Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Nem kénne ide tenni egy szép nagy X logót emberek!
Mondjuk én nem vagyok x-es csak úgy eszembe jutott, hogy elkénee ide egy!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
AHA!
És hol lehet és mennyi?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
neeeem!:D

aabyssx
> Lehet kapni átalakitott??!

Igen, feszültségátalakító is kell.

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
Simán akarja bedugni a konnektorba? ??

Adi
OK!
THX
És még egy kérdés!
Ügye az x-boxának ilyen amcsi szabványos a konektor bedugoja!
Azzal mit kezdjen?!
Lehet kapni átalakitott??!

aabyssx
RGB + olyan tévé, ami támogatja az NTSC szabványt is.
Gyakorlatilag az összes mai tévé közepesen támogatja.

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
A mostani tv-ken az NTSC kompatibilitás nem azt jelenti hogy viszi simán a NTSC játékokat/filmeket?
Mert akkor minek amcsibol tv?

Adi
HI!
Lammer vagy akárki?!
Akkor most, hogy oldaható meg az ntsc probléma a csávónál!?:)
RGB-vel?!
Probléma: egyik ismerõsöm, hozzatott amcsiból egy x-et és most arra vár, hogy hozzanak neki egy ntsc tévét amcsiból is!:D
Ezt, hogy tudná megoldani?! Úgy, hogy vesz egy rgb-t és az itthoni PAL szabványos tévével kompatibilis lesz nem!?PLS SÜRGÖS!

Lammer
aznemenvoltam? <#ticking>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Anubys
Nem supportálja a hddswap-et. Flash-eltessz rá egy újabb BIOS-t vagy vegyél bele chipet. Valaki küldött fel egy táblázatot, hogy melyik hekkelt BIOS mit tud, ott rajta volt a HDD-swap is... Keresd meg, kb. egy hónapja volt, pont a Flash VS Modchip vita kapcsán.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A pc-n formáztam meg elõször NTFS-be, majd FAT32-be, de egyiket sem fogadta el:( Ha beteszem a vinyót a box-ba, még az evox-os dvd-rõl sem boot-ol. Mindig kidob hibával. Ha visszateszem az eredeti vinyót, akkor minden OK. Bedilizek.
oldproximusz
Hali

Van olyan fájlkezelõ xbox-hoz ami cd-röl futtatható?

Hi
A mindenképpen slavere tedd a jumpit. Mivel formáztad meg? Win vagy xbox?

VÁÁÁÁÁÁ!!

Nem jó<#gun><#falbav><#boxer><#wilting>

OK. Lenyugodtam. Szóval az van, hogy betettem kisérlet képpen a box-ba egy 10 gigás seagate vinyót, amit rack-ben használtam. Elõtte megformáztam. Mikor bekapcsolom a box-ot, azt mondja vigyem szervízbe. Mi lehet a baj. Ja és master, vagy slave legyen a vinyó? Lehet hogy csak én vagyok ilyen f**z, de nekem semmi sem szokott sikerülni. Valaki tud segíteni?
Aha. Pontosan csak félig, mert a tápot az x-rõl kapta. Leírjam részletesen? Tegnap 9 órámba telt megcsinálni....

Bogyi007
Azoknak akik elcseszék az xbox.ini fájlukat...

Section "Root"
{
Item "DVD Inditasa",ID_Launch_DVD
Section "Jatekok HD-n"
{
Line "- Jatekok HD-n -",2
AutoAddItem "E:\GAMES\"
AutoAddItem "E:\HDLoader\"
AutoAddItem "F:\GAMES\"
AutoAddItem "F:\HDLoader\"
SortAll
}
Item "Xbox Media Center - XBMC","e:\Apps\XBMC\XBMC\default.xbe"
Item "Xbox Media Player - XBMP","e:\Apps\XBMP\default.xbe"
Item "DVD Lejatszo","e:\Apps\DVDX\default.xbe"
Section "Emulatorok"
{
Line "- Emulatorok HD-n -",2
SortStart
AutoAddItem "e:\Apps\Emulators\"
SortEnd
}
Item "Jatek Csalasok",ID_trainer
Section "Hasznos Dolgok"
{
Item "Hatterek",ID_Skins
Section "Programok"
{
Line "- Media Es File Kezelok -",2
Item "Mediafeltolto","e:\Apps\Dvd2Xbox\default.xbe"
Item "Jatekfeltolto","e:\Apps\HDLoader\default.xbe"
Item "File Kezelo","e:\Apps\boXplorer\default.xbe"
Line "- Tovabbi Programok -",2
SortStart
AutoAddItem "e:\Apps\"
SortEnd
}
Item "Microsoft Nyitokepernyo",ID_MS_Dash
Item "Rendszer Beallitasok",ID_Settings
# Section "FLASH MOD CHIP or XBOX ON-BOARD TSOP"
# {
Item "Futtatas","e:\Apps\Avalaunch\avalaunch.xbe"
Item "Ujrainditas",ID_Quick_Reboot
Item "Kikapcsolas",ID_Power_Off
}

8. Ha az apps könyvtár a C: meghajtón van és az új program mappáját mondjuk ÚJ-nak nevezzük akkor elvileg ezt a sort kell beszúrnod:
Item "Ide írod be a program nevét","c:\Apps\ÚJ\default.xbe"
A lényeg, hogy az elsõ idézõjel közé azt a nevet írd, amit szertnél hogy megjelenjen a menüben, a második közé pedig az elérési utat, aminek általába a default.xbe filera kell mutatnia!
9. Ha megvagy vele visszatöltöd a módosított evox.ini filet (felülírod az eredetit)
10. Újraindítod a boxot, és már választható is a menübõl!
Sok sikert!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Le tudnád írni pontosan, hogy most mi van? Mert nem igazán értem. Betetted a box vinyóját a gépbe, és úgy csináltad meg, vagy máshogyan?
Sephi
Ez erdekes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EZAZZZZZ!
Megcsináltam. Sikerült softmodolni a másfél hetes xboxomat. Ujra minden a régi. Ja és a softmod a létezõ összes xboxhoz jó.

Figyi, ha valóban flashes a gép akkor mûködik a vinyócsere, ha softmodos akkor nem(a régi mûködik ha ahhoz nem nyúlsz, uhogy szerintem egy próbát megér). Majd megírom sikerült-e, most egy dll-t keresek a hdd driver-hez.

Na most elbizonytalanítottál!

Én is most akartam vinyót cserélni a box-ban, de (elvileg) nekem is Flash-es a gép. Azért majd szólj, hogy mire jutottál.
Bogyi007
Fasza, hát akkor sok sikert!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Hali.
A gép nem chipes, sõt nem is flashes. A cuccot úgy hívják hogy softmod (exploit). Felrak a vinyóra pár fájlt és az xbox visz mindent. Persze addig amíg valaki le nem formázza a hdd-t, mert azt hiszi hogy a gép flashelve van. Na én pont így jártam. Utánanéztem a neten és most egy bizonyos hdd swapel próbálkozok amivel vissza tudnám másolni a régi c meghajtóm tartalmát.

Hát ennyi. De legalább azt is megtudtam hogy az 1.6os xboxot nem lehet flashelni......<#dumcsi>

Bogyi007
mert ha chippes akkor ezt nem volna szabad csinálnia....

Bogyi007
Hát nem tudom hogy mi lehet a hiba pontosan, mert én is kezdõ vagyok még, de milyen volt a géped? Chippes vagy Flashelt?

Aki tud bármit errõl az légysi írjon!

Ha kiveszem a vinyót belõle és a pcmen felrakom rá a mentésemet a c és e meghajtóról akkor fog mûxeni? Vagy ezt csak szervízbe tudják megcsinálni?
<#falbav>

Sziasztok!

Atom nagy barom vagyok. Leszedtem a netrõl a slayers evox 2.6-ot és elkezdtem felrakni az xboxomra. A probléma az hogy miután leformázta, feltelepítette, újraindítottam és bejött az eredeti xbox dash és nem olvas semmilyen másolt lemezt. Mi ilyenkor a teendõ? 1.6 os a gép.

Plíz valaki segítsen!!!

Bogyi007
azért mondtam, hogy legalább az Uefa CH. L. a Fifa szintjét üsse meg.

mila69en
dehogynem foci jöhet ezerre csak fifa 2005 be azé csalódnom kellet mintha má lattam vona vhol

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bogyi007
Nem szeretitek a focit? Vagy csak szórakoztok? Úgy értem, hogy rendes kidolgozott fociprogi legyen, ne csak egy név álljon mögötte és kész.

mila69en
olasmi mint fifa 2004:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sephi
Miert a Fifa 2005 milyen szintu?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Dehogy fogom eldobni a játékot.., csak akkor ha nem lesz legalább egy Fifa 2005 szintû / Pro evot már nem is írok..../

Sephi
Ehh :D

mila69en
akko ezt hivják a vevõk +tévesztésének:)) egymásnak fizet a két cég és akinek boxa van az fut ps2-t venni akinek+ps2-je az fut boxér mindenki joljár:))

ez inkabb az hogy a Multiplatform hatranya... bar akkor sem ertem, hogy turi az M$ a sony tenykedeset a jatekokban... ehhh jo kerdes... vagy tejelnek ezert?

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

balumaci
direktbe biztosan nem :)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

mila69en
akkor az nem lehet hogy a két konzol oriás egymásnak csinálja a hírnevet mer ps2-s versioba meg boxos reklámot láttam?:)

UNREG
Én továbbmegyek, az X-es Toca Race Driverben van egy kék Audi DTM, körben hatalmas Playstation2 feliratokkal. :))

UNREG
Mi lesz, sírva dobod el a játékot, ha meglátsz majd egy PS2 feliratot a palánkon?

Köszi, de itt nem találtam meg az ESPn játékokat! Jobban mondva az NBAt igen de nekem max 20 kval jött...
aabyssx
Az Xbox-os Splinter Cell: Pandora Tomorrow-ban is Sony Ericsson cuccot használ Fisher.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ehh :D

mila69en
vajón mér<#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2>

Bogyi007
Nem bírom megállni szó nélkül. Olvasom az 576.hu fõoldalán, hogy megjelent az Uefa Bajnokok Ligája fociprogram, XBoxra is. Na mármost, ugye egy ilyen játékban a hivatalos reklámok is kinnt vannak és a Playstation 2 is ki van rakva a meccseken. tehát az XBox verzióban Ps2 reklámok is benne lesznek ugyanúgy? Érdekes lenne...

Anubys
Nem gyökerek... Sajnos a Maxtor egyre gyengébb, az elsõ szériák mindig jók -nagyon jók!-, de a következõk egyre sz*rabbak...
Nekem is minden vincsim Maxtor (2*120+1*80), és semmi bajom nincs vele, de nem egy Maxtor-halált láttam már. Ha most Maxtort akarsz venni, akkor csak a legnagyobbat, azzal nem lesz bajod, a régebbiek már iszonyat gázosak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bogyi007
Köszönöm az eurasia.nu linket, regeltem és megnyílt a kánaán elõttem. Itt minden van ami kellhet a boxhoz! Köszönet az infóért!

Sephi
A PATA? Hat ird be a gugliban a "LO" szot es majd ott keresel utana mert bisztos utalnak arra is hogy mi koze van ennek a szonak a PATA-hoz.

UNREG
Ért hozzá, mi?

http://www.tomshardware.hu/storage/03q4/031219/4midclass_hds-01.html