4926
  • Adi
    Viszont lenne még kérdésem, h a dualdub az ügye sokkal nagyobb file, és van simán olyan, h magyar.avi. Na már most a dualdubnak jobb a képe is vagy csak azzér több mert rajta van az angol nyelv és a magyar?
    Szóval értitek remélem mit kérdezek? a magyar.avinak van e olyan jó a minősége mind képbe mint hangba mint a dualdub-nak!?
  • ajem kisa
    Most már jolett nálam az oldal, egyébként van ott egy gyik, vagy faq ha ugy tetszik, és ott levan irva pár dolog (talán a forum gyikban), hogy érdemes szedni, meg egyszerre csak egy...
  • Adi
    KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!:D
  • soma22
    mrtwig.net, angolul fenn van az összes, és a subvito.eu oldalon ezekhez megleled a feliratot
  • Adi
    kösz a segítséged. Ennyi erővel írhatál volna egy oldalt is.
    Birom az ilyen embereket mint te!
    Voltam fent south parkos oldalon volt fönt egy csomo epizod 5 ből 1 jött le. Ezért kérdeztem, h ti esetleg tudtok e vmi jó oldalt!
  • akyyy
    kereső
  • Adi
    És vmi más oldal, ahol lelehet szedni az eddigi összes epizodot mondjuk?
  • Klemice
    engem kitiltottak egy hétre mert meg mertem kérdezni hogy mi a francért nem jön le teljesen az epizód...
  • Adi
    Nem tudod, h mi lehet? Neked bejön az oldal?
    Mert nekem nem akar!:( már két napja!
    South Park Hungarian HQ hoff, hck egyik se akar bejönni:(
  • ajem kisa
    Valami gáz van az sphck-n? nálam nemjön be!
  • Klemice
    1114 the list
    The girls in the fourth grade class have made a secret list that rates every boy's looks from cutest to ugliest. When the boys steal the list, they are completely unprepared to deal with the results.
  • akyyy
    South Park WoW a Coolon
  • Carlos HUN
    South.Park.Christmas.Time.In.South.Park.2007.NTSC.DVDR-FUA
  • Seten

Na nem is jött be! :)

• akyyy
    már kételkedsz bennem te is?
  • Klemice
    malac=disznó :D
    medvedisznóember
  • akyyy
    malacdisznóember, de tökre komolyan...
  • Klemice
    höhő..
  • Reyes
    YOU ARE FAG!

:DDDD
  • Klemice
    az unplugged guitar hero az durva volt benne
  • Kmarha
    Hatalmas rész volt egyébbként :) A valós zenész dolgokat, klisséket gitar és drug hero-val előadni :) beteg

a legjobb rész a Sid Vicious féle jelenetek voltak, főleg mikor drogosan a Sex Pistolstól a Pretty Vacantot probálja elgitározni :)
  • Kmarha
    Kansas - Carry on Wayward Son

Nem egy mai darabb :) De örök klasszikus, nem egy film és reklám alatt lehetett már hallani :)
  • magus
    mi az a szám amit stan faterja pbál elénekelni az igazi gitáron?
  • desigo
    remélhetőleg mára vagy holnapra lesz...
  • Oncsi
    11.13-as új részhez mikor várható felirat?
  • Klemice
    jó nem én írtam
  • Seten

"Ez természetesen nagyon megbotránkoztatja Kyle-t, aki dúl-fúl irigységében"

Ez így nem nagyon passzol bele a sztoriba. Még ha Kyle-ról és Cartman-ről lenne szó.

• Shadow_THH
    HeroinHero
  • Klemice
    elég gagyi mert csomóan nyomatják fel a videókat hogy húú hogy leütögetem 5 gombon a crazy traint meg ilyenek hát de ez van
  • tommyg
    nem azt mondtam hogy nem tudok rá keresni, rá is kerestem de akkor se mondott sokat :)
  • jax
    Biztos jó rész lesz, várjuk.
  • Klemice
    wiki

amúgy a google a barátod nem ? :P
  • tommyg
    Guitar Hero??? nem mond túl sokat nekem
  • Klemice
    Mindannyiunk kedvenc figurái, a gyakran morbid humorukról és gusztustalan cselekedeteikről hírhedt coloradói srácok ismét visszatérnek. No persze velük együtt egész South Park lakossága is tiszteletét teszi előttünk.

A népszerű animációs sorozat 1997-ben indult útjára Matt Stone és Trey Parker által, akik egy csapásra belopták magukat milliók szívébe. A South Park négy fiatal srác mindennapjait hivatott bemutatni, s változatos/szürreális kalandjaik közepette családtagjaik - és tulajdonképpen a város rengeteg lakója - is bemutatkozik időről-időre előttünk. A napjainkban már Emmy-díjjal is büszkélkedhető sorozat - korábbi hírünkben olvasható - természetesen nem ért még véget, s a World of Warcrafttal óriásit robbantó epizód bizony kétségtelenül igencsak látványosra sikeredett. A készítők valószínűleg ráéreztek a dologra, s most ismét ezt akarják tenni. Ezúttal tehát nem sztárokat humorizálnak ki, hanem egy, az Egyesült Államokban népszerű játékot.

A Guitar Hero kerül ezúttal terítékre a South Parkban, mely játék harmadik része végre nálunk is tiszteletét teszi hamarosan - egészen pontosan november 23-án. Az USA-ban igencsak népszerű Guitar Hero tehát áldozat lesz a humor oltárán, így a szerdai nap folyamán (tehát holnap) a Comedy Centralon levetítik este 10 órakor a "Guitar Queer-O," című South Park epizódot. A történet szerint Stan és Kyle teljesen belezúg a játékba, azonban Stannek sokkal jobban megy a gitározás. Ez természetesen nagyon megbotránkoztatja Kyle-t, aki dúl-fúl irigységében. Sajnos idehaza bizonyára sokára láthatjuk csak ezt az epizódot...
  • zeli
    akkor jó :)
  • MEdievil
    szerintem még 2 rész.. (nagyon remélem)
  • desigo
    Lesz még rész :

4 Days 10 Hours 19 Minutes a következő...
  • Klemice
    csütörtökön meglátjuk
  • zeli
    Fasza, majd megnézem
    Szerintetek lesz még ebben az évadban több rész, vagy a 1112-vel vége?
  • Tufa
    +fabryb :P