South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1008 után van már új?
épp azrét modntam :D

desigo
így van,nem kell fikázni
100 részenként belefér:)
Talált süllyedt, csak én nem fikázom a készítõjét, inkább hálás vagyok.

kicsit? amikor mackey bá szövege van a muviba, akkor már a 2. ember beszél!

desigo
kicsit csúszik a felirat nem vészes...

feliratok.hun van két féle felirat is
megosztanád velem ezt

Fido4life
vannak uj verziók, azok jól vannak idõzítve..

álitom teis felirattal nézed,amugymeg angolt tanulok....

Nem kell megnézni, meg tanulj angolt...

nekemse teccik, még azis rátesz hogy ez a blafasz vito nem ehehz a verhez készitette a feliratét :@

Fido4life
elég értelmetlen ez a 9/11-es rész..

bigfoot
mikor lesz magyar szinkronnal a 9.évad

Cartman arc benne :D
Meg a zsaruk :P "Nice" :D:D:D

PSN: berghold

Serpa
a tegnapi rész milyen?

Jahh már értem<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

"Mom, bathroom!"

WC-t?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

izsook
Kemények az új részek, fõleg a WOW-os és abból is mikor Cartman kéri a WC-t! :)

KITALÁLT??????
Úristen, akkor ezek szerint Jézus sem él South Park-ban?

Miért Uram, MIÉÉRT?????

most komolyan ezen vitatkoztok? ezek poénos, kitalált történetek, ha a story úgy kívánja akkor kenny-nek is van mindene máskor meg a szegénységét hangsújozzák. ki a faszt érdekel?

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

És az, hogy otthon nincs mit ennie az nem hátrány? :)

egypszichonauta
vki le tudná nekem írni a christmas classics részbõl kulabá énekének a szövegét?vagy hol találom?vmi ilyesmi hogy :mr.hankey the christmas poo,he loves me,and I love too...fontos lenne,köszi

Nem úgy alap, hogy már mindenkinek van, de emlékszel még a csimpokomonos részre, ott is minden új sz..t (figura, távirányító, tábor) megvettek Kennynek is, különben hátrányba kerülne a társaival szemben.

Fido4life
fõleg olyan, amin normálisan menne a WoW

Fido4life
hát sztem csóróéknál 1 gép nem alap :)

Ill nem téged nem értettelek, hanem Daveee-t<#idiota><#hehe>.

Nyugodt vagyok csak érdeklõdtem, mer nem értettelek<#hehe>. Jah és inkább Sprite<#eljen><#finom>. Nem iszok alkoholt.

<#wave>

desigo
Humorosból:

Nyugodj már meg...<#wilting>

Igyál egy sört<#pias><#wave>

Felõlem kis kõ is leeshet a tiédrõl. Most csak gúnyolódsz, poénkodsz....vagy érint is ez téged valamiben? :P

hurrá, most nagykõ eset le a szivemrõl

Feloldotta bannt és minden oké, megértette, hogy nem én voltam<#eljen><#hawaii>.

Megjött a válasz SP HQ-tól<#eljen>. Viszont nagyon LOOOL<#idiota><#hehe><#hehe>. Amit leírt, abból semmi se igaz, gépemet se használja senki, nem tudom mi történt, hogy vagyok én a bûnös, leírtam ezt neki is és kértem hagyjon tölteni meg minden szarság. Kétszer írtam fórumukba: mikor nem ment az oldal és tegnap. Mindkettõ törölve lett, pedig normális hsz volt. Ennyit errõl, hogy én bûnös lennék-e.

"Kedves levélíró,

A következõ szokott történni nem meghatározott idõközönként:

Elmegyek az oldalra, és végignézem a fórumokat, epizódokat. A site
jellegét nagy mértékben feldobja az interaktivitás: lehet véleményt
beírni, a hatékony keresést elõsegítendõ bárki megadhat kulcsszavakat,
lehet feltölteni képeket az epizódokhoz, lehet fórumban hozzászólni,
cikket írni, stb... Ezeket a tartalmakat mind Ti, én, mi, közösen adjuk
hozzá, ezzel jobbá téve akármilyen nem meghatározott szempontból a
többiek szórakozását. Bár az internet óriási méretébõl és a látogatók
valószínûsíthetõen alacsony életkorából ez nem ér meglepetésként, de
mégis sajnálattal tapasztalom néha, hogy néha a várt eredmény helyett
egy teleszemetelt oldalt látok. Ide tartozik a vélemények közt a napi 3x
"mikor lesz már felirat vazeg", a "dkfgjkdfgj", a "szopd ki a faszom
pici baba", "LÁTOGASD MEG AZ .GPORTAL.HU" -t, stb. Ezek egyébként
mind valós példák voltak.
A lényegre térve, az epizódoknál is meg szoktam nézni, hogy milyen
képeket töltenek fel a látogatók. Volt, hogy nem az epizódból töltöttek
fel, hanem saját rajzot küldtek amit az epizód hatott meg. Teljesen oké
volt, sõt, örültünk a látogató kreativitásának, másoknak is tetszettek a
képek. Sok epizódnál viszont funpic.hu -s, esetleg gusztustalan, privát,
és mindenféle egyéb képet töltöttek fel. Nem képzelem azt, hogy
meghaladja bárkinek a mentális képességeit felfogni, hogy az epizódok
alatt lévõ "képek" ikon az ahhoz tartozó képeknek, képanyagoknak van
fenntartva, ezért arra kellett következtetnem, az ilyen emberek direkt
csinálják. Mivel a nagy mennyiségû látogatóhoz képest KEVÉS az elõbb
említett típusú feltöltés, úgy gondolom jól teszem, hogy kísérletet
teszek ennek a pár embernek a kizárására, annak érdekében, hogy a
látogatók növekedésével ne nézzen ki egyre jobban úgy a lap, mint egy
szemétkupac, amibõl ki kell válogatni az érdekes dolgokat. Épp ezért
törlöm az összes bógusz képet, véleményt, kulcsszót, és az azokat
küldözgetõket megkísérlem kitiltani (nem csak téged, vannak még jó
páran). Mivel vagytok jó páran, a fórumban sem látom értelmét megvitatni
egyenként, hogy kivel mi van. Inkább akkor figyelek oda amikor törlöm a
"szemetet", hogy csak a teljes szélsõségeket távolítsam el. A fórumon
ezt utólag nem kívánom mindenkivel megvitatni, és többoldalas trollozást
sem akarok.
A képeknél nem alakítottam ki külön rendszert a törlésre, ott
manuálisan kellett egyenként felvinnem a tiltásokat. Hozzád annyit
jegyeztem fel, hogy "hello kitty". Valami rémlik is, mintha az egyik
szériában a fele epizódoknál hello kitty-s képek lettek volna. Rémlik,
ugye? Ha nem, akkor más is használja a gépet, továbbítsd NEKI a levelet.
Mielõtt azt hinnéd, hogy benned egy gonosz valakit látok, tévedsz.
Tudom, hogy elképzelhetõek olyan verziók, hogy csak próbáltad és nem
érdekelt hol vagy épp, vagy úgy gondoltad cuki és jót akartál, lehetett
rá 50 okod amit biztos megértenék. Csak az a baj, hogy jópáran vagytok,
és magával a "tisztítással" is elmegy elég idõm, nem hogy mindenkivel
külön-külön foglalkozzak, hogy elmesélje a kis baját. Nameg
elérhetõséget sem tudok a látogatókhoz, regisztráció nincs.
Remélem amit írtam elgondolkodtatott, feltételezem, hogy megérted, épp
ezért le is szedem a bant.

Minden jót,
Mm.
"

LOL....<#violent>

De azért itt is értelem rulz<#idiota><#hehe>.

Zsolek123
ba**eg ku**a jó a south park!!!ki******t jó!!!!<#mf1>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

vagy=vagyok.....siettem.

Igen, de képzeld nem vagy egy informatikus, plusz zseni :P. Szállj le rólam vazz<#violent>. Az, hogy valaki 18-25 között van, nem jelenti azt, hogy midennt tud :P.

nyamiag
Életkor: 18-25 között

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Nah ezt nagyon nem értem :S....

Félreértettél, szerintem nem azt oldalon kell keresni a hibát, hanem a géped közvetlen környezetében.

Jóakaromé? Nem ismerek azon az oldalon senkit, nem ártottam senkinek.... pfff.

Attól félek, ez nem az sp.hck.hu poénja, hanem valamelyik jóakaródé (pl. rendszergazda), aki belenyúlt a cache-be... még nem csináltzam ilyet, de elvileg lehetséges: a böngészõ néha letárolja a megtekintett weblapokat, elég az adott címen új weblapot beilleszteni a másik helyére, és amíg nem kérsz újratöltést (Ctrl+F5), addig ezzel a szöveggel találod szembe magad.

Most rohadtul nem csípem SP Hungarian HQ-t<#levele><#violent>. Mégpedig a lentebb látható képért, amin az a bizonyos szöveg áll és csak nekem. Beírtam a fórumnál a Más topikba, erre törölte valamelyik lökött moderátor<#violent>. Jólvan ba*szák meg, akkor írok a kapcsolatnál lévõ mail címre, hogy rohadnának meg. Azért mégis van határa mindennek.

"Üdvözletem!

Nagyon köszönöm, hogy létrehoztátok anno az SP Hungarian HQ-t és mindig teszitek fel az epizodokat és tök ingyenes, ezért respect és hála. Az oldal frankó, semmi hiba nem volt benne idáig.

Most viszont van! Ez már kezd azért finoman fogalmazva bunkóság lenni, ha direkt tettétek be. Elején nevettem egyet, de már akkoris bosszantott, most meg plána; az pedig duplán, hogy írtam a fórumba a Más résznél Dexantreal néven és valamelyik drágalátos admin kitörölte a színtiszta igazságot, ai nem más, mint ez:

Cikkek(bal oldalt) - kattt és az üzenet: "Te valami pöcs lehetsz."

Csatolva a képen látható. Tegyetek valamit ez ellen:P. mert csak nekem van ilyen és sg.hu-n betettem, mindenki röhögött és biztosítottak róla, hogy csak nekem, nekik nem. Miért??? Fel nem foghatom....

Várom a választ."

Tessék itt a mail, ha nem válaszolnak, akkor nem tudom mi lesz, de ez szemétség a köbön csesszék meg már....<#levele><#levele><#levele>

Fido4life
Csúszik a felirat..:(

Vagy az elsõ pár szezon (amikben még maghalt) -ból összejött titkos bankszámlán lévõ életbiztosítás lehet a ludas. :)
Ez már alap, mint nálunk az ugyanilyen anyagi helyzetûeknek a bálna-Mercedes. Egy fejlõdésben lévõ ifjúnak szüksége van gépre, hogy tanulhasson, a pia remélem, egyetértünk, hogy alap, a WoW-ot tört szerveren játsszák, de nem biztos...

Fido4life
Amerikában olyan a kocsi, mint itt a bicikli..:) A többi viszont tényleg gyanús..:)

takraj
Azér fura, hogy kennyéknek gyakorlatilag nincs mit enni, olyan szegények, de azért van pénz kocsira, bele üzemanyagra, piára, gépre, wowra... :) Lehet a szereplésért kapják a pénzt? :DDDD

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W