4926
-
#3200 Viszont lenne még kérdésem, h a dualdub az ügye sokkal nagyobb file, és van simán olyan, h magyar.avi. Na már most a dualdubnak jobb a képe is vagy csak azzér több mert rajta van az angol nyelv és a magyar?
Szóval értitek remélem mit kérdezek? a magyar.avinak van e olyan jó a minősége mind képbe mint hangba mint a dualdub-nak!? -
#3199 Most már jolett nálam az oldal, egyébként van ott egy gyik, vagy faq ha ugy tetszik, és ott levan irva pár dolog (talán a forum gyikban), hogy érdemes szedni, meg egyszerre csak egy... -
#3198 KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!:D -
#3197 mrtwig.net, angolul fenn van az összes, és a subvito.eu oldalon ezekhez megleled a feliratot -
#3196 kösz a segítséged. Ennyi erővel írhatál volna egy oldalt is.
Birom az ilyen embereket mint te!
Voltam fent south parkos oldalon volt fönt egy csomo epizod 5 ből 1 jött le. Ezért kérdeztem, h ti esetleg tudtok e vmi jó oldalt! -
#3195 kereső -
#3194 És vmi más oldal, ahol lelehet szedni az eddigi összes epizodot mondjuk?
-
#3193 engem kitiltottak egy hétre mert meg mertem kérdezni hogy mi a francért nem jön le teljesen az epizód... -
#3192 Nem tudod, h mi lehet? Neked bejön az oldal?
Mert nekem nem akar!:( már két napja!
South Park Hungarian HQ hoff, hck egyik se akar bejönni:( -
#3191 Valami gáz van az sphck-n? nálam nemjön be! -
#3190 1114 the list
The girls in the fourth grade class have made a secret list that rates every boy's looks from cutest to ugliest. When the boys steal the list, they are completely unprepared to deal with the results. -
#3189 South Park WoW a Coolon -
#3188 South.Park.Christmas.Time.In.South.Park.2007.NTSC.DVDR-FUA -
Seten #3187
Na nem is jött be! :)
-
#3186 már kételkedsz bennem te is? -
#3185 malac=disznó :D
medvedisznóember -
#3184 malacdisznóember, de tökre komolyan... -
#3183 höhő.. -
Reyes #3182 YOU ARE FAG!
:DDDD -
#3181 az unplugged guitar hero az durva volt benne -
#3180 Hatalmas rész volt egyébbként :) A valós zenész dolgokat, klisséket gitar és drug hero-val előadni :) beteg
a legjobb rész a Sid Vicious féle jelenetek voltak, főleg mikor drogosan a Sex Pistolstól a Pretty Vacantot probálja elgitározni :) -
#3179 Kansas - Carry on Wayward Son
Nem egy mai darabb :) De örök klasszikus, nem egy film és reklám alatt lehetett már hallani :) -
#3178 mi az a szám amit stan faterja pbál elénekelni az igazi gitáron? -
#3177 remélhetőleg mára vagy holnapra lesz... -
#3176 11.13-as új részhez mikor várható felirat? -
#3175 jó nem én írtam -
Seten #3174
"Ez természetesen nagyon megbotránkoztatja Kyle-t, aki dúl-fúl irigységében"
Ez így nem nagyon passzol bele a sztoriba. Még ha Kyle-ról és Cartman-ről lenne szó.
-
Shadow_THH #3173 HeroinHero -
#3172 elég gagyi mert csomóan nyomatják fel a videókat hogy húú hogy leütögetem 5 gombon a crazy traint meg ilyenek hát de ez van -
#3171 nem azt mondtam hogy nem tudok rá keresni, rá is kerestem de akkor se mondott sokat :) -
#3170 Biztos jó rész lesz, várjuk. -
#3169 wiki
amúgy a google a barátod nem ? :P -
#3168 Guitar Hero??? nem mond túl sokat nekem -
#3167 Mindannyiunk kedvenc figurái, a gyakran morbid humorukról és gusztustalan cselekedeteikről hírhedt coloradói srácok ismét visszatérnek. No persze velük együtt egész South Park lakossága is tiszteletét teszi előttünk.
A népszerű animációs sorozat 1997-ben indult útjára Matt Stone és Trey Parker által, akik egy csapásra belopták magukat milliók szívébe. A South Park négy fiatal srác mindennapjait hivatott bemutatni, s változatos/szürreális kalandjaik közepette családtagjaik - és tulajdonképpen a város rengeteg lakója - is bemutatkozik időről-időre előttünk. A napjainkban már Emmy-díjjal is büszkélkedhető sorozat - korábbi hírünkben olvasható - természetesen nem ért még véget, s a World of Warcrafttal óriásit robbantó epizód bizony kétségtelenül igencsak látványosra sikeredett. A készítők valószínűleg ráéreztek a dologra, s most ismét ezt akarják tenni. Ezúttal tehát nem sztárokat humorizálnak ki, hanem egy, az Egyesült Államokban népszerű játékot.
A Guitar Hero kerül ezúttal terítékre a South Parkban, mely játék harmadik része végre nálunk is tiszteletét teszi hamarosan - egészen pontosan november 23-án. Az USA-ban igencsak népszerű Guitar Hero tehát áldozat lesz a humor oltárán, így a szerdai nap folyamán (tehát holnap) a Comedy Centralon levetítik este 10 órakor a "Guitar Queer-O," című South Park epizódot. A történet szerint Stan és Kyle teljesen belezúg a játékba, azonban Stannek sokkal jobban megy a gitározás. Ez természetesen nagyon megbotránkoztatja Kyle-t, aki dúl-fúl irigységében. Sajnos idehaza bizonyára sokára láthatjuk csak ezt az epizódot...
-
#3166 akkor jó :) -
#3165 szerintem még 2 rész.. (nagyon remélem) -
#3164 Lesz még rész :
4 Days 10 Hours 19 Minutes a következő... -
#3163 csütörtökön meglátjuk -
#3162 Fasza, majd megnézem
Szerintetek lesz még ebben az évadban több rész, vagy a 1112-vel vége? -
#3161 +fabryb :P