South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jee :D

http://www.lohere.net - a MagyarChan

desigo
tölthetõ:)
desigo
1107 - Night of the Living Homeless

2 nap 5 óra 32 perc múlva <#eljen>

jax
Nincs mit srácok, Vito papának köszönjétek :D

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Máris letöltöttem és ma majd megnézem. Thanks, hogy szóltál!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Scholes18
thx

Glory Glory Man United!!

jax
Van felirat! Az ismert helyen található.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

van egy oyan érzésem hogy még 1 rész lesz, és legközelebb oktoberben lesz megitnt uj :S

Pont most akartam megnézni a linket, amit priviben adtál nem rég, hogy van-e az új részhez már. Majd megnézem felirattal, a többivel is így tettem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

desigo
még nincs
Scholes18
va már felirat az új részhez, skacok?

Glory Glory Man United!!

Lol, nem hittem volna. Amúgy beszélhettek róla ,cak írjátok már ki, hogy mi-mi a hosszú nevén.

Kmarha
Ok, bocsika :D Egyébbként BSG = Battlestar Galactica

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha oké. Viszont ne nagyon beszéljetek sorozatokról, vagy írjátok le eredeti nevükön is pls, mert én nem nagyon nézem õket és így a BSG-rõl se jut hírtelen eszembe, hogy mi a fene lehet :S.
nyamiag: oké, thanks!<#wave> Így már egyszerûnek tûnik<#hehe>, de úgy, hogy PB, akár PunkBuster is lehetett volna a CoD2-ben<#idiota><#hehe>. Bár az nem sorozat<#idiota><#hehe>, szal ez csak poén féleség. A Priosn Breaket (PB)/Szökést én is néztem<#eljen>.

Kmarha
áhh, dehogy az. csak készítek egy hosszabb verziót, bevillanásokkal meg pár képkockával a történetbõl (az SP és a 300ból párhuzamosan) :D Gondoltam ezt a két képkockát azért beteszem, legyen valami mozgás is a forumon :P

Balidani: azért nagyon sok olyan sorozat van amit elég sokan néznek ahoz hogy beleférjen egy sp részbe :DDD Én mondjuk egy BSG paródiának jobban örülnék. :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nyamiag
prison break/szökés

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Én azt se tudom, hogy mi az a PB.
#2658 jó animgif<#eljen>.

Kmarha
Kis lájtos animgif az új részhez, annak aki láttva vagy aki még nem (csak hogy tudja mire számítson úgy körvonalakban :D) :) :

desigo
jaja azt
elég elborult rész:)
STREEX
Jól tudom hogy a 300-at paródizálja?
Mindjárt megnézem

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

desigo
van új rész
South Park 1106 - D-Yikes!

Balidani
én várom hogy legyen már valami PB paródia, elég sokan nézik ahhoz hogy beleférjen egy sp részbe, vagy akár egy olyan utalásra ami a 1105ben valójában teabing-re volt.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

desigo
Tessék megnézni mindet!
Szolnokboy1
én eddig nem néztem a south parkot, de most két részt mégis megtekintettem: az egyik a legutóbbi 24, míg a másik az s10e08 wow paródia. szarrá röhögtem megam rajtuk, de fõleg a wowoson :D
mivel nem akarom mind a 11 évadot letölteni, az érdekelne, hogy szerintetek melyik még a hasonló paródiás rész, ami ilyen ütõs és érdemes megnézni. köszi

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Aramir
Meg Támadás a Krull bolygó ellenre is van egy :D

akyyy
most néztem meg negyedik évad utsó részeit. miért van az hogy az egiyk részben még szokásosan indul, aztán a másiktól meg már a 3D-s theme van? azt hittem hogy egy másik évadnál vezették be, de úgy látszik tévedtem:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
Cartman:

Vagyis ha nem hozod el
húsvétra, amit akarok,
én kib*szottul legyilkollak. <#nyes>
jax
Jah, bocs, nem vágom a da vinci kódot.

egypszichonauta
durva jó a legújabb rész is!szerencsére nem csalódtam a 11.évadban, mindegyik rész ilyen:<#eljen>
jaja da vinci kódból vannak utalások...

Leigh Teabing-re utaltak a da vinci kódból nem tíbegre :)

BUDA > miskolc.

desigo
Jah tényleg:)
jax
Jó rész volt. Azért sztem egy kis PB utalás is volt: Teabag-T-Bag <#vigyor>

akkor sztem csak spbõl ezt láthattad

Tufa
tölthetõ a felirat

SZERINTEM EDDIG EZ A LEGKIRÁLYABB RÉSZ!!!!

Itt is lehet és itt is fogok, csak gondoltam ott is jó lehet.

desigo
Itt miért nem lehet dumálni róla?
Ja, eszembe jutott valami: ki mit szól ahhoz, hogy összejöjjünk a Gyaloglo chaten és nyissunk South Park szobát? Dumálhatnánk ott a sorozatról, meg amúgy mindenrõl és lehetne állandó szoba is belõle<#eljen>, csak ahhoz sok embernek kellene lennie ott rendszeresen.

Április 1-i tréfa, hû de vicces<#rolleyes>. Írtam is nekik a véleményem a fórumba :P.

Siluro
Április elseje van, helló! :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Ehh lol már. Most meg végre behozta ugyanazon a linken, de elõtte még elküldött vagy tíz másik helyre pff. Ahol persze semmi nem volt, hanem az oldal elköltözött felirat és alatta az újabb link várt.

Valaki megmondaná mi a rák van a South Park Hungarian HQ-val? Mindenféle hülye linkeket ad ki és már percek óta kattintgatok, de csak annyi, hogy: az oldal elköltözött! Alatta meg mindenféle szar linkek...

Jó hogy szóltál, nem esett le hogy milyen nap van ma.

jax
Sztem április 1. Fasság :D

Mi a fene van a hoffal?

desigo
<#eljen>
mukika
a felirat a szokásos helyen megtalálható.

desigo
Megvárom a feliratot.
Remélem lesz Prison Break paródia is egyszer
9perc 47mp-nél van az utóbbi idõk legjobb poénja.