629
NBA Live 2003 for PC
-
#316 ez baj:(
nekem is ezt irja ki inditáskor, nem tudom mi lehet a baj, de daemon tools-al elindul simán, probáld meg azzal
csak azt nem értem ha mindenkinek megy akkor nekünk miért nem? hogy szopja le magát -
#315 miért akadhat
p4 1700 mhz geforce 2 mx 400 konfigon
a geforce miatt -
#314 rip exe jét be másoltam és megy
-
#313 ez baj:(
nekem is ezt irja ki inditáskor, nem tudom mi lehet a baj, de daemon tools-al elindul simán, probáld meg azzal -
#312 A required file could not be found.
please insert your nba live 2003 cd.
ezt irja ki indításkor
-
#311 azt ki vette már észre hogy mondjuk fél pályáról vagy messzebb rádobom, és bemegy de visszajátszásnál látom hogy nem a gyürüben landolt a labda hanem csak a hálót érte:)) ez eg bug lehet -
#310 A required file could not be found.
please insert your nba live 2003 cd.
ezt irja ki indításkor -
aiguo #309 NBA 2003-Dev
ftp://wwwarez:[email protected]/dev-nba3.cue -
#308 NINCSEN CRACK!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#307 crack
-
#305 crack kellene -
#304 viperáról
-
#303 viuperaról le lehet tölteni
-
ISO kellene!
-
#301 crack kéne -
#300 Nézd meg az Apollót is. A Centeren meg próbáld meg a savetargetas-t. Úgy jönnie kell! -
#297 ISO-t honnan lehet lecuccolni??? -
#296 A center most is jól húz. Nem szabad több fájlt begyömöszölni a download managerbe. -
#294 Warezcenterről -
#292 crack kéne
-
#291 A mytnl314.zip-ben van a NBA2003.C12, ebben pedig az exe. -
#290 Megtenné valaki, hogy felrakja valahova a rippelt exe-t? Vagy megmondaná hányadik file-ban van benne?
Norbi2K: Az nem lehet, hogy előszőr daemonnal teltpítetted fel, és utána cd-ről aakrod elíndítani? Mert ha így van, akkor szegény rossz helyen keresi a cd-t. Ekkor vagy taltpítsd újra, vagy az egyszerúbb megoldás, írd át a cd meghajót betőjelét a regeditben! -
#289 Nekem a rippelt verzió indítás után fagy Windows 2000 alatt. Valaki tudna segíteni? -
#288 nba 2003-hoz crack letöltő helyet kellene -
#287 köszi -
#285 serial kellene segítsetek -
#284 serial kellene segítsetek -
#283 serial kellene segítsetek -
#282 hi!
van egy kis problémám, ha tudtok segitsetek,plz, szoval ha kiirom az iso-t cd-re akkor mindig vmi request file-t ir ki, de ha cd-t emulálok daemon-nal akkor megy a játék, semmi hiba. ???? -
#281 Nekem egyszer már bedobásból is el bírta adni a labdát! -
#279 kerszetpassz=keresztpassz ;) -
#278 figyelj én nem az olyan kerszetpasszról beszélek ami az egész pályát átiveli hanem csak épp átadnám a másiknak érted?
de tök mindegy ha nézel nba meccseket láthatod hogy ennyi labdaeladás igen ritkán van egy meccsen -
#277 sztem alapszabály, hogy keresztbe nem passzolunk kosarban
amugy nem tudom az eredetirol beszelsz vagy a modositottrol
ja es a dbf lecserélése nem hatott a rájátszásomra... -
#276 én is remélem bár ha elmondjátok hogy kell sziesen megnézem -
#275 Egyet értek veled, a Fifába legalább vannak olyan ügyes emberek, akik megpiszkálják az ini file-t és mindjárt valósághoz hasonlóbban kezd focizni az ellenfél. Remélem az NBA-hoz is csinál valaki valami hasonlót! -
#274 na meg a hármasokat is ugy dobálják mint a ziccert... -
#273 szóval a dbf-ben melyik sorban vagy melyik részén kell állitani ahhoz hogy ne legyen ennyi labdaeladás és blokk? mert ku****a unalmas hogy nem lehet ugy keresztlabdát megjátszani hogy ne adják el a labdát, az a sok blokkolás is idegesitő! irreálisan nagyok ezek a meccsenkénti labdaeladás/blokkolás átlag! -
#272 rákötöttem a tv-mre agépemet.kurvajó rajta az nba
próbáljátok ki ti is ha van tv-out-otok! -
#271 Nálam hibátlanul megy az én Gravis gamepad-om! -
#270 és ez a dbf kicserélése kihat a mentett játék "stilusára" is vagy kezdhetem előről az egész szezont?