Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
<#law>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
<#rolleyes>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Evox? Aszonta FLASH-elve van nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Lehet már szét is égett a vinyója, azért nem megy. <#buck>

Petyus_
Mivel próbálod? EvolutionX alól Px HDDLoader? Pontosan mi a hibaüzenet?

kösz!Na már csak az a gond hogy ugye mo.-n nem lehet live-ozni és internetes játék sem nagyon izgat......privátban leirhatnátok hogy melyik a jobb....kösz
Sephi
Ugyan csak nincs gond a Flash-el? Mert en ugy halotam hogy tokeletesen mukodik!

Sziasztok!

FLASH-elt box winyójára hogyan tudok játékot tenni? Mert ha megpróbálom mindig valami hülyeséget ír ki (a modchip nem támogatja😊 A másik kérdésem, hogy hogyan tudok feltenni a vinyóra filmet, zenét, emulátorhoz játékokat?

Elõre is köszi!
Geroka nem vagy egydül 😊 én is beginner wók
Sephi
Jovan' de azert fiogalmazhatnal szebben is faxomba.

azefasze' mert hugom allandoan belep otthon es kileptet az msn, nem hogy beallitana defaultra, hogy o lepjen be... hmmm

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

az, hogy melyik jobb az szubjektív....
ha liveozni akarsz: Chip, ha csak warez offline(+xbconnect) akkor TSOP

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

de ha nehezetekre esik hogy segitsetek egy full kezdõnek akkor csaak szóljatok...
aha<#vigyor2>...mondom...biztosra akarok menni...mindenben
Sephi
Csodalom hogy nemvagyunk meg a Top10-be 😄DD

Geroka te ma egész nap a fórumot olvastad ? 😄
Hello!
Ha netrõl irok ki játékokat akkor milyen DVD-k ajánlottak??Melyek azok amiknek jó a minõségük és megbizhatók?
kösz
Sephi
Mijafaxe' nem valaszolol MSN-en ? Mutatok valamit.

Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop?
Háát akkor az valami mástól éghetett le... mert így meredek...
meg ez az ismerõpsömnek az ismerõsének a macskája sem látta... szal ... de no offense...
<#papakacsint>

Sephi
De bogaram egyszer tortent ez meg. Az is gyari volt. Mi ilyen hihetettlen? igaz nem voltam ott es nem lattam de nem igazan hiszem hogy a tag hazudna nekem. Ugyan miert nicsnalna?

De mi azt nem ertem hogy mi ennyire hihetettlen?

Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop?
Sephi szokott jókat írogatni... <#idiota>
az én boxomba ami ugye (Tsop moddolt) volt mar kb vagy 20 fajta vinyó(mert imadok tesztelni) és érdekes 1ik sem égett el... <#nyes>

De amugy én tényleg azt hallottam hogy a chip megbizhatóbb...
Sephi
Mond te direkte csinalod ezt? Aztmontam hogy a FLASG rajta volt a gepen amikor kiegett es nem azt hogy amiatt egett ki. Most mit izelsz?

jólvan na...csak biztosra akarok menni...kösz
kergeegér
BÁZZEG Geroka fárasztó vagy 😊 már mindent leírtunk! ne haragudj de ha jobban figyelsz akkor már te is észreveszed ,hogy sokadjára teszed fel ugyanazokat a kérdéseket 😊)
KLIKKELJ és válassz egyet.
ennyi az egész.
byebye

nem tudtok ajánlani egy jó kis boltot budapesten ahol adnak el kichippelve használatlan boxokat?
mármint hogy hogy kell.
leirod?
s73
Nincs benne semmi kozkázat. Olyan 3-4 rongyot kérnek el érte, de meg tudod te is csinálni, ha van egy kis merszed. Tényleg nem nagy ördöngõsség.

És akkor ez önmagában mennyi??Mármint ez az evox??És van benne kockázat(ugy mint a chippelésben?)?
Nem ismeri valaki azt a boltot itt káposztásmegyeren eminek az a neve hogy Spielland??Én ott venném meg akkor chippeléssel+1 év garanciával(De akkor még az zavar hogy ebbe a boltba csak 6000 a chippelés és gondolom már akkor alapból ilyet tesznek bele ami nem biztos hogy olyan jó).Szerintetek???<#email>
s73
Ey Dashboard, a segítségével elég sok mindent tud a Box. Lejátszik divx-et, mp3-at, dvd-t, fel tudsz másolni a vinyójára játékot, és onnan játszol, nem lemezrõl stb.

oké..kösz...mi az az evox?
s73
Olyan 50 körül +/- pár ezer itthon meg tudod venni, Chippel, Evox-al stb. és akkor a nõvéred nem kap legalább sérvet.

Na most már azt eldöntöttem hogy tényleg itthon veszem chipeltetve........De árakat könyörgök mondjatok....olyan box kell ami nem használt csak chippelve van....mennyibe kerül...kösz
s73
Keringenek mende-mondák, de én még nem találkoztam olyannal, akinek a flash elcseszte volna a gépét. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy ilyen nem volt. Egy ami majdnem 100%-ig biztos, hogy a softmod-dolt 1.6-os Boxok nem eszik a nagyobb vinyót, chip kell hozzá. Persze már lehet, hogy erre is kitaláltak valamit.

de én inkább csipeltet vennék...lehe(mármindt hogy monchip van benne..nem ilyen szar)én is ezt hallottam...mármint hogy 3 hét alatt szarrá bassza a gépet
Petyus_
Azt jelenti, hogy nem raknak a Boxodba egy külön modchipet, hanem a benne lévõ gyári chipre (ez a TSOP) rátöltenek egy olyat, ami viszi a másolt cuccokat is.

kergeegér
és ha szürkét hoz? 😊

aha...megfogadom a tanácsod...már csak azt áruld el nekem hogy mi az a tsop moddol???
Petyus_
Geroka: ha még le lehet mondani, szerintem mondd le. Egyrészt szegény nõvéred gondolom nem autóval van USÁban, egy Xbox meg ahhoz épp elég méretes darab, hogy repülõn ne lehessen kényelmesen elhozni.

Ha "okosítod", viszi az összes illegálisan letöltött játékot, ha nem, akkor csak az eredeti és NTSC (amerikai) játékokat. Amivel egyébként nem járnál rosszul, mert onnan rendelve neten jóval olcsóbban megúszod, mintha itthon vásárolnál PAL játékokat. Viszont kell hozzá venni egy konvertert, hogy a 220-ba be lehessen dugni (a sima dugasz átalakító, ami mobilhoz, laptophoz, borotvához jó, szépen szétfüstöli a Boxodat). Ez összesen ~30ezer (Xbox) + 4-5 ezer (átalakító) + nõvérednek a kényelmetlenség. Egyéb hibaforrás: v1.6 Box lesz, aminek más az alaplapja, magyar modder lehet nem fog tudni vele mit kezdeni.

Ehelyett itthon 43 ezerért (?) beszerzel egy TSOP moddolt (ami ugyan Sephi szerint elégeti a vincsit) fekete vagy akár szürke =) Xboxot.

de most akkor nem baj hogy amiból lesz a gép..ha kiokositom??
most ott olcsóbb...de nem ezt kérdeztem..azt én is vágom hogy kell adapter csak azt nem hogy s73 hogy értette a kiokositást...amugy kösz....amiban 150$ és 100%hogy vadi uj
Afe
Sztem kell vmilyen hálózati átalakító, ami a 220v-bol 110-et fabrikál, mert amcsiba az a szabvány. Enélkül elfüstöl az egész.
amcsiból??..miért<#conf>

oké...de mi az hogy kiokositom???
s73
Ja, de hálózati adapter vegyél hozzá itthon, hogy a 220 V-ra ráköthesd.

s73
Ha kiokosítod, utána mindegy. Alapgépnél igaza van Sephi-nek.

na most errõl ki mit tud???Ez nagyon...nagyon fontos lenne mert lehet hogy még nem vette meg nõvérem....irjatok...amit errõl tudtok...köszi<#falbav><#falbav><#sir><#shakehead><#rinya>