4926
-
#2720 elborult nagyon:) -
#2719 Terrence és Phillip a Balázs show-ban! -
#2718 óó zsíír, ezt keresetem mert midnenhol csak a vitó oldalárol olvastam de nem tudtam bemérni :) Köszi Desigo (Y) -
#2717 Vito oldaláról -
#2716 szevasztok! honnan tom +szerezni a 11x5 rész feliratát?:O -
Dave0092 #2715 most nyáron -
#2714 tudja vki mikortól jön a 9.évad szinkronosan?? -
#2713 nagyon jók a feliratok,grat hozzájuk -
#2712 rendben
és köszi a feliratokat! -
subVito #2711 Desigo : Kérlek, legközelebb az url címmel utalj a feliratra: www.subvito.eu
- Itt érhető el a leghamarabb minden magyar South Park fordítás:) És sokkal rokonszenvesebb, ha nem úgy hivatkozol rám, mint egyetlen download linkre.
Köszi! -
Kanál #2710 nem komoly nyugi.
161-et kell -
#2709 Ugye ez most nem komoly hogy 160 napot várni kell a következő részig? -
Dexantreal #2708 Firefox-t valamiért nem akaródzik feltennem. Egyszer fent volt és leszedtem, mert minden régi ablakot újra megnyitott és leszedve immár, ah linkelnek nekem msn-n, nem tudok rákattintani, csak kijelölni és bemásolni.
AntiHero legalább nem csak nekem nem jön be. -
#2707 Nekem néha bejön, néha nem:S
Pedig Admin is vagyok az oldalon:) -
#2706 Nem tudom én csak Firefoxot használok és azzal normálisan bejön... -
Dexantreal #2705 Jó, tudom én azt, de azért például az én hsz-mra írhatnátok, hogy miért nem jön be otthon és meló helyen meg igen az oldal.
Amúgy a címét lehet már tudni az új résznek? -
#2704 következő rész:
162 nap 5 óra 49 perc múlva:( -
#2703 Jaja..szünet van -
#2702 Nincs semmi újdonság... -
Dexantreal #2701 Na, kihalt a topik? :P -
Dexantreal #2700 Nem tudom, nem is hallottam róla. -
Dexantreal #2699 Miért van az, hogy otthon darabosan hozza be az oldalt, alig látszik valami, vagy néha rendesen, de leginkább be se hozza; munkahelyen meg simán bejön a SP HQ? -
hunter03 #2698 Hello!
Valaki meg tudná esetleg mondani hogy honnan lehet letölteni a South Park Rally játékot? -
Dexantreal #2697 Nem tudom, de most elkezdtem nézni a régi epizódokat. Timmy epizódját nem is láttam még és az nagyon, de nagyon lol volt, meg így a többi. Aspeneset is ma lestem meg Ace Venturáék miatt, mert ott ökörködtek, hát nem sok értelme volt, de még az is elment. Viszont a régiekhez képest a mostani kettő az nekem nem jön be igazán. Remélem a többi majd jobb lesz. -
Daza500 #2696 PrintScreen gomb. Utána kivághatod Paint-ban. Ez a legegyszerűbb. -
#2695 Sziasztok!South Park figurát szeretnék készíteni.A www.sp-studio.de honlapon lehet de nemtudom hogyan lehet elmenteni a képet amit csináltam.Nincs valami program vagy egy hely ahonnan lehet letölteni ilyeneket? -
#2694 kész a felirat az újhoz
1107 - Night of the Living Homeless -
amdrula #2693 Dead. -
Daza500 #2692 Bazze, a Tom szépségklinikája nincs is fennt magyarul -
#2691 mindenki tudja tölteni?
nekem kiir valami állományhibát... -
#2690 Nagyon király rész vólt
Ez és a legelső rész a legjobb eddig a 11. évadban -
Dave0092 #2689 már most? -
#2688 nyári szünet:( -
#2687 a fejbepróbálos lövöldözös rész teljesen kikészített.. amilyen morbid annyira nem birtam abbahagyni a röhögést :D -
#2686 Dawn of the Death valamint Day of the Death paródia :D Kemény :) -
#2685 Nagyon szepen koszonom! -
#2684 Link
Egyébként innen minden részt letudsz tölteni. -
#2683 Sziasztok,
Segitsetek mar legyetek szivesen! Egy kolleganom szeretne beszerezni azt a reszt a South Parkbol, ami allitolag a CSI - Helyszineloket parodizalja! Letorrenteznem neki, de abszolut nem tudom, melyik evad, melyik resze ez! Guglival nem sikerult megtalalnom, kozuletek meg tudna valaki mondani? :)
Koszonom elore is! -
Shadow_THH #2682 nekem meg az előzőek jöttek be nagyon, ez a csöveses meg nem igazán -
#2681 Én nem vettem észre a zuhanást. Jó, persze más lett, de sztem még mindig nagyon jó.