Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Támpontként írtam, ugyanis, ha kicsit lejjebb mennél, akkor láthatnád, hogy pont az Xbox árakról volt szó, erre írtam én le hogy én mennyiért vettem meg, és ezért a pénzért mit kaptam cserébe. Egyfajta viszonyítási alap volt az írásom tehát.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Nem, csak azt nem értem vajon mit akartál elérni ezzel az elõzõ hozzászólással... Olvasd vissza és ítéld meg külsõ szemlélõként. Kit látsz magad elõtt?
Bogyi007
De jó belháború az XBox táborban?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Te vagy az élet császára az nem vitás. Csak vissza ne olvassa valaki a hozzászólásaidat, mert elillan az illúzió! <#gonosz3>
Bogyi007
Megvan! 😄D

Bogyi007
Én a gépemet 50000-ért vettem, ehez megkaptam, a 2 darab XBox Controller S-t, a DVD kitet, 23! darab játékot, Evox-ot, /hogy chipes-e vagy Flashelt, azt még mindig nem tudom, aki vette az úgy hozatta, de õ meg nem tudja 😄D - a lényeg az hogy minden írott lemezt is visz 😄D/ kaptam mellé olyan video kábelt, ami kompozit hangkimenet s-video kimenet rgb kimenet és scart csati van rajta, a gyári vinyóval megspékelve. Amin szintén minden földi jó rajta van. Nem gond az Xvid, DVix, mgp, avi, jpg gif fájlok lejátszása sem.

Megérte ennyiért ugye? 😄D

Nincs még egy a raktáron ennyiért, úgyhogy ne is érdeklõdjetek. én meg nem adom el. A játékok listája meg egy oldallal arréb ugyanezen topicban.

Sephi
van ehez a 7z dologhoz kulon progi... gugli 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Használtam, onnén találtam a http://www.romhustler.net címet, ha ez tömörítés, akkor mivel tömörítem ki? Vagy ezt is a kuglival keressem meg? 😄D

Lammer
nah gyerekek, jelentem beuzemeltem a smartjoy frag-et oltari ZSIIIIIIR!!!!
most rakdosom fel az fps gamekat gepre...
ahhh jesz... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
De amit venni akar, ahoz 2 joy van. Ugy már árában van, nem?

Lammer
2 joyt emlitett..

Sephi
Neked gyari hardod van vagy rakatal bele masikat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ti hova raktátok a surrealt, hogy látja a gép? Mert én csak a c-re tudtam, ott meg kevés a hely a rom-oknak.
mi az hogy vincsicserés??
Anubys
ha nem vincsicserés, ne vedd meg. Alapgép joy-jal, flash-elve 45 újonnan...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
39000 az alapgep max 7000 a joy... 46000.... szal akkor a flash 7000 FT lenne?

Holnap megyek a boxért😊53-lesz flashelve,evoxosan,két joyyal.Remélem télleg jó ez a flash móka. <#integet2>
Lammer
bazze az tomorites... (gyk:olyan mint a zip,megrar)
most minden bantas nelkul, mi lenne, ha hasznalnad a google-t? eccer...

Sephi
En is most toltom amazt szal nem tudom pontosan meg.

Bogyi007
Surreal 64 emulátort akarok használni, a rom fájlok ilyen kiterjesztésüek hozzá, amiket találtam F-1 Pole Position 64.7z ez így jó vagy, át kell a kiterjesztését nevezni?

Egyébként itt találhattok sok-sok romot: http://www.romhustler.net

Sephi
Eleg furan nez ki ahogy ket ember a SNES-es Bomberman 3-mat jacca Xbox-on 😄DD

Sephi
Mar megvan... siman at kellet nevezni a Rom-okat .smc kiterjesztesre😄

Sephi
Na en meghulyulok.

Leszedtem ezt a xSNES9x emulatort es vagy tiz tonna ROM-ot hozza. A baj az hogy a progit latja a gepem de a ROM-okat sehogy sem akarja. Minden probaltam mar es a fejem megfajdult. A config.ini -ben az van irva hogy d:\roms dehat nekem nincs is d:\ szal atirtam f:\games\roms es odaloktem a jatekokat de nem lassa.

(A Self Installed Emulators allat ha a SNES-es emulatora megyek ott kiirja hol kell legyenek a ROMOK es berakom oket oda de hiaba adok ta A -t nem megyen.)

Mi a banatot csinajak ?😄

Nekem semmi ilyen gondom nincs,pedig nekem is ADSL(512-es) kapcsolatom van.Simán jön minden torrentes cucc.És nem most kezdtem töltögetni...
A BitHUmen oldalon az arány nálam 0.191.Pedig én is megosztva szoktam hagyni a cuccokat,legalábbis egy ideig.Az accomat viszont még nem törölték.0.4 fölött meg még nem is volt.Az ADSL ilyen.Ebben igazad van.De ettõl még tökéletesen használható.(szerintem)
Lammer
elvileg nem nagyon jo, de pont az Xbox drive-ja a legigenytelenebb, nem olyan erzeki mimt egy Ps2 drive-ja... <#vigyor2>
ha nekem estleg elszall(ami kizart, mert mindent vinyorol jaccok, es FTProl teszem at a nagygepemrol), en belehekkelek majd egy pcs DVDromot... siman meglehet...

Irtam boxra játékot és müxik.Amugy nem vmi jó dvd-re irtam(legalábbis senki nem ismeri)....ez baj?Mármint ha nem a legjobb minõségû dvd-re irom a gamet az tehet vmi kárt az x-boxban??Vagy csak legfejjebb nem indul el???
kösz
hi! Privátban légyszives ird már le hogy hogy mûködnek ezek a torrentek.kösz
item
Innen biztos le tudod szedni!

Feltéve ha ismered a torrent-et?! Slayers EvoX Auto-Installer v2.6 Final

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Lammer
nah ez pont mar csomo helyen pont nemigaz, vegyunk egy magyar peldat. Bithumen, ahol ha mar a raciod 0.4 ala esik, torlik az accod(nenenezzettek ram, nekem stabilan 0.7en van <#hehe>)
szal egy ADSLnel ahol negyede a feltoltes a letoltesnek, szal... erted...
van tobb kulfoldi oldal, ott is ratioznak, szerintem o arra akart utalni

A torrent fájlok letöltésénél nem igazán a net sebessége számít...
Bogyi007
És ez magyar vagy angol nyelvû?

Bogyi007
Nem vagyok rá immunis, de a torent fájlok letöltéséhez az adsl-t lassúnak tartom. Ezért volna jobb nekem inkább egy rendes oldalcím, ahonnan leszedhetném.

Anubys
Már bocs, de tényleg immunis vagy a guglira? Bármit meg lehet vele keresni, rövidebb idõ alatt, mint ha itt megkérdezed, hogy hol lehet megtalálni. 😊
A Guglit pedig itt találtod...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szia!
Bocsi de a cimet nemtudom, guglival kerestem és a találatok töbnyire torent filékre mutattak.Választotam egyet aszt letöltöttem.
Probáld meg te is.

Bogyi007
Ha nem lenne gond, megírnád hogy honnan töltötted le?

s73
Vagy flash, vagy chip kell hozzá.

Hi!
Age of Empires lesz consolra is?
Hagyd a nerot meg az alcoholt, had pihenjenek.
DVDDECRYPTER
esetleg ha box winyojan van a game akkor elobb quix aztan dvddecrypter

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Sziasztok!
A konzolmágusoknak tenék fel pár láma kérdést.
Adott egy uj box, semilyen chip nincs benne.Letöltöttem a Slayers EvoX Auto-Installer v2.6 Final-t, mejet ha kiirok lemezre a flash-t is elvégzi?Vagy azt más modon kell megcsinálni?
Válaszokat elöre is THX.

Hi!
Légyszi irja már le vki lépésenként hogy hogy kell x-box-ra játékot kiirni!
kösz
Azt tudom hogy a neroval meg az alcohollal kell kavarni.De hogy hogy és melyikkel kell kiirni azt nem.képfájlban vagy hogy??
Bogyi007
na megnéztem a lemezt, hát elég soványka így, angol nyelvü, de szerintem nem mûködött úgy ahogy kellene, /mert nekem van aktív Evox a gépemen ami magyar is/, ez tartalmazott egy Ms Dashboard, Harddisk, Reboot és egy Network menüt. Egy csupasz XBoxon lehet hogy felkínált volna mást is, nálam csak ennyit, de hogy mit kell vele ezekután csinálni?

*Reklám on*
Smartjoy frag billentyûzet/egér átalakító xboxhoz , 9500-ért, amíg a készlet tart. [email protected]
*Reklám off*
Bogyi007
Mint írtam neked kell egy Evolutionx /EvoX/ amit megtalálsz a címen amit adtam neked priviben. Én most próbálom ki, kb fél óra múlva megmondom hogy ér-e valamit

Hi!
Légyszi irja már le vki lépésenként hogy hogy kell x-box-ra játékot kiirni!
kösz
Azt tudom hogy a neroval meg az alcohollal kell kavarni.De hogy hogy és melyikkel kell kiirni azt nem.képfájlban vagy hogy??
tepi5
hello én egy oylat szeretnék hogy dvd filmeket és zenét játszon le ahoz milyen program kell és hogy kéne felraknom? amugy lejátsza az irott játékokat csak filmet nem enged

Forza Italia OoO Forza Juventus

Bogyi007
No, aki nem tudná kezelni az XBConnectet annak egy kis segítség: a friss 576 konzol ad egy leírást róla. Egyébként letöltöttem és felraktam a honlapomra az evox egyik verzióját http://users.atw.hu/f1paradise/evolutionxv1_8_458_iso.rar, ezzel pontosan mit kell csinálni?
Kitömörítve 3 fájlt kapok:

EvolutionX beta 1.8.458.nfo
EvolutionX V1.8.458.iso
menu.ini

Ezt ki kell írni lemezre /milyenre - dvd vagy cd?/ és utánna betenni az XBoxba és hajrá?

És honnan tudom megállapítani, hogy a gép chippes vagy flashelt?

Bogyi007
Innen lehet Xbox Xbconnect-et találni: http://www.xbox-emulation.co.uk/Downloads.shtml#Evolution-X

Bogyi007
Jaj már, tudod te is jól, hogy ami linkek itt lemennek, azok 90%-a "hivatalos" oldal. Én megértelek, hogy nem komálod az ilyet, kereskedõ vagy, akinek nem az az érdeke, hogy a másoltat vigyék, /én is boltos vagyok - csask nekünk vegyesboltunk van/ hanem a frankót jót és FÕLEG tõled, de van akinek erre nincs pénze, azoknak segítek egy bizonyos kereten belül, mível én is sok segítséget kaptam már.

CHEAPBOY
milyen aranyos kis, "hivatalos" oldal😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bogyi007
Ha valaki akar X-box kiegészítéseket, akkor inkább ide menjen, http://www.megagames.com/xbox/xbox_utils.shtml.

Régebben ennek az oldalnak a ps1 részét látogattam, most megnéztem, hogy esetleg van-e XBox része. Bejött.... Jó töltögetést mindenkinek!