4926
-
hát... ez egy kicsit gyenge rész volt... -
Timmy, vedd fel ezt a szart -- KURVA GYORSAN!! :-))) -
a másik hycomat.... -
Shadow_THH #471 ji-ji...ji-ji-jiiiiii...ji-jiiiiim-my. well thank you very much what a great audience! :) -
Ki az a Jimmy?
lol kisebb képet! :D -
Ez kicsit nagy lett...
-
GYP-S BUNYÓ RULEZ -
miféle??? -
Pedig volt gyp-s bunyó!;) -
zsír!és én nem látom -
Bazz, ezek az új részek kibaszott jók! -
De nem lesz DVD, gondolom. Mindegy, lehet akkor elegek lesznek nekem a magyar szinkronos epizódok is. -
henry #461 Hát... megnéztem valóban csak kevés részhez van, de a többihez szerintem nem is készült felirat. Mindenesetre, ha majd lesz DVD, azon lesz magyar felirat is. -
:))
szóval senki? -
-
Boccs ezt nem tudtam. -
Ehehh... azért mert süket vagyok! Csak olvasni tudom!
. -
Minek neked felirat amikor ezek már szinkronizálva vannak??? -
Nincs meg valakinek a Season01-04ig az összes rész felirata? feliratok.hu n alig egy pár rész van fenn az első 4 sorozatból. Akinek lenne, szóljon légyszi. -
sp.hacklife.hu
a legjobb -
bubi8 #453 szevasztok
valaki mondana nekem egy cimet hogy honan lehet letölteni a részek
előre is köszi -
és nem lassu, letargikus beszéd, hogy megalszik a tejföl a szájukban, hanem pörgős beszéd... gyorsan váltakozó rövid jelenetek...
na ezt mind kihagyta a csávó :) -
maga az alapfelfogás hibádzik benne.
a south park is unalmas lenne az állandó, és sok duma nélkül.
ezt a stílust a dialógusok viszik el! -
A buzi-t azért síporlták ki, mert a buzit csak annál nem sípolták ki aki tényleg meleg :)
Eastpark, meg....
A magyarhangok nagyon eröltetve vannak benne. Sok hang is át van szedve belőle. -
Különben néztétek már az Eastpark nevű magyar fun-cuccot. Csávókám technikailag faszán összehozza a dolgot, de fantáziája az sajnos cseppnyi sincs.
Negyven percnyi cucc, de összesen egyetlen normális poén van benne, különben tök unalmas :(
-- SPOJLER ----
Kalauz - De mi nem tehetünk róla, a vezetőségben döntenek el mindent. És a fejesek csak tudják, mit csinálnak.
Vágás. MÁV igazgatóság. Öltönyös emberek hajlonganak a szőnyegen.
- Imádunk téged, ó, hatalmas Káosz! :) -
Én most megörülve az új szinkronos részeknek, kis nosztalgiából megnéztem még egyszer a mozifilmet, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy a francba tudták olyan faszára összehozni Cartman-ék néhány énekét, amikor -ha jól tudom- maguk a készítők (akik néhányuknak személyesen adják az angol verzióban hangjukat) alighanem sose tanultak énekelni.
Például ehhez képest pl. a "What Would Brian Boitano Do?" tök jól hangzik :) -
ja!
azt konkrétan az angolban is.
ennek a kifütyülésnek szerintem az volt a lényege, nehogy a többi káromkodás elnyomja a "szar" dicsmenetét :) -
hát szerintem meg nem, csak a b***-t sípolta ki....
akinél nincs, az maga is b*** !!!!!!!!!ugye SoDi? -
de, a végén kisipolták azt, hogy faszfej, ha jol emlékszem:-)) -
bazze, a buzin kívül nem sípoltak ki semmit.
(mindent amit igen, az angolban is) -
de a sípolással mivan? -
Stan hangja vhogy magasabb, meg Kyle-é is, egyedül Cartman nem változott sztem:-))) -
Meg a többieké sem az igazi -
#437: én is.... -
Rájöttem!
[RÁJÖTT] -
Igen -
apropó...nagyon hiányolom Mr Garison Józsa Imrés hangját :) -
Mi a faxomért sípolnak ki néhány bexólást? az amcsiban is néhány ki van sipolva? -
Mi a szar az a számláló a TVn alul?
[STÍLUSOS] -
jo volt, jo volt, de maradok az angolnál......