5250
Xbox
  • balumaci
    örülünk, hogy örülsz :)
  • ZoL AMD
    KIRÁLY VAGY!!!

Én eddig csak torrent fájlokat találtam, és mivel amúgy is lassú a netem, nem akartam belekezdeni a letöltésbe, mert azért 160 mega egyszerre "kicsit" sok nekem:) De így már meg tudom szakítani a letöltést, és 2-3 nap alatt (nem röhög!!!) le tudom szedni.

Meg ne kérdezzétek hogy ezt minek írtam le, mert én sem tudom

Szóval KÖSZI!!!
  • Motee
    Hi all!
    Találtam egy http linket a slayers evox 2.6-hoz és gondoltam megosztom veletek:Slayer's 2.6
    Na viszlát
  • ZoL AMD
    Köszönöm mindkettőtöknek
  • Petyus_
    Hehe, nekem csak ilyen igen korlátozott csavarhúzókészletem van.. de imbusszal is ment minden szépen. =))
  • Lammer at Work
    ohom majdnem jo: imbusz helyett torx, imbusz szetnyirja a menetet... nemhiaba van torxra kitalva... amugy jo leiras... :P
  • Petyus_
    Vinyócsere: Régi vinyód tartalmát (különös tekintettel UDATA és TDATA könyvtárakra) PC-dre áteftépézed.

Utána Boxodat felnyitod: alján a talpai alatt négy, garanciamatrica alatt egy csavar, imbusszal lehet kiszedni leginkább. Leveszed a borításd. Ott meglátod a vinyót egy kis műanyagtálcában, amit egy pici csavar tart kb. a Box közepén. Azt kicsavarozod, kiveszed a tálcát, vinyót kicseéled, mintha PC-n tennéd ugyanezt.

Utána pl. CD-RW-re kiírt Slayer's lemezről boot, ott REBUILD LARGE HDD vagy ilyesmi opció, formattál (1 mp), másol (2 perc) és kész is van.

Mindenhez tutorial -> www.xbox-scene.com
    Slayer's-nek meg van egy saját pdf-e, ahol le van írva, hogy mit csinálnak az egyes menüpontok.
  • Lammer at Work
    eurasia.nu
    ott regelj
    es kapsz bitorrent linket... evox autoinstaller 2.6 os verziot keresd, vagy valami ilyesmi...
  • ZoL AMD
    Hali!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen néven keressem az evox telepítő lemezét a neten? Mert találtam egy rakatot (autoinstaller meg ilyenek), és mivel modemes vagyok, meg kell gondolnom hogy mit töltök le:)

Lammer, Te biztosan tudod mit kell(ene) keresnem. Ja és nincs valami konkrét leírás xbox vinyócsere folyamatáról?

Köszi!
  • Sephi
    Nem csakaz de en a helyedben nagyon ovatos lennek a nappaliban.
  • torrente
    Éreztem hogy van egy beépített titkosügynök a családunkban is!
  • Sephi
    Ismerem a takaritonotoket szal vigyaza'.
  • torrente
    Nincs webkamerám, úgyhogy pofon nemvágsz!
  • Sephi
    Te igy velem nem beszelsz mert pofon csaplak jol.
  • torrente
    Szóltál fiam?
  • Sephi
    Uristen.
  • torrente
    Igaz hogy eddig csak egy értékelés van az Xbox-os Doom3-ra a gamerankings.com-on, de az 100%. Figyelemreméltó!
  • Lammer at Work
    szemet...
  • torrente
    Te most át akarod verni a fejét ilyen téves információkkal?
  • Lammer at Work
    2ik talalat, priman elmondja
  • Lammer at Work
    amugy en tudtam, de baszki, most komolyan!!!
    stopperel mertem, hogy hiteles legyen, mint a temaban nem jaratos ember...
    kb 3 masodperc volt megtalalnom
    A single-sided, dual-layer DVD that can hold 8.54GB (or fours hours) of audio and video data. It should be noted that DVD-RW and DVD+RW do not support DVD9.
    forras-> <<<---klikk ide--->>>
  • Lammer at Work
    akkor szar release-t szedtel le... nekem mindig megy, pedig en a kb 3-4 naponta frissulo releaseket rakom fel...
    szal... :P
  • balumaci
    nekem nem hisz senki semmit
  • Anubys
    Bazki, nem vagy képes használni a guglit az egy dolog, de mi a fenéért kérdezel meg mégegyszer valamit, amire már kaptál választ? Balunak nem hiszel? :o
  • Sephi
    Megvolt de megmindig arra temazgat hogy nincs neki Skin-je :(
  • Geroka16
    krva rendesek vagytok....inkább ismerjétek be hogy nem tudjátok.
  • Lammer at Work
    aranyom!
    hat nem elmondtam, hogy az xbmct ugy kell apdetelni, hogy frankon MINENT kitorolsz a konyvtarbol, total miondent, csak a konyvtarad maradjon meg, es oda visszamasolod az uj verzat... es az E meghajto TDATA,UDATA konyvtaraiban levo komplett Face008as konyvtarat torold ki!!! majd akkor mar indithatod az uj xbmct sajnos be kell konfigolni ujra...
  • Anubys
    Látom nem olvastad el rendesen... :D
  • Lammer at Work
    a diffusion verza frankon megy, nekem van egy dvd5 patch hozza, avval is megy(plane DVDrol is)
  • Anubys
    Az a Halo 2 9-es DVD-je. Ha nincs ott az első nyolc, akkor ne húzd le, mert különben nem megy a játék...
  • Geroka16
    Halo 2 DVD9 PAL XBOXDVD-DiFFUSiON
    ez van egy warezoldalon
  • Sephi
    Hasonlit a galambra csak nem repul.
  • torrente
    Hasonlít a BlueRay-hez, csak nem fér rá annyi.
  • PS3
    Nem baj, egy embernek már megért 800 fontot, kíváncsi vagyok mennyin ér véget..
  • Geroka16
    DE most akkor mi ez a DVD9?
  • Sephi
    Hat en Xbox es SW fanatikus vaok es szerintem oltari baromsag.
  • PS3
    Mondjuk aki XBOX és Star Wars fanatikus
  • Sephi
    Ki az a barom aki ilyet vesz?
  • PS3
    Han Solo XBOX
  • Bogyi007
    akkor csak annyit adj segítségnek hogy mit írtál a keresőbe, sajna csak az amcsi változat van az meg cenzúrázik.