Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz....kedves vagy
biztos???ennek hol lehet utánanézni?
neked roszz 😊
áááááááááááááááááááááááááá.....neeeeeeeeeeeeeeeeee
Sephi
Amerikai verzios jatek az NTSC
Europai az PAL

Ha a gep NTSC akkor nem megy rajta a PAL es forditva.

Tudtommal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mi?milyen játékokat?
Sephi
Amerikabol? Akkor orujel mert NTSC verza lesz es alapbol nem visszi majd a PAL jatekokat. Tudtommal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja és még annyi ,hogy mit jelent az hogy 1.6-os?Miben jobb a régebbieknél?
Bocs hogy ennyit kérdezek de nem akkor akarok mindent megtudakolni amikor már itt a gép.......kösz
Na de nekem már amerikából hozzák.....és akkor most mennyiért csipeltesem...6000-ért 1 év garanciával...vagy15000ért amihez nem tudom hogy van e garancia????<#nezze>
Szevasztok. Ez a szürke XBOX naon mókásan hangzik.. 😄DD Szinte hihetõ.. Na mind1. A lényeg a lényeg.. EVOX + 120as vinyo rulz.. 😉
Fõleg ha háloban van egy PC-vel, csak töltöd le és lököd fel az anyagot. Én speckó mióta megvettem a boxot nem is használtam a dvd olvasóját. 😄D
kergeegér
na azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal ,hogy olyan helyrõl szerezd be (magyarországról) ahol már tuningolva adják neked a gépet. így megspórólsz 15-20 ezer HUF-ot is jó esetben mert kb ugyanannyiért megkapod mint ha az alapgépet megvennéd mediamarktban tecsóban vagy akárhol máshol.
ez mindenkinek szólt aki venni akar boxot.

Sephi
Szerintem bisztos vagy olyan ugyes es talasz magadnak 😄

kösz!
De õk 6.000 ért chipelnek..inkább a drágább de jobb verziót válasszam?Mindenki azt mondja hogy a jó chippek azok 15.000 körül vannak.
Petyus_
Ha amerikai lesz a Boxod, asszem az már 1.6 verzió, amin az említett flash móka nem mûködik, ezért mindenképpen venni kell hozzá modchipet. Ez a feketére vonatkozik, a szürkét nem tom. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Mutass nekem egy ilyen fórumot légyszi.

Én rengeteget olvastam mostanában a témában, xbox-scene.com-on, és sehol nem említik, hogy a TSOP flash bármilyen hátránnyal bírna, azon kívül, hogy nem tudod a Live!-ot használni, és nem lehet bármelyik BIOS-t ráflashelni.

Az, hogy melyik írt játék megy, melyik nem, kizárólag az írás minõsége és a drive határozza meg amennyire tudom.

aha!
ÁÁÁÁ...nem érdekel..kösz ,csak +kérdeztem!Nõvérem most hoz egy simát újonnan 150$-ért(legalábbis a www.xbox.com-on ennyi) Amerikából.De azért kösz.A szürke dolgot meg egy haverom mondta...de azért nem történt tragédia...vagy igen???
aha!
Csak mert itt van egy consolbolt és 6.000-ért csinálják.Most mit tegyek??Van rá 1 év garancia!De inkább rátok hallgatok!
Sephi
Ugyancsak 😄

kergeegér
jóvanna nem vitázni akartam csak én is leírtam a tapasztalataimat ;o)

Sephi
15 korul....

Hello!
Mennyibe kerül egy JÓ csipeétetés?
kb. kösz
Sephi
Hat en nem tudom te mit olvastal de en ket konkret megment esetrol irtam. Az egyik ugye a kolosvari csavo a masik Molc esete.

A tobbieknek sokszor jatek nem mindul , resetal magatol , kep eltunik meg ilyenek de en messze nem irtam hogy minden egyes gepnel. HANEM HOGY MEGESIK. De ha ennyire hihetettlen javaslom latogass meg par ilyen temaval foglalkozo forumot ahol bovebb magyarazatot kapsz hogy miert NEM jo a FLASH (ugyertem a mostani) mert ugyis akarmit mondok lesz egy okoska aki unatkozik es megcafoja 😄

Ja es amikor azt irtam hogy minden harmadik embernek be is hal a gepe akkor meszze nem ugy ertettem hogy elromlik hanem hogy valami baja lesz. Neha olyan nehezen fogalmazok jaj 😄

Magyaran szarom le kit es mit hisz el 😄D

kergeegér
DanielT leírása tökéletes csak azt még kihagyta ,hogy kell hozzá egy flakon ezüst neolux bár igaz ,hogy így ezüstösen csillog de ezt nevezik szürke boxnak. Geroka16: nálam ebben a formában megkapható 60-ért 😄
ehhhh ... most komolyan .. honnan vetted ezt a szürke dolgot? 😊
Sephi: maradjunk annyiban ,hogy a haverom haverja látta stb stb.
a lényeg ,hogy ezek nem tények hanem pletyi.
tizenakárhány xboxos ismerõsöm van és senki sem hallott még megfeküdt boxról. fórumoknak meg nem lehet mindig hinni.

Sephi
Hadd ne sorojam most kik azok a negyen de mind konzol guruk. Kettorol max forumon olvastam hogy panaszkodtak szal.

Hard ugy egett ki hogy amiutan elinditotak a gepet amin volt ez a FLASH es el akartak inditani egy Media Centert akkor pirosra valtott a kis gomb es ugy 5 masodperc utan lealt a gep. Aztan elvittek szakemberhez es o monda hogy meghalt a hard (nem feltetlen kiegett azt csak szimbolum gyanant mondtam)

Petyus_
"állitólag létezik egy szürke x-box."

Ez már megint valami urban legend? =))

Én csak HALO-s zöldet láttam, meg "kristályt" (átlátszó fehér), japánban van Kasumis is. =)

állitólag létezik egy szürke x-box.
A többi meg ott olvasható az üzeneted alatt
Petyus_
Ti mirõl beszéltek? =))

DanielT
Árban teljesen ugyanaz, csak nehéz ráakadni.
köszi...és árban mi a különbség???
árat ha tudsz irhatnál!
kösz<#worship>
DanielT
Több dologban különbözik.

1. A szürkével ingyen is lehet neten játszani, nem kell elõfizetni a Live! ra.
2. Van benne egy beépített csalás adatbázis a játékokhoz, amit egy gombbal tudsz aktiválni.
3. A kontrollerje 2X olyan erõsen rezeg és fel-le is mozog.
4. Néhány játék szebben és simábban fut rajta.
5. Az egy kicsit zavaró benne, hogy a szürke szín a tvn a játékokban is kicsit erõsebben jelenik meg, szóval több helyen, ahol feketének kellene lenni, inkább szürke árnyalatú.

Én is gondolkozom egy szürke beszerzésén a plusz dolgok miatt.
Miben más a szürke x-box a feketénél?Jobb vagy rosszabb???
Petyus_
"Hat korulbelul 4 Pesti embert ismerek"

...tipikus urban legend. =)

A TSOP flash abszolut bevett módszer, modchip-et leginkább az használ, aki Live-ozni akar, és kétféle BIOS-t kell a Boxának betöltenie.

"a gyari hardot egette ki"

Ez hogy történt? Túlmelegedett a gyári chip és felgyulladt a HDD? =)

Vagy káposztásmegyeren vagy környékén nem tudtok véletlenül egy helyet ahol minõségi csipet raknak bele?
kergeegér
itt van egy asszem ERRE erre gondolsz

Hi!
Hol lehet megnézni, hogy hol lehet csipeltetni???
kösz<#help>
balumaci
pedig sok helyen kapni
én asszem talán media marktban vettem anno....

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
jaja, ilyesmi történeteket hallotam én is...
de hogy mi a teendõ, azt nem tudom...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

magus
és az merre is van pontosan?

kergeegér
ismerõsöm boxa egy állítólagos xboxLIVE-ra kattintás után nem olvassa be az írt dvd filmeket de az írt játékokat viszi továbbra is. live-ra kattintáskor a gép nem volt nethez csatlakoztatva meg amúgy egyáltalán nem. létezik az ,hogy a live katt miatt lett ilyen a box? és ha igen akkor mi a teendõ?

Sephi
Hat korulbelul 4 Pesti embert ismerek akik ilyenkel panaszkodtak es akinek meg kiegett a hardiskje az kolosvari volt.

Meg elo pelda MoLc esete amikor neki akkor halt be a FLASH-elt gepe amikor wallpapert akart valtani.

Ja es sajat kulturad felfrissitese vegett ez a FLASH dolog mar September elejen letezett kulfoldon. Forumokon olvasott rola egy ismerosom de en akkoriban nem hittem neki 😄

AnarchoiD
ize amiga emulator szaggat rajt egy enyhen 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Te Sephi, ez az új, bontás nélküli flash még nincs is 2 hónapja kinn. Ez az információd most milyen titkos forrásból van?

.hzx

Sephi
Jah es minden 3-madik embernek egy ket honap utan be is hal a gepje. Valakinek akit ismerek egyenesen a gyari hardot egette ki.

Petyus_
Nem kell márkás lemez, Ritek alapú DVD-R lemezeket (Arita, Traxdata) minden Xbox olvas.

Petyus_
Röviden: a gyári chipre rátöltenek egy új BIOS-t, amitõl a Box olvassa az írt játékokat.

Seth
A mellettünk lévõ üzletben is van. Hama, asszem 2500 pénz

PSN ID.: Beegabor

magus
Nemtom, fater rohangaszott utana, es o mondta h nem gyakori dolog...

Seth
Szerintem bármelyik villamossággal foglalkozó szaküzletben lehet kapni(mondjuk ahol az izzókat veszitek a lámpába..)

PSN ID.: Beegabor

magus
Hello!

Van egy ntsc-s xboxom itt az asztalon, es afelol erdeklodnek, hogy tud e valaki szerezni atalakitot nekem, vagy hool lehet beszerezni. amerikaban ugye 110V-al mennek a cuccok, mig itthon220-al. elore is okszi.

az emilemet megadom...fõleg ha vásárhelyi vagy te is 😊
[email protected]
ez MSN is