South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
a GYP sek minden versenyszámban megverték Cartment.
😊))

Serpa
durva feje van Cartman nek, mint paralimpikon.
😄DD

nem lehet letölteeeeniiiiiiii<#rinya>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Majd holnap szerintem..

nektek se hozza be SP oldalt? Pont most néztem meg Kenny meghal részt 5dik évad asszem és töltenék tovább,de erre tök lassan hozza be.....és szerintem valamiért nem is fogja betölteni

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life

Fülüke
az utolsó rész eddig a : TSST

De k*rvajó géped van istenem....

bigfoot
várom már a 9.évadot!
mikortól lesz??

Törölt felhasználó
Vagy nézzem be a sp.hck.hu oldalra.
bubu13
Akinek kell south park rész az vegyen fel [email protected]

EEE 1899

Fülüke
Höh én meg már 4 szer vagy 3 szor nézem végig a sorozatot. 😄

Serpa
most Kenny, h került vissza?
nem Rob Scheider-be "költözött"??

mostmár 9edik évad jön? vagy még négyszer ujrakezdik mert a majka az elsõ részt szereti

http://www.lohere.net - a MagyarChan

thanks<#wave>

Serpa
jaa, meg Butters folyton a nyomukban volt, a drágasszágot akarta 😄D

meg amikor a folyón átkelltek, akkor is jól lefikázta a HP -seket 😊)

bigfoot
jah meg mikor mondja Cartman:meg az ármánykodó zsidó!😄😄😄😄

bigfoot
azon is nagy volt!!
hát ti mit csináltok?
harry potterezünk
hö gyökerek😄

meg mikor a végén elkezdik a szûlõk magyarázni a dolgokat õk meg csak néznek

Serpa
Cartman (alias szürke mágus) hogy legyökerezte a harry potter-eseket.
😄D

bigfoot
jah nagyon nagy rész!drágaszágom😄😄

613 - A Gyûrûk Ura videokazetta visszatérése a Két torony videotékába

<#rinya> azt megnézném, mer mindenki azt mondja,h állat..South Park Hungarian HQ-n fenn van és, ha igen, milyen néven?:S

Munch
Drááááááááágaszááágom

Serpa
tegnapi gyûrûk urás rész állati volt.
😄D
szétröhögtem magam.

Fülüke
Rakd be! 😊D

Fido4life
NEkem is, totál beszarnátok tõle 😄

<#vigyor2>yo,nekem is van ám<#wink>

Fülüke
Na milyen?

Fido4life
Már megvan, de köszi... Háááát igen durva rész volt, így kell újjat húzni az SP készítõivel.😄

bigfoot
jah hova?

nahh most megnéztem. Nálam tökéletes. Írták a hírekbe, hogy új gépet kaptak vagy mi és azon megy SP. Lehet, hogy átpakolatak mindent oda, mittomén, én ehhez nem értek és emiatt szarakodott az oldal.

Fido4life
eltod majd küldeni ? majd holnap ?

bigfoot
igen megvan

Fido4life
<#szomoru1> Neked megvan az 1001-es rész, (Chef visszatérése) felirata ?

bigfoot
nekem is szarul jön be

Fido4life
Nah nálad is baszakodik ?

nemtom megnézem,nekem néha csak hiányosan hozza be,ehh

Fido4life
Nektek is baszakodik a feliratokkal a honlap ? Nálam véletlenül se az adott részhez passzoló feliratot tölti le..😞

szintén

Fido4life
nekem is..huhh

takraj
Nekem mûködik már. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

remélem nem, én akkor nemtom micsinálok...még nem néztem meg minden epizódot az oldalról<#hehe>

Fido4life
Nekem se D: Nehogy már ezt si betitltották ?

amúgy ez király cucc<#eljen><#hehe>

nektek se hozza be az oldalt? Mer nekem most egy-két pillanatra be, de amúgy nem....

Fido4life
Hát ez a 1007-dik rész nagyon komoly volt ! 😄

Fido4life
Ez tök jó !

Ja és iszákosak a szülei... <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha a South Park anime lenne...

desigo
csóró is? <#nevetes1><#nevetes1>
Az én osztálytársam meg Kenny-re <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...