4926
  • CsepeLee fiú #2760
    http://comment.blog.hu/2007/06/06/erdemes_a_cool_ra_figyelni_nyaron/
    South park folytatás?
  • Krezga
    De ha jól emlékszem halt már meg azóta is kb 2szer.
  • ricky
    thx :)
  • Dexantreal
    Csak annyi, hogy Kennyt megint kicsinálják, de ezúttal dinoszauruszok. Hm, tényleg. Lehetne egy ilyen rész is majd, lol.
    Bár már, mióta meghalt Kenny "végleg", azóta nem csinálják ki.
  • Siluro
    Stan: "Nem bazmegolhatsz a suliban, te kibebaszott hájas görény" :)
  • Dave0092
    az a film
  • ricky
    Melyik részben mondja ezt Garrison:

"Hékás! Kiejtetted a szádon a B betűs szót!

Mire Cartman: A zsidót!?
  • Kmarha
    .. várj várj, akkor rosszul néztem a képet.

Mi a poén benne?
  • Dexantreal
    Nem veszem sértésnek, én is szarnak tartom, de azért szerintem poénos.
    Neten találtam csak.
  • Magoo
    hát az...
  • egypszichonauta
    ne vedd sértésnek,de szerintem ez egy ritka igénytelen,gagyi kép..
  • Dexantreal
    Lol
  • Kmarha
    Ide minek jönnek Mormonok? :D Maradjanak amerikába lol.
  • zeli
    és egy kalapból olvasta ki a cuccot?xD
  • Reyes
    Jaja, és tényleg ő volt a vallásuk alapítója:D

Utána kérdeztem:DDDD
  • zeli
    jaj, még annyi:S
    Reyes, abban van a Joseph Smith?XD
  • desigo
    gyááááááááááááááááá :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • Reyes
    Ma voltak nálam a mormonok... elmondták a magukét, és a végén megkérdezték, hogy van-e kérdésem. És én mit kérdeztem?

Láttáok azt a South Park-os részt, amelyikben a mormonok vannak?

• desigo
    1108-ig még:

117 nap 12 óra 51 perc
  • macselek #2741
    én nekem a két kedvencem a wowos rész, és az amelyikben kyle faterját delfinné operálják:D
  • CsepeLee fiú #2740
    Hát, ezt a folytatásos hírt már legalább háromnegyed éve írta a Cool TV. Jó lenne már a folytatás.
  • Dexantreal
    Juuuuuujjjj, looool!!!!
    Bazze.
    Most esik le, looool!!!!
    Emlékeztek arra a részre, ahol a Gennyes Tus és a Redvás Szendvics közül kellett választaniuk a diákoknak és szavazás volt, de Stan komolytalannak találta a témát és száműzték és satöbbi-satöbbi?
    Nah és Kyle hívta Puff Daddyt, ő meg dumált a Vote or Die dologról. Meg rappelt egy jót
    Nah, most esik le, hogy a Southern Smoke rap együttesnél a Southern Smoke 29 Vote DJ Smallz album első számán az intronál az a rész hallható, amikor Puff Daddy rappel.
    Én azt a SP részt nemrég néztem meg és tetszett, de még ma se mondhatom azt, hogy eddigi évadok közül mindet láttam volna és nem is biztos, hogy fogom, mert nem mindegyik érdekel, de az az epizód jó volt és Southern Smoke-nál meg már ötször, tízszer meghallgattam azt a számot legalább és csak most esett le, hogy Puff Daddy az SP-ból.
    Looool.
  • bigfoot
    nah faja hír!!!!
  • zeli
    jaja..
    Kár, hogy a 1108 már csak októberben jön :(
  • Dexantreal
    Szerintem angolul, feliratosan is nagyon jó volt! Főleg a káromkodások miatt.
  • PrisonMan
    Info: 9 és 10. évad nyáron lesz szinkronosan!!
    Juhéé!! Ezt már kiböjtöltük
  • bigfoot
    mikor lesz a coolon szinkronosan?
  • brrrbrr
    Sorozat letudva ez olyan rossz mikor a következő részt kell várni... intenzív sorozatnézés után...
  • Beni521
    kössz
  • desigo
    innen
  • Beni521
    na nekem csak egy link kell, h honnan tom nem torrentbe leszedni a 10. évad 8. részét (ha lehet felirattal)
  • CsepeLee fiú #2729
    Helló!
    Valaki kérdezte itt, hogy mikor lesz 9. évad szinkronosan.
    Tavaly a Cool TV idén nyárra ígérte a 9-10. évadot.
  • macselek #2728
    hát valszeg
  • Dexantreal
    Vagy nem is süket-néma, csak megjátsza magát.
  • Dexantreal
    Amiatt, hogy idegesít és mással ne mtudnám lerázni magam őket örökre és emiatt megverném őket egyszer, attól még ne kívánd ezt. Menj el te naponta kétszer mellettük és a hét összes hétköznapján. Majd egy idővel neked is eleged lesz belőlük.
    Gyökér.
  • desigo
    Azért azt mégse kéne.

Lehet látni azért a hajléktalanon,hogy full alkesz és elissza vagy azért viszonylag normálisan néz ki.
    Az viszont elég gusztustalan,hogy odajön a süket-néma hozzám egy tollal meg egy cetlivel amire az van írva,hogy vegyem meg 500 Ft-ért a tollat mert ő mennyire rászorul.Közben meg fullosabb ruhákban van mint én...
  • djukel
    Bárcsak te is hajléktalan lennél.
  • Dexantreal
    Én se komáltam a csöveseket az az epizód után. Nagyváradtérnél van egy csaj, meg egy csávó, akik egyszerre, vagy felváltva aprót, vagy nagyobb összeget gyűjtenek rászorulóknak.
    Oké, rászorulók nem csövesek, de totál ilyen pénzkéregetős és tényleg idegesítő.
    SP elmélet bejött itt is. Egyszer adtam 200 Ft-t, aztán azóta le nem szállnak rólam. Mosolygok ,vigyorgok, hogy majd, vagy azt mondom ,hogy nincs zsém és közben ott van a zsebemben, aztán elhúzok.
    Viszont kezdek ott tartani, hogy egyszer leütöm őket, az biztos.
  • desigo
    na ez durva:(
  • Kmarha
    Behalok.. nem túl nagy város, fák, egész jó levegő.

De ma a suliig minden 5. fánál, minden 2. kukánál, minden 4. kapuajban, egy csöves fekszik vagy ül. A büz, már elnézést, de tényleg a bűz ellepi a város azon felét amin végigmentem (az eltéveszthetetlen, nehéz, ázott pézsma szag). Esküszöm, ha az egyik megszólal hogy Change, nem lepödök meg. De nem ám. Felsikítók és hazáig rohanok!

Ilyesztő.