Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!
mi az hogy PATA????eggyik ismerösöm sem tudja pedig õ azt mondja hogy ért hozzá......miben más mint a SATA?
Sephi
Persze! Kerdezd Geroka-at mert neki mar elarultuk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Srácok, tudtok vmi jó kis torrentes helyet, ahonna szedhetném az XBOXos játékokat? NFL Street 2, ESPN NFL (NBA)2005 érdekelne leginkább. Jó maygar webes cím is!
balumaci
rohadt gyökerek, nekem is ajánlgattak minden, csak ne maxtort, azt az egyik maxtorom, a 80 gigás már bírja vagy két éve, meg a 120-as is vagy fél éve
egyikkel se volt még semmi baj

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

torrente
Nekem azt mondták a Bluefish-ben, hogy ha jót akarok akkor Maxtor-t ne vegyek, mert az a legrosszabb vinyó.

Anubys
bajnak nem baj, csak az melegszik a legjobban...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bogyi007
No akit érdekel, rájöttem mi volt a gond a hdloaderrel. Újraraktam akkor sem ment, utánna feltünt hogy az e meghajtón is van egy hdloader könyvtár abban volt egy txt fájl meg még egy bejegyzés, no ezt kitöröltem és utánna ment megint a loader.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lammer
jah igy mar mas... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Mijafaxert nem vagy online hogy beszejek veled?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
te nem figyelsz???
amugy neked is PATA vinyod van... <#rolleyes>

Lammer
-igen barmilyen PATA vinyot(ettol a PCs kifejezestol falra megyek... ez akkora bullshit, miert szerinted MAcba meg Amigaba nem megy bele??? <#rolleyes>)
-igen SATA nemjo
-mittomen keress ra...

Hát íny visszaolvasva elég nagy hülyeséget kérdeztem<#idiota>
Sephi
Nemkem most egy 80-anas Maxtor van benne... baj?

HE???<#merges2>

Én meg mindenhol azt olvasom, hogy bármilyen sima PC-s vinyó jó a box-ba. Most akkor mi van???

Samsung 120GB Serial-ATA winchester Ez ugye nem jó???

Pontosan mi a jelzése a 120-as pata-s samsung vinyóknak?
Lammer
ezt is mar 600Xor leirtam: vegyel olyan vinyot, ami nem melegedik annyira, mert ott bennt nincs neki effektiv hutese: TEHAT: SAMSUNG,SEAGATE
jahesmielott rakerdezel, NEM JO SATA, csak PATA...
demost kapcsolok te akarsz vinyot cserelni?
ha szeretnel meg xboxozni a jovoben, inkabb ne! vagy kuldj privit nekem... <#papakacsint>

Ja.....x-boxba szeretnék vinyót venni.....milyet vegyek?Maxtor jó?
<#mf3>
torrente
Megbízhatatlanok ezek a bsa-ról leszedett játékok!

kösz....látod ez sokkal jobban esik mint a "warez rossz"as topicban.....ennek ellenére beismerem hogy én voltam a hülye.....
Sephi
Megeset nekem is hogy lefagyott egy jatek.... szal nem gaz nyugi.

Hello!Na az van hogy játszottam a Call of Duty Finest Hourral és miközben másztam fel a hegyre lefagyott.....egybõl kinyomtam a gépet....most mi van?Elég uj a box de eddig ilyet még nem csinált!
Bogyi007
Megoldódott találtam egy jó linket: http://xbox.makii.pl/?id=apps_x Itt minden van XBMC XBMP Hddloader, minden progi ami telepítéskor jól jöhet. Nem mindig az angol oldalak a nyerõk....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Hatalmas gondom van!!! A Larry játékot kiraktam hddloaderrel a vinyóra, majd nem indult el, beléptem késõbb az XBMC-be és onnan akartam elindítani a vinyóról a játékot. Az eredmény az lett hogy eltünt a vinyóról a játék, és nem mûködik a hddloader, pedig ott van a progi látszólag a vinyón továbbra is. HELP ME! Mit tegyek honnan szerezzek be új hddloadert?

Ez mind így van, de nekem azért nincs szélessávú netem mert ahol lakom ott nincs semmi ilyesmi (kivéve wdsl 100e ft-ért), és kb. 1,5 éve nyúzzuk az axelerot hogy építsen ki ide is adsl vonalat. Az volt a válasz hogy szerezzünk 20 embert és meg lesz csinálva. 20 ember megvan most azt mondják kell még 4-5. Hát ezt <#mf3> nekik.
Bocs hogy egy kicsit hosszú lett csak azt akartam kifejezni hogy nem mindig a felhasználón múlik ez a dolog....

<#violent> mo.-i internet szolgáltatók

Sephi
Ti csak halgasatok vaze. Erdelyben 50 euro a 8K net. Szal kuss.

balumaci
asszem Franciaországban a 8Mbites net olyan 25 euro körül van, úgyhogy elmehet a faszomba az összes magyar netszolgáltató

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

nem rohogok, hanem inkabb szomorkodok, mert az telleg genya dolognak tartom, hogy egy "ultragyors" 4K-s toltesert egyaltalan penzt mernek kerni... mondjuk en konnyen beszelek, mert hazamegyek es leulok a 380 K/seces netem ele, igaz ezert 16E-t fizetek 20006dec31ig a szákszpiszi-nek... de akkoris...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Csõ!
Tényleg nincs mit, és egyébként én is modemmel "zúzok", és most márc 31-ig ingyé van a net, úgyhogy ráérek leszedni.
Találtam még vmit: Kézikönyv+dvd borító a slayers-hez
Ja meg ha kell vkinek sok nintendo64 rom, az nézzen el
ide! Minden van!!!!

Sephi
En is en is!

balumaci
örülünk, hogy örülsz 😊

KIRÁLY VAGY!!!

Én eddig csak torrent fájlokat találtam, és mivel amúgy is lassú a netem, nem akartam belekezdeni a letöltésbe, mert azért 160 mega egyszerre "kicsit" sok nekem😊 De így már meg tudom szakítani a letöltést, és 2-3 nap alatt (nem röhög!!!) le tudom szedni.

Meg ne kérdezzétek hogy ezt minek írtam le, mert én sem tudom<#idiota>

Szóval KÖSZI!!!
Hi all!
Találtam egy http linket a slayers evox 2.6-hoz és gondoltam megosztom veletek:Slayer's 2.6
Na viszlát

Köszönöm mindkettõtöknek<#worship>
Petyus_
Hehe, nekem csak ilyen igen korlátozott csavarhúzókészletem van.. de imbusszal is ment minden szépen. =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ohom majdnem jo: imbusz helyett torx, imbusz szetnyirja a menetet... nemhiaba van torxra kitalva... amugy jo leiras... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Petyus_
Vinyócsere: Régi vinyód tartalmát (különös tekintettel UDATA és TDATA könyvtárakra) PC-dre áteftépézed.

Utána Boxodat felnyitod: alján a talpai alatt négy, garanciamatrica alatt egy csavar, imbusszal lehet kiszedni leginkább. Leveszed a borításd. Ott meglátod a vinyót egy kis mûanyagtálcában, amit egy pici csavar tart kb. a Box közepén. Azt kicsavarozod, kiveszed a tálcát, vinyót kicseéled, mintha PC-n tennéd ugyanezt.

Utána pl. CD-RW-re kiírt Slayer's lemezrõl boot, ott REBUILD LARGE HDD vagy ilyesmi opció, formattál (1 mp), másol (2 perc) és kész is van.

Mindenhez tutorial -> www.xbox-scene.com
Slayer's-nek meg van egy saját pdf-e, ahol le van írva, hogy mit csinálnak az egyes menüpontok.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

eurasia.nu
ott regelj
es kapsz bitorrent linket... evox autoinstaller 2.6 os verziot keresd, vagy valami ilyesmi...

Hali!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen néven keressem az evox telepítõ lemezét a neten? Mert találtam egy rakatot (autoinstaller meg ilyenek), és mivel modemes vagyok, meg kell gondolnom hogy mit töltök le😊

Lammer, Te biztosan tudod mit kell(ene) keresnem. Ja és nincs valami konkrét leírás xbox vinyócsere folyamatáról?

Köszi!
Sephi
Nem csakaz de en a helyedben nagyon ovatos lennek a nappaliban.

torrente
Éreztem hogy van egy beépített titkosügynök a családunkban is!

Sephi
Ismerem a takaritonotoket szal vigyaza'.

torrente
Nincs webkamerám, úgyhogy pofon nemvágsz!

Sephi
Te igy velem nem beszelsz mert pofon csaplak jol.

torrente
Szóltál fiam?

Sephi
Uristen.

torrente
Igaz hogy eddig csak egy értékelés van az Xbox-os Doom3-ra a gamerankings.com-on, de az 100%. Figyelemreméltó!

szemet... <#vigyor1>

torrente
Te most át akarod verni a fejét ilyen téves információkkal?

2ik talalat, priman elmondja