South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takraj
SP film? Nekem DVD-n van kiírva 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Nuno88
nincs meg vkinek a film gépen? :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fido4life
Csak sajna annak nincs OST-je (vagyis én még nem találtam) 😞

bigfoot
köszi szépen!!

Proview
GTA Liberty Cityben is benne volt az OSTben <#eljen>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Proview
Pete Bellotte - Push It To The Limit

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

bigfoot
803 - Up The Down Steroid részbem mi a címe annak a zenének ami szól??nagyon kéne köszi!

vki aki tudja légyszi😊

Valaki!
A tegnapi részben (fingerbang) Wendy dalának szövegét nem tudnátok becopyzni ide?

hnoemi
Azaz meglesem.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hnoemi
Nagy thanks, holnap azonnal megleem de most nyaggatnak hogy már húzzak a gép elõl. 😊 Respect.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Nuno88
Timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigfoot
803 - Up The Down Steroid részbem mi a címe annak a zenének ami szól??nagyon kéne köszi!

Tessék te lány!

South Park World

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Aquir
hang kõne neki ami magyar, angolra-> éted 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bigfoot
mivan?

hnoemi
Sziasztok! Lehet már kérdezték, de nekem magyar hang kõne. Van egy rakás angol rész tuti minõseggben. Nem kiröhögni ha bangaság, nem értek hozzá.

hi!
a SP Hungarian HQ-rol most nem lehet tolteni, nem tudtok masik oldalt?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

geri777
Honnan tölthetem le a részeket linket kérek köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Törölt felhasználó
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/tom0823/
Nuno88
engem is érdekelne egy honlap ahonnan gorsan tudok leszedni pár érszt 😄

ColdFire
hát ezaz, amit én nem akarok 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nuno88
dc++ csak kurva lassan jön 😞

ColdFire
akkor help me 1949😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nuno88
most néztem meg a filmet 😄DD

századszorra is ugyan olyan jól szórakozok rajta 😄DD

ColdFire
csá, honnan lehet letölteni epizodokat? pls help...
a southpark HQ most vmé nem jó... :'(

Elvették a labdáját?<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zolcsi01
Na alkottam egyet:

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

egypszichonauta
a gyûrûk urás se gyenge<#papakacsint>

Nuno88
meg kell szerezni 😄

desigo
617 - Xmas in Iraq
Nuno88
na ezt még nem láttam :S

desigo
the best <#worship>
Én szerintem az a legjobb rész amikor elrabolják a mikulást és jézussal mennek a fiúk hogy kiszabadítság!!! halálli az a rész

Nuno88
a legjobb rész a csimpokomonos és a esõerdõmegmentõs 😄DDDDD

Nuno88
the best sorozat <#eljen>

egypszichonauta
most megy az egyik kedvenc részem: mr. hankey's christmas classics
óriási!!!!

hol lehet letölteni a south park rally-t????
bigfoot
mind2 verzió

Synit HUN
Ha a Hungarian HQ újra üzemel tényleg le lehet majd tölteni minden részt? És angol vagy magyar?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

I.C.ram
Valaki nem tudja, mi történt az SP HQ-val? Nem jön be az oldal, pedig úgy letöltenék pár részt 😞
Fido4life
MA néztünk egy-két Sp részt a haveromnál..fajin volt..<#nyes>

vigyori14
oh kösz téleg az a rész amit eresek, 3. évad 5. rész- beszaurszok vannak benne

Magoo
Nem az amikor azok a fura lényeket találja Cartman?
Az amikor olyat szól órdítva Cartman az anyjának hogy: "ANYAAAAAAAAAAAAAAA!! Ki jött még egy cucc a tóból!" 😄
Sztem ezaz...vagy nem? 😄

vigyori14
ezt énis tudom, és nemtudjátok h mit csinálnak még abban a részben?

desigo
Még az elsõ pár évadban volt valamikor...
bigfoot
huh nem vágom bocsi ,de emlékszem arra a részre😄

vigyori14
üdv. megtudná nkem mondani valaki h meik részben, évadban van az mikor: ned elveszti a gégemikrofonját? és véletlnül kap egy cigány mikrofont.

jaja, én is elolvastam már, csak elsõ pillanatra bánkódtam rajta nagyon és nem néztem körül<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hnoemi
Az oldal most nem mûkszik, a letöltés legalábbis nem, tegnap olvastam épp ott. Valami géphiány.

hmm mingyá megin végig érnek a coolon

most már csak adnak 9et...

http://www.lohere.net - a MagyarChan