5250
Xbox
  • Max 36
    Ez így van,épp múltkor ecseteltem én is,hogy addig magas lesz kis hazánkban a warez százalék,amíg nem érjük el a nyugati béreket.Tudjátok mit kaptam én ezért?Simán letolvajoztak,mert megértem a másolt játékok vásárlóit.
  • maka2
    HY!!

Valaki mondana olyan honlapot ahonnan x-boxra lehet háttérképeket vagy skineket letölteni???

Köszi!!!!
  • deep
    A LIVE miatt főleg.De az is valami:)
  • CHEAPBOY
    Sokan vesznek csak eredeti jatekkal, moddolatlanul manapsag mar Xboxot, tehat nem csak:)
  • deep
    Hááát, nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó megközelítés.Szerintem inkább mindenkinek meg kéne tudni venni a jogtiszta gamezt, hogy a bevételből még több gamez legyen:)

A gond hogy ezt a nálunk sokkal jobb gazdasági helyzetben levő országok, sokkal több zsebpénzel rendelkező fiai tehetik meg:)

Illetve arrafelé bagó az a 40 dolcsi.
  • Mihail
    szerintem nem olyn rossz hogy ez így van, világpiaci viszonylatban érje már végre egy kis veszteség is a szoftvergyártókat!
  • deep
    Ez sajnos így van.De nem csak az XBox-ra igaz ez a megállapítás.Mindenre:)
    Mer' a magyar alapvetően csóró:)Ez persze nem vicces, de mégis.
  • Mihail
    szerintem kis hazánkban többségben olyan emberek vásároltak xboxot, akik vagy flasheltették vagy chippeltették ugyanis nem fognak 10ezereket játékokért fizetni, és én meg is értem őket. tehát országunkban semméféle népszerűségnek nem örvendene az xbox ha nem lehetne kalóz úton beszerezni hozzá a progikat, és nem lenne ilyen sok utángyártott alkatrséz hozzá.
  • Olcsi2
    Mit jelent Nalad az, hogy befutni? Attol, hogy valamit szethackelnek es a veszteseges aron adott gepbe az eletben nem kerul irott szaron kivul semmi mas, meg nem fog egyetlen konzol sem befutni.
  • Mihail
    ezt is széjjelfogják hackelni 1000xesen? mert csak akkor fog befunti, nem?
  • chriss
    van két boxom, az egyiket eladom, ha esetleg érdekel valakit: [email protected] vagy 06704660184
  • JackSlater
    Pontosítva:
    Nem hardware-esen lesz kompatibilis,hanem software-esen.
    Ez azt takarja,hogy lesznek gyárilag a vinyon kis emuláló "software
    csomagok" amik segítségével futni fognak a legnépszerübb játékok,DE késöbb a Live! ról le lehet majd tölteni,más régi progikhoz is az emuláláshoz szükséges
    cuccost.
    És,minthogy nem intel proci,és nem is directX alapú lesz a rendszer,nem mondanám semennyire Pc közelinek.Inkább akkor már Mac...
  • ZoL AMD
    Az Xbox 360 kezdő ára 299 dollár lesz az USA- ban.

Visszafelé kompatibilis lesz, de csak a nagyobb játékokhoz optimalizálják (ez nem tudom pontosan mire terjed ki.

Kb annyira lesz "PC alapú" mint a mostani Xbox.
  • Mihail
    azt lehet már tudni, h akkor most visszafelé kompatibilis lesz-e? meg h most akkor mennyire lesz ez is pc alapú?
  • Motee
    hi! valaki mondjon nekem egy fizetös ftp-t amin van xbox game! ha lehet privibe köszi
  • DanielT
    Kezdetben az xbox 160-180 ért volt kapható+játék USA ból.
  • deep
    Tudja a jóisten, de nálunk kezdetben, mint minden új konzol 100k körül.
  • Mihail
    mennyibe fog kerülni egy xbox 360?
  • Stinh
    A chip nelkuli box alapbol le tudja jatszani a dvd-t, ha van rajta evox.
  • vg
    És hol lehet kapni ilyen távirányitót? Tulajdonképpen én csak azért vennek Xbox-ot, hogy DVD, DivX filmeket nézzek rajta...
  • Olcsi2
    hehe, a chip nelkuli box alapbol le sem jatsza a DVD filmeket, csak taviranyitoval. Nana, hogy van.
  • vg
    Lehet hülye kérdes, de van xbox-hoz távíranyító (pl, dvd filmekhez)?
  • ZoL AMD
    Kinn van a San Andreas??? És pontosan merre??
  • xelag
    de ide is leírhatjátok ha tudtok.
  • xelag
    Sziasztok,nem tudja valaki hogy mennyiért csippeltetnek,és hol? SZEGEDEN
    Aki tud az please írjon privibe
  • deep
    Kinn van? Úristen, az előbb még a gépemben volt
  • Motee
    Kinn van a GTA: San Andreas Xbox-ra!
  • zoli
    X-box-ba mennyi kb egy chip?
  • Multikiller
    Üdv mindenkinek! Érdekelne, hogy xboxot lehet-e úgy chippelni, hogy a garancia megmaradjon? A softmod működését el tudná valaki magyarázni? Fel kell tenni a cuccot 1 cdre, be a gépbe ott felül ír pár dolgot és megy rajta minden játék? Légyszi segítsetek!
  • BobaFett
    Sziasztok !

Van egy modositatlan XBOX-om.
    Hol lehet a legolcsobban okositani a biosat ?
    Valaszokat akar priviben is :)
  • deep
    Hát ez nem egy jó kérdés:) Mindkettőre ugyanúgy van warez:) Azt pedig, hogy ki melyiket ajánlja, az dönti el, hogy az illetőnek melyik van:)
    Nekem mindkettő, én a boxot ajánlom.
  • zoli
    Sziasztok egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy most akarok konzolt venni csak még nem tom hogy Ps2-öt vagy Xboxot vegyek
    Ez ügyben szertném kikérni tapasztalatotokat, véleményeteket, hogy melyik jobb,melyikre könnyeb gamet irni :P stb...

Kösz
  • Olcsi2
    Csak ismetelni tudom magam, a PALos box alapbol nem viszi az NTSC-s jatekot. Ha chipelsz, akkor menni fog. A tv csak ezutan jon a kepbe, ha ismeri az NTSC-t, minden fain, ha nem, akkor fekete-feherben fogod csak latni.
  • Bogyi007
    Nem tom, nekem is ez volt a gond, kiírtuk lemezre, és megy a game, állítólag ami rész esetleg ilyenkor nem fér rá az a Live része lenne, de mivel a játék másolt így semmi bajod nem származik belőle, ha másolt a játék a Live úgysem enged fel vele.
  • janisjoplin
    segítséget szeretnék kérni,,,megszereztem a halo 2-őt,,de nem tudom kiírni mert kiírja,hogy kevés a lemezen a hely,,14 mb hiányzik,,melyik programmal lehetne kiírni,,előre is köszönöm,,janis joplin,,[email protected],,,,,,,
  • nonamegyerek
    Hellósztok. Még új vagyok itt. Nekem is van, vagyis bátyjámnak X-Boxa és sztem ütős egy konzol még most is, amikor már közeleg a 360 megjelenése. Mindenkinek ajánlom aki tervezi egy ilyen konzol beszerzését.
  • Max 36
    Szerintem is vehwtsz,van rá jó játék dögivel,és lesz is még,nyugi.
  • guardian hero
    Én se vennék már.
  • Zozo76
    En is most akarok venni XBOX-ot. Elfiloztam en is hogy erdemes-e meg de mire itt a 360 az meg odebb van meg szerintem baszott draga is lesz az elejen. Meg egy kicsit varok hogy kideruljon nem lesz-e szeria hiba vele. Megvarom meg mas megfizeti a tanulopenzt. Meg amugyis, nem lenne jo ha lenne egy XBOX-od is? Milyen tuti lesz evek mulva elovenni es nyomni a HALO-t!
  • deep
    Még nyugodtan vehetsz boxot, mert a NEW, az még odébb van:)
    Majd jövőre talán...