South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Eh..Cartman tök emlékesdztet ezen a képen, az egyik volt osztálytársamra 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aquir
jah =|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

desigo
messze van😞
seriesfanatic
A tizedik évad következõ része (10x08) 2006-10-04-án kerül vetítésre. Nem is tudom hogy fogom kibírni addig<#confused>

STREEX
Amint látom jövõ héttõl megszûník az sp hétköznaponként, csak szombaton lesz 22-tõl 23-ig.És vasárnap 00:15-tõl 01:15-ig.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

húúúú 😄

thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bigfoot
felül play menü
ott kiválaszt audio-->ott átállít magyar szinkron

leszedtem de gõzöm sincs hol tegyem át a feliratot ide vagy ilyesmi mer pl a load subtitle-nél kidob1hiba üzit...

To load subtitles you have change video renderer type and reopen the file
-DirectShow: WMR7/WMR9 renderless or Haali's
-RealMedia: Special renderer for RealMedia or open it through DirectShow
-QuickTime: DX7 or DX9 renderer for QuickTime
ShockWave: n/a

angolul meg nem értek annyira, hogy ezeket vágjam..^^

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Panzerfaust
Ecsém rányomsz epizódokra, ott van gyak az összes éved, és egy tolókocsis fazon, tudod amilyen a mozgássérült parkolókban van, alatt oda van írva felirat, rányomsz és voálá. Ennyire ne legyél béna, mert árt az egészségednek.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

ott akkorse találtam😛P..leszedtem máshonnan de minden angol azon a szaron, nemtok eligazódni😛...^^

nyami
nc

Panzerfaust
Hát bazmeg ott van felirat is amúgy, le lehet tölteni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

de honnan lehet letölteni?<#vigyor2> ez az amit nemtudok:S

bigfoot
media player classic ha nem ismernéd😄
azzal állítsd át azt jólesz

az meg mifán terem?lol...eddig életemben nem hallottam én media classicról..nekem bsplayerbe kezdi lejáccani,oszt kész^^..szal pls help...<#help><#wave>

bigfoot
átkell állítani a nyelvet media classicba

bakker itt mindegyi kangol,felirat nuku vazz?leszedtem kettõt...az egyik1vulkános és oda van írva hogy magyar nagy avi...oké..elindítom és végig karattyolják az angol nyelvet...angolul meg nemtok yol...

jahh és a letöltéseknél a letöltéshez részben van az a letöltõ menedzser?....ígérem többet nem nyaggatlak...sztem<#vigyor2>

ja,de mi ez itt mindegyik rész felett?

A letöltéshez ajánlott a letöltésmenedzser használata! 😊

Kötelezõ,vagy télleg scak ajánlott?:S

nyami
http://sp.hck.hu/episodes/

amelyik rész kell, annál rákattintasz a letöltésre

de itt nem tudok elsõre kiigazódni..:S...amúgy a linket thanks..scak picit bõvebb infot pls..

Punker
ez de beteg gáz rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
valahol meglehet ezt még nézni magyarul?torrent, más warez oldal..megvenni...tv?...most rákattantam a témára,eddig nem nagyon érdekelt..ha warez a dolog és tud valaki segíteni, akkor az pls privibe dobjon meg vele,ne piszkáljuk fel ezzel a modikat már<#vigyor2>

Bandew
"Igaziból" igen, de ott nem. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sztem igaziból is Tom Cruise
Bandew
Van egy rész (Vector néni busza) ahol visszaemlékeznek sztorikra, de mindig máshogy. Abban benne van Szõrmóksegg, de már nem emlékszem mi volt a lába helyén, annyit tok, hogy nem Tom Cruise.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

desigo
Hm... van egy visszamlékezés amikor más van a lába helyén de ha azt hiszem akkor az Geroge Bush volt. Ez egy ilyen visszaemlékezõs rész. Szóval azért ferdül az információ...
desigo
<#nevetes1><#nevetes1>
B@sszus, kivizsgáltatom magam vagy nemtom...

bigfoot
igen ez az!
köszi!!

seriesfanatic
Szerintem is csak te!!

bigfoot
nem tudjátok hol az az oldal ahol lehet South parkos figurákat készíteni?

-.-

BUDA > miskolc.

Zolcsi01
Csak te 😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Csá!
Engem egy dolog érdekelne: van az a rész még az elsõ évadból, asszem a legelsõ rész, amiben a Szõrmóksegg van. Abból 2 féle verzó létezik, nem? Mert én megesküdnék, hogy láttam az HBO-n egy olyan verziót, amiben Patrick Duffy (tudjátok, a Dallas Bobby-ja) van az egyik lába helyén, viszont amit letöltök, abban Tom Cruise van. Sokan amnéziásnak néztek emiatt úgyhogy nagyon érdekelne, hogy más is látott-e Patrick Duffy-s részt vagy csak én...

bigfoot
igen amikor végleg meghal😊
vagyis nem végleg😊

Aquir
amikor kiemelten meghal 😊 mert különben ugye mindig meghal =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bigfoot
a mozifilm az két fajta szinkronnal lézetik?
egyebként most néztem meg azt a részt mikor Kenny meghal😞

nf1
Kennynek ugyan az maradt

bigfoot
kár hogy az 5. évadtól más a szinkron hangok!!
pl a 4 fõszereplõnek megmaradt,kivéve Kennynek
de Jimbo meg Garison,szülõk,Ned,Terens szinkronhangjait megváltoztatták😞

Fülüke
Köszi neked is. Szerintem ezek jó zenék....😄

De k*rvajó géped van istenem....

wizy
What would Brian Boitano do
If he was here right now,
He'd make a plan
And he'd follow through,
That's what Brian Boitano'd do.

When Brian Boitano was in the olympics,
Skating for the gold,
He did two salcows and a triple lutz,
While wearing a blind fold.

When Brian Boitano was in the alps,
Fighting grizzly bears,
He used his magical fire breath,
And saved the maidens fair.

So what would Brian Boitano do
If he were here today,
I'm sure he'd kick an ass or two,

I want this V-chip out of me,
It has stunted my vo-ca-bu-lar-y.

And I just want my mom
To stop fighting everyone

For Wendy I'll be an activist too,
Cause that's what Brian Boitano'd do.

And what would Brian Boitano do,
He'd call all the kids in town,
And tell them to unite for true

When Brian Boitano travelled through time
To the year 3010,
He fought the evil robot kings
and saved the human race again

And when Brian Boitano built the pyramids,
He beat up Kublai Kahn.

Cause Brian Boitano doesn't take shit from an-y-body

So let's call all the kids together,
And unite to stop our mom's
And we'll save Terrance and Phillip too,
Cause that's what Brian Boitano'd do.

And we'll save Terrance and Phillip too,
Cause that's what Brian Boitano'd dooooo,

Jó szórakozást😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Fülüke
és véletlenül nem tudod a what would brian boitano do szövegét? mert én nem találom....

Fülüke
köszi.............😄DDDDDDDDDDDDDD

tudod, gugli a baratod

Song: Blame Canada Lyrics
Sheila(Kyle's mom):Times have changed,
our kids are getting worse
They won't obey their parents they just wan't to fart and curse

Mrs. Marsh: Should we blame the government? Ms. Cartman: Or blame society?

Boys fathers: Or should
we blame the images on TV?

Sheila(Kyle's mom):
No,blame Canada, blame Canada
With all thier beedy little eyes have packed thier heads so full of lies, blame Canada, blame Canada,
we need to form a full assault its canadas fault

Mrs. Marsh😄on't blame me for my son Stan he saw the darn cartoon and now hes of to join the klan

Ms. Cartman: And my boy Eric once had my picture on his shelf but now when I see him he tells me to fuck myself

Shelia: Well? Blame Canada, blame Canada, it seems that everythings gone wrong since Canada came along, blame
Canada, blame Canada
Copy shop attendent:They're not even a real country
anyway

Mrs. McCormic!
k:
My son could have been a doctor or a lawyer rich and true instead he burned up like a piggy on a barbeque
Crowd: Should we blame the matches? Should we blame the fire?
Or the doctors who allowed
him to expire

Sheila: Heck no, blame Canada, blame Canada, with all their hockey hollabaloo

Ms. Cartman: And that bitch Ann Murray too Everyone: Blame Canada, shame on Canada, for the smut we must stuff the
trash we must stash the laughter and fuck must all be undone we must blame them the cause of fuss before
somebody thinks of blaming us

BUDA > miskolc.