Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grrrr
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
En mar nagyon sok Exoxot raktam fel igy ismerosoknek, ismeretlennek(ofkorznemiminyimapenzmag) es eddig mindegyik FLESSES volt(meg ANubyse is)... es nagy szazaleka velem csereltette a vinyojat...
ez komolyan nem ertem ezt a hulyeseget...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elõre is köszi
Anubys, Sephi:
és igen nekem asszem 1.4(vagy 1.5)es gépem van M7ej flash-el(sjnos 137Gb barrieres verza) van belesutve...
1.6 os gépnek is van biosa,miért ne lenne,CSAK nem lehet flashelni házilag.Ezért kell az 1.6 os gépekben benne hagyni a modchippet.
2.Miért ne lehetne flahelt gépbe winyot rakni???Teljesen mindegy,hogy modchip-es vagy flashelt a gép,simán bele lehet rakni
nagyobb winyot.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Meg egy ok amiert szar a FLASH.
1.6-nak nincs biosa -> ezert nincs mit flashelni benne -> a szoftveres moddal gondolom a winyora tesznek valami indito bigyot.
amugy meg www.xbox-scene.com ott aztan mindenrol van info.
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Ha az ember nagyobb vinyot szeretne (a kesobiekben) bele.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tenyleg Geroka FLASH-elt vagy CHIP?
Ha magyar az Evoxod, akkor a "hasznos holmik"-menüben találsz egy "lemezfeltöltõ"-t, azzal tudsz felmásolni játékot lemezrõl. Másik lehetõség, hogy összekötög a pc-ddel, és cross-kábellel, ftp-n áttöltöd rá az ISO-t, de ismerva a google-zási szokásaidat, ezt nem ajánlom... <#ravasz1>#ravasz1>
Késõbb érdemes cserélni, ehhez kell némi trükközés, meg egy nagyobb vincsi (olyan 10 körül már kapsz 40 gigást), spec csavarhúzó, meg az, hogy tudd, hogyan kell egy vincsit kicserélni (pl. pc-n). Nomeg nem árt mellé egy Evox install disk, amit felraksz utána...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Milyen DVD-re irtam es milyen sebessegel es milyen DVD iroval?
A DVD kit-tel be lehet kapcsolni a gépet?
Egyébként én 1 év alatt 2x takarítottam ki, azt is csak önszorgalomból!😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nekem fent van a Mortal Deception és a Fatal Frame, és még van 900 mega helyem...
Evox meg minden után marad kb. 6 gigád szabadon, szóval egy full DVD-s és egy rövidebb játék csont nélkül felmegy.
Vannak particiók, igen, csak arra készülj, hogy az alap vincsi nem kicsit lassú... 😞
De ez annyira nem gáz, még így is sokkal gyorsabb, mintha lemezrõl játszanál.
Itt megy minden vincsirõl.
A masik hogy van valahol tablazat hogy a HDLoader-el milyen jatekok mukodnek? Vagy itt minden fut vincsirol a PS2-vel ellentetben?
Amúgy apronet.hu-ról:
"XBOX ELADÓ! ! ! 120 GB- s vinyó van benne, lehet rá játékot, filmet, képeket feltölteni, így azok mennek CD nélkül! ! Van hozzá 2 kar és 1 DVD távirányító. A vincseszterén van kb 30 játék és 10 film. Hibátlan állapot, doboza és leírása megvan. Irányár: 55. 000 Ft."
Ez pölö megéri...
Geroka: Alapból 8.5-ös vincsi van benne, ha azt lecserélte a fazon nagyobbra (pl. 60-asra), akkor megéri az 53-at, különben nem...
Mondom: alapgép joy-jal, flash-elve 45 újonnan, veszel még egy joy-t, az 6e, 51-bõl kijöttél, és új a géped, a maradék 2ezret meg elsörözöd... 😊
Keress rá apronet.hu-n "xbox"-ra, találsz csomó sokkal jobb ajánlatot.
Ha ez az xbox új, vagy vincsicserés, akkor, de csak akkor vedd meg ennyiért.
Én a gépemet 35-ért vettem, van rajta Evox, szerintem chip is (Lammer látta, neki is gyanús volt 😊, egy joy-jal, dobozzal, tokkal vonóval, de az alap vincsivel...