629
NBA Live 2003 for PC
  • air23
    tök király kezdeméynezés gratula, sajnos nincs időm csatlakozni, elég online game-t játszok már :((
  • air23
    55 ös a zsákolása. tényleg nem ugrik nagyot az öreg, de egyébkétn nekem sikerült már 55-tel is zsákolni. magam se tudom hogyan :)
  • air23
    köszi a linket :)
    egyébként én allstaron kezdtem és alig tudtam összekapargatni a megfelelő pontmennyiséget, ezért felraktam 8precre.. erre elkezdtem nyerni superstaron is, most meg már 135 pont körüli végeredményeket produkálok :(

ja, zavaró szerintem is, hogy néha 50-60km/h val érnek utol bár rá lehet fogni, hogy ők labda nélékül vannak :)
  • air23
    bocs a sok kommentért:
    játszottam egy holland sráccal már többször is, először jól ment tök élvezhető volt, majd a következő 2 meccs alatt szidtam rendesen a UPC-t :((
    5v5 -öt toltunk :) király volt :)
  • air23
    nekem azt hiszem 40pont körül mozgott superstaron, de én 8 perces negygedekkel játszok, szóval könnyű :)
  • air23
    na meg akkor mikor 3ponttal vezetek, utolsó másodperc, srác eldobja a saját palánkja alól, nem megy be, de hálót ír-> kosár.. alig bug :) meg alig idegesítő néha :)
  • air23
    hehe, szokásos nba live :) elkezd leduplázni és 98% al dobja a hármasokat :))

én akkor hidaltam le mikor o'neal lal vállalt be egyet :))
  • air23
    nézdmár van ilyen topik is :)
    tegnap sikerült MJ vel 8 perces negyedekkel superstaron két számjegyűt alkotnom pont, lepattanó, asziszt, blokk és labdalopásból is :)

a szenvedő csapatra már nem emléxem :)

na akkor msot olvassuk hogy miről szólt az elmúlt napban a diskurzus :)

elötte még gyors két hiba ami zavaró az egyébként szerintem tökéletes játékban:
    - dobás és blokk nem egy gombon :(
    - nem lehet visszajátszást menteni :(
  • Mnemomic
    Hát sajnos akkor egyszer működött azóta nem :(
  • Ramore
    Én is letöröltem az utolsó másodpercben elvesztett meccsek miatt, persze 10 pontos vezetésről fordult elő mindig! :)
  • acid1345
    Sziasztok!

Én is észrevettem olyat a játékban hogyha túlságosan elhúznánk a csapatommal akkor a gép egyszerűen minden labdát megszerez,mindent bedob és mindent zsákol!Az eladott labdák meg hihetetlen nagy számban vannak!Őszintén szólva lenne mit csiszolni rajta még.....
    Engem annyira idegesítettek ezek a hibák hogy már 2x uninstalláltam,következőleg a cd-t ketté töröm :)))
  • VinylToy #400
    Kipróbálom köszike!!! :)
  • Mnemomic
    NA megoldódott. Bekapcsoltam a Combatibility módot és beállítottam 98/ME-re. Úgy nézz ki most jó.
  • Ramore
    Méghogy tapasztaltam? Folyton erről beszéltem nemrég! 5-6 pontnál igen ritkán lehet elkapni a gépet!
  • VinylToy #397
    Én meg úgy vagyok már vele hogy elkezdtem egy szezont és pont úgy játszom a meccseket ahogy a dátum van tehát most dec 10-én volt meccsem aztán majd 16-án vagy hogy lesz ha egyszerre egy meccset játszom csak le ott tuti minden és verem az ellenfeleket!!! De ha mindennap nekiállok és lenyomok 5-6 meccset akkor a 4-nél már én is szívok elég nagyokat!!! :)
  • VinylToy #396
    Ugyanez a gond!!! Egyszerű CTRL+ALT+DEL és feladat befejezése ennyi! Mást én se tudok!!!
  • FrezeR
    nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem még nem sikerült megverni az ellenfeleket 10 pontnál többel, egyszerüen nem hagyja:) ugy értem mintha lenne benne egy kis cheat..pl észrevettem hogy minden 3. negyedben minden meccsel a közepe felé elkezdik kihagyni játékosaim a legtisztább zsákolást is! de sorba vagy 6-7-et és ekkor jön fel az ellenfél hiába vezettem addig 20 pontal..tapasztalt valaki hasonlót?
  • FrezeR
    Kobe mindig visszavált az eredetire de ha elmentetted a sajátok akkor a nyilakkal tudod behozni meccs előtt és "apply"-val elfogadni
  • Mnemomic
    HI!

Nekem a ripben van meg a game Xp-t használok. Winbe való kilépésnél kifagy. Mit csináljak hogy ne tegye?
  • hornbali
    ki jáccik velem interneten keresztül
  • Iori
    keresél vkit aki vágja az angolt
  • hornbali
    is ez mit jelent

addig el jutottam hogy a négyszeres vagy gyorsabbrol beszél de nem tom mit csináljak vele
  • hornbali
    megvan
  • hornbali
    hol találom
  • hornbali
    remélem
  • Iori
    tudom mi a gáz.
    A readmeben megtalálod a megoldást.
    Video tipsben
  • Iori
    nem hinném.
  • hornbali
    win 98 miatt lehet akkor
  • Iori
    akkor meg passz.
    nekem lazán megy emiksz alatt
  • hornbali
    az van fent és szaggat mint állat:((((((((
  • Iori
    detonátor(41.09)Amugy erre a kérdésre már válaszoltam egy párszor.............:(
  • hornbali
    miért szaggat a játék 1700 mhz-n?
    mert geforce 2 mx 400 szutykom van
  • FrezeR
    én 7 perces negyedeket játszom szerintem ez reális, persze néha van 120 körüli eredmény is..
  • AirJordan
    Sziasztok! Engedelmetekkel én is hozzátennék 1-2 dolgot!www.nba-live.com Innen lehet letölteni az összes eddigi nba live gameshoz kiegészítőket!
    Van ROSTER ami a játék sebességét kicsit visszaveszi!Én úgy vettem észre, hogy "gyakrabban" hibázik a gép.DE!!! Ha játszok a következő beállításokkal:szabályok:rendesen mint az NBA-ban
    idő:12 perc
    erősség: Super Star
    Namost kérdezem! Hogy a francba van az,hogy 170-189-es eredmények születnek(vagy még több)?????????
    Ha csak 5 percesek a negyedek akkor tudok reális játék eredményt elérni!(78-64)
    Észrevétel: Ha csak 1 játékost irányítok nem szabad,hogy a saját csapattársamnál legyen a labda,mert biztos ,hogy amikor passzol eladja!!!(ez rohadtul idegesítő)A másik: Ha leindítok valakit,vagy leindítanak, mindig utolérnek(kb 50 60 km/h-val futnak)!!!!! a grafika szép meg minden + a zsákolások is szépek(erre vártam mindig),de ez a játékstílus elvesti a játékkedvét az embernek! (Miért nem szed támadó lepattanót a csapatom???) Bocsánat a hosszú sorokért
    üdv mindenkinek Az NBA legyen veletek!
  • Iori
    a game nem fos hanem te! tölcsd le a legujab detonátort(41.09)!!!
  • dev!l
    nekem allandoan rangat tok mind1 milyen felbontasban van.pedig 1.8-s xp meg gef4 ti 4200 mellett nem kene rangatnia ennek a szarnak...........lol ennyi fos game
  • Ramore
    Igen, álltalában akkor rángatott, ha 10 másodpercel a szünet elött pontot kellett volna dobnom.
  • dev!l
    nektek is rangat ez a szar? pedig nincs egy szar gepem :}
  • oneal1
    nekem jó mer nem a gép ellen játszok hanem az öcsém ellen!!:))mindíg én nyerek
  • Ramore
    4. meccsen 1 pontos vezetésnél zsinórban ugyanez történt, annyiban volt más a vége, hogy a félpályáról "at the buzzer" utolsó másodpercben dobta be a gép a labdát a gyűrűmbe, így 2 pontal kaptam ki, utoljára. Ha 10 pontal verne a gép azt símán elviselném, de folyton ugyanúgy történik, azt már nem.
    Letöröltem a játékot! :)) Én nyertem!