5250
Xbox
  • balumaci
    #1495 hozzám meg a másik sráchoz szólt, nem???
    amúgy jah, kicsit felbaxtam magam reggel...
    sry, ilyen vagyok :)
  • Sephi
    Lami ugy elbaxtam a XBMC-met hogy csuda. Letoltottem a XBMC 05 EXPERT oszt a regi xml filet lemntettem majd leturultem a regi XBMC-met , felmasoltam az ujjat es viszzaraktam a regi xml filet de nem akar indulni mert aszongya hogy nincs skin. Ekkor fogtam jaz regi XBMC-et es onnan atmasoltam a skineket de ugysem muxik.

Micsinajak?
  • Sephi
    En talaltam :D
  • Bogyi007
    Keresnék Leisure Suit Larry legújjabb részéhez patchet. Google-n nem találtam. Egyenlőre. Úgyhogy Sephi ezzel ne is fárassz. :D
  • Sephi
    Ehh?? Tessek? Ki szolt hozzad?
    Erdekes a modorod... kicsit kene csak valtoztatni rajta.
  • balumaci
    Amúgy meg mi köze az iq-hoz annak, hogy mi a telibebasztott kurva anyám az a DVD9, mi?

én csak próbáltam segíteni a gyereknek, mert mindenki más baszott válaszolni... so:
  • balumaci
    Remélem nem sértegetni akarsz!
  • Sephi
    Dragasagom te megis kinek irod ezeket a sorokat ?:DDDD
  • Lammer
    Smartjoy apdet: vegre ki tudtam probalni az RTCWt is... naon allat...
    vegre egy olyan FPS Xboxon, ahol fullosan at lehet definialni a billentyut!!! nade a lenyeg, hogy franko folyamatos a mozgas... bar ugye igy konnyu, hisz az RTCW az preset, dehat, ahogy tanacsolta fel is huztam az erzekenyseget, es porog a game ezerrel,,, naon jo igy
  • Sephi
    Az "Iq bajnokok" c. beszelgetest lattak. Koszonyuk hogy velunk maradtak holgyeim es uraim.
  • balumaci
    nincs mit (és tényleg nincs mit, mert lehet, hogy faszságot mondtam :D )
  • Geroka16
    ja....oké....igy már értem.kösz
  • balumaci
    dupla rétegű, azaz nem 4,7 giga meg rá, hanem közel 9 giga
    de mondom ez nem 100% :D
  • Geroka16
    kösz....nem tudom mit jelent az hogy dual layeres DVD de mind1.Az egyik oldalon van a Halo 2nek egy ilyen fajtája......
  • balumaci
    Asszem az a dual layeres DVD, de nem 100, majd valami okosabb ember megmondja...
  • Geroka16
    hi!mit jelent az hogy DVD9???
  • oldproximusz
    Hali.

Igen el. Már kicsit csapágyas volt a kicsike.
  • Bogyi007
    Hali! Téged is lehet látni? Talán te is eladtad a ps1-edet?
  • oldproximusz
    A DVD-RIP játékokat ki lehet irni dvd-re is vagy csak CD-re?
  • balumaci
    Akkor buktad
  • oldproximusz
    egy van csak az meg fizetős

vegigjatszas.hu

pénzt meg nem adok érte
  • Geroka16
    És valami magyar oldal nincs...ahol végigjátszásokat nyomatnak fel??
  • balumaci
    áz nagy baj...
    magyarul nem fogsz találni neten túl sokat... :(
  • oldproximusz
    csak nem nagyon beszélek englisül
  • balumaci
    és tényleg nem :)
  • Anubys
    www.gamefaqs.com

kb. minden xbox játékhoz van leírás... Mondhatnám úgy is, hogy "ami nincsa gamefaqs-on, az nem is létezik..." :)
  • oldproximusz
    Ha ha.

És esetleg Xbox-hoz megjelent "játékokhoz" végigjátszások?

Egy pár nekem is van amit megosztanék.
  • Sephi
  • DanielT
    Sehonnan, az Xboxot nem lehet végigjátszani.
  • oldproximusz
    Honnét lehet leszedni végigjátszásokat xbox-hoz?
  • balumaci
    Itt van pár kép a smartjoy frag-ről!
  • balumaci
    de, ez az, keresek mingyá képet is
  • Bogyi007
    Köszönet a segítségért /főleg a google linkért :D / jó lenne a digital, de amint írtam az most csak álom számomra, , ha lesz akkor majd frankó fadobozos külön erősítős hangrendszert veszek hozzá. Mert megérdemli...
  • Sephi
    Faxba mar. Ez nem olyan hogy van benne ket Ps2 dugo es oda dugodd a egeret es billentyuzetet? Csinajal egy kepet rola es szurd ide lelkel :D
  • Lammer at Work
    Gyerekek!!!
    NYomassatok a smartjoy fraget, nagyon allat...
    eddigi tapasztalataim(1-2 pelda):
    Serious Sam: ennel a legfolyekonyabb a dolog...
    Halo 1-2, ok, bar kicsit darabos.
    Rainbow Six: ok, folyekony a mozgas
    Dead Mans Hand: NAgyon darabos... es akkor el is erkeztunk a legerzekenyebb pontjahoz a jateknak... Darabossag... sajnos hiaba allitgattam mar szenne magam , nagyon erezheto, hogy darabosan mozog, ha nagyon magasra allitom a Deadzone-t akkor meg iranyithatatlanul gyors... Ez a darabos mozgas abbol adodik gondolom, hogy alakitja at 100%ig az eger mozgasat a kontroller analogjara... sajnos...
    tesztalanyok: A4tech Optikai eger, Genius Billentyu es ugye a Smartjoy frag...
    ertekeles: 7,5/10
    magyarazat: nagyon hajpoltak, enis nagy durranasra szamitottam, de mint irtam nem eleg folyekony a mozgas, mint amit megszoktal PCn...
    PS: uristen milyen lehet normalis gorgos egerrel, sokan irjak, hogy megrosszabbbbb .... :)
  • Lammer at Work
    1. azt tudnod kene, hogy kapasbol megeszik a 3 virtualis particio fejenkent 700 megat...
    namost szamolgass
    2. Ez mindenkinel igy van... nem kell minden szar appot felbaszni ra...
    3. XBMC verzioi mar reg tamogatjak a magyar nyelvet... amugy eurasia.nu-ha regeled magad, akkor onnan letoltheted mindig az uj verziokat!!!
    JAH es XBMP-t felejts mar el, mar reg nem frissitik...
    ---
    MASNAK IS!!!!! HA FRISSITED AZ XBMC-t, mindig torold az E: meghajton levo UDATA es TDATA konyvtarakbol a "008face" konyvtarakat...

SZIVESEN!!!
  • insp
    Dolby Digital a tuti. Érezni fogod a különbséget. Kristálytiszta lesz a hang. Ne felejtsd el, hogy optikai bemenet is kell az erősítőre a DD5.1-hez.
  • Sephi
    Dehogynem!

ITT
  • Bogyi007
    Ja az XBMC vagy XBMP-ből magyar nyelvezetű kellene. Tudom a google, de nincs konkrét címe valakinek?
  • Bogyi007
    Sorolnám hogy mik a gondjaim:
    1. Összejött a pc-box kapcsolat, de meglepődve láttam hogy a 8 gigás vinyóból csak kb a felét látta a gép. Van egy ilyen partició hogy Soundtrack /ide menti a cd-ről a zenéket a Dasboard wmw-be/ ezt nem láttam az ftp alatt. Ez miért van és hogy lehetne ezt a particiót kissebbé tenni. Erős túlzás erre 4 gigát áldozni szerintem.

2. Nekem a C: meghajtón alig van helyem /kb 160 mega/ nos az emulátoros romoknak így nem sok hely marad, meg lehet-e valahogy oldani hogy az e:-ról lássák a romokat az emulátorok? Ha lehet gondolom az evox.ini-ben kell átírni

3. Vann frissítés az XBOX Media Playerre? Vagy van-e új verzió, az enyém mr nem akar minden videt lenni, És ha van akkor tudsz címet és helyet adni?

HddLoaderhez úgy tudom kell egy progi a pc-re amivel az képfájlokat t tudom tenni a boxra Qvix vagy mi a neve, ezt honnan lehet beszerezni?