5250
Xbox
  • mycroft04
    Sziasztok! Nekem is ez volt a gondom, most eljutottam oda, hogy a PC látja a BOX-ot, de nincs kommunikáció, csak kiírja, hogy csatlakoztatva. Nem tudom mit is kéne tennem! Le akarom szedni a BOX-ról a játékokat PC-re! Valaki segíthetne hogy is kell!!!!!
  • toza #2103
    szoval pc es pc kozti kotesre ossze rakott kabellel nem fog menni?csak ha mondom a bacsinak h keresztkabel kotessel kosse akkor lesz jo?!
  • Mihail
    a keresztkábel bekötése különbözik a simától, ezt laikus kívülről nehezen állapítja meg
  • toza #2101
    ez aztan a hozza szolas:D
  • toza #2100
    jojo de hogy nez az ki?vagy hogy nem nezki?eez az??
    http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.soundsea.nl/shop/s_558.jpg&imgrefurl=http://www.soundsea.nl/shop/N_grp_14_11-1.html&h=100&w=100&sz=5&tbnid=eyYBn_SvlA8J:&tbnh=77&tbnw=77&hl=hu&start=19&prev=/images%3Fq%3Dcrosslink%2Bcable%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DN

mer nekem rohattul ijen van..de vmer nem oke sehogyse semmi..dns hez mit kell irni ?kell egyaltalan vmit?ecceruen sehogy se megy a cucc..de xboxlivo os menunel amikor connectalodok mind a 4 ize zold..de pc nem lattya..:( mert?
  • deep
    Ja ha nem crosslink kábellel próbálod, nem fog sikerülni:D
    Sétálj be szépen egy "szaküzletbe" és kérj az eladóbácsitól:)
  • toza #2098
    olvastam vhol h crossover kabel kell?az mijen is pontosan?
  • toza #2097
    :(((((((((( ossze szarom magam..vki..segicseeg!!192.168.0.1 a gepen a halo kartya bealaitas..boxon 192.168.0.3 ...se commander se semmi nem tud kapcsolodni...getavaj jol van megadva...megminden mas is leiras szerint..mi a pocs lehet rossz?halozati maszknak,meg dns nek mit kell megadni?

jaa es evox alol letre jon a kapcsolat?vagy csak alap gyari menubol.??mi a segget csinaljak?
  • Zozo76
    Vagy a PCrol a lemezkepbol, mondjuk Total Commanderrel, FTP kapcsolattal. Meg csak ki se kell irnod.
  • Bogyi007
    felmásolod a boxra a hddloader programmot és azzal menni fog....
  • maka2
    Hello!!

hogyan lehet felrakni xboxos játékokat az xbox vinyójára??
  • greco
    vagy itt is...
  • deep
    Nesze neked borító:D
  • Tomika1981
    Sziasztok!

Lenne egy egyszerű kérdésem, nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan XBOX-s borítókat lehetne letölteni?

Köszike
  • z0ty #2090
    ok penkju!ujabb huje kerdes..: vvin 95,98 emu rakhato boxra ha jol hallottam ,erdemes felrakni?es ha fenn van ugyanugy telpitheto mindefele prog meg stb?
  • Zozo76
    Az XPAD egy (es talan az egyetlen) szovegszerkeszto a gepre. Egyertelmu hogy kontrolerrel is lehet hasznalni, de nyilvan csak arra erdemes hogy kulonbozo (mittudomen) .ini fajlokban at lehessen irni a konfiguraciot. Jo pelda erre az EVOX ahol ugyan a menuben nem tudod beallitani hogy mely gomb kombinacioval lehessen a IGN-t (In Game Reset) kivaltani, de az evox.ini-ben nagyszeruen at lehet irni. A prgram elerheto a neten, de en is elkuldhetem ha ugy jobb neked :).
  • Bogyi007
    Jajj már! Ne magyarázd félre! Olyasmire gondolok, mint a ps esetében volt a boot lemez. A játék betöltése előtt beraktad a lemezt kiválasztottad utánna hogy pal környezetben fusson a játék / mégha ntsc-s volt akkor is / és utánna pakoltad be a játékot és indult is. Ilyesmit keresek a Boxra is, vagy valami hasonló programot.
  • toza #2087
    "At tudod irni az XBOXrol is kozvetlenul az XPADal."

az egy pogram?2 hete van xbox om..es mar 5 napja kolcson is attam:D u h nincs itt sajnos h tesztelgessem..de szal vmi file kezelot kene radobni es utanna menne ez az atiras dolog vagy mi?mert h ftp kapcs 2-3 oldalrol is neztem probalgattam de vmer nem jon ossze..szoval mi a szamomra megfelelo fiel kezelo prog boxra?vmi eccerut pls:D
  • KissemPista
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007#129
    NFS-MW borítója XBOX-os változata :-)
  • KissemPista
    A konzolt tetted rá a tv-re?
  • Bogyi007
    Senki sem tud ötletet adni, hogy tudok sima pal tv-n ntsc játékot futtatni? A gépem ebből a szempontból függetlenítet, csak a tv nem. Nincs erre valami progi vagy valami más?
  • Zozo76
    At tudod irni az XBOXrol is kozvetlenul az XPADal. De nyilvan FTP kapcsolattal a PCrol a legegyszerubb.
  • toza #2082
    Lammer:evox.ini t csak ugy lehet buzeralni atirogatni h pc vel van ossze kotve nem?vagy ha egy telepitetlen evox.ini t pc n atirkalok es ujrairhatora ra,xboxra fel es ugy is mukodik?vagy mi a mego?csak mert nekem sem megy a reset..kizarolag geprol inditott emuknal..gameknal nem..dvd rol valo auto start elvielg kikapcsolva van de ez vmert nem erdekli.mert eccer indul eccer nem..szoval hogy lehet atirni evox.init?
  • Lammer
    IGR-t(In Game Reset)et kapcsold be... amugy meg az evox.ini-ben van tarolva, hogy mivel resetelsz... btw... ha a lemez bennt van es egybol bekapcsolaskor inditja el(RGO autorun on-on van allitva) akkor az evox nem aktiv... hameg Evoxban rakod be a jatekot, akkor mennie kene a resetnek, persze ha aktivalva van, es megnezted mire van allitva...
  • bbmt
    Skacok!
    Az istennek sem akar resetelni játék közben.Egy rakás kombinációt kipróbáltam.
    Evox 3,6ef van fennt.Van valami ötlet?
  • greco
    Az evoxban beallitod az ip-t 192.168.0.2-re, utana beallitod a gateway-t 192.168.0.1-re,utana a PC-n beallitod a halokartyadat a 192.168.0.1-re es a gateway-t is ugyanerre (alapertelmezett atjaro), utana Windows Commander vagy vmilyen ftp program inditasa, majd a csatlakozasnal megadod a box ip-jet. s a jelszo xbox ,
    es mar csatlakoztal is...
  • mycroft04
    Üdv mindenkinek!
    Valaki leírná, hogy hogy lehet összekötni a boxot a pc-vel! Neken sehogy sem sikerül! Nagyon hálás lennék, ha segítenétek!!
  • Bogyi007
    Volna egy gondom. Az egyik tv nem támogatja az ntsc módot. Van-e valami progi ami a játék indítása előtt beállítja a gépet Pal módra?
  • Figo7
    nekem van xbox-om és szerintem sokkal jobb mint a ps2 nézd meg létszi ezt az oldalt:www.gportal.hu/portal/juve10
  • maka2
    Na már toza úgy bekavart nekem , hogy valaki elmondaná , hogy kell renesen kilépni a játékból , hogy ne legyen semmi baja a gépnek???
  • toza #2074
    esse jo:D akkor http://dwl.xbox-scene.net/~xbox/xbox-scene/tutorials/GodSins-Multi_Game_Xbox.pdf
  • toza #2073
    huje linkek..ez a jo jo
  • toza #2072
    jaja..neroval siman lehet..ha tobb gamat akarsz rarakni akkor meg multigamexboxdvd pdfbe van

viszont EF es biosz akkor megoldas szamomra Lammer? vagy hogy oldhato meg ez a problema?mert gomb komb nem mukodik..es nemakarom ido elott tonkre vagni gepet...
  • DanielT
    Simán Neroval.
  • Tomika1981
    Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni. Sajnos még sosem írtam xbox-os játékot amit letöltök a netről. Szóval kell-e valmi programot hásználni vagy egyből neroban meg lehet írni. Vagy egyéb más csellek kellenek. Előre is köszike.
    Privibe várom a segítségeket.
  • Lammer
    hatakkor te elvagy tajolva rendesen ;)
    az ejectfix, azt arra talaltak ki, ha ugye ejectelsz egy lemezt, akkor alatalaban resetel a gep, namost az M7Ejectfixes verziotol az evox mar nem resetel, ha Ejectfixes biosod van...(M7nel tobb verza van, van EF nelkuli is, de M8nal mar EFes alapbol...)
  • toza #2068
    ja egyebkent mejik bios"resetes"?es hogy hivjak?
  • toza #2067
    a picsba...ez nem jott be..egyik se jo..tuttok vmimegot?vmi ini ben kene beirni vmit vagy mi?ja meg meg egy dolog..hogy tom megnezni mekkora a vincs?mer nem tomszabad hejet mar lattam vhol de mekkor a vvincs az hol van leirva?bocs de kicsit holnap u lesze 1 hetes box tulajdonos es van"par" dolog ami nem tiszta...kosz
  • toza #2066
    ja..tudni kene olvasnom is:D szova itt a forumon 1255 o:dik kerdesre a valasz sokat segitett:D vissza olvasni jo..:D

1. L1+R1+Star+Select a RESET es akkor fomenubol sima Power Off.....
  • toza #2065
    koszke eddigieket..

viszont en arra gondoltam h ha egy gama dvd rol toltodik..vagy hdd rol tok mindegy..szoval ha jaccom akkor utanna nincs ra mod h povver off povver on hejett mast nyomva siman csak vissza lepjen evox ba?vki mondott egy L+R+fekete gomb kombt h azt legtobb jatek tamogatja ..de nallam semmi nem tortenik...szoval erre van mego?!