NBA Live 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki hogy a sport1-en mikortól lesz nba? vagy a DSF-en? nehogy már kiba****nak velünk és ne legyen közvetités...!
a csere azért jó mert általában a gép visszahozza a meccs végére a kulcsembereket amikor tényleg nagy szükség lehet rájuk
amugy köszi a megoldást Homaly
amugy köszi a megoldást Homaly
szerintem jo hogy induláskor nem kapcsol be az auto subs, régen ezért szidtam az elõzõ részeket mert mindig cserélt a köcsög gép, és levitte a jo játékosaim pedig még birták volna a strapát😊)
Gondolom a NOCD miatt kellene nem?
Mert akkor vigyázz, mert néha a RiP játékoknál megbuherálják az exe-t, hogy ne kelljenek neki azok a dolgok amiket kirippeltek...
Mert akkor vigyázz, mert néha a RiP játékoknál megbuherálják az exe-t, hogy ne kelljenek neki azok a dolgok amiket kirippeltek...
Szerintem a Wcenteren fennt van a RiP nem? Aztán leszeded az elsõ file-t és kicsomizod. Sztem benne lesz az .exe...
Vagy a GameCopyWorld-ön nézted már?
Vagy a GameCopyWorld-ön nézted már?
a zsákolásoknál lehet befolyásolni a mozgást?
mer nem sikerül az a zsákolás ami az intro legvégén van.
az király!!
mer nem sikerül az a zsákolás ami az intro legvégén van.
az király!!
!Forza Ferrari!
Jatek kozben Esc, Strategy, Team Strategy, es ott kell az Auto Subs-ot ON-ra allitani!! Na akkor fog cserelni neked a gep! Bar az engem is erdekelne, hogy valyon be lehet-e allitani, hogy mindig ugy kezdodjon, hogy cserel a gep!!
Ja, és megtenné azt valaki, akinek megvan a rip, hogy az exe-t felteszi valahova, ahonnan le lehetne tölteni?
Hi! Nekem nagyon tetszik a játék, pedig mondhatjuk, hogy kezdõ vagyok. Bár már a második nehézségi fokon simán nyerek. De viszont nem igazán értek a taktikához, meg ilyenekhez. Szal ha valaki lenne olyan kedves, hogy elmondani, mikor milyen taktikát érdemes alkalmazni, azt nagyon megköszönném. Meg ami nagyon fontos. Van a freestyle mód, azt hogya fenébe kell csinálni? Mert néha sikerül, de nem tom, hogyan. Vagy a gép magától csinálja? Please, adjon választ valaki!
én pedig azt szeretném megkérdezni hogy amikor játszok egy meccset akkor az én csapatomnál nem cserél a computer mármint automatikusan, ez igy van megcsinálva? vagy ez csak a rip-ben van?😊 bár ezt kétlem ha be lehet állitani valahol akkor várom a megoldást!
köszi
köszi
tudja valaki hogy ,hogy kell oly upp-ozni???
egykétszer nekem is sikerült de nem úgy akartam.
ha tudja valaki irjon.
egykétszer nekem is sikerült de nem úgy akartam.
ha tudja valaki irjon.
!Forza Ferrari!
hogy lehet megcsinalni hogy a tarsaim ne a 3ason kivul alljanak, hanem bent, es pl meg tudjam csinalni azthogy befutok, lepasszolom, o vissza es zsak?
"Emberek! Kinn van a honlapon az elsö hivatalos ligaroster, nezzetek meg! "
http://fbl.ultraweb.hu/kezdo.php
http://fbl.ultraweb.hu/kezdo.php
Valaki tud egy elérést (webest) mert a DC itt nem mûködik!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
lehet valtogatni a billentyuzetkiosztasok kozott nyilakkal
mentsd el egy néven es aztan azt hasznald
mentsd el egy néven es aztan azt hasznald
ok de érdekelne azis, hogy mire
en pl a fifa-hoz hasonloan s passz d dobas
a es space cselek
es az is erdekelne, hogy a cpushot-s pl bepipáljátok-e
en pl a fifa-hoz hasonloan s passz d dobas
a es space cselek
es az is erdekelne, hogy a cpushot-s pl bepipáljátok-e
help !!!!!!!!!!!4
letöltöttem de nemtudom mit kell csinálni a fájlokkal
segítsen valaki mer szétbasz az ideg!
letöltöttem de nemtudom mit kell csinálni a fájlokkal
segítsen valaki mer szétbasz az ideg!
!Forza Ferrari!
a DC-n fent van
a profiktol kérdem, hogy milyen billentyuzetkiosztast használnak
érdemes minden gombot bekonfigurálni bill.-en?
a profiktol kérdem, hogy milyen billentyuzetkiosztast használnak
érdemes minden gombot bekonfigurálni bill.-en?
Ha valakinek,akinek már megvan a RIP game,és hiányzik belõle a commentár stb.. annak ajánlom,hogy rakja át az NBA Live 2003 DEMO-ból a commentárt stb... Igaz,hogy csak New Jersey-nél és az LaL-nél mond csak nevet,de attól függetlenül a többi meccset is kommentálja!(utána meg leszedjük az ISO-t és kész😊)
egérrel megy?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
helo
kinek van meg a game?nem küldené el valaki postán???az árban megegyezünk!!
lécci valaki
vagy le lehet szedni valahonnan???
kinek van meg a game?nem küldené el valaki postán???az árban megegyezünk!!
lécci valaki
vagy le lehet szedni valahonnan???
!Forza Ferrari!
egérrel megy?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE