5250
Xbox
-
#1495 hozzám meg a másik sráchoz szólt, nem???
amúgy jah, kicsit felbaxtam magam reggel...
sry, ilyen vagyok :) -
Lami ugy elbaxtam a XBMC-met hogy csuda. Letoltottem a XBMC 05 EXPERT oszt a regi xml filet lemntettem majd leturultem a regi XBMC-met , felmasoltam az ujjat es viszzaraktam a regi xml filet de nem akar indulni mert aszongya hogy nincs skin. Ekkor fogtam jaz regi XBMC-et es onnan atmasoltam a skineket de ugysem muxik.
Micsinajak? -
En talaltam :D -
Keresnék Leisure Suit Larry legújjabb részéhez patchet. Google-n nem találtam. Egyenlőre. Úgyhogy Sephi ezzel ne is fárassz. :D
-
Ehh?? Tessek? Ki szolt hozzad?
Erdekes a modorod... kicsit kene csak valtoztatni rajta. -
Amúgy meg mi köze az iq-hoz annak, hogy mi a telibebasztott kurva anyám az a DVD9, mi?
én csak próbáltam segíteni a gyereknek, mert mindenki más baszott válaszolni... so:
-
Remélem nem sértegetni akarsz!
-
Dragasagom te megis kinek irod ezeket a sorokat ?:DDDD -
Smartjoy apdet: vegre ki tudtam probalni az RTCWt is... naon allat...
vegre egy olyan FPS Xboxon, ahol fullosan at lehet definialni a billentyut!!! nade a lenyeg, hogy franko folyamatos a mozgas... bar ugye igy konnyu, hisz az RTCW az preset, dehat, ahogy tanacsolta fel is huztam az erzekenyseget, es porog a game ezerrel,,, naon jo igy
-
Az "Iq bajnokok" c. beszelgetest lattak. Koszonyuk hogy velunk maradtak holgyeim es uraim. -
nincs mit (és tényleg nincs mit, mert lehet, hogy faszságot mondtam :D ) -
Geroka16 #1493 ja....oké....igy már értem.kösz -
dupla rétegű, azaz nem 4,7 giga meg rá, hanem közel 9 giga
de mondom ez nem 100% :D -
Geroka16 #1491 kösz....nem tudom mit jelent az hogy dual layeres DVD de mind1.Az egyik oldalon van a Halo 2nek egy ilyen fajtája...... -
Asszem az a dual layeres DVD, de nem 100, majd valami okosabb ember megmondja... -
Geroka16 #1489 hi!mit jelent az hogy DVD9??? -
Hali.
Igen el. Már kicsit csapágyas volt a kicsike. -
Hali! Téged is lehet látni? Talán te is eladtad a ps1-edet? -
A DVD-RIP játékokat ki lehet irni dvd-re is vagy csak CD-re? -
Akkor buktad
-
egy van csak az meg fizetős
vegigjatszas.hu
pénzt meg nem adok érte -
Geroka16 #1483 És valami magyar oldal nincs...ahol végigjátszásokat nyomatnak fel?? -
áz nagy baj...
magyarul nem fogsz találni neten túl sokat... :( -
csak nem nagyon beszélek englisül -
és tényleg nem :) -
www.gamefaqs.com
kb. minden xbox játékhoz van leírás... Mondhatnám úgy is, hogy "ami nincsa gamefaqs-on, az nem is létezik..." :) -
Ha ha.
És esetleg Xbox-hoz megjelent "játékokhoz" végigjátszások?
Egy pár nekem is van amit megosztanék. -

-
Sehonnan, az Xboxot nem lehet végigjátszani. -
Honnét lehet leszedni végigjátszásokat xbox-hoz?
-
Itt van pár kép a smartjoy frag-ről! -
de, ez az, keresek mingyá képet is -
Köszönet a segítségért /főleg a google linkért :D / jó lenne a digital, de amint írtam az most csak álom számomra, , ha lesz akkor majd frankó fadobozos külön erősítős hangrendszert veszek hozzá. Mert megérdemli... -
Faxba mar. Ez nem olyan hogy van benne ket Ps2 dugo es oda dugodd a egeret es billentyuzetet? Csinajal egy kepet rola es szurd ide lelkel :D -
Lammer at Work #1470 Gyerekek!!!
NYomassatok a smartjoy fraget, nagyon allat...
eddigi tapasztalataim(1-2 pelda):
Serious Sam: ennel a legfolyekonyabb a dolog...
Halo 1-2, ok, bar kicsit darabos.
Rainbow Six: ok, folyekony a mozgas
Dead Mans Hand: NAgyon darabos...
es akkor el is erkeztunk a legerzekenyebb pontjahoz a jateknak... Darabossag... sajnos hiaba allitgattam mar szenne magam
, nagyon erezheto, hogy darabosan mozog, ha nagyon magasra allitom a Deadzone-t akkor meg iranyithatatlanul gyors... Ez a darabos mozgas abbol adodik gondolom, hogy alakitja at 100%ig az eger mozgasat a kontroller analogjara... sajnos...
tesztalanyok: A4tech Optikai eger, Genius Billentyu es ugye a Smartjoy frag...
ertekeles: 7,5/10
magyarazat: nagyon hajpoltak, enis nagy durranasra szamitottam, de mint irtam nem eleg folyekony a mozgas, mint amit megszoktal PCn...
PS: uristen milyen lehet normalis gorgos egerrel, sokan irjak, hogy megrosszabbbbb .... :) -
Lammer at Work #1469 1. azt tudnod kene, hogy kapasbol megeszik a 3 virtualis particio fejenkent 700 megat...
namost szamolgass
2. Ez mindenkinel igy van... nem kell minden szar appot felbaszni ra...
3. XBMC verzioi mar reg tamogatjak a magyar nyelvet...
amugy eurasia.nu-ha regeled magad, akkor onnan letoltheted mindig az uj verziokat!!!
JAH es XBMP-t felejts mar el, mar reg nem frissitik...
---
MASNAK IS!!!!! HA FRISSITED AZ XBMC-t, mindig torold az E: meghajton levo UDATA es TDATA konyvtarakbol a "008face" konyvtarakat...
SZIVESEN!!!
-
Dolby Digital a tuti. Érezni fogod a különbséget. Kristálytiszta lesz a hang. Ne felejtsd el, hogy optikai bemenet is kell az erősítőre a DD5.1-hez. -
Dehogynem!
ITT -
Ja az XBMC vagy XBMP-ből magyar nyelvezetű kellene. Tudom a google, de nincs konkrét címe valakinek? -
Sorolnám hogy mik a gondjaim:
1. Összejött a pc-box kapcsolat, de meglepődve láttam hogy a 8 gigás vinyóból csak kb a felét látta a gép. Van egy ilyen partició hogy Soundtrack /ide menti a cd-ről a zenéket a Dasboard wmw-be/ ezt nem láttam az ftp alatt. Ez miért van és hogy lehetne ezt a particiót kissebbé tenni. Erős túlzás erre 4 gigát áldozni szerintem.
2. Nekem a C: meghajtón alig van helyem /kb 160 mega/ nos az emulátoros romoknak így nem sok hely marad, meg lehet-e valahogy oldani hogy az e:-ról lássák a romokat az emulátorok? Ha lehet gondolom az evox.ini-ben kell átírni
3. Vann frissítés az XBOX Media Playerre? Vagy van-e új verzió, az enyém mr nem akar minden videt lenni, És ha van akkor tudsz címet és helyet adni?
HddLoaderhez úgy tudom kell egy progi a pc-re amivel az képfájlokat t tudom tenni a boxra Qvix vagy mi a neve, ezt honnan lehet beszerezni?