akkor kell tovább keresni az okát.de nekem hasonló problémám volt még a voodoo2-es kártyáimmal.bár jó régen volt, ott is az volt a lényeg, hogy a windows simág futott meg a kisebb progik, viszont az akkori nagy játékok amik izzasztották a kártyát villogtak meg fagytak.természetesen az eladók a boltban mindenáron szerettek volna meggyõzni arról hogy annak semmi baja, másban van a hiba, de átrakattam egy ottani gépbe és ugyanazt produkálta.direkt vittem játékcdt nekik, nehogy amiatt ne lehessen csak monjuk aknakeresõt futtatni.aztán kicserélték.de a lényeg hogy elõször egy másik gépben kell kipróbálni hogy ott jó e, mielõtt idõt, energiát, idegességet pazarolsz a többi alkatrész tesztjére

nem hiszem hogy a táp lenne vagy vmelyik másik alkatrész.a driver is jó.sztem a kártyában van vmilyen minimális hiba, ami ezt okozza, fõleg olyan játéknál ami rendesen izzasztja,de nem elég súlyos ahhoz, hogy egyáltalán ne mûködjön.de mindenképpen ki kell cserélni.de azért ezt így elég nehéz kívülrõl megítélni

Maximus4
Köszönöm,majd megpróbálok szerezni egy erõsebbet és kipróbálom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
1 éves Samsung-om van 17-colos.Ami tudom,hogy nem jelent semmit,de nem hiszem,hogy a monitor lenne a rossz.Ráadásul miért csak szinte FPS-nél a többinél pedig nem?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Gerry
Ha van rá lehetõséged, akkor próbálj ki egy erõsebb tápot, és ha segít, vedd meg, ha nem, akkor tovább kell keresni a megoldást!

ollie
Biztos, hogy nem a monitorod döglõdik?

Maximus4
Most az 52.16-os drivert használom.Szoktam frissíteni mindíg,ez kb. 1 hónapja van fönn.A tápról nem tudom,hogy erõs-e 300Watt,ennyit tudok.A gépre meg mondhatom azt hogy elég stabil.Valamilyen pozitív változást észrevettem amikor állítgattam a vonalsimítást és az anizotróp szûrést a driver-nél,de csak ideig-óráig jó.Lehet,hogy egy erõsebb táp kellene?

Gerry
Másik drivert próbáltál már? Tápegységed elég erõs? Amúgy stabil a géped?

Egyszerû fogsz egy videót vagy vm-t rca-n lehozod a képet be a kariba+(átalakító ha szükséges). Fogsz egy lejátszót ami tudja kezelni és ennyi. Az Abithoz adtak progit is Siluro DVD. ezzel profin müxik

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Ilyet szereztem és is csak in/out és dvi-s be 35ropiért ja meg ABIT.
Egyáltalán bemenetes az a kártya? Az ára miatt?
Tuningoltad már?

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Maximus4
Sziasztok.

Van egy Leadtek 4200ti kártyám,és az a nagy problémám,hogy fõleg FPS játékoknál vibrál a kép és van amikor teljesen el is sötétül a képernyõ.Már próbáltam a kártya beállításokat változtatni de nem sok ersdménnyel.Mitõl lehet?Elõre is köszi.

Nekem Abit Siluro Geforce 4 Ti4200om van.

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

gumikacsa
Esetleg tud valaki infot adni, hogy a videobemenetet hogyan lehet életre kelteni?

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Ezt sikerült szereznem:
MSI GF4Ti4600 DVI-I 29000 pézé.

spatz
Nekem is ilyen van, semmi hasonló, nincs húzva a kártya?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Green Ghost
Szasztok, nekem 1 128megás assusom van, és nem tudom, hogy most hibás-e:
Pl a kotor-ban az animok alatt a kép elemei csúsznak
és más játékokban is ilyen a kép, DE NEM a v-sync-el van baj...a driver is a legújabb...
Tudtok vmit ellene?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

NeoMaN
9200-est nem szabad venni!!!
Gef4 a legjobb ennyi pénzért..

Narancs
9200 at felejsd el!!!!
A boltos meg kösse föl magát!
MX440 kategória a 9200, ugyanúgy nem támogat DX9-et, és még jóval lassabb is mint a GF4 TI!
Vegyél ti4200 ast ha még kapsz!
FXet sem érdemes újítani, kivéve 5900XT esetleg, de az is 50 ruppó, szóval 30 pénzért egyértelmû választás a Gf4 TI4200!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

gumikacsa
Nos, a GF4 ti 25000 péz, de a boltos szerint jobban járok egy ati 9200-as kártyával, ami 17000 péz. A GF4 nem támogatja DX9-et? FX kártyát érdemes venni? max 30000 pézem van rá.

Emery
En is gondolkoztam hogy lecsrelem a jo oreg ti4200-ot egy ati 9600Prora, de meggondoltam. Szerintem amire elterjednek a DX9-es jatekok akkor mar a 9600Pro keves lesz (talan meg elmennek rajtuk) 50 000 folott meg nem nagyon akarok VGA-ra kolteni.

Amugy most Nvidia szinten jovetel lehet egy 5900XT (de lesz meg olcsobb is)

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

ollie
Dx8-as szinten jobb választás a Gef4, mert a leggyorsabb karesz. Dx9-ben meg egyértelmûen ATI, de hát azok jóval drágábbak, mert min. 9600 pro-t kéne venned belõle.

attól függ mennyi. a gef4ti4200 30.000 alatt kitûnõ választás boltban, mert van úgy rá gar.használtan ettõl olcsóbban.a boltosnak mindenképp jobb ha drágább kártyát ad el, neked nem biztos hogy az a jó ha kevesebb teljesítményért fizetsz ugyanannyit a dirX9 miatt vagy sokkal drágábban veszel 9700/9800-ast

gumikacsa
Szasztok!

Kártyát szeretnék venni a gépembe. De nem tudom, mit vegyek. Személy szerint én egy GeForce 4titánt vennék, de a boltos szerint jobban járok egy ati kártyával, mert az rengeteg olyan efektet támogat, amit GF nem. ????

Szasztok!!

Én a helyedbe ha már tönkre ment a venti akkor passzív hütõt vennék.
Egyénként...igen..minden számtechboltban.
De van egy jobb ötletem add el nekem a karit.
Az én hütõm
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=1961
biztos örülne ha egy g4 ti4200 -esen lenne.😊
a
NeoMaN
szvsz bármelyik számtechboltban...

marsu
Sziasztok.
Van agy g4 ti4200-as videokártyám. A ventilátor ami rajta van az bedöglöt. Hol tudok venni egy másik ventilátort???

Kösz sziasztok.
Narancs
www.apronet.hu
->beütöd a keresendõ szöveghez hogy 9600pro
30-35ért mindjárt legalább 4 van...de ha kicsit körüljárod rendesena témát olcsóbban is lehet kapni...

Narancs
Ez mért rossz?
24ért használtan korrekt a cumó!
Fx5600-at meg inkább felejsd el...

úristen, hol van az a bolt????megyek gyorsam veszek egyet ennyiért?melyik városban vagy?én miskolci vagyok

ollie
Az FX5600 lassabb mint a Gef4Ti4200!

Emery
Semmi. Ugyan az
Az Abit az kartya gyartojanak a neve
a Gf4 Ti4200 azpedig a grafikus chip (gpu) megnevezese

gef4 ti sorozatból van olyan amelyik lényegesen jobb vagy megbízhatóbb mint a többi?kell e úgy figyelni vmire(pl melyik gyártótól van, milyen ramok vannak rajta stb)mint pl a radeon 9600-oknál, vagy mindegy?

NeoMaN
úristen. nagyon durva 😊

ShadowLord
Tényleg tudjátok hogy most egy Gf4Ti4200/128 újan kb 38eFt😊???

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Vegyél ilyet, ha tudsz. Enyém elromlott ugyan, kifogtam egy rossz darabot, de már csak FX-re tudtam cserélni, aztán rámkiabálták itten a népek, hogy elböktem 😊 Jó kis darab, szerintem jó példaként hozták fel.
használtan szeretnék venni egy abit siluro gef4ti4200-t.korábban már olvastam összehasonlító tesztben ezekrõl a kártyákról, ezt a típust külön is megemlítették,de már nem emléxem hogy kifejezetten ezt a kártyát jó vagy rossz példaként hozták e fel.

Emery
Mar kifutott darab elvetve ahol meg maradt raktaron talan ott talalsz. Vagy hasznaltat tudol szerezni meg

már nem forgalmazzák?nem látom egyik bolt árlistáján sem!(miskolc)

Gerry
3-as variáció figyel az egyik gépemben, nem hangosabb mint a gyári dobozos Intel hûtõ, és rendesen hût.

Emery
Ezt elfelejtttem hogy nem akorom hogy a VGA legyen a leghangosabb cucc a gepbe.

Emery
Mennyire hangos a kicsike?

4 variacio van:
1. Iceberq4 Pro VGA Cooler
2. Zalman fele passziv hutes
3. Vagy ez
4. vagy marad a hazi megoldas (de az igenyes melo iro kell)

ollie
Nem olvastad a Galaxis Utikalaúz Stopposoknak-t?

Shep
Pedig a proci fogja vissza, 2100+ -nál ha a kártyát húzom 3dmark +1000 pont játékokban akár +10 fps is van, ill volt mert már lecseréltem a kártyát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Axel
Az élet értelme mért 42?

Csak egy tipp, de esetleg probald meg egy nagyobb asztali ventilatorral a leheto lekozelebb a kartyahoz ranyomatni a levegot. Proba szerencse, akkor egybol kiderul hogy melegedes okozza-e
T-boy
MEMORIA nem melegszik! sõt sokszor jég hideg az ASUS TNT2m64-hez képest. a gpu-n rendesen rajta van a hûtés gyárilag nem is volt alatta szilikoon paszta. Gép hetente van tisztítva( proci, memoria hûtõ videókártya ventilátorai. Ha minden igaz lesz egy halott OTES-em arrol át fog telepûlni a hûtõ.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.