Geforce 4 ti4200

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Green Ghost
CSövi.
Az asus ti4200es karimmal az 53.03as alatt nagy! bajok vannak(eltünedezõ részek,villodzás,rángás)
Melyik a legujjabb driver v. mit javasoltok?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Narancs
Nekem is volt, csak FX5600-al, és egy driver csere után megoldódott...
Amúgy elmondom hogy ha RAM hiba lenne, akkor nem szétesne hanem szemetelne a kép!
Ráadásul memóriahibától nemigen fagy a gép!
De ha Driver Cleaner és a régi drájver sem oldja meg a gondot, akkor lehet hogy télleg a hûtés a gáz...de nem hinném...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

rezsofiz
Asszem en tudom mi a gáz.Nekem is ez volt, aztan megneztuk, keves volt a hutes,es ezert szart be a videokartya(szal szetesik a kep meg ezek). RAM-hiba lesz,nekem pont ma volt szervizbe,ki kellett dobni a kukaba. Szal a hûtés a baja.

sazl : c

A driver lehet a szar, nekem pl. a notebookon allandoan kifagyott 5-10 sec utan a NWN, aztan lecsereltem a hivatalos mobility drivert a hackelt catalystra, es egybol megoldodott a problema. Itt is vmi hasonlo lehet.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Narancs
Az XP-t újratelepítetted?
Elõtte leformáztad a vinyót?
Ha nem, akkor szedd le a DriverCleanert és tisztítsd meg vele a rendszert, majd utána tedd fel a bevált DETONÁTORT az nV oldaláról!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ide is beírom, hátha :-)

van nekem egy nagyon nagy gondom.

amikor kijött a detonar legújabb verziója (56.72), nagy lelkesen feltelepítettem.

elindítok egy 3d-s gámát (tökmindegy, melyiket), pár perc után szétesik a kép, és merevre fagy a rendszer. reset. olyan effekteket produkál, mintha a hûtés ment volna el, a venti szart volna be a vga-n.

a gond az, hogy nekem már régóta nincs ventim, hanem egy egészséges méretû zalman passzív hûtés figyel a vga-n.

a fenti detonator elõtt ilyen jellegû gondom nem volt, minden szépen ment, nulla fagyással.

az elõbb telepítettem rendszert, és a az inno3d oldaláról leszedett legfrissebb gyári drivert tettem fel, de azzal is ilyen gondjaim vannak. ja, gf4ti4200 a vga.

tud valaki segíteni?
rezsofiz
Okés,koszi,azert megprobalom,hátha. 😞

Törölt felhasználó
guru3d.com, de szart sem ér, mert állandóan lefagy a game!
rezsofiz
Igen?? ugyerted nem indiult ujra? Ha igen,akkor nekem is kell. Nvidia.com-on nem talaltam,te honnan szedted le?

Törölt felhasználó
Nekem rosszabb, de az 52.16-os nekem bevállt!
rezsofiz
Megprobalom en is.

Törölt felhasználó
Az én karim is ezt csinálja, de most felrakom az 56.55-ös forcét, remélem elindul ezzel is a far cry!
rezsofiz
FarCry kozben,meg tulajdonkeppen az uj UBI jatekoknal jatek kozben szetesik a kep,és ujraindul. :| valakinek volt hasonlo gondja? eleg sok driveren vegigmentem, es ugye Ti4200 128Mb-om van... jo lenne ha lenne valami megoldas,mert ez.....

hülyegyerek
Sajnos nekem is ugyan ez a problémám eltorzitja a texturákat Ha vki tudja a megoldást dobjon má egy mélt a [email protected] ra PLS
NeoMaN
kijött egy jó, 56.55-ös. Utána kijött az 56.56-os. Mindkettõ "gyári". Mielött azonban kijött az 56.56-os, valaki elkezdte meghekkelni az 56.55-öst, de mire kész lett vele, már kint is volt az 56.56. Ezért a módosított 56.55-öst 56.57-nek nevezte el. Legalábbis így tudom... Nálam az 56.56 hibátlan (egyenlõre 😊 )

seAke
Nem javult meg ugyanúgy csinálja a tex.hibákat csak legalább az egész rendszer nem omlik össze tõle!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

M@TriX
guru3d

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
átkukkanthatnál az FX topicba, mert a Guru3D-n az 55-det ajánlják. Akkor most mi van?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Most akkor már megjavult?

seAke
Nem kéne beszarnia!
Ha nyáron 50 fokos házhõmérsékletnél nem szart be akkor most se kéne!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Eddig 53.03 most 43.45!Ezzel nem fagy ki a rendszerem,53.03 az egy szar!

Hol találtál te 56.56-ost?

NeoMaN
milyen drivert használsz te?
41.09 vagy a legújabb 56.56-os erõssen ajánlott....

Laalee
abit és 1 éves 😄 nem lenne csoda ha beszart volna...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
khmmm, akkor lehet hogy csak haldoklik?

seAke
8db házhûtõ van a gépemben,a vidókártyán Thermaltake Cooling KIt van tiszta réz az egész!

ollie
Ja de az is lehet a probléma, hogy nagyon sok por gyûlt össze a gpu hûtõbordák között, ami megakadályozza, hogy lehûljön.

NeoMaN
túlemelegszik a kari. gyanítom, hogy leállt rajta a venti (vagy eldugult, és lassan pörög)

ollie
Vagy csak szedd le a ház oldalát, így jobban fog szellõzni. Ha nem szemetel ezek után, akkor biztos túlmelegedési probléma van. Még érdemes megnézned a videokártya ventijét (lehet hogy már nem is müxik) és a rendszerhûtõt ha van.

Dikkma
Tégy fölé próbaként egy ventillátort, hogy a memóriákra fújja a levegõt. Ha akkor is csinálja, akkor nem tudom, ha nem, akkor melegszik.
seAke
De!Egy hete van egy Abit NF7-em de már az elõzõben is ezt tette.Amúgy mást nem cseréltem!

ollie
1 hónapja semmi sem változott a konfigban? Tehát akkoriban, amikor elkezdte ezt csinálni.

seAke
Ez már a 2. alaplapom amiben ezt csinálja (az elözõ egy MSI KT4 Ultra volt)!

seAke
Nem kb 1 hónapja csinálja ezt ás kb 1 éves a kártya!

ollie
Ezt így vetted a boltban?

seAke
Hi emberek!

Az a problémám hogy az Abit Siluro GF4 Ti 4200 128MB kártyám alapfrekvencián is akkora textúrahibákat csinál,hogy öröm nézni.
A kártyát eddig össz vissz pár MhZ-val húztam ami nem volt számottevõ.

Kivettem-Betettem-Fel a drier-Le a driver de semmi!

NeoMaN

250W-os Shuttle szupercsendes táp! 😄

NeoMaN
Annyiból kurva jó, hogy nagyon könnyû lábbal belökni a power gombját (mikrokapcsolós) 😄

NeoMaN

LOL. itt a csúnya házam, ebben van egy 400w-os DISPLAY táp. Amirõl semmilyen infót nem találok a neten. 😛

NeoMaN
😄

ollie
feldugod a cuccot? 😊)

NeoMaN
ollie. hagyd má ezt a codegent. abból is van több fajta, ráadásul hamisítványok is vannak... Erre nincs szabály. Az a tény, hogy enermax, thermaltake, esetleg chieftek mindig jó.

NeoMaN
igen, csak tapasztalatból tudom (már 2x láttam így összerakva gépet), hogy ha a gépkönyvben leírt módon feldugod a cuucot, akkor nem jó. Ha viszont megfordítod 180 fokkal a könyvecskét, és úgy csinyálod: mûxik.

ollie
Ez tényleg hülyeség. Egy extreme edition P4 is simán elindul 300W-al egy 9800 pro társaságában, feltéve hogy a tényleges telejsítmény 300W és nem csak rá van írva (egy 300W codegen kb 180W-t tud)

Szerintem a power csatlakozó rádugásának iránya csak az AT tápok/házaknál volt lényeg.

ATX-ben csak összeköt a power gomb, ami azt jelenti, hogy csak egy pillanatra összeköti a 2 pint, amire rádugod, és ettõl indul be a gép. Ilyen formában meg mind1, hogy hogyan dugod rá.
NeoMaN
ha nem kap áramot, akkor sztem csak fordítva dugtad rá a power gomb kábelét.
Amúgy a #2309-re: ajánlott, de attól még 230W-al is elindul.

Ez hülyeség.
Ja nem indul el!2500 XP felett 400W AJÁNLOTT !!!!!!!!!!!

ha a táp lenne a rossz, akkor fagyna vagy rebootolna a gép.szerintem a moncsi sem lehet, mert nekem már halt meg kettõ végelgyengülésben, és midig úgy történt hogy elõzõ nap még tökéletesen mûködött, a következõ nap bekapcsoláskor egy halk pattanó/pukkanó hang, aztán annyi.

NeoMaN
ja, ezt kicsit bõvebben leírhatnád Felpörög a venti, kap áramot a cucc, de nem indul el?