Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Kösz srácok!

Aramir
Azt hagyd a francba, igaza van Caponeenak.
Egyébként meg szerezd be az xISO nevü programot, azzal lehet ilyeneket csinálni.

Egyebkent meg forumozni akarsz és tul sok kerdesed van akkor inkább itt csinald mert joval többen járnak ide hozzá értõ emberek.

Szvsz ezt nem kell patchelni.Talan ha fel akarod másolni a box vinyojara akkor kellenek ezek a fileok.De ahoz nem ertek mert én minden kiirok egy ujrairhato dvd-re és ha nagyon tetszik akkor szoktam kiirni sima dvd-r lemezre.

torrente
Ez Pal Multi5 verzió. Default.xbe és driving.xbe az a 2 fájl, amirõl beszélek. Ezeket tegyem külön-külön a PPF-O-Maticba?

Aramir
De az iso-t azért még látja a géped, nem? 😊
A ppf-o-matic-ban beállítod az iso-t, majd a ppf fájlt és rányomsz a patch gombra.
Egyébként gondolom az amcsi verziót szerezted be a James Bondból, ami eleve rossz döntés volt. a 4. pályán fagyni fog.
Szerezd be az europai verziót, az jó.

torrente
Hogy pecseljem meg, amikor a pc nem látja az xbox formátumot? Vagy ez a PPf.... xbox-ra való progi?

Ha ott nincs akkor nezd meg ezt.

Az isot kell meg pecselned egy progival.PPF-O-MATIC hivjak és itt találod meg.

torrente
Segítséget kérek! Letöltöttem az új James Bondot XBOX-ra és van hozzá valami pár megás dolog. Patch, azaz hibajavító? Hogy mûködik? Mint a számítógépeknél? Elõször át kell másolni lemezrõl a játékot a vinyóra és aztán átmásolni a patch-et?

Április 1. 😊
aabyssx
Lehet, de valami miatt én el tudom képzelni!

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Ez vmi áprilisi tréfa lehet..

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

aabyssx
Vazz'! Azt hittem, hogy a X-Pizza után már nem lehet...
...eh, olvassátok el!

"A Microsoft utolsó rohamra indul a japán piac meghódításáért: a május elsején debütáló speciális Xbox csomag (Xbox Panties Edition) egy rózsaszínre festett Dobozt, és egy sorszámozott iskoláslány-alsónemût fog tartalmazni. "A bugyikra nagyon buknak a japók" - indokolta a döntést a Microsoft Xbox diviziójának szóvivõje."

576 Onlájnról

www.youtube.com/aabyssx

Seth
Németeknél 199euroért Halo-val+Midtown Madness3-el reklámozzák. Tescoba ugyanez 59900,- (Zárójelbe teszem hozzá a GC 99 euro-ért)

PSN ID.: Beegabor

Az jó ,mert Ausztriában tudtommal 40-körül van.
Igaz ez?

FREAK
55-60

Riszpekk

Bocs, de mennyibe kerül mostanság egy bolti X-Box???
Köszi!

Eladó egy 3/4-éves chippelt XBOX! 14 játékkal, közülük 2 eredeti, 2 joystickkal, jó, megkímélt állapotban.
Ha érdekel írj egy e-mailt, és a részletekrõl, meg az árról megegyezünk!

[email protected]
PLaci
Megtanultam EvoX-ot installni...

Hubok:

plexhub.dynip.com (SolidSnake magyar!)

vip1.ath.cx
vip2.ath.cx
philetraders.no-ip.org:4112 (165gb min megosztás!!!!)
xboxzone.no-ip.org
hawks-world.no-ip.org

És végül:
100gb-pub.sytes.net
Itt én vagyok OP, nállam van vagy 10 box játék osztva, és más felhasználóknál is láttam már.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ok,ment a válasz

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

FREAK
küldtem

Riszpekk

enegm igen,de csak akkor,ha angol!
Küldj mailt!
[email protected]

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

FREAK
cseréltem egy Otogi-t, de nem igazán az én stílusom, nekem kicsit sok benne a "gyepa" 😊

érdekel vkit? (eredeti)

Riszpekk

Lammer
mint most is... kicsit net, ablak kinyit, 3 nagy levegõ és vissza

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Simán!
Amúgy hiába jönnek a cuccok én akkor is a SegaGT-t és a Resident 0-t váltogatom, hogy ne legyen monoton... 😊
Azér' váltom a rezit, mert tök béna vagyok és meghalok, ilyenkor kettétõrném a kontrollert...

aabyssx
BTW most már kb. annyi számomra is érdekes játék van X-re, mint a kockára. Áááh, már megint ez a dilemma!

(És még PS2-re sem vettem meg mindent, amivel játszani akarok!)

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
8.-án kapom elvileg

Riszpekk

aabyssx
Addig van is idõ, mivel 5.21-re várják az európai boltok (pl. alcom). 😄DD

Meg addig játszál, az Otogi-val!

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
ja suxxxosak 😄

én addig összeszedem a 18 ezret, amibe kerülni fog 😄DDDDDD

Riszpekk

aabyssx
De õk le is teszik pár nap múlva (úgy, hogy komolyan játszottak volna vele), mer' jön egy másik, amit le kell tölteni és ki kell próbálni...

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
grrrrrrrrrr 😊

Riszpekk

aabyssx
Akkor az égetõsök már holnap véleményt is tudnak mondani.

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
Hmmm, USA-ban MA jelent meg elvileg.

Riszpekk

aabyssx
Nemtom'.
Csak láttam egy szép, hosszú és szimpatikus video-t róla meg ezt:

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/561532.asp

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
már megjelent??

Riszpekk

aabyssx
Ide is:

A Ninja Gaiden komoly értékeléseket kapott (9 alatt nincs is sehol)! Tényleg ér ennyit? Játszik valaki vele?

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
Nekem akkor is bejön... egy kicsit lehúzták
Megvan az S licence és nyomulok a FordGT40 modernkori szeriájával, bagyon baba, minden fullon, leültetve, kemény felfüggesztés ésatöbbi és repeszt, mint állat! naon

FREAK
Zetorg
Valaki tudna nekm segíteni, hogy milyen progival és hogyan írjak ki X játékot?

Tibre
Tudnátok mondani jó warez helyeket vagy hubokat,ahol sok X játék van?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Lammer
Hál' iSTENNEK, én nem tartozom akkor ezekszerint a tömeghez, bár az igazat +valva kiváncsi leszek reá mert én is láttam azt a párszázmegás bemutatót és igencsak keresgéltem a földön az állkapcsomat!!!

Amit én várok leginkább: Silent Hill 4, Obscure, The Suffering, jah és a témához alig kapcsolodó Zombies-t
Megmég a Rallisport Challenge 2, Toca2, Fable, StarCraft Ghost(ezt csak fanságból) meg ilyesmik...

Jah és Martin beszólására reagálva, amelyet még amikor olvastam az újságban: "mikor jön már a Stalker,Doom3,HL2"

Nekem csak az nem tetszett ,amikor imigyen szólott vala Martin😞nem tudom pontosan idézni,bocs)" nézd meg a pc-s tábort:mit várnak megváltó játéknak-egy fps-t" Hát erre mit vár nagyon az x-es tábor :HALO 2-õt JAJJ NEKÜNK

\"my love for you is like a truck\"

Lammer
Látod 1-2 óra Xbox estére... Nem Ps2-vel nyomja, minek írjon a Ps576ba???... 😉
Najó kedvelem az 576ot, cak Martinék nyomhatnának több Boxot is...

FREAK
máshol írkálok, de egyre kevesebbet, az is fõleg preview

hát igen sajnos több okból is felhagytam a PC-s játékokkal, és marad esténként 1-2 óra XBOX...

Riszpekk

mohus
"végre egy reklám, ami nem ugyanolyan, mint a többi (ebben mondjuk az XBOX mindig is top volt)"

mi van veled? kidobtad a nascart és lecserélted egy pizzára?

576Konzolba már nem írsz?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FREAK
csekkolom, thx (bár már szóban elcseréltem egy Otogi-ra, de ki tudja? 😊

Riszpekk

Lammer
Freak!!!

Korábban ecsetelted (#283) a Gladiust(tök jó az is!) Neked ajánlom figyelmedbe a Wrath Unleashed gamét, 1bõl beleszerettem, igaz itt a harcnál az ügyességed is számít, de QRVA jó a hangulata!!!
Na megyek nyomni...

Marcell
X-box csippelo szakit keresek. (Fontos, hogy ki-be kapcsolhato legyen a csippelt-mod!)

PLaci
Felhasználótól függ, meg hogy épp kapok-e slot-ot, vannak T1/T3-asok + sok DSL/Cable....
nDC-t használok...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci