629
NBA Live 2003 for PC
-
tök király kezdeméynezés gratula, sajnos nincs időm csatlakozni, elég online game-t játszok már :(( -
55 ös a zsákolása. tényleg nem ugrik nagyot az öreg, de egyébkétn nekem sikerült már 55-tel is zsákolni. magam se tudom hogyan :) -
köszi a linket :)
egyébként én allstaron kezdtem és alig tudtam összekapargatni a megfelelő pontmennyiséget, ezért felraktam 8precre.. erre elkezdtem nyerni superstaron is, most meg már 135 pont körüli végeredményeket produkálok :(
ja, zavaró szerintem is, hogy néha 50-60km/h val érnek utol bár rá lehet fogni, hogy ők labda nélékül vannak :) -
bocs a sok kommentért:
játszottam egy holland sráccal már többször is, először jól ment tök élvezhető volt, majd a következő 2 meccs alatt szidtam rendesen a UPC-t :((
5v5 -öt toltunk :) király volt :) -
nekem azt hiszem 40pont körül mozgott superstaron, de én 8 perces negygedekkel játszok, szóval könnyű :) -
na meg akkor mikor 3ponttal vezetek, utolsó másodperc, srác eldobja a saját palánkja alól, nem megy be, de hálót ír-> kosár.. alig bug :) meg alig idegesítő néha :) -
hehe, szokásos nba live :) elkezd leduplázni és 98% al dobja a hármasokat :))
én akkor hidaltam le mikor o'neal lal vállalt be egyet :)) -
nézdmár van ilyen topik is :)
tegnap sikerült MJ vel 8 perces negyedekkel superstaron két számjegyűt alkotnom pont, lepattanó, asziszt, blokk és labdalopásból is :)
a szenvedő csapatra már nem emléxem :)
na akkor msot olvassuk hogy miről szólt az elmúlt napban a diskurzus :)
elötte még gyors két hiba ami zavaró az egyébként szerintem tökéletes játékban:
- dobás és blokk nem egy gombon :(
- nem lehet visszajátszást menteni :(
-
Hát sajnos akkor egyszer működött azóta nem :( -
Én is letöröltem az utolsó másodpercben elvesztett meccsek miatt, persze 10 pontos vezetésről fordult elő mindig! :) -
acid1345 #401 Sziasztok!
Én is észrevettem olyat a játékban hogyha túlságosan elhúznánk a csapatommal akkor a gép egyszerűen minden labdát megszerez,mindent bedob és mindent zsákol!Az eladott labdák meg hihetetlen nagy számban vannak!Őszintén szólva lenne mit csiszolni rajta még.....
Engem annyira idegesítettek ezek a hibák hogy már 2x uninstalláltam,következőleg a cd-t ketté töröm :))) -
Kipróbálom köszike!!! :) -
NA megoldódott. Bekapcsoltam a Combatibility módot és beállítottam 98/ME-re. Úgy nézz ki most jó. -
Méghogy tapasztaltam? Folyton erről beszéltem nemrég! 5-6 pontnál igen ritkán lehet elkapni a gépet! -
Én meg úgy vagyok már vele hogy elkezdtem egy szezont és pont úgy játszom a meccseket ahogy a dátum van tehát most dec 10-én volt meccsem aztán majd 16-án vagy hogy lesz ha egyszerre egy meccset játszom csak le ott tuti minden és verem az ellenfeleket!!! De ha mindennap nekiállok és lenyomok 5-6 meccset akkor a 4-nél már én is szívok elég nagyokat!!! :) -
Ugyanez a gond!!! Egyszerű CTRL+ALT+DEL és feladat befejezése ennyi! Mást én se tudok!!! -
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem még nem sikerült megverni az ellenfeleket 10 pontnál többel, egyszerüen nem hagyja:) ugy értem mintha lenne benne egy kis cheat..pl észrevettem hogy minden 3. negyedben minden meccsel a közepe felé elkezdik kihagyni játékosaim a legtisztább zsákolást is! de sorba vagy 6-7-et és ekkor jön fel az ellenfél hiába vezettem addig 20 pontal..tapasztalt valaki hasonlót? -
Kobe mindig visszavált az eredetire de ha elmentetted a sajátok akkor a nyilakkal tudod behozni meccs előtt és "apply"-val elfogadni -
HI!
Nekem a ripben van meg a game Xp-t használok. Winbe való kilépésnél kifagy. Mit csináljak hogy ne tegye? -
ki jáccik velem interneten keresztül -
keresél vkit aki vágja az angolt
-
is ez mit jelent
addig el jutottam hogy a négyszeres vagy gyorsabbrol beszél de nem tom mit csináljak vele -
megvan -
hol találom
-
remélem -
tudom mi a gáz.
A readmeben megtalálod a megoldást.
Video tipsben
-
nem hinném. -
win 98 miatt lehet akkor -
akkor meg passz.
nekem lazán megy emiksz alatt -
az van fent és szaggat mint állat:(((((((( -
detonátor(41.09)Amugy erre a kérdésre már válaszoltam egy párszor.............:( -
miért szaggat a játék 1700 mhz-n?
mert geforce 2 mx 400 szutykom van -
én 7 perces negyedeket játszom szerintem ez reális, persze néha van 120 körüli eredmény is.. -
AirJordan #374 Sziasztok! Engedelmetekkel én is hozzátennék 1-2 dolgot!www.nba-live.com Innen lehet letölteni az összes eddigi nba live gameshoz kiegészítőket!
Van ROSTER ami a játék sebességét kicsit visszaveszi!Én úgy vettem észre, hogy "gyakrabban" hibázik a gép.DE!!! Ha játszok a következő beállításokkal:szabályok:rendesen mint az NBA-ban
idő:12 perc
erősség: Super Star
Namost kérdezem! Hogy a francba van az,hogy 170-189-es eredmények születnek(vagy még több)?????????
Ha csak 5 percesek a negyedek akkor tudok reális játék eredményt elérni!(78-64)
Észrevétel: Ha csak 1 játékost irányítok nem szabad,hogy a saját csapattársamnál legyen a labda,mert biztos ,hogy amikor passzol eladja!!!(ez rohadtul idegesítő)A másik: Ha leindítok valakit,vagy leindítanak, mindig utolérnek(kb 50 60 km/h-val futnak)!!!!! a grafika szép meg minden + a zsákolások is szépek(erre vártam mindig),de ez a játékstílus elvesti a játékkedvét az embernek! (Miért nem szed támadó lepattanót a csapatom???) Bocsánat a hosszú sorokért
üdv mindenkinek Az NBA legyen veletek! -
a game nem fos hanem te! tölcsd le a legujab detonátort(41.09)!!! -
dev!l #370 nekem allandoan rangat tok mind1 milyen felbontasban van.pedig 1.8-s xp meg gef4 ti 4200 mellett nem kene rangatnia ennek a szarnak...........lol ennyi fos game -
Igen, álltalában akkor rángatott, ha 10 másodpercel a szünet elött pontot kellett volna dobnom. -
dev!l #368 nektek is rangat ez a szar? pedig nincs egy szar gepem :} -
nekem jó mer nem a gép ellen játszok hanem az öcsém ellen!!:))mindíg én nyerek -
4. meccsen 1 pontos vezetésnél zsinórban ugyanez történt, annyiban volt más a vége, hogy a félpályáról "at the buzzer" utolsó másodpercben dobta be a gép a labdát a gyűrűmbe, így 2 pontal kaptam ki, utoljára. Ha 10 pontal verne a gép azt símán elviselném, de folyton ugyanúgy történik, azt már nem.
Letöröltem a játékot! :)) Én nyertem!