5250
Xbox
-
nem...ő azt kérdezte,hogy ha tölt a game,akkor hogy lehet kilépni.Az eject fix,csak hibaüzenetet nyom(dirty disk)attól még nem lép ki. -
lehet az iso-t,vagy ha a winyon van akkor felül lehet írni a file-okat -
maka2 #2062 HY!!!
Hülye kérdés de azért megkérdezem:
Lehet xbox játékokat patchelni??? -
marmint "ejectfix"esre gondoltal?
-
File kezelő:Mediacenter
Rakj bele olyan biost ami resetes(persze,ha benne hagyod a
tálcában a game-t,akkor reset után az fog elbootolni) -
hy.megtudja vki mondani h mennyibe kerül az xbox,és h hol lehet rendelni/venni?,mert szeretnék, 

-
EMULÁTOROK!!! -
Zozo76 #2057 Ja, en is tapasztaltam. Hol szereti a 64 96 4.0 ertekeket. De a multkor mikor 68-at mutatott, igaz a XBMC-ben, es felnyomtam a ventilatort 100%-ra akkor szepen lement 58 fokig. Olyan hiheto volt... :) -
toza #2056 (sikerult kozben emulatort masolnom boxra az megoldodott).kozben adodott egy masik kerdes...mijen file kezelot erdemes felrakni es ha egy game dvd rol toltodik utanna kilepesre kizarolag a povver gomb a megoldas?vagy van mas lehetoseg is e van e?
-
predakon #2055 igaz,ugrál 94;64;4 stb... -
Zozo76 #2054 Sok helyen olvasom hogy a Box nem ad valos homerseklet adatot ha a gep 1.6-os, es chip is van benne. Igaz ez? -
oroby #2053 Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. eXecuter 3 modchiphez keresek BIOS-t. Ha tud valamelyikőtök segiteni: [email protected]. Tudom, hogy van az interneten, de nem tudok letölteni, olyan helyen dolgozom jelenleg...
Köszönöm -
toza #2052 bruhu...nem jott osssze a kotes sem..pedig ugy probaltam ahogy xbox.scene.com on van flashfxpvel ..azt semmi...szoval vki megtudna mondani ha kiirok cd re emulalashoz szukseges cuccokat (emulator +roms +stb)akkor az felrakhato vhogy xboxra?mellesleg mit es honnan kell letolteni?!plz vki egy linket plz..vagy privat vagy barmi..lecci..
egyebkent meg dvd irasra tokeletes a nero udf ben recorder-> burn iso..nal azt jovan de ha tobb jatekot tartalmazo dvd irasarol van szo nekem a recordnovv max valt be... (xbox scene.com on vannak tutorialok...csak rohatt EMULATORROL nem talalok semmit..lecci vki pls.. -
jo hat javitgatni valaki utan mindig konnyu... 
1. jah igen en azert preferalom az Xiso formatumot...
2. inkabb bizok az xcommanderben, mert pont egy autos gamet akartam magamnak lebackupolni, de szetfagyott(mindig ott!!!)... es utana megcsinaltam a jolbevalt xcommander atmasol, visszaftpz, xiso kiir, es gyonyoruen ment!!!
-
ez is okés,de még egyszerübben:
xbox bebootol evoxbe(kikapcsolni az auto launch-ot!)
be a game
Pc-ről FTP,és a "D" meghajtóról lekapni a cuccost
utánna udf-ben kiírni(nem kell iso-t sem kreálni) -
toza #2049 nem birom tovabb..faj a fejem is mar..olvastam mindent ..neztem linkeket..de semmi konkret...na..lecci egy linket..ahol erthetojen levagyon irva vagy eleg egy valasz is... szal.. EMULATOR okat akarok RAKNI XBOXRA FEL!!irt cd rol is akar?felmasolom azt megy?vagy mi van hogy van?meg roms meg nemtom..vki lecci help!mar vissza olvastam kb 400 oldalnyit..de nem vagom mi van..van pc is persze halo kartya stb..szoval eleg ha masolok vagy mi vagy mi? kosze elorre is barmit.. -
szivi!
(magyar ember feltalja magat) 
btw: BIO 1.5-el mivan??? :P -
Erdekes. Erre nem is gondoltam :D Koszonom. -
Sephi privizett, ide irom ki, mert akkor hatha tobb embernek is tudok segiteni ezaltal...
Tema: Eredeti Xbox game "lemasolasa"
Sajnos nekem az Xisoval az istennek sem akarta latni a dvdt... a tobbi program ugye meg nem imageli le a dvdt, masolasvedett okokbol...
Tehat en fogtam a DVDt betettem Xboxba, majd ott kinek hogy teccik en Xcommanderrel(de lehet barmi mas fajlmanagerrel, csak nekem a tobbirol rossz emlekeim voltak meg regebben, es akkor mar az xcommander is jo volt, szal megmaradt) felmasoltam egy krealt konyvtarba a dvdm tartalmat... majd FTPn visszamasoltam PCre... utana Qwix(itt is hasznalhacc mast, ami Xisot tud krealni) create iso(figyelem nem a konyvtarral eggyut, hanem a gyokeret add meg, ahol a default.xbe tanyazik...
remelem segithettem...
-
nos aki benazik a kiirassal egy kepecske...
Inkabb link... -
hello olvastam a leveledet...
hat eloszor is, iylet akkor csinal, ha nincs oprenccer(vagy eredeti serult meg, maszott el, es/vagy nincs evox rajt rendesen) mert dvddecrypterrel ha isot irsz annak tuti mennie kene... vagy/es nagyon szar az irod/lemezed... figyelj itt mindenki tud irni xboxra lemezt... nezd meg jobban mit csinalsz tobbet nem tudok segiteni, mert nem ulok a geped/boxod elott... Az iso is 100as amibol irsz??? ajanlom a qwix nevu progit, toltsd le, ott tallozd be az isodat, es az ha kiirja, hogy milyen regio, milyen jatek ,akkor az iso problema is letudva... -
maka2 #2043 Hello!!!
Valaki leírná , hog hogyan ír ki xbox játékokat???
Nekem nem megy , de ha lehet alaposan!!!! -
Multikiller #2042 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy xboxra milyen chippelési lehetőségek vannak és melyik a legbiztosabb? Létezik boot lemezes megoldás, vagy olyan amivel a gyári garancia megmarad? Mit érdemes bele tetetni? Előre is köszi! -
Sziasztok! Én is segítséget szeretnék kérni: A már meglévő játékokakat hogyan lehetne lemásolni szerintettetek ? Nero- val próbálkoztam már (Neto Express --> Copy Entire Disc), készítettem egy .nrg image file-t, kiírtam a lehető leglassabban és semmi. Please gyorsan kéne az info. -
Én neroval szoktam.Burn image oszt csókolom. -

na szemetkedest felreteve: letoltod a dvddecryptert(ne engedelyezd az updatet,mert nemreg szurtak hasba a decrypter projektet, szal nem egeszseges ha logoljka az ipdet, hogy frissitenel a decrypterre)... ott kivalasztod az ISO-WRITE!!! betallozod az isot, es lemeztul fuggoen megirod jol!!!! -
maka2 #2038 Valaki elmondaná , hogy kell kiírni a játékokat, lehet , hogy én írom ki szarul.Én úgy csinálom , hogy berakom a daemon toolsba és dvd copy val lemásolom az egészet.
Így jó?? -
Zozo76 #2037 Na, a gep aljan lattam a datumot: 2005 marcius :) -
Nekem is van egy-két játék amit nehezen olvas, vagy egyáltalán nem.Megesik. -
maka2 #2035 Biztos nem megy tönkre mert a többi játék megy!!!!!!!!!!
CSak az a 3 nem!!!!!!!! -
enmeg vinyorol jatszom 
btw: akkor lehet Maka2-nek szarok a lemezei es/vagy az iroja...
ultimate rosszhir, hogy lehetseges kezd elszallni a boxnak a feje... van 2 haverom nekik is most kezdi megadni a fej magat, (mind2 elsoszerias vagy 1.1, 1.2 max) gepei vannak es aktivan van hasznalva... -
Hááát, lehet hogy a lemezt nem szereti.Én 12x-esen írom:D -
maka2 #2032 Nekem ki lett írva egy játék 8x és nem vitte a gép akkor mi baja lehet, de még 2 játékot is kiírtam ugyanígy!!!!!!! -
Amilyen sebességgel csak akarod, minuszost:) -
maka2 #2030 Hello!!!
Ha xbox játékot írok ki akkor 4x sebeséggel lehet maximum írni és + vagy - kell kiírni???? -
maka2 #2029 HY!! Megírná valaki honnan lehet skineket az xboxra letölteni a netről( honlap címet ha lehet) Köszi!!!
Meg azt is hogyan kell őket felrakni az x-re!! -
Nincs más. -
Thx, ebbol kikeresni. 
Vmi uj kellene... a listaban csak F1 2002-ot talaltam
-
greco #2026 Itt van 1 lista a játékokról:gamespot (jobb alsó sarok) -
Boxra ismertek jo jo Forma 1-es gammat?