NBA Live 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
crack kellene

hornbali
viperáról

hornbali
viuperaról le lehet tölteni

Placebo74

ISO kellene!
hornbali
crack kéne

Placebo74
Nézd meg az Apollót is. A Centeren meg próbáld meg a savetargetas-t. Úgy jönnie kell!
Placebo74
ISO-t honnan lehet lecuccolni???
Placebo74
A center most is jól húz. Nem szabad több fájlt begyömöszölni a download managerbe.
Placebo74
Warezcenterrõl
hornbali
crack kéne

Placebo74
A mytnl314.zip-ben van a NBA2003.C12, ebben pedig az exe.
Joke
Megtenné valaki, hogy felrakja valahova a rippelt exe-t? Vagy megmondaná hányadik file-ban van benne?

Norbi2K: Az nem lehet, hogy elõszõr daemonnal teltpítetted fel, és utána cd-rõl aakrod elíndítani? Mert ha így van, akkor szegény rossz helyen keresi a cd-t. Ekkor vagy taltpítsd újra, vagy az egyszerúbb megoldás, írd át a cd meghajót betõjelét a regeditben!

Placebo74
Nekem a rippelt verzió indítás után fagy Windows 2000 alatt. Valaki tudna segíteni?
hornbali
nba 2003-hoz crack letöltõ helyet kellene

hornbali
köszi

hornbali
serial kellene segítsetek

hornbali

hornbali

Norbi2K
hi!
van egy kis problémám, ha tudtok segitsetek,plz, szoval ha kiirom az iso-t cd-re akkor mindig vmi request file-t ir ki, de ha cd-t emulálok daemon-nal akkor megy a játék, semmi hiba. ????

Ramore
Nekem egyszer már bedobásból is el bírta adni a labdát!
FrezeR
kerszetpassz=keresztpassz 😉

FrezeR
figyelj én nem az olyan kerszetpasszról beszélek ami az egész pályát átiveli hanem csak épp átadnám a másiknak érted?
de tök mindegy ha nézel nba meccseket láthatod hogy ennyi labdaeladás igen ritkán van egy meccsen

Breki33
sztem alapszabály, hogy keresztbe nem passzolunk kosarban

amugy nem tudom az eredetirol beszelsz vagy a modositottrol

ja es a dbf lecserélése nem hatott a rájátszásomra...
FrezeR
én is remélem bár ha elmondjátok hogy kell sziesen megnézem

Ramore
Egyet értek veled, a Fifába legalább vannak olyan ügyes emberek, akik megpiszkálják az ini file-t és mindjárt valósághoz hasonlóbban kezd focizni az ellenfél. Remélem az NBA-hoz is csinál valaki valami hasonlót!
FrezeR
na meg a hármasokat is ugy dobálják mint a ziccert...

FrezeR
szóval a dbf-ben melyik sorban vagy melyik részén kell állitani ahhoz hogy ne legyen ennyi labdaeladás és blokk? mert ku****a unalmas hogy nem lehet ugy keresztlabdát megjátszani hogy ne adják el a labdát, az a sok blokkolás is idegesitõ! irreálisan nagyok ezek a meccsenkénti labdaeladás/blokkolás átlag!

oneal1
rákötöttem a tv-mre agépemet.kurvajó rajta az nba
próbáljátok ki ti is ha van tv-out-otok!

!Forza Ferrari!

Ramore
Nálam hibátlanul megy az én Gravis gamepad-om!
FrezeR
és ez a dbf kicserélése kihat a mentett játék "stilusára" is vagy kezdhetem elõrõl az egész szezont?

Srácok!

Nekem megy rendesen a progi, viszont van vele egy gondom. Nem ismeri fel a Gravis gamepadjaimat. Az összes ide EASports-os játék egybõl felismeri, de ez nem hajlandó. Volt már hasonló gondja valakinek? Mi volt a megoldás vagy mit javasoltok? A vezérlõpulton rendesen felismeri a padokat.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Breki33
Ezt érdemes megnézni:

http://dynamic2.gamespy.com/~nbalive/download/pafiledb.php?action=file&id=494

Players database file that has the game speed at a normal pace. Please backup the players.dbf file before unzipping. Unzip this to /NBA Live 2003/database/Origdb/, overwriting the original files.

"Az összes játékost lelassították 15-20 ponttal, ezzel már hihetõ sebességû lett egy játék, bár egy kicsit átesett a készítõ a ló túlsó oldalára.
"
Kösz a segítséget! Volna egy két kérdésem:
1. Mire jó a direct pass? Megnyomom aztán kiírja, hogy mit csinálnának/hatnának a játékosaim Spaldinggal, ha oda dobnám; kiválasztom ami tetszik, erre tuti, hogy teljesen másik irányba dobja.

2. Másnál is az ellenfél támadásakor állandóan védekezõ testtartásban vannak a játékosok? Persze ez nem lenne baj de így is mozognak! Nem futnak rendesen hanem oldalaznak. Megfigyeltem, hogy a gép tud rendesen futni védekezéskor is.

3. Play calling hogy mükõdik? Megnyomom kiír néhány playt egy fekete mezõbe, de semmit se tudok velük csinálni.

4. TimeOut: semmi se történik ha kikérem, max annyi, hogy csökken a timeout melletti szám, meg néha valami animáció.

Cserét szvsz elrontották. Jobb lett volna, hogy ha a menüben bármikor lehetne a rostert változtatni. Aztán amikor játék megszakítás van akkor végrehajtódna.
oneal1
az szívás

!Forza Ferrari!

Iori
DETONATOR!!!!!

I love this game!

Sziasztok!

Még csak a demo van meg. De sajnos lefagy az indítás után. Az EA Sports logó után bejön a szokásos jogokról szóló szöveg, és utána nem lép tovább. Megnyílik még egy ablak és egy Codebase error nevû hibát jelez. Volt valamelyikõtöknek hasonló problémája?

A konfigom: Celeron 1200, 384 RAM, sima Geforce (SDR) 32MB rammal, SB Audigy.

Felraktam a legújabb detonatort, directx8.1-et (elõtte is ez volt fenn), de nem segített.

Nem tudom installálni a progit. Azt írja ki, hogy nem tudja CD-rõl elolvasni az ubi\ubi.viv filet. Ha kihagyatom akkor végig megy az install, de utána nem indul el a játék.
Breki33
de nem értem miert nincs replay save mint a fociban
Norbi2K
tisztára mint a mozi kezdetekor😊

oneal1
már nekem is sikerült az a zsák!

!Forza Ferrari!

oneal1
én azt csinálom mentés helyett(tudjátok a visszajátszásban lehet fényképezni)az összes mozzanatot lefényképezem!kint a windowwsban lapozom a képeket és olyan mintha videó lenne!

!Forza Ferrari!

FrezeR
ja nekem is megcsinálta Kobe azt a bizonyos zsákolást ami a videó végén van és nagyon jó volt kár, hogy nem lehet elmenteni...

oneal1
nálam is volt érdekes mozzanat:V.Cartarrel mjdnema büntetõrõl kétkezes zsák!kurvanagyot ugrott!

!Forza Ferrari!

batman
honnan tudnám letölteni a "xcourt.viv, és az xteam.viv" fileokat?
nagyon fontos lenne!
köszi elõre is

[...] Te romboló állat! Te sátán!

uppsz ezt nem ide akartam

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

skacok
hogy lehet megváltoztatni a cd kulcsot az ut 2003-ban???

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Norbi2K
warezcenter-en azt hiszem fenn van😊

Joke
Nem tudná valaki megmondani, hol van fenn a rip? Vagy ha valaki lenne kedves, felrakhatná a rip-es exe-t!

Iori
a sport1-on állitolag még mennek a tárgyalások.
A DSF meg nem tom mert nem fogjuk.

I love this game!

Norbi2K
még jo hogy van csere ember, csak ne autopmatikus legyen, majd cserélek ha akarok, mivel az edzõ is én vagyok a játékban vagy mi a szösz, szoval ne gép cserélgessen, a kulcs játékosokat én is visszatudom hozni a játék végén vagy ha valaki olyan láma hogy ezt elfelejti akkor magára vessen és kapcsolja be az autosubs-ot, zoval elég irreális vagy Crack, mert senki nem mondta hogy rossz ha van csere😊