5250
Xbox
-
Nero, sima cd kép kiírása, oszt hello.Amennyit bír az íród, olyan sebességgel.Nekem így kitűnően mennek. -
Cheater #2143 Hi!
Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet DVD-t írni rendesen XBOXra, mert nekem valahogy nem megy. Milyen módban, sebességgel, programmal írjak ??? Választ előre köszi. -
KaTy #2142 HI!
Nekem is lenne egy kábelel kapcsolatos kérdésem.
Vettem egy Hig Def Av packot,Y-pb-pr kábelt,tv-re rá,Box átváltva NTSC-re, 480p mod kiválasztva.
Na ekkor jön a gáz mert a szellemképes lesz a kép.(már az evox alatt is)
Valakinek volt hasonló tapasztalata.
Most egy "sima" RGB kábellel nyomom ,azzal fasza tűéles minden. -
Tudna valaki adni egy normális XBMP linket? Az eurasian csak a 2.4-es van, de az sz*r. Nem kezeli a távirányítót, mert ha csak egy gombot is megnyomok rajta, akkor elkezd a kurzor szaladgálniés csak úgy lehet leállítani ha kihúzom a távirányító infráját.
És a legutóbbi XBMC-el is vannak gondjaim / augusztus 7.-i szintén eurasia / a zene mappát hiába állítgatom bárhogyan, sosem hozza be a cd/dvd lemezeken levő tartalmat. Filmeknél képeknél lehet tallózni a lemezeket de a zenénél még véletlenül sem.
-
Nekem is ilyen kábelem van, ugye az egyik vég megy az XBoxba közte van az optikai sztereó és videó kimenet meg van egy scart csati a végén az megy a tvbe. Nos Daewoo tv van otthon / 72 cm 100 Hz / és mégsem tűnik jónak a kép.Pont olyan mint a monitoroknál lassan de észrevehetően hullámzik. Mit tehetnék? -
Sham Lee #2139 Ha lee.Lehet,hogy sokszor megkérdezték már de sajnos nincs időm visszanézni a fórumban.Az lenne a probléma,hogy haveromnak van egy flash-elt xboxa,eddíg bekapcs után bejött magyar menü :DVDlejátszás,hátterek,file manager stb.Most meg csak az(szerintem)eredeti xbox menü indul el angolul.Nem történ semmi vele csak ki lett kapcsolva meg be.Olyan hiba volt,hogy dvd táv nem működött,de ott a távvezérlő volt a rossz.Már meg lett csináltatva.A táv működik az xbox nem.Csak eredeti és másolt játékokat hajlandó lejátszani és se dvd-t se semmi mást nem.
Ha valaki tudna segíteni,hogy mi lehet a probléma,nagyon megköszönném.
Ha esetleg meg is tudná csinálni az még jobb lenne.:-)
üdv:Sham Lee -
ha a scartos reszet dugod be a tvbe akkor igen... felteve, ha RGB SCART bemenetes a TVd!!! (kulonben sima scartkent mukodik es nem lesz annyival szebb) -
És akkor az a kábel amit vettem az megfelelő? -
csak annyit a korabbi feltevesedre, hogy siman rca-t dux a tvdbe, az gaz lesz, mivel az RGB szoban ott a lenyeg, a 3 alapveto szinre bontja a jelet(dedkialtan, nem zavarja egymast a 3 alapveto szincsatorna), igy nem zavarjak egymast, mig az RCA mar osszemossa effektiv "zaj" vagy ha ugyteccik zavar keletkezik es ezert lesz szarabb a kep -
Na? Erre mit tudtok mondani kábelkirályok? :) -
Kb 10 darab SCART - RCA csatlakozóm van, aranyozottól kezdve a fasztuggyamin át.
Annyi tűvel ahányat csak akarsz. -
Ezt vettem.
Ez volt eddig.
-
Nézd meg hány tű van a géphez adott, és hány az RGB scart csatlakozón!
(az az átalakító "dobozka" gondolom azért van, hogy a kábelre rá tudj dugni esetleg egy másik konzolt, ha nincs elég bemenet a tévéden, de az úgy nem lesz RGB) -
Alapvetően egyszerűen nem értem mi ez az RGB.
Vegyük az alaphelyzetet: Adott a gép amihez adtak egy kábelt aminek egyik vége belemegy a gépbe a másik vége pedig 3 felé ágazik, sárga, piros, fehér, ez pedig belemegy a szintén a géphez adott SCART csatlakozóba, amit bedugok a Tvbe.
Most vettem egy kábelt amire az van írva, hogy RGB.
Van a vége ami belemegy a gépbe, aztán van rajta egy kis dobozka amibe be lehet dugni a sárga, piros, fehér cuccokat és végül egy SCART ban végződik ami belemegy a Tvbe.
Mi a jó picsa a különbség? A kis dobozkába úgyse dugok semmit, most annyi, hogy direkt kábel megy a gép és a tv SCART csatlakozójába.
A Tvm vadonatúj, FLAT 100Hz egy hetes darab. -
TV-d menüjét nézd meg, hogy keresi ez az RGB-t egyáltalán.. vagy próbálj ki egy másik scart csatlakozót. -
akkor nalad van a gebasz, nekem sokkalta szebb, elesebb, konturosabb, teltebb minden ...
-
Vettem RGB kábelt. Ugyanolyan a képe mint amit gyárilag adtak hozzá. -
agyonvaglak ha talalkozunk legkozelebb!!! 
thnx! ;) -
Méghogy baráti áron! Most elmondjam neki, hogy abból a pénzből mentél nyaralni amiért az én boxomat csippelted? :DDDD
[viccel]
Welcome back!:D
-
na szia!
sajna most jottem vissza gorogbol, de latom mar kezd megoldodni a gondod, ha gondolod van meg sok kerdeses, es nem birsz a dobozzal, en barati aron kompletten megcsinalok neked mindent rajt... elhozod felfrissitem ha kell vinyot cserelek etcetc...
csak akkor irj privit, ha meg kell masszirozni fizikalisan a boxod, thnx!
-
"egyébként nekem még sosem volt boxom :) csak ismerek egy gyereket aki azokat szervizel :)"
"Kicsit meglátszik"
-
Mihail #2123 neked is piratebay-t tudom ajánlani vagy más torrentes siteokat,
pirateen mindent megtalálsz! -
Mihail #2122 evox az olyan mintha pl a pc-d alaplapjának a biosát meghackelnéd, megflashelnéd, ez történik a box "lelkével" is
xbmc az egy külön dolog. azt már plusszba plusz pénzért szokták feltenni, ha jól tudom azt a xbox wincsijének egyik kisebb partíciójára teszik. és ugya mindenféle media lejátszására alkalmas
xbmc-t itt tucc pl keresni: http://thepiratebay.org
van itt pár új version :) torrent linkek formájában le is szedhetőek ugyebár
ált. van hozzájuk leírás h hogyan telepítsed, pc-n keresztül kell feltölteni, vagy van install lemezes megoldás is
egyébként nekem még sosem volt boxom :) csak ismerek egy gyereket aki azokat szervizel :) -
doggstyle #2121 hello mindenkinek!
Please segitsetek egy két dologban!
Kéne az xbox-hoz egy op rendszer pl:evox
Kérdés:honnan lehet letölteni+ házilag meg lehet-e oldani a telepítését
kösz
-
toza #2120 nem tom feltunt e de nem ertek hozza:D csip van a gepben..nyilvan..mert viszi irott gamakat..de akkor evox az vmi szoftmodos bizbasz?vagy mi fene..es eleg ha csak xbmc t rakok ujat ?vagy csiptol fuggetlenul evoxot is rakhatok akar?nem hal meg a box tolle? tenyleg nem ertek hozza de te okos vagy es kedves es mingyart elmagyarazod ugye?:D lecci -
Mihail #2119 nézd már meg a chipeket kb. 6x annyit tudnak mint evox, csak ugye az élettartamot csökkentheti a beszerelése -
toza #2118 szal ha csippelt a box nem kell evox?csak xbmc azt jovan? -
Mihail #2117 itt van 3 dúrva chip leírása, remélem tucc németül :)
http://www.chipeinbau.de/html/content/support/chipdetails_xbox.htm -
Mihail #2116 evox az egy szoftver a amit az xbox biosába töltenek, szért nem kell a nyákra forrasztani ezáltal egy chippet, de nem is tud annyi mindent mint egyes chipek -
Figo7 #2115 szerintem nagyon jó ez az oldal nem rég találtam tök jó szerintem érdemes meg nézni!!!www.gportal.hu/portal/jodamester -
toza #2114 par ujabb huje kerdes.: mi is az az evox valojaban?csip a box ban az oke..viszi tort cuccokat lehet huncutkodni..de mi az evox?es az xbmc?az evox egy lehetoseg h telepakolhassok a gepeket ezze azza?a xbmc meg egy felulet ahol mindezeket lehet piszkalni?kell mindketto?vagy mi a fene.?!kossz -
Hi
nem tudja valaki honnan lehetne dvd drive-ot szerezni xboxba, konzone-nal nincs, hiaba van a honlapon, mashol is ugyanez volt a helyzet:(
elore is koszi a helpet -
toza #2112 m -
toza #2111 nincs:D dee egyebkent vmi csoda tortent..mert crossover a kabel..es most kiprobaltam es pity puty felcsatlakozott..semmit nem allitgattam ujra..csak connect es megy..de jo...ugyhogy mostmar minden csodalatos lesz..na koszi h legalabb megprobaltatok elolvasni amit irta...
-
Mihail #2110 jogos -
Zozo76 #2109 Toza: Van az interneten olyan forditoprogram ami atkonvertalja az irasodat egy konyebben ertheto nyelvre? 

-
toza #2108 ja igen! jol jartam ...sikerult atizezni ugye kabelt es ugy volt szar mert alapbol crossover volt ugy hogy buktam is egz 100 astmeg 2 seta stb..de tovabb ra is semmi van..ott vagyok ahonnan kezdtem...tuzfal vagy akarmi lehet hatrany?akinek egybol sikerult az trukkozott barmit is vagy csak ipt irt aztan azonnal megy a dolog?vagy hogy van ez..?mert mindenki lamaz de mindent u csinalok ahogy irva volt es megse jo semmi...
igazabol csak uj evoxot akartam rakni de van vmi auto install ize az cd rol tepeitve is mego lehet??? -
Mihail #2107 egy ilyen kábelt csak krimpelővel lehet elkészíteni és több féle szabvány is létezik, én a lkegújabb iso által hitelesített szabványt használom, mert az a több tíz méteres kábelekkel is hibátlanul műxik -
Mihail #2106 a 2pc összekötésére szolgáló kábel az a keresztkábel
a sima pedig router vagy switch és pc közötti kapcsolathoz szolgál -
toza #2105 beszrok...mostvotam csavona butykolt kabellel aszonta igy jo lesz..de nem az..sot..meg kapcsolat sincs..eddig ipt stb t kiirta de semmi nem jott ossze..mostmar meg assincs ami eddig vot...vagy a kabel tort el vagy szarul csinalt vmit.?!csak 1 dugot babralt!az ugy crossover??mer a rajzon u nez ki h mindkettot kell butykolni..egyebkent crossover kabel alkalmas pc pc kozti lan ra?mert az se moccan vele..mi lehet a szar?
mycroft04 te mijen kabellel probaltad?es a latya az xboxot mit takar?