South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet látni azért a hajléktalanon,hogy full alkesz és elissza vagy azért viszonylag normálisan néz ki.
Az viszont elég gusztustalan,hogy odajön a süket-néma hozzám egy tollal meg egy cetlivel amire az van írva,hogy vegyem meg 500 Ft-ért a tollat mert õ mennyire rászorul.Közben meg fullosabb ruhákban van mint én...
Oké, rászorulók nem csövesek, de totál ilyen pénzkéregetõs és tényleg idegesítõ.
SP elmélet bejött itt is. Egyszer adtam 200 Ft-t, aztán azóta le nem szállnak rólam. Mosolygok ,vigyorgok, hogy majd, vagy azt mondom ,hogy nincs zsém és közben ott van a zsebemben, aztán elhúzok.
Viszont kezdek ott tartani, hogy egyszer leütöm õket, az biztos<#hehe>#hehe>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De ma a suliig minden 5. fánál, minden 2. kukánál, minden 4. kapuajban, egy csöves fekszik vagy ül. A büz, már elnézést, de tényleg a bûz ellepi a város azon felét amin végigmentem (az eltéveszthetetlen, nehéz, ázott pézsma szag). Esküszöm, ha az egyik megszólal hogy Change, nem lepödök meg. De nem ám. Felsikítók és hazáig rohanok!
Ilyesztõ.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
- Itt érhetõ el a leghamarabb minden magyar South Park fordítás:) És sokkal rokonszenvesebb, ha nem úgy hivatkozol rám, mint egyetlen download linkre.
Köszi!
161-et kell
BUDA > miskolc.
Talán a vége nincs megírva még...
AntiHero legalább nem csak nekem nem jön be.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pedig Admin is vagyok az oldalon:)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy a címét lehet már tudni az új résznek?
Valaki meg tudná esetleg mondani hogy honnan lehet letölteni a South Park Rally játékot?
PSN: berghold
nekem kiir valami állományhibát...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ez és a legelsõ rész a legjobb eddig a 11. évadban
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Segitsetek mar legyetek szivesen! Egy kolleganom szeretne beszerezni azt a reszt a South Parkbol, ami allitolag a CSI - Helyszineloket parodizalja! Letorrenteznem neki, de abszolut nem tudom, melyik evad, melyik resze ez! Guglival nem sikerult megtalalnom, kozuletek meg tudna valaki mondani? :)
Koszonom elore is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
hihetetlenûl nagyot zuhant a sorozat. A mostani rész kivételesen hozta színvonalat.
Eddig úgy tûnik a 10-11. évad a legerõsebb! Ebben a két évadban vannak a legütõsebbek szvsz :)
kösz
Honnan tölthetõ?