South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
ugyanis már leszedtem de elszaródott a dvd amire kiírtam így ha nézni akarom mindig lefagy..
egyebként nagyon nagy ez a sorozat,a filmet láttam elõször még anno 4-5éve így az is nagyon tetszik
van rajta vagy 200 rész!!!
Na már nézem is!!!
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Röhögtem szinte végig. :)
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Nagyon komoly rész lett:))
Nem csalódtam Cartmanben :)
"Amikor Cartman anyja rájön, hogy nem tudja a fiát tovább kontrollálni, egy szakemberhez fordul segítségért. A "Dog Whisperer"-nek lehet, hogy sikerülne, de Eric Cartman nem adja fel harc nélkül."
Egy évedben változó rész van kb 13-18
Igen készítenek újat...
egyéb infó : http://sp.hostoffice.hu/main/
Összesen hány évad van, és egy évadban hány rész,és még készítenek újakat?
Bocs a <#lama>#lama> kérdésért, de ti hol nézitek meg a legújjab részeket ? VAgy honnan töltitek le.. Amikor még az HBO szinkronizálta, volt egy rakás a Winchesteremen, de azóta nem nagyon megy a South Park nálam..
Hát azon dõltem.<#nyes>#nyes>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
bár már 6 rész lement. milyen gyorsan megy az idõ... :C
asszem meg is nézem újra. :P
Most látom csak van itt egy ilyen Topic is, mint South Park Fan, gondoltam ide is írok pár sort...
Kedvenc Epizód:501 - Scott Tenorman Must Die(Nagyon beteg rész!!!) <#idiota>#idiota>
Kedvenc szereplõ: Eric Cartman (No Comment) :D
Kedvenc beszólás: Mr Furkó-Fúúúú de jó vagy. (De tényleg nem rossz Cartmané sem:De anyaaaa :D)
Kedvenc macera - Amit Paris Hilton kapott <#worship>#worship>
Eddigi legrosszabb rész: 1001. Szerintem. Ez ugyebár nem azt jelenti hogy az említett rész tényleg rossz, csak nekem nem igazán jött be, de egy momentumán nagyon jót röhögtem, visszaütött a Wallmartos részhez. "Nem halt még meg. Mielõtt meghalunk, elõtte besza... nem szóltam"
Vetítési dátum: május 3.
Amikor Cartman anyja rájön, hogy nem tudja a fiát tovább kontrollálni, egy szakemberhez fordul segítségért. A "Dog Whisperer"-nek lehet, hogy sikerülne, de Eric Cartman nem adja fel harc nélkül.
Vetítési dátum: 2006. április 26.
A srácok beragadnak egy barlangba, ahol Cartman kincsre lel. Miután a barlangban az összes kijárat beomlott, Stan, Kyle, Kenny és Cartman magára marad. Egyetlen ember tudja, hogy a törmelék alatt vannak, de õ nem mondja el. Cartman végig azon gondolkozik, hogyan tudná úgy kijuttatni a kincset, hogy ne kelljen osztozkodnia a többiekkel.
http://www.lohere.net - a MagyarChan