Geforce 4 ti4200

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Drágább mint a konkurencia"
Azért drágább mert gyárilag húzva van amolyan Ti4800
Shep
De milyen márka, mert nekem az inno 4200as megy 300/600 on.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vegyél 4400ast és lazán felhúzod 4600as szintjére, a maradék pénzbõl meg vegyél ....

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B@ldrick
egyrészt nehogy beszaggasanak a jövõben megjelenõ gémek, másrészt meg kijön a keretbõl.
Akinek van Abit ti4600-osa leírhatná a tapasztalatait,minden érdekel róla. kösz

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Milyen TV chipset leledzik az ABit Siluro 4400-as kártyán?
Ki tudja?

ASUS-hoz sok szofvert adnak, kábelt/átalakítót szinte semmit (csak DVI-VGA adapter).
Most rendeltem ABIT-ot (4400-ast). Ehhez adnak DVI-VGA átalakítót, 2m svideo kábelt és 2m kompozik kábelt.
MSI : DVI-VGA átalakító, 2m svideó kábel.
Leadtek : 1m svideó, 1m kompozik kábel.
(forrás : http://www.tomshardware.hu/graphic/02q2/020522/index.html )

B@ldrick
Sziasztok! Szerintetek milyen márkájú Geforce4 ti4600-ast érdemes venni: teljesítmény, minõség, hûtés, hozzáadott szoftverek szempontjából. Asus valahogy nem jön be, drágább mint a konkurencia, de miért? Abit,MSI,Inno esetleg más...

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

ThunderMaX
Hát azért ez nem igaz pl. az Inno3d-vel nincsen gond nállam úgy szalad 325/615 hogy csak na!!!! 😊 Ami igaz az hogy az Abit egy rakás f*s videókártyában.Tudom mit beszélek meg az itt látható példa is remélem arra ösztönzi a leendõ gef4 tulajokat hogy az Abitot messzire kerüljék el.
A kartyaval nincs is!
Valami mas lesz a gaz csak meg nemtudom mi😞
Holnap elvileg kiderul totalis teszteles lesz meg alaplapot is cserelek rendszert is installalok!

Ezek után mondja valaki, hogy a radeonokkal több a gond😊
Ilyen kaliberû azért nincs vele...
Boxman: !!

pls. ird le milyen confid van!
Amiben szinten fagyogat a kartya!
thx

Ittvan nalam 1 masik Abit GFti4200
ugyan olyan mint az enyem.. Ez is lefagy...
Most meg 1 eselyt kap a cucc
Installalok egy uj rendszert megnezem ugy mit tud csak a SOF2 lesz fent

Ha a rendes 8500at nézzük (vagy az LEt tuningolod erre - simán mennie kell), és annak is csak a teljesitményét, akkor +-10% kb, ez attól függ milyen beállitásokkal játszol.

Képminöség, tvout, extrák terén meg ne is emlitsd egy mondatban a radeont a geforce4el 😊 Radeon messze jobb..
3D-s játékok esetén
attól függ miben
AthlonXP 1800+ mellett kb hány százalékkal veri a Gef4 Ti4200 a Radeon 8500LE-t?
Kulonben ezt kizarnam .. mivel a kartyat teljesen visszavettem 220/440 re azthiszem
es igy is kiakadt😞
Igy mar venti nelkul is mennie kene talan...

Ha csak a hutes miatt fagy .. akkor nem erdemes cserelni..
Eleg lenne a hutest tuningolni kicsit 😊

De lehet e miatt nem fog fagyni, mert erõsebb ventije van
Ja, jó hangos.
ABIT ventije: 30dB.
MSI ventije : 49dB.
szerintem Asus tusl2-c
Valoszinu ,hogy en is tovabblepek rajta valahogyan...
Inkabb rafizetek mas markara!
Bar tanacstalan vagyok melyikre?

MSI az jó
Semmi gond emberek ! Most gyorsan egymas utan 2 szer is kiakadt... 😞
Rudy: Mar probaltam viszabb venni ugy is fagyott!

_RudY_
Egy másik fórumban volt hasonló probléma. A kártya a gyári értékek alá(!) állítva mûködik csak rendesen. Mielõbbi csere, ha van rá mód.

Shep
Tudja a baj, nekem régen a cel 300 asomnál volt olyan, hogy bizonyos idõ után fagyott a gép kicserélték benne a kártyát és minden jó volt, aztán vettem bele egy TNT-t és tok halott lett a gép aztán kiderült, hogy az alaplap szar. Szóval mi ebbõl a tanulság, sose lehet tudni mi is a hiba valódi oka.

Abit ST6E Es tualatin 1200
No AMD no Via 😊
Most ujabb oras jatek utan semmi fagyas...
ki erti ezt ?
Tegnap meg szetfagyta magat 10 percenkent ..

Shep
Az abit alaplapok VIAsak? mert állítólag az inno kártyák nem bírják a VIAs lapokat, mondjuk nekem is az van.

Shep
nekem is fagyott tegnap de mondjuk az már vagy 7 órás mûködés után következett be /de én leginkább a húzott procira gyanakszom/ mert volt egy másik fagyási mód is mikor egyszerûen a monitor se szó se beszéd kikapcsolt és csak az újraindítás segített, de mióta az automatikus monitorkikapcsolást kikapcsoltam a winben ez a probléma megoldódott. AMD tek van?

aztan sajnos igen😞

na most tobb mint 1 oran keresztul nem fagyott le nalam se....

Atvittem a baratnomhoz a kartyat
Ugyan az az alaplap csak kisebb proci es kevesebb ram!
Sehogy nem akart kifagyni a SOF2 Pedig meg a kartyat is felhuztam 300/600 ra!
Mitol ment volna ilyen hirtelen tonkre az alaplapom!?
Nekem ez nem all ossze sehogy😞

Nekem ugyanez volt haveromnál hogy játszott pár percig és utána lefagyott neki is Abit alaplapja volt.Aztán visszavittük boltba és az alaplap volt a szar kicserélték és utána ment jól!
Ams
akkor hülye vagy, XANAKIN!! 😄DDD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Shep
Ez is abit?

Shep
Ilyen fagyásos dolog nekem akor volt mikor a 27 akárhanyas driver volt fent igaz akor még MX400am volt.

Ams
vidd föl az egész géped!

Az UT2003 pl meg 1 szer sem fagyott ki..
A sima az igen!

na ez fasza akkor most vihetjuk vissza hosszu hosszu tesztelesre es majd benyogik ennek semmi baja naluk ....
aztan bizonyitsd be ,hogy nalad tenyleg szar.

Ams
az abit maga 1 fagyi...

Merevre fagy a kep!
Es csak reset segit!

Shep
Pontosan, hogy fagy le? Mervere, visszalép winbe, rebootolja a gépet?

Help!!! ujabb problema!
Egyszeruen nemtudom mivan kifagy a sof2 allandoan sot a regi UT is kifagyott mar 3 szor vele!
Az elozo kartyammal termeszetesen nem csinalta ezt!
A Procit visszavettem mar Drivert is csereltem!
Sot a kartya orajelet es memoriajat is visszavettem hatha!
Semmi nem segitett!! 😞
Hibas a kartya ? Mas jatekkal meg csak ezutan nezem meg.
Abit Gfti4200

Ams | :)
tudok én! 😄

Ams | 😊

fasza ujratelepites megoldotta!
Marmint a gamat telepitettem ujra😊

legújabb driver van fent?
thx
holnap megprobalom.

Nepper
A GTA3-ban a nyújtást a menüben kell ez biztos
Ams
rakd újra a gta3-at, és,az ut2003-at is!

Sir Ams

hi
megtortent a csere ti200/ti4200 ra
sajnos akadnak problemak😞!
UT2003 eddig szuperul ment most ugy akad mintha trio3d lenne a gepbe!
GTA3 akadozik de a legfobb baj vele hogy nyujtott az egesz !! hosszukasak az emberek es az autok is!
Semmi beallitast nem valtoztattam!
Es a Gyari drivert hasznalom 1enlore ill hasznalnam !
Ezenkivul a sima UT-t neztem meg meg az ugyan olyan jol megy mint eddig😊
sot a 3dmark2001 is megy rendesen hiba nelkul szepen es gyorsabban mint eddig termeszetesen😊
Mi lehet a gaz ?

A program neve:
refreshlock
vagy
refreshforce

Utóbbival nem jártam szerencsével, amiket beállitottam felbontásokat, azokat nemes egyszerûséggel csak eltüntette a driverbõl...
De a refreshlock állitolag már megy jól..