South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pff, nah persze, ebben? :S Ezt megnézem mindjárt, úgyis rég láttam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zeli
202 - Cartman mama újabb sötét titka

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Jó és letölthetõ ez pl.SP HQ-ról? Meg mi a címe? :S Amúgy thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zeli
Igen, az a rész. A Jakovsaurs, meg a Beszauruszos rész...
És a Jeffersonosba csak a Jefferson kölkének éálcázzák kenit, ammeg elkezdi dobálni, és odatrancsírozza a plafonra:P

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Cartman apja az anyja. :D Végül azt kérdi Cartman, hogy akkor ki az anyja. :D
Krezga
Ayt hiszem a 2. évad 2. részében volt, amikor Kenny kiment felkapcsolni az áramot, és ott ólálkodtak a közelben a raptorok. És a végén Kenny csak úgy tudta bekapcsolni az áramot, hogy az õ teste köti össze a vezetékeket.
Nem ekveritek az egészet véletlen Jakovaszauruszékkal, vagy kikkel? Azokkal a lökött izékkel?
Villanyvezeték meg nem az, mikor Jefferson feldobja Kennyt a plafonba és annyi?
Nah mindegy.

Jah jó, reméltem is, hogy nem szivattok.
Ki Cartman igazi apja? Ott nagyon nincs dinó, csak csomó apa jelölt, de persze a végén ez se derül ki.

Kmarha
nem szivatunk és fogalmam sincs melyik része. Talán ahol kideritik ki cartmam igazi apja. Talán.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Remélem nem szivattok :P. Újból kérdem: melyik epizód?

Magoo
Volt amiben Raptorok fenték rá a fogukat, de végül az áram baxta halálra szegényt! :)

Mármint milyen rész? Nehogy azt mond, hogy dinoszauruszos volt lol! Melyik epizód?

Kmarha
volt már ilyen rész. Igaz, a halálát két vezeték okozta végül, nem a dinók.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Igen, ezt én is furcsáltam :S. Jeffersonék részében is meghalt - nemrég néztem meg -, meg még nem tudom hol.
Csak nem írtam le elõbb ne mtudom miért, nah mindegy.
Akkor miért volt az a rész külön Kennynek? Jószándék, vagy mi? :S

zeli
Nyáron jön a 9-10. évad magyarul.

http://comment.blog.hu/2007/06/06/erdemes_a_cool_ra_figyelni_nyaron/
South park folytatás?
Krezga
De ha jól emlékszem halt már meg azóta is kb 2szer.
thx :)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Csak annyi, hogy Kennyt megint kicsinálják, de ezúttal dinoszauruszok. Hm, tényleg. Lehetne egy ilyen rész is majd, lol.
Bár már, mióta meghalt Kenny "végleg", azóta nem csinálják ki.

Siluro
Stan: "Nem bazmegolhatsz a suliban, te kibebaszott hájas görény" :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

az a film

Melyik részben mondja ezt Garrison:

"Hékás! Kiejtetted a szádon a B betûs szót!

Mire Cartman: A zsidót!?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Kmarha
.. várj várj, akkor rosszul néztem a képet.

Mi a poén benne?

Nem veszem sértésnek, én is szarnak tartom, de azért szerintem poénos.
Neten találtam csak.

Magoo
hát az...

egypszichonauta
<#wilting>ne vedd sértésnek,de szerintem ez egy ritka igénytelen,gagyi kép..

Lol<#idiota><#hehe>

Kmarha
Ide minek jönnek Mormonok? :D Maradjanak amerikába lol.

zeli
és egy kalapból olvasta ki a cuccot?xD

Jaja, és tényleg õ volt a vallásuk alapítója:D

Utána kérdeztem:DDDD

zeli
jaj, még annyi:S
Reyes, abban van a Joseph Smith?XD

desigo
gyááááááááááááááááá :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ma voltak nálam a mormonok... elmondták a magukét, és a végén megkérdezték, hogy van-e kérdésem. És én mit kérdeztem?

Láttáok azt a South Park-os részt, amelyikben a mormonok vannak?

<#zavart1>

desigo
1108-ig még:

117 nap 12 óra 51 perc <#szomoru1>
macselek
én nekem a két kedvencem a wowos rész, és az amelyikben kyle faterját delfinné operálják:D

Hát, ezt a folytatásos hírt már legalább háromnegyed éve írta a Cool TV. Jó lenne már a folytatás.
Juuuuuujjjj, looool!!!!<#eljen><#idiota><#hehe>
Bazze<#hehe>.
Most esik le, looool!!!!
Emlékeztek arra a részre, ahol a Gennyes Tus és a Redvás Szendvics közül kellett választaniuk a diákoknak és szavazás volt, de Stan komolytalannak találta a témát és számûzték és satöbbi-satöbbi?
Nah és Kyle hívta Puff Daddyt, õ meg dumált a Vote or Die dologról. Meg rappelt egy jót<#eljen><#hawaii>
Nah, most esik le, hogy a Southern Smoke rap együttesnél a Southern Smoke 29 Vote DJ Smallz album elsõ számán az intronál az a rész hallható, amikor Puff Daddy rappel.
Én azt a SP részt nemrég néztem meg és tetszett, de még ma se mondhatom azt, hogy eddigi évadok közül mindet láttam volna és nem is biztos, hogy fogom, mert nem mindegyik érdekel, de az az epizód jó volt és Southern Smoke-nál meg már ötször, tízszer meghallgattam azt a számot legalább és csak most esett le, hogy Puff Daddy az SP-ból.
Looool<#idiota><#hehe>.

bigfoot
nah faja hír!!!!

zeli
jaja..
Kár, hogy a 1108 már csak októberben jön :(

Szerintem angolul, feliratosan is nagyon jó volt!<#eljen><#hawaii> Fõleg a káromkodások miatt<#eljen><#hehe>.

PrisonMan
Info: 9 és 10. évad nyáron lesz szinkronosan!!
Juhéé!! Ezt már kiböjtöltük <#nevetes1><#nevetes2>

bigfoot
mikor lesz a coolon szinkronosan?

brrrbrr
Sorozat letudva ez olyan rossz mikor a következõ részt kell várni... intenzív sorozatnézés után...

kössz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

desigo
na nekem csak egy link kell, h honnan tom nem torrentbe leszedni a 10. évad 8. részét (ha lehet felirattal)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Helló!
Valaki kérdezte itt, hogy mikor lesz 9. évad szinkronosan.
Tavaly a Cool TV idén nyárra ígérte a 9-10. évadot.
macselek
hát valszeg

Vagy nem is süket-néma, csak megjátsza magát.

Amiatt, hogy idegesít és mással ne mtudnám lerázni magam õket örökre és emiatt megverném õket egyszer, attól még ne kívánd ezt. Menj el te naponta kétszer mellettük és a hét összes hétköznapján. Majd egy idõvel neked is eleged lesz belõlük.
Gyökér.