4926
-
#393 nekem ahhoz van gyomrom:-)))) persze nem röhögök rajta annyira mint először, de azért akkor is vicces:-) -
Vlala #392 de, a múltkor láttam... az a baj, hogy az ember egyszer, kétszer még végignézi ugyanazt a poént, még talán harmadszorras is elmosolyodik rajta, de 53-adszor szórakozni ugyanazon - ahhoz már gyomor kell. -
#391 na, mostanában senki sem nézi a SouthParkot? vagy most nincs is a Coolon? -
Shadow_THH #390 aki nem látta a 814es részt még:
http://sp.hacklife.hu/main/
a véleményeknél raktam lkinket a felirathoz, ha kell! -
Shadow_THH #389 hehe már megirtam hozzá az magyar feliratot :P majd felrakom de egyébként vannak külön sp oldalak, akkor nem kell a torrenttel bajlódnotok -
#388 köszi a linket, már töltöm is:-) amugy angol szövege megvan, azzal nagyjából megértem, mit mond:-) -
#387 Most néztem meg... "It kicks ass", hogy stílusos legyek :)
Le lehet szedni torrentes oldalakról, pl torrentreactor, de felirat nincs hozzá, úgyhogy nem árt érteni angolul. -
#386 honnan lehet letölteni ezt a legujabb részt? -
Shadow_THH #385 ja helyette ment a slayers a felénél
Cartmen súllyos bűne volt -
#384 én nem láttam, jelentem..... miért, mi volt? -
#383 MIa ****!? A tegnap esti résznélnektek is félbeszakadt!? -
#382 -
Shadow_THH #381 csá a 8as szezon karácsonyi részét láttátok már nagyon büntet XD -
#380 ja :(
mind1, sajna úgyis lemaradtam az elejéről :C -
#379 Bazzeg félbe szakadt -
#378 ez tök jó -
#377 mogyesz -
#376 Figyi ami ott van benne nekem ez a rész kicsit szar mindőségben van meg.
Bogyesz snapsz vagy mogyesz snapsz? -
#375 ma este Észak és dél:-))))) -
Prof William #374 - Basszus a csimpifon kicsinálta Keny-t!
- De mint a szél... -
#373 -Verjed má Csimpi!
erre nekiállt rejszolni :DD -
#372 Cartman-é a legnagyobb:-)))))) -
#371 Akkoris Kennynek volt a legjobb jelmeze :D -
#370 szerintem is:-))))))))))
ma este a Ritmikus Csimpifon lesz:-) -
#369 A mai rész qrvajó volt, az egyik kedvencem! -
DePreSsZYo #368 jaja :D -
#367 ujra műxik a hacklife!!!!! -
#366 azaz:-))) -
#365 Úgy érted Márklár a márklárban? :D -
#364 nem tudom, de már engem is nagyon idegesit....... remélem nem szűnt meg!
Igen, én is észrevettem:-)) Akkor ma a Kákabelű az Űrben rész lesz:-) -
#363 Hát elszámoltad magad :)
ŐőŐŐŐŐrülketes bringagép, hajthatatlan két kerék! :D -
DePreSsZYo #362 mi történt a http://sp.hacklife.hu -val? -
#361 ma este, ha jol számolom, a Vallás Rabjai lesz..... undorito minőségben van meg, tutira megnézem:-) -
#360 ...az van, hogy nálunk nem egész naposan ment, hanem a minimax után "kisérleti" jelleggel. Namost áttették a coolt másik műholdra, vagy mi, és csak ott maradt meg, ahol eleve egész napos adásuk volt. Itt a kábelszolgáltató január egyig várja a modulátort, meg a szerződést, hogy adhassák az egész napos műsort. A TV-t minden nap átzongorázom, mert aszonták van esély arra, ha megjön a modulátor, vagy mi, jan. 1 előtt és a cool tulaja hozzájárul, akkor jan. 1 előtt már adják "kísérleti jelleggel" (ergo ingyen haveri alapon) egész nap. Január 1 után tuti lesz, csak attól félek addigra a SPnak is vége lesz. Eddig ripeltük az összest, most meg tölthetném netről, de dc-zni nincs kedvem 1+1/2 szezont....hátha ismétli majd a cool... -
#359 Gazo én nyiregyházi vagyok a cool TV nekem is elment keresd meg újra. Működni fog:D!!! -
#358 Bakker mi a franc van a hacklife-al?
Remélem nem szüntette be a működést vagy ilyesmi... -
#357 nem jön be a hacklife:-( -
#356 az a+-al csak az a bajom, hogy nincs rajta SP.... -
#355 Tiszaújvárosban nem úgy van....szemét kábelszolgáltató..... -
#354 Miről beszélsz? A+ a minimax után van, a Cool meg egy külön csatornán! Állítgassad kicsit a TV-d.
Egyébként meg mibajod az A+al, jó csatorna az!