5250
Xbox
-
örülünk, hogy örülsz :) -
ZoL AMD #1543 KIRÁLY VAGY!!!
Én eddig csak torrent fájlokat találtam, és mivel amúgy is lassú a netem, nem akartam belekezdeni a letöltésbe, mert azért 160 mega egyszerre "kicsit" sok nekem:) De így már meg tudom szakítani a letöltést, és 2-3 nap alatt (nem röhög!!!) le tudom szedni.
Meg ne kérdezzétek hogy ezt minek írtam le, mert én sem tudom
Szóval KÖSZI!!! -
Motee #1542 Hi all!
Találtam egy http linket a slayers evox 2.6-hoz és gondoltam megosztom veletek:Slayer's 2.6
Na viszlát -
ZoL AMD #1541 Köszönöm mindkettőtöknek
-
Hehe, nekem csak ilyen igen korlátozott csavarhúzókészletem van.. de imbusszal is ment minden szépen. =)) -
Lammer at Work #1539 ohom majdnem jo: imbusz helyett torx, imbusz szetnyirja a menetet... nemhiaba van torxra kitalva... amugy jo leiras... :P -
Vinyócsere: Régi vinyód tartalmát (különös tekintettel UDATA és TDATA könyvtárakra) PC-dre áteftépézed.
Utána Boxodat felnyitod: alján a talpai alatt négy, garanciamatrica alatt egy csavar, imbusszal lehet kiszedni leginkább. Leveszed a borításd. Ott meglátod a vinyót egy kis műanyagtálcában, amit egy pici csavar tart kb. a Box közepén. Azt kicsavarozod, kiveszed a tálcát, vinyót kicseéled, mintha PC-n tennéd ugyanezt.
Utána pl. CD-RW-re kiírt Slayer's lemezről boot, ott REBUILD LARGE HDD vagy ilyesmi opció, formattál (1 mp), másol (2 perc) és kész is van.
Mindenhez tutorial -> www.xbox-scene.com
Slayer's-nek meg van egy saját pdf-e, ahol le van írva, hogy mit csinálnak az egyes menüpontok. -
Lammer at Work #1537 eurasia.nu
ott regelj
es kapsz bitorrent linket... evox autoinstaller 2.6 os verziot keresd, vagy valami ilyesmi... -
ZoL AMD #1536 Hali!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen néven keressem az evox telepítő lemezét a neten? Mert találtam egy rakatot (autoinstaller meg ilyenek), és mivel modemes vagyok, meg kell gondolnom hogy mit töltök le:)
Lammer, Te biztosan tudod mit kell(ene) keresnem. Ja és nincs valami konkrét leírás xbox vinyócsere folyamatáról?
Köszi! -
Nem csakaz de en a helyedben nagyon ovatos lennek a nappaliban. -
Éreztem hogy van egy beépített titkosügynök a családunkban is! -
Ismerem a takaritonotoket szal vigyaza'. -
Nincs webkamerám, úgyhogy pofon nemvágsz! -
Te igy velem nem beszelsz mert pofon csaplak jol. -
Szóltál fiam? -
Uristen. -
Igaz hogy eddig csak egy értékelés van az Xbox-os Doom3-ra a gamerankings.com-on, de az 100%. Figyelemreméltó! -
Lammer at Work #1527 szemet...
-
Te most át akarod verni a fejét ilyen téves információkkal? -
Lammer at Work #1525 2ik talalat, priman elmondja -
Lammer at Work #1524 amugy en tudtam, de baszki, most komolyan!!!
stopperel mertem, hogy hiteles legyen, mint a temaban nem jaratos ember...
kb 3 masodperc volt megtalalnom
A single-sided, dual-layer DVD that can hold 8.54GB (or fours hours) of audio and video data. It should be noted that DVD-RW and DVD+RW do not support DVD9.
forras-> <<<---klikk ide--->>> -
Lammer at Work #1523 akkor szar release-t szedtel le... nekem mindig megy, pedig en a kb 3-4 naponta frissulo releaseket rakom fel...
szal... :P -
nekem nem hisz senki semmit
-
Bazki, nem vagy képes használni a guglit az egy dolog, de mi a fenéért kérdezel meg mégegyszer valamit, amire már kaptál választ? Balunak nem hiszel? :o -
Megvolt de megmindig arra temazgat hogy nincs neki Skin-je :( -
Geroka16 #1519 krva rendesek vagytok....inkább ismerjétek be hogy nem tudjátok.
-
Lammer at Work #1518 aranyom!
hat nem elmondtam, hogy az xbmct ugy kell apdetelni, hogy frankon MINENT kitorolsz a konyvtarbol, total miondent, csak a konyvtarad maradjon meg, es oda visszamasolod az uj verzat... es az E meghajto TDATA,UDATA konyvtaraiban levo komplett Face008as konyvtarat torold ki!!! majd akkor mar indithatod az uj xbmct sajnos be kell konfigolni ujra... -
Látom nem olvastad el rendesen... :D -
Lammer at Work #1516 a diffusion verza frankon megy, nekem van egy dvd5 patch hozza, avval is megy(plane DVDrol is) -
Az a Halo 2 9-es DVD-je. Ha nincs ott az első nyolc, akkor ne húzd le, mert különben nem megy a játék... -
Geroka16 #1514 Halo 2 DVD9 PAL XBOXDVD-DiFFUSiON
ez van egy warezoldalon -
Hasonlit a galambra csak nem repul. -
Hasonlít a BlueRay-hez, csak nem fér rá annyi. -
Nem baj, egy embernek már megért 800 fontot, kíváncsi vagyok mennyin ér véget.. -
Geroka16 #1510 DE most akkor mi ez a DVD9? -
Hat en Xbox es SW fanatikus vaok es szerintem oltari baromsag. -
Mondjuk aki XBOX és Star Wars fanatikus
-
Ki az a barom aki ilyet vesz? -
Han Solo XBOX -
akkor csak annyit adj segítségnek hogy mit írtál a keresőbe, sajna csak az amcsi változat van az meg cenzúrázik.