Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi az hogy PATA????eggyik ismerösöm sem tudja pedig õ azt mondja hogy ért hozzá......miben más mint a SATA?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyikkel se volt még semmi baj
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy neked is PATA vinyod van... <#rolleyes>#rolleyes>
-igen SATA nemjo
-mittomen keress ra...
Én meg mindenhol azt olvasom, hogy bármilyen sima PC-s vinyó jó a box-ba. Most akkor mi van???
Samsung 120GB Serial-ATA winchester Ez ugye nem jó???
Pontosan mi a jelzése a 120-as pata-s samsung vinyóknak?
jahesmielott rakerdezel, NEM JO SATA, csak PATA...
demost kapcsolok te akarsz vinyot cserelni?
ha szeretnel meg xboxozni a jovoben, inkabb ne! vagy kuldj privit nekem... <#papakacsint>#papakacsint>
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bocs hogy egy kicsit hosszú lett csak azt akartam kifejezni hogy nem mindig a felhasználón múlik ez a dolog....
<#violent>#violent> mo.-i internet szolgáltatók
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Tényleg nincs mit, és egyébként én is modemmel "zúzok", és most márc 31-ig ingyé van a net, úgyhogy ráérek leszedni.
Találtam még vmit: Kézikönyv+dvd borító a slayers-hez
Ja meg ha kell vkinek sok nintendo64 rom, az nézzen el
ide! Minden van!!!!
Én eddig csak torrent fájlokat találtam, és mivel amúgy is lassú a netem, nem akartam belekezdeni a letöltésbe, mert azért 160 mega egyszerre "kicsit" sok nekem😊 De így már meg tudom szakítani a letöltést, és 2-3 nap alatt (nem röhög!!!) le tudom szedni.
Meg ne kérdezzétek hogy ezt minek írtam le, mert én sem tudom<#idiota>#idiota>
Szóval KÖSZI!!!
Találtam egy http linket a slayers evox 2.6-hoz és gondoltam megosztom veletek:Slayer's 2.6
Na viszlát
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Utána Boxodat felnyitod: alján a talpai alatt négy, garanciamatrica alatt egy csavar, imbusszal lehet kiszedni leginkább. Leveszed a borításd. Ott meglátod a vinyót egy kis mûanyagtálcában, amit egy pici csavar tart kb. a Box közepén. Azt kicsavarozod, kiveszed a tálcát, vinyót kicseéled, mintha PC-n tennéd ugyanezt.
Utána pl. CD-RW-re kiírt Slayer's lemezrõl boot, ott REBUILD LARGE HDD vagy ilyesmi opció, formattál (1 mp), másol (2 perc) és kész is van.
Mindenhez tutorial -> www.xbox-scene.com
Slayer's-nek meg van egy saját pdf-e, ahol le van írva, hogy mit csinálnak az egyes menüpontok.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ott regelj
es kapsz bitorrent linket... evox autoinstaller 2.6 os verziot keresd, vagy valami ilyesmi...
Meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen néven keressem az evox telepítõ lemezét a neten? Mert találtam egy rakatot (autoinstaller meg ilyenek), és mivel modemes vagyok, meg kell gondolnom hogy mit töltök le😊
Lammer, Te biztosan tudod mit kell(ene) keresnem. Ja és nincs valami konkrét leírás xbox vinyócsere folyamatáról?
Köszi!