Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az asus ti4200es karimmal az 53.03as alatt nagy! bajok vannak(eltünedezõ részek,villodzás,rángás)
Melyik a legujjabb driver v. mit javasoltok?
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Amúgy elmondom hogy ha RAM hiba lenne, akkor nem szétesne hanem szemetelne a kép!
Ráadásul memóriahibától nemigen fagy a gép!
De ha Driver Cleaner és a régi drájver sem oldja meg a gondot, akkor lehet hogy télleg a hûtés a gáz...de nem hinném...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
sazl : c
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Elõtte leformáztad a vinyót?
Ha nem, akkor szedd le a DriverCleanert és tisztítsd meg vele a rendszert, majd utána tedd fel a bevált DETONÁTORT az nV oldaláról!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
van nekem egy nagyon nagy gondom.
amikor kijött a detonar legújabb verziója (56.72), nagy lelkesen feltelepítettem.
elindítok egy 3d-s gámát (tökmindegy, melyiket), pár perc után szétesik a kép, és merevre fagy a rendszer. reset. olyan effekteket produkál, mintha a hûtés ment volna el, a venti szart volna be a vga-n.
a gond az, hogy nekem már régóta nincs ventim, hanem egy egészséges méretû zalman passzív hûtés figyel a vga-n.
a fenti detonator elõtt ilyen jellegû gondom nem volt, minden szépen ment, nulla fagyással.
az elõbb telepítettem rendszert, és a az inno3d oldaláról leszedett legfrissebb gyári drivert tettem fel, de azzal is ilyen gondjaim vannak. ja, gf4ti4200 a vga.
tud valaki segíteni?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha nyáron 50 fokos házhõmérsékletnél nem szart be akkor most se kéne!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Hol találtál te 56.56-ost?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az a problémám hogy az Abit Siluro GF4 Ti 4200 128MB kártyám alapfrekvencián is akkora textúrahibákat csinál,hogy öröm nézni.
A kártyát eddig össz vissz pár MhZ-val húztam ami nem volt számottevõ.
Kivettem-Betettem-Fel a drier-Le a driver de semmi!
LOL. itt a csúnya házam, ebben van egy 400w-os DISPLAY táp. Amirõl semmilyen infót nem találok a neten. 😛
ATX-ben csak összeköt a power gomb, ami azt jelenti, hogy csak egy pillanatra összeköti a 2 pint, amire rádugod, és ettõl indul be a gép. Ilyen formában meg mind1, hogy hogyan dugod rá.
Amúgy a #2309-re: ajánlott, de attól még 230W-al is elindul.