4926
-
Ronny #2680 szerintem ezzel a véleményeddelk kb. egyedűl vagy:)
hihetetlenűl nagyot zuhant a sorozat. A mostani rész kivételesen hozta színvonalat. -
#2679 Sztem jó epizód volt! Nekem legalábbis bejövős!
Eddig úgy tűnik a 10-11. évad a legerősebb! Ebben a két évadban vannak a legütősebbek szvsz :) -
sonka92 #2678 ja.. akkor toltok le valami torrentelot
kösz -
#2677 torrent oldalakról... -
sonka92 #2676 Csa!
Honnan tölthető? -
Shadow_THH #2675 jee :D -
#2674 tölthető:) -
#2673 1107 - Night of the Living Homeless
2 nap 5 óra 32 perc múlva
-
#2672 Nincs mit srácok, Vito papának köszönjétek :D -
Dexantreal #2671 Máris letöltöttem és ma majd megnézem. Thanks, hogy szóltál! -
#2670 thx -
#2669 Van felirat! Az ismert helyen található. -
Dave0092 #2668 van egy oyan érzésem hogy még 1 rész lesz, és legközelebb oktoberben lesz megitnt uj :S -
Dexantreal #2667 Pont most akartam megnézni a linket, amit priviben adtál nem rég, hogy van-e az új részhez már. Majd megnézem felirattal, a többivel is így tettem. -
#2666 még nincs -
#2665 va már felirat az új részhez, skacok? -
Dexantreal #2664 Lol, nem hittem volna. Amúgy beszélhettek róla ,cak írjátok már ki, hogy mi-mi a hosszú nevén. -
#2663 Ok, bocsika :D Egyébbként BSG = Battlestar Galactica -
Dexantreal #2662 Kmarha oké. Viszont ne nagyon beszéljetek sorozatokról, vagy írjátok le eredeti nevükön is pls, mert én nem nagyon nézem őket és így a BSG-ről se jut hírtelen eszembe, hogy mi a fene lehet :S.
nyamiag: oké, thanks! Így már egyszerűnek tűnik, de úgy, hogy PB, akár PunkBuster is lehetett volna a CoD2-ben. Bár az nem sorozat, szal ez csak poén féleség. A Priosn Breaket (PB)/Szökést én is néztem. -
#2661 áhh, dehogy az. csak készítek egy hosszabb verziót, bevillanásokkal meg pár képkockával a történetből (az SP és a 300ból párhuzamosan) :D Gondoltam ezt a két képkockát azért beteszem, legyen valami mozgás is a forumon :P
Balidani: azért nagyon sok olyan sorozat van amit elég sokan néznek ahoz hogy beleférjen egy sp részbe :DDD Én mondjuk egy BSG paródiának jobban örülnék. :) -
#2660 prison break/szökés -
Dexantreal #2659 Én azt se tudom, hogy mi az a PB.
#2658 jó animgif. -
#2658 Kis lájtos animgif az új részhez, annak aki láttva vagy aki még nem (csak hogy tudja mire számítson úgy körvonalakban :D) :) :
-
#2657 jaja azt
elég elborult rész:) -
#2656 Jól tudom hogy a 300-at paródizálja?
Mindjárt megnézem
-
#2655 van új rész
South Park 1106 - D-Yikes!
-
#2654 én várom hogy legyen már valami PB paródia, elég sokan nézik ahhoz hogy beleférjen egy sp részbe, vagy akár egy olyan utalásra ami a 1105ben valójában teabing-re volt. -
#2653 Tessék megnézni mindet! -
#2652 én eddig nem néztem a south parkot, de most két részt mégis megtekintettem: az egyik a legutóbbi 24, míg a másik az s10e08 wow paródia. szarrá röhögtem megam rajtuk, de főleg a wowoson :D
mivel nem akarom mind a 11 évadot letölteni, az érdekelne, hogy szerintetek melyik még a hasonló paródiás rész, ami ilyen ütős és érdemes megnézni. köszi -
#2651 Meg Támadás a Krull bolygó ellenre is van egy :D -
#2650 most néztem meg negyedik évad utsó részeit. miért van az hogy az egiyk részben még szokásosan indul, aztán a másiktól meg már a 3D-s theme van? azt hittem hogy egy másik évadnál vezették be, de úgy látszik tévedtem:S
-
#2649 Cartman:
Vagyis ha nem hozod el
húsvétra, amit akarok,
én kib*szottul legyilkollak. -
#2648 Jah, bocs, nem vágom a da vinci kódot. -
#2647 durva jó a legújabb rész is!szerencsére nem csalódtam a 11.évadban, mindegyik rész ilyen:
jaja da vinci kódból vannak utalások... -
Kanál #2646 Leigh Teabing-re utaltak a da vinci kódból nem tíbegre :) -
#2645 Jah tényleg:) -
#2644 Jó rész volt. Azért sztem egy kis PB utalás is volt: Teabag-T-Bag -
Dave0092 #2643 akkor sztem csak spből ezt láthattad -
#2642 tölthető a felirat -
superkenny #2641 SZERINTEM EDDIG EZ A LEGKIRÁLYABB RÉSZ!!!!