2506
Mit tutdtok róla?
  • Breki33
    ezért csináld ugy hogy másik partición legyen és akkor boot menuvel választhatsz melyiket akarod
  • joco102
    Te csak ne ocsárold az Operácios rendszeremet.
  • Shep
    Ok még meggondolom, de igazából nincs bajom a 98al,
  • Breki33
    szerintem ne rakj fel ME-t

inkabb win 99-et :-)

vagy bottmenuvel másik particiora sp1-es magyar XP
    persze XP optimalizálóval :-)
  • Shep
    Srácok szerintetek, érdemes win98SE helyett winME -ot felrakni? a configom egy a topicban említett kártya, duron 1100 256DDR
  • Breki33
    természetesen van :-)
  • Imremagdi
    ha van a videókártyádon bemenet akkor oda kösd rá a tv videó kimenetét!! rca csatlakozó ! ! Az MSI szokott lenni !
  • Breki33
    ha a monitoron szeretnék TV-ni akkor kell még TV kártya vagy be lehet valahogy vinni a videorol a jelet?
  • Sir Quno Jedi
    De ! Veszel egy arany SVHS kábelt, meg SCART csatit hozzá, leszedsz egy új TVTOOL-t és TÖKÉLETES képminőség a jutalmad :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de egy GF4 alá már elmegyeget, na nem lesz villám, de azért...
  • Laalee
    1.7 celeron azt egy tua 1.3 is gyalazza :D
  • Sir Quno Jedi
    Hááát nálam nem hozott nagy előrelépést, de most cserélek alatta vasat. Az biztos, hogy 750celán nem egy nagy vaszizdasz, bár minden szebb és gyorsabb lett (sokkal szebb, akár egy Haegemonia is !). Kell alá nagyon vas, de az 1.7 szerintem már elégséges alá kezdésnek ! Végül is nem bántam meg egyáltalán, kell az !
  • Breki33
    lehet, hogy megy 4* AGP-vel ha a 4in1-et nem turbo-ban rtakod fel!
  • Sir Quno Jedi
    A pia mindenek felett !!! :-)))
  • ThunderMaX
    Nah szal, nekem Inno3d ti4200 64Mb-s és a 40.72-es driverel ilyen porobléma nincs mint nállad minden megy rendesen a régi progik is. Szerintem ha a többi driverel sem megy normálisan a kártya akkor rossz a kari és lehet cserélni.
  • Mnemomic
    Nálam volt 40.41-nél. Térj vissza egyenlőre a 30.82-re úgy megszűnik.
  • Nyiri
    EZ a build 330-s ???
    es default bench?
  • izb
    Figyu kicsit gáz ha belegondolsz,hogy egy AMD xp 2000+ proci és egy ti 4200 csinal ugy 10000 pont körül!!
    Akkor a te procid hogyan képes erre mikor csak egy 1.4-es ???
    Ennyivel nem gyorsabb a Ti 4600
    Elöbbi hozászolásom hülyeség,csak már annyi néven irogatsz az ember azt sem tudja mi van:))
  • izb
    "AMD TB 1.4 GHz, Detonátor 40.72-vel már...."
    Na akkor mégjobban elcsusztál a banánhéjon!!
    Mutasd már meg nekem azt a Radeont,ami megy NVDIA detonátor progival!!!!
    cö cö
  • bolic
    Ne haragudjon, talán keveredtem, lehet, hogy nem Radeon 9000 ez, bocsika... :( Tényleg 10050 pontot csinált az AMD TB 1.4 GHz mellett az ABIT Ti4600! Komolyan írtam! :)
  • izb
    Ovodában még talán talán lenyügözhetted a kiscsajokat ilyen nagyzolos vakerral,de egy Athlon 1.4 proci max 7000-7500 pontot csinál,ebben a kofigurácioban!!
  • bolic
    Hmm... nekem is 256 DDR 266mhz-es... :) Nagyon érdekes a különbség neked, pl. nálam ABIT KG7-es, 256 DDR 2100, AMD TB 1.4 GHz, Detonátor 40.72-vel már 10052 pont, hála istennek! ;) Hehe, tényleg jó az alaplapod, van hozzá bizonyításod, hogy gyors. ;) Na csá!
  • Nyiri
    Epox nagyon is jo lap :D
    Nezd meg az osszes tesztet mindenhol dicserik

Amugy 256 DDR (2100)
    lehet hogy ez keves?
  • bolic
    Na mennyi a rendszermemóriád? Szerintem az Epox egy rakás gyagyi lehet, biztos ezzel okozhat lassulás... ;)
  • Nyiri
    HELP!!!
    Nekem egy Epox 8kha+ athlon 1700+ xp + MSI GF4 4200 128MRAM (tegnap vettem :D), es winreinst, legujabb driverek (via 4in1, detonator 40.72, stb...)

3dmark 2001 SE build330 es max 7600 pont
    kurva kevesnek talalom mar mindent megprobaltam, biosban a memoria fullos tuningon (mhz emeles nelkul)

OTLET???
    nagyon orulnek ha tudnatok segiteni mert letepem a serom olyan idegbaj vagyok
  • Breki33
    van, de van annál már két ujabb is
  • mtubi
    Nekem pont az Abit KT7A-ra nem ment fel a Win XP Eng Prof...
    Bar olvastam,hogy van olyan Bios Update ehhez az alaplaphoz,ami a kif. a Gef4-esekhez van...
  • Breki33
    ja igen tényleg

de nekem ABITKT7-re simán felment
  • Breki33
    jo de az milyen?
    asusokban nem vagyok otthon
  • DuriBumi
    win 98
    asus tusl2c
  • Breki33
    sztem ebben kivételesen a magyar jobb természetesen a magyar sp1-el

amugy milyen alaplapotok van?
    enyim via-s
  • Breki33
    pedig vagy a HWSW vagy a Prohardver foruman volt szo errol

Amugy nekem MSI kártyesszel nem volt telepitesi bajom.

Nem lehet hogy rossz az XP-tek?
    magyar vagy angol?
  • mtubi
    TNT2-t :-)))
  • mtubi
    Nalam a WinXP-t probaltam felrakni az Abit Gef4-el es nekem is fagyi.
    Igy szereztem 1 TBT2-t,es azzal isntallalok Wint... :-)))
  • DuriBumi
    a Te kártyád Abit az enyém inno3d...nem tudom m a különbség de mindkét karesz ugyan azt a hibát produkálja...gondolod hogy kártyahiba?
  • DuriBumi
    a kártyát?
    nem mert jó
  • DuriBumi
    Naszóval ugyan igy jártam:
    Vettem egy inno3d gef4 ti4200 kártyát.
    Teszem helyére gondoltam összekötöm egy win installal is (már ráfért a gépre).Format c: után setup és semmi.Setup megfagyott. Meg bennem a vér is. Gef2 be setup hibátlanul felteszi a win 98-at.
    Gef2 ki Gef4 be és lőn csoda megy minden.
    Van egy másik vinyóm na mondom átparticonálom más formára.Ez megtörtént format setup és fagyás.
    hogy ez mitől van ez jó kérdés.
  • Breki33
    azt hiszem a hwsw-n olvastam, valamit errol
  • Breki33
    New nvidia Omega Drivers v1.1.82!!!

Omega driver
    család. Szebb képet sajtol ki a vasból

Here's a new release of my nvidia Omega drivers, here is what's new:

* Based in the 30.82 leaked drivers (same as official). (9x/ME/2k/XP)

* Added a new type of driver, a performance driver, along with the quality driver that was delivered in the previous release, now, when installing, you can choose which driver type to install. (9x/ME/2k/XP)

* Improved speed in some OpenGL applications, the CPU instructions DID had an impact in the speed, but it was not noticeable in Q3, the benchmark I was using, now CPU instructions are enabled again. (9x/ME/2k/XP)

* Added an internal D3D optimization. (9x/ME/2k/XP)

* Added support for the new NV28 and NV28GL cards. (9x/ME/2k/XP)

God bless you all, enjoy!
  • Sir Quno Jedi
    Azért, amit maguk tesznek fel az oldalukra, az csak nem nevezhető "kiszivárgottnak" ?!! A mindenféle okosított különverziótól term. én is óvakodok ! :-))) Ebben egyetértünk.