Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AKI NEM TUDJA MILYEN VERZIOJU A BOXXA, Fogja magat ES MEGKERESI GUGLIBAN A GYARTASI IDO ALAPJAN!!!!
grrrr

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

baszki hat mit kell ezen kifejteni bovebben, nekem adott a gep 1.4es peldanak okadek, meg van flashelve Exox M7ej-vel es punktum, nincs csip, es mar iszonyat sok vinyo volt benne... ez a nem chippes, akkor nem lehet vinyot belerakni akkora LOLLER dolog, ezt a faszsagot nem tudom ki terjeszti...
En mar nagyon sok Exoxot raktam fel igy ismerosoknek, ismeretlennek(ofkorznemiminyimapenzmag) es eddig mindegyik FLESSES volt(meg ANubyse is)... es nagy szazaleka velem csereltette a vinyojat...
ez komolyan nem ertem ezt a hulyeseget...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Honnan tudom hogy a gep amit leemelek modjuk egy bolt polcarol pl 1.6-os? Kivul a dobozon fel van tuntetve? Az 1.6-os a legujabb?
Sephi
Fejtsd ki bovebben mert errol meg nem halottam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nekem is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Szólj, ha megtaláltad!
Olyan programot keresek hogy X-Box emulator v2.06 valaki segítsen!!!!!
Elõre is köszi

Sephi
Erre este neked bo valaszt fogok adni.

Tehát akkor lehet bele vinyot rakni?Ha flashes?Ja és honnan tudom meg hogx 1.6 os vagy 1.5ös???
Ott a pont!!!
Anubys, Sephi:
és igen nekem asszem 1.4(vagy 1.5)es gépem van M7ej flash-el(sjnos 137Gb barrieres verza) van belesutve...

Sephi
Na ezt meg nem halottam. Te tudsz valamit amit mas nem 😄

JackSlater
1-2 félreértést tisztáznék:
1.6 os gépnek is van biosa,miért ne lenne,CSAK nem lehet flashelni házilag.Ezért kell az 1.6 os gépekben benne hagyni a modchippet.
2.Miért ne lehetne flahelt gépbe winyot rakni???Teljesen mindegy,hogy modchip-es vagy flashelt a gép,simán bele lehet rakni
nagyobb winyot.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Anubys
Csak flash-elve?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lammer
de sephi nekem flashelve van es mar megfodult vagy 40 vinyo(igaz teszt kedveert) a gepemben, most is egy 120as duruzsol benne...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Tehat az aki FLASH-elt gepet vesz maganak az kerem adhatja ki a penzt a sok sok DVD-re es lesz min aljon a por.

Meg egy ok amiert szar a FLASH.

lehet nem igy van de az en logikam szerint:

1.6-nak nincs biosa -> ezert nincs mit flashelni benne -> a szoftveres moddal gondolom a winyora tesznek valami indito bigyot.

amugy meg www.xbox-scene.com ott aztan mindenrol van info.

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Flash vagy Chip?

Ha az ember nagyobb vinyot szeretne (a kesobiekben) bele.
Bogyi007
Erre én is kiváncsi lennék, a lemezfeltöltõvel le is tudod törölni a programot. Miért van a fájlmanager, ha nem lehet vele lemezrõl a videket, képeket, zenéket átvenni? Vagy egyáltalán hogy lehet azt használni?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DE miért nem lehet hardot bele rakni ha flashes???És a 8 gbos vinyora ha felteszek egy játékot akkor azt le is tudom törölni?
Lammer
<#buck><#idiota>

Sephi
Ott a pont! (TM Lammer)

amugy lenne egy kerdesem emberek. Nem tudja valaki milyen file formatum a .dsk? ( azt tudom hogy disk formatum is meg novel is de azok kilove ) Mercenaries nyelvi file-ja ilyen formatum es sehogy nem tudom szetszedni. Eddig minden box file formatummal megbirkoztam de ez kifogott rajtam. ( le akarom forditani ugyanis de igy nem megy a dolog sajna.) Mondjuk az is eleg melyik motort hasznalja a game ha azt esetleg tudja valaki. Onnan mar elobbre jutnek 😊

enyim is 1.6-os es ezert rakattam bele chippet... Biztos jo az a szoftveres dolog de inkabb + pár ezer es szabad kezem van a gepem felett 😊

Sephi
De nem tud bele rakni hardot mert FLASH-elt a gep.

hehe enyimben a 120-as maxtor hallanad hogy "krakog" 😊 ki is vagom belole.

Lammer
nemenasszontamtiedflesses, a gyartasi idejebol kifolyolag....<#idiota>

akkor mire irtad hogy no comment???
Sephi
Mi nem volt tiszta a #1345 -os hozzaszolasban?

nem tudom mi bajod van a flashel.mond meg hogy miben rosszabb a chipnél.
Sephi
No comment 😄

És amugy ezt a krákogást mindenkinek csinálja?Az elõzõre is választ várok.<#pardon1>
minek cseréljem?tönkremegy vagy mi?és utána le is tudom törölni ugye?mármint a játékot.
flash
Sephi
Foleg ha FLASH-elt akkor nagyon tud.

Tenyleg Geroka FLASH-elt vagy CHIP?

Anubys
Alapból van benne...
Ha magyar az Evoxod, akkor a "hasznos holmik"-menüben találsz egy "lemezfeltöltõ"-t, azzal tudsz felmásolni játékot lemezrõl. Másik lehetõség, hogy összekötög a pc-ddel, és cross-kábellel, ftp-n áttöltöd rá az ISO-t, de ismerva a google-zási szokásaidat, ezt nem ajánlom... <#ravasz1>

Késõbb érdemes cserélni, ehhez kell némi trükközés, meg egy nagyobb vincsi (olyan 10 körül már kapsz 40 gigást), spec csavarhúzó, meg az, hogy tudd, hogyan kell egy vincsit kicserélni (pl. pc-n). Nomeg nem árt mellé egy Evox install disk, amit felraksz utána...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

és azt hogy tudom megoldani??mennyiért meg ilyesmi?hogy lehet rá játékot feltenni...stb.
Sephi
Azert kell bele hard.

oké...egyik haverom is ezt mondta csak azért biztos akartam lenni.kösz még1szer a boxot.<#worship>
CHEAPBOY
a lemez toltesenek ilyen hangja is van/lehet. a mercenariesnel valoszinu azert csinalja vegig, mert vegig tolt/swappel.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

hát a dvdiro a pioner...és arita és ridisc dvdkre irtam....a négyszeresekre 2*esen irtam a 8*osokra pedig 4*esen.
Sephi
Krakog???

Milyen DVD-re irtam es milyen sebessegel es milyen DVD iroval?

Hi!Megvan a box....végre.Van egy problémám.irtam rá játékot...mindegyik megy...beolvassa.Csak krákog.Nem mindig,inkább csak amikor tölt.A mercenariesnél viszont mindig.Mitõl van ez?Baj?kösz
A gyári vinyó van benne. Ha nagyobb lenne benne akkor máshogyan particionálná a gép?

A DVD kit-tel be lehet kapcsolni a gépet?
Sephi
Lenyeg hogy ne rakd be a mosogepbe mert eleg karos lehet nekije.

Crem
Porszívó csodákra képes...😊

Egyébként én 1 év alatt 2x takarítottam ki, azt is csak önszorgalomból!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hello!Az volna a kérdésem hogy az x-boxot mennyire kell félteni a portól?Mert nekem padlószõnyegem van és a szobámban azért eléggé száll a por.Ha egyáltalán kell akkor milyen gyakran portalanittassam ki?kösz
Bogyi007
Két játék biztosan ráfér, de talán három is, a játék méretétõl függ, viszont ha akarsz filmet is nézni rajta /DVD/ akkor érdemes beruházni a DVD kitre /ami egy infravevõt tartalmaz - ezt az egyik joy slotba kell bedugni, és a távirányítót/

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Anubys
Ha nem túl nagyok, akkor több is... 😊
Nekem fent van a Mortal Deception és a Fatal Frame, és még van 900 mega helyem...
Evox meg minden után marad kb. 6 gigád szabadon, szóval egy full DVD-s és egy rövidebb játék csont nélkül felmegy.
Vannak particiók, igen, csak arra készülj, hogy az alap vincsi nem kicsit lassú... 😞
De ez annyira nem gáz, még így is sokkal gyorsabb, mintha lemezrõl játszanál.
Itt megy minden vincsirõl.

Az alap vinyon mennyi hely marad szabadon? Tehat hogy vannak rajta a particiok? Csak mert ha vegre tudok venni gepet valoszinu hogy rogton nem fogok tudni vinyot is bele tenni. Tehat egy jatek azert rafer?

A masik hogy van valahol tablazat hogy a HDLoader-el milyen jatekok mukodnek? Vagy itt minden fut vincsirol a PS2-vel ellentetben?
Anubys
Hát, ha használt, akkor semmiképpen, ha új, akkor is ki tudja hozni 2-3e-rel olcsóbban...

Amúgy apronet.hu-ról:
"XBOX ELADÓ! ! ! 120 GB- s vinyó van benne, lehet rá játékot, filmet, képeket feltölteni, így azok mennek CD nélkül! ! Van hozzá 2 kar és 1 DVD távirányító. A vincseszterén van kb 30 játék és 10 film. Hibátlan állapot, doboza és leírása megvan. Irányár: 55. 000 Ft."

Ez pölö megéri...

Geroka: Alapból 8.5-ös vincsi van benne, ha azt lecserélte a fazon nagyobbra (pl. 60-asra), akkor megéri az 53-at, különben nem...
Mondom: alapgép joy-jal, flash-elve 45 újonnan, veszel még egy joy-t, az 6e, 51-bõl kijöttél, és új a géped, a maradék 2ezret meg elsörözöd... 😊
Keress rá apronet.hu-n "xbox"-ra, találsz csomó sokkal jobb ajánlatot.
Ha ez az xbox új, vagy vincsicserés, akkor, de csak akkor vedd meg ennyiért.

Én a gépemet 35-ért vettem, van rajta Evox, szerintem chip is (Lammer látta, neki is gyanús volt 😊, egy joy-jal, dobozzal, tokkal vonóval, de az alap vincsivel...