4926
-
Csaba007 #2800 Mikor folytatódik a 11. évad? -
#2799 ezaz, igen, nagyon köszi -
#2798 Erre gondoltál? -
#2797 nem ez az, de köszi.az egy külföldi lap volt -
#2796 http://sp.hof.hu/main/?welcome=1
nm -
#2795 desigo:
be tudnád linkelni azt az sp-s oldalt ahol percre pontosan irják hogy mikor tölthető és fenn is van az összes?
elveszett az a linkem telepitéskor.
előre is köszi -
Vlala #2794 Nekem inkább az újdonság, hogy aug. 8-tól lesznek. De ennek örülök :) -
PythonI #2793 Áhh, igen Köszönöm :D -
#2792 Erre gondolsz? http://www.sp-studio.de -
PythonI #2791 Hy! Valaki tudja azt az oldalt/linket, ahol south park-os képeket lehet csinálni?... előre is köszi. -
CsepeLee fiú #2790 Hát nem. -
#2789 Most akkor Aug 6-ig nem is lesznek SP részek a coolon? -
#2788 Vazz én azt hittem Július 8-tól lesznek új részek a Cool-on...aztán most esik le hogy Augusztus :D -
#2787 a cool mikortól fogja adni a 9. évad részeit? hanyadikától? -
#2786 én a magyart váron:) az hamarébb lesz beeee -
#2785 -
#2784 91 Days 5 Hours 17 Minutes :( -
Dexantreal #2783 Ahamm, nem tudom. Majd próbálkozom. -
#2782 Frissíteni kell egy párszor és bejön. -
Dexantreal #2781 Az megvan, nah majd azt is meglesem és thanks!
SP HQ-t nekem mostanában nem hozza be :S. -
#2780 Az a rész, amikor Cartmen fiúbandát akar létrehozni.
South Park - 409 - Valami, amit az ujjaddal csinálhatsz -
Dexantreal #2779 Lol, inkább linkeljétek be, mert a cím hallatán is érdekel. Ez hol volt? Nem SP? Ha nem, akkor nem nagyon érdekel. -
#2778 Lehet hogy OFF:
de nem tudná valaki elküldeni,vagy belinkelni a kicsinyuszi hopp-hopp kezdetű dalt? -
#2777 Hát csak ebben a részben említik :) -
Dexantreal #2776 Lol és télleg! Viszont csak egy pillanat erejéig volt a Velociraptor és tök gagyi volt az árnyéka.
Ennél készíthetnének jobbat is késöbb, mármint dinoszauruszosat.
Amúgy thanks mindenkinek, hogy melyik epizód volt! -
Dexantreal #2775 Pff, nah persze, ebben? :S Ezt megnézem mindjárt, úgyis rég láttam. -
#2774 202 - Cartman mama újabb sötét titka -
Dexantreal #2773 Jó és letölthető ez pl.SP HQ-ról? Meg mi a címe? :S Amúgy thanks! -
#2772 Igen, az a rész. A Jakovsaurs, meg a Beszauruszos rész...
És a Jeffersonosba csak a Jefferson kölkének éálcázzák kenit, ammeg elkezdi dobálni, és odatrancsírozza a plafonra:P -
CsepeLee fiú #2771 Cartman apja az anyja. :D Végül azt kérdi Cartman, hogy akkor ki az anyja. :D -
#2770 Ayt hiszem a 2. évad 2. részében volt, amikor Kenny kiment felkapcsolni az áramot, és ott ólálkodtak a közelben a raptorok. És a végén Kenny csak úgy tudta bekapcsolni az áramot, hogy az ő teste köti össze a vezetékeket. -
Dexantreal #2769 Nem ekveritek az egészet véletlen Jakovaszauruszékkal, vagy kikkel? Azokkal a lökött izékkel?
Villanyvezeték meg nem az, mikor Jefferson feldobja Kennyt a plafonba és annyi?
Nah mindegy. -
Dexantreal #2768 Jah jó, reméltem is, hogy nem szivattok.
Ki Cartman igazi apja? Ott nagyon nincs dinó, csak csomó apa jelölt, de persze a végén ez se derül ki. -
#2767 nem szivatunk és fogalmam sincs melyik része. Talán ahol kideritik ki cartmam igazi apja. Talán. -
Dexantreal #2766 Remélem nem szivattok :P. Újból kérdem: melyik epizód? -
#2765 Volt amiben Raptorok fenték rá a fogukat, de végül az áram baxta halálra szegényt! :) -
Dexantreal #2764 Mármint milyen rész? Nehogy azt mond, hogy dinoszauruszos volt lol! Melyik epizód? -
#2763 volt már ilyen rész. Igaz, a halálát két vezeték okozta végül, nem a dinók. -
Dexantreal #2762 Igen, ezt én is furcsáltam :S. Jeffersonék részében is meghalt - nemrég néztem meg -, meg még nem tudom hol.
Csak nem írtam le előbb ne mtudom miért, nah mindegy.
Akkor miért volt az a rész külön Kennynek? Jószándék, vagy mi? :S -
#2761 Nyáron jön a 9-10. évad magyarul.