Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Europai az PAL
Ha a gep NTSC akkor nem megy rajta a PAL es forditva.
Tudtommal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bocs hogy ennyit kérdezek de nem akkor akarok mindent megtudakolni amikor már itt a gép.......kösz
Fõleg ha háloban van egy PC-vel, csak töltöd le és lököd fel az anyagot. Én speckó mióta megvettem a boxot nem is használtam a dvd olvasóját. 😄D
ez mindenkinek szólt aki venni akar boxot.
De õk 6.000 ért chipelnek..inkább a drágább de jobb verziót válasszam?Mindenki azt mondja hogy a jó chippek azok 15.000 körül vannak.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én rengeteget olvastam mostanában a témában, xbox-scene.com-on, és sehol nem említik, hogy a TSOP flash bármilyen hátránnyal bírna, azon kívül, hogy nem tudod a Live!-ot használni, és nem lehet bármelyik BIOS-t ráflashelni.
Az, hogy melyik írt játék megy, melyik nem, kizárólag az írás minõsége és a drive határozza meg amennyire tudom.
ÁÁÁÁ...nem érdekel..kösz ,csak +kérdeztem!Nõvérem most hoz egy simát újonnan 150$-ért(legalábbis a www.xbox.com-on ennyi) Amerikából.De azért kösz.A szürke dolgot meg egy haverom mondta...de azért nem történt tragédia...vagy igen???
Csak mert itt van egy consolbolt és 6.000-ért csinálják.Most mit tegyek??Van rá 1 év garancia!De inkább rátok hallgatok!
Mennyibe kerül egy JÓ csipeétetés?
kb. kösz
A tobbieknek sokszor jatek nem mindul , resetal magatol , kep eltunik meg ilyenek de en messze nem irtam hogy minden egyes gepnel. HANEM HOGY MEGESIK. De ha ennyire hihetettlen javaslom latogass meg par ilyen temaval foglalkozo forumot ahol bovebb magyarazatot kapsz hogy miert NEM jo a FLASH (ugyertem a mostani) mert ugyis akarmit mondok lesz egy okoska aki unatkozik es megcafoja 😄
Ja es amikor azt irtam hogy minden harmadik embernek be is hal a gepe akkor meszze nem ugy ertettem hogy elromlik hanem hogy valami baja lesz. Neha olyan nehezen fogalmazok jaj 😄
Magyaran szarom le kit es mit hisz el 😄D
ehhhh ... most komolyan .. honnan vetted ezt a szürke dolgot? 😊
Sephi: maradjunk annyiban ,hogy a haverom haverja látta stb stb.
a lényeg ,hogy ezek nem tények hanem pletyi.
tizenakárhány xboxos ismerõsöm van és senki sem hallott még megfeküdt boxról. fórumoknak meg nem lehet mindig hinni.
Hard ugy egett ki hogy amiutan elinditotak a gepet amin volt ez a FLASH es el akartak inditani egy Media Centert akkor pirosra valtott a kis gomb es ugy 5 masodperc utan lealt a gep. Aztan elvittek szakemberhez es o monda hogy meghalt a hard (nem feltetlen kiegett azt csak szimbolum gyanant mondtam)
Ez már megint valami urban legend? =))
Én csak HALO-s zöldet láttam, meg "kristályt" (átlátszó fehér), japánban van Kasumis is. =)
A többi meg ott olvasható az üzeneted alatt
árat ha tudsz irhatnál!
kösz<#worship>#worship>
1. A szürkével ingyen is lehet neten játszani, nem kell elõfizetni a Live! ra.
2. Van benne egy beépített csalás adatbázis a játékokhoz, amit egy gombbal tudsz aktiválni.
3. A kontrollerje 2X olyan erõsen rezeg és fel-le is mozog.
4. Néhány játék szebben és simábban fut rajta.
5. Az egy kicsit zavaró benne, hogy a szürke szín a tvn a játékokban is kicsit erõsebben jelenik meg, szóval több helyen, ahol feketének kellene lenni, inkább szürke árnyalatú.
Én is gondolkozom egy szürke beszerzésén a plusz dolgok miatt.
...tipikus urban legend. =)
A TSOP flash abszolut bevett módszer, modchip-et leginkább az használ, aki Live-ozni akar, és kétféle BIOS-t kell a Boxának betöltenie.
"a gyari hardot egette ki"
Ez hogy történt? Túlmelegedett a gyári chip és felgyulladt a HDD? =)
Hol lehet megnézni, hogy hol lehet csipeltetni???
kösz<#help>#help>
én asszem talán media marktban vettem anno....
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
de hogy mi a teendõ, azt nem tudom...
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Meg elo pelda MoLc esete amikor neki akkor halt be a FLASH-elt gepe amikor wallpapert akart valtani.
Ja es sajat kulturad felfrissitese vegett ez a FLASH dolog mar September elejen letezett kulfoldon. Forumokon olvasott rola egy ismerosom de en akkoriban nem hittem neki 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
.hzx
PSN ID.: Beegabor
Van egy ntsc-s xboxom itt az asztalon, es afelol erdeklodnek, hogy tud e valaki szerezni atalakitot nekem, vagy hool lehet beszerezni. amerikaban ugye 110V-al mennek a cuccok, mig itthon220-al. elore is okszi.