5250
Xbox
  • greco
    Hdd berakása xboxba!!! Part1-2(a cikkek között megtalálod)
  • XeroX
    Hi.
    Következő kérdésem :)
    Hogy bővitsek merevlemezt a xboxom (160GB-ost)? Felakaram rá másolni az összes játékot, hogy ne keljen a lemezeket folyton cserélgetnem.
    Csinálok egy ghostot a xbox lemezéről és visszanyomom a 160Gb-osra ?
    Várom válaszodat...
    Thx
  • Lammer
    igen persze majd innen en megmodnom, hogy a 60as rarod melyik szektorra esik a dvdden(foleg, hogy ugye a rar tomorit, tehat nem szamolhato ki konstansan a cuccot, mert lehet az elso 30 fajl a lemez negyedere esik, de lehet akarhogy)... es ott meg raaadas melyik fajl tartozkodik fizikalisan... jah persze
  • XeroX
    Azthittem, hogy te mindent tudsz
  • Lammer
    honnantudjam??? :DDD tok veletlen! illetve ha tudnank az ott tartozkodo fajlt(fizikailag), akkor peldaul lehet az egyik video fajl is, de lehet a soundtrack is ... :D
  • XeroX
    Nos.
    A repair megbukott:(
    Viszont az Winrarban bejelöltem, hogy sérült fileok megtartása.
    Hibát jelzett,d e megcsinálta a 4.5gb -os Iso file-t. Fogtam kiírtam neróval, az is sikerült. Bele az XBOX-ba és elindult a Moha Rising Sun. Kijutottam vele a hajó fedélzetére hiba nélkül :)
    Gondolom majd a játék 60% -a körül fog lefagyni mikor a hibás részhez érek.
    Szerinted medig lehet majd vele játszani ?
  • Lammer
    akkor sehogy, ha mazlid van van bennuk recovery...(probald meg repair az adott fajlra) ha nicns benne repair, akkor anyazhacc... sajnos(persze ha +e1ezik a merete pl. 50 millio byte ugyanugy, mert ha nem akkor hiaba repairolod)
  • XeroX
    Kérdés.
    Letöltöttem két xbox játékot (a legnépszerűbb w-a-r-e-z oldalról) probaként megnézni milyenek (WorldRacing2 és Medal of Honor rising Sun).
    Rar -al van tömőritva mindekettő, kitömörítésnél mindig CRC hibát ír ki, a Racingnél a 9-es a Mohánál (Medal.of.Honor.rising.Sun.XBOX.r60)kötetben. Letöltöttem őket mér 3x, de mindig ezt a hibát adja. Hogy tudom kitömöríteni őket ?
    Probáltam DOS alól is dosraral, de az is CRC hibát jelez.
    Thx...
  • Lammer
    :P egy speci atalakito ... amit a joyportra dugsz... ha erdekel privi
  • toza #2295
    usb csatlakozo?meg bill eger?hol raknak bele ijen cuccost?!
  • toza #2294
    ehez mi is kell??bill eger paroshoz?!

elobb meg annyit kerdeztem hogy hogyan kell accountot csinalni csippelt box ra...csak kiprobalnam megy e aztan annyi..
  • Lammer
    nekem tok jol megy billentyuzet+eger parossal
  • DanielT
    Rohadt jól játszható, csak szokni kell, ráadásul nagyon jó maga a játék is.
  • Petyus_
    Bár speciel a FCI-hez nem volt szerencsém, ha ez az első konzolos FPS-ed esetleg, bizony szokni kell. Érdemes a HALOval kezdeni, ott nagyon jól eltalálták.
  • deep
    Hát nemtom, nekem ment a dolog:D
    Minek kérdezgettél annyit a warezlehetőségekről, ha eredetiben vetted meg?:D
  • XeroX
    Megvettem az első x-boxos játékom a FarCry-t.
    Már kiváncsian vártam mert Pc-n nagyon tetszett.
    Elindítom és elkezdek vele játszani, vagyis elkezdenék mert az irányításását istentelenűl elbaszták :( fél órát probáltam tanulni de nem áll rá a kezem. Át lehet valahogy konfigolni az irányítást ? vagy kidobtam több mint 10 ruogt :( A GTA SA -t probáltam az frankón játszható, de ez iszonyat szar. Szép a grafikája, de nekem játszhatatlan :( Nektek megy az irányitás ? Vagy 2 hét hét szabi és tanuljam meg ? :)
  • Lammer
    decccrájt...
  • deep
    Én úgy tudom, hogy a chippel ki-be tudod kapcsolgatni a módosítást.Tehát betöltheted az eredeti biost is, és így lájvozhacc.
  • Bogyi007
    Chip arra jó, hogy tudj Live-ozni vele?! Én eddig úgy tudtam, hogy ha bármi módosítás van a Boxon, akkor nincs Live, akkor most ez hogyan is van kérem?
  • Bogyi007
    Hát van ilyen hozzá! :D Én a szegedi Media Marktba láttam, asszem olyan 6-8e körül lehetett.
  • Lammer
    mihhez kell account??? kabelt venni a boltba??? mivan?
  • toza #2283
    bocs h igy..de tudnal adni linket vagy elmondanad hogy kell account csinalni..vagyis hogy ha trukkozni kell hozza akkor hogyan meg mivel?koszi elore is!
  • Lammer
    mindenkepp vegyel RGB kabelt! (nopersze ha TV supportalja) sokkal szebb keped lesz...
  • deep
    Nem a TV a ludas? Nekem is úgy van rákötve de nem csíkos...
  • XeroX
    Megvettem.
    Mindent lejátszik. :D
    (Divx,Xvid,Mpeg,Dvd,SVCD,Jpg,BMP,Str,sub).
    Szépek a játékok pc után, de szerintem a kábelem (3 RCA lóg a végén) miatt keresztben csikos a Tv képe.
    Érdemes egy euroscartos kábelt venni vagy csak egy RCA Scart átalakítóval rákötni a tv -re ?
    Keresek wireless joyt, esetleg cserébe ráfizetéssel micro Xbox Microsoft joyt odaadom.
  • Lammer
    megbocsatva
    /lenyomja a deportalo gombot
  • deep
    Oh, pardon:)
  • Lammer
    eloszor is, a minimum nem a flash, hanem a softmod, mivel a flash mar advancedebb, amugy ok
  • XeroX
    Köszi... Így is sokat segítettél.
  • deep
    Jah, simán cd-kép kiírása, vagy mi:D
    Mediacenter telepítése bonyolultabb, abba nem mennék bele.Pc-vel kell összekötni hozzá.
  • XeroX
    Kösz minden infót...
    De ha már így bennevagyunk... :)
    Van egy x-box gamém isoban, azt kíírom néróval és kész ? vagy van valami trükk a lemezírással ?
    A médiacentert lemezről tudom telepíteni ?
    Több kérdésem nemlesz :D
    Mégegyszer köszi...
  • deep
    Megoldható egy media centerrel. A live a netes játéklehetőség, nem fog kelleni szvsz:D
  • XeroX
    Köszi.. holnap megveszem ha minden oké vele.
    Még 1 kérdée..... filmet is szeretnék nézni vele xvid, divx feliratosakat is, úgy hogy egy DVD -n van 5 divx film ... ez megoldható?
    A Live! -ozás az micsoda ?

Köszönöm gyors válaszod....
  • deep
    28ért, az kicsit sántít, hacsak nem jár mellé semmi. Ha lejátsza a másolt cuccokat, akkor minimum flash-elve lennie kell.A csip csak arra jó, hogy elvileg tudj vele Live!-ozni.Magyarul felesleges.Van vinyó benne, alaptartozék!
    Más?
  • XeroX
    :D
    Elképzelésem az van :)
    Kaptam ajánlatot egy origi Xbox gépre tartozékokkal 28E -ért... aztmondja hogy lejátsza másolt lemezeket és a DVD - t is.... hmm akkor miért kell chipelni ? a divx és az xvid film lejátszás miatt ?
    Másvalaki aztmondja hogy az alapgép nemtud DVD-t sem lejátszani, kell venni valami fejet hozzá...és nincs merevlemez benne,azt is venni kell.. hmm
    Kicsit ködös a kép mert 0-ról indulok, tudnál segíteni .. ? pár szóban röviden hogy, hogy van ez ?

Előre is köszi....
  • DanielT
    Öcsém, beszarok rajtad, WIRELESS JOY! Ilyet szól :DDDD Még valamit parancsolsz? :DD

Na, hogy valami infót is kapj Itt keresgélj
  • XeroX
    Hi.
    Keresek egy Xbox gépet chipelve evox magyar , 1 db wireless joy-al, dvd, divx, xvid feliratos filemeket is le tudjon játszani. Max 35e ft -ig van keretem rá.
    Ha valaki még az Xbox360 megjelenése és az árzuhanás elött szertné eladni, dobjon egy privit nekem e-mail címmel és megkeresem.
  • toza #2267
    (kultem neked privat,erdekelne cucc)
  • TrIp
    érdekel valakit egy eredeti xbox joy? olcsón.... privizz ha kérdésed van és megmondom az msn címem!
  • toza #2265
    xbox.365.hu n van hozza egy leiras forumokban..vagyis h van link leirashoz...egyebkent kell hozza pc,meg halo 1 jatek..es szoftmodolas maris ossze hozhato..eccerubb a csip. 8-10 ezer korul mar csinaljak,van hej ahol megis varhatod.. apronet.hu n nezz utanna..erdemes minel ujabbat belerakatni h frankon mennyen...csip meg nem draga ha azt nezed 8 ezerer kapsz egy eredeti gamat,igy meg ennyi pezbol kb 50 szer tobbhoz juthacc hozza!!!