5250
Xbox
  • szabzol
    Halott

Pedig nekem meg volt a default.xbe, és játszottam is vinyóról, csak a játékot letöröltem, a fájlt pedig eltökítettem. Valaki küldjön eggyet PLS Segítsetek Vukknak, a kis rókának!
  • szabzol
    MEGTALÁLTAM!!!

Most próbálom összehozni
  • szabzol
    A mail-t megkaptam, a zip-et nem:( De majd letöltöm , most hogy már tudom a progi nevét. A tutorial viszont nincs meg. Nem tudod a pontos nevét?
  • Zozo76
    Na, elvileg elkuldte a citromail. En egyepkent a HALO Combat Evolved-et sikeresen atallitottam NTSC-rol PAL-ra. Annyi problema azert akadt ezzel hogy az atvezeto videok alatt elcsuszot a hang, mert az NTSCre volt optimalizalva (60hzre). De a jatek kifogastalanul mukodott, es szep szinesben, mert a regi TVm nem tamogatja az NTSC-t.
  • szabzol
    Köszi!

Írtam privit.
  • Zozo76
    persze hogy nem talalod, mert elirtam. a helyes megnevezese: dexbe
    viszont van egy privat uzeneted, el kene olvasnod...
  • szabzol
    Senkinek nincs meg a san andreas?
  • szabzol
    Valami gond van. Sehol sem találom a DEBEX nevű progit. Biztosan ez a neve? Valaki nem tudná elküldeni a default.xbe-t? nem negy a mérete.
  • Lammer
    usbs billenyut meg egeret a linuxos portok xboxra is kezeleik, de telleg ez a max... :(
  • szabzol
    Köszönöm

Bogyi! Az usb portot csak pendrive-hoz tudod használni, arra is csak menteni tudsz. Nekem legalábbis csak ez sikerült, és úgy tudom, hogy csak erre lehet használni. Próbáltam már kormányt, gamepad-et, de semmi:( Azért ha valami sikerül, szólj.
  • Bogyi007
    Gyors kérdés, megvan az usb csati, amit a kontrollerbe kell pakolni, így elvileg Pc-s kormányt is tudnék használni?
  • Zozo76
    Elslattyogsz ide: http://www.xboxklub.hu/news.php
    Regisztralsz, letoltod a DEBEX (asszem ez a neve) progit, letoltod a tutorialokbol a hozza tartozo leirast, es atallitod a default.xbe-t. De meg ez elott csinalj es probat ha EVOXod van, hogy a game regiont atallotod AUTO beallitasra.
  • pedro870
    OFP Elite trailer
  • szabzol
    Sziasztok!

Valaki tud valamit a san andreas xbox-os verziójának hdd-s javításáról? Hogy menjen vinyóról. A default.xbe kellene. Ha valaki tud megoldást, légyszi írjon. Köszi!
  • toza #2330
    http://screenshots.teamxbox.com/ itt nezz szet..itt nem is az osszes gama van de kb mindegyik
  • greco
    van
  • mr toni
    tudja valaki hogy X-BOX-ra :THE PUNISHER van e?
  • insp
    Bár tegyük hozzá, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy tényleg megvetted eredetiben, szal örülök, hogy sikerült kiengedned a gőzt!
  • insp
    blablabla

"Sohanemveszekmegsemmieredetitmertegyeredetifelhúztaazagyam".

LOL
  • XeroX
    Hmmm.
    Na. szántam rá egy egész délután t háha megtudom csinálni, újprofilt keztem. 6 órán keresztűl szoptam az 1 es golfokkal a 3-dik versenyen hogy meglegyen a 4% ami a következőhőz kell, másodiknál nemtudtam jobb lenni :( a 4% meglett, de nemengedett tovább :( . Fogtam a 14 ezer forintos játékot dobozával és szétvertem baltával :) hihetetlen nyugodtság töltött el miután ripityára vertem.
    Várom az NFS Vanted -et :) , de hogy mégegyszer nemveszek meg egy játékotem az biztos! márcsak WAREZ játékokat fogok venni 500 forintést, mert azért hogy 10 ezr forintokat dobjak ki az kurvára NEMJÁRJA! PEdig eddig híve voltam a jogtiszta dolgoknak, de most aztmondom hogy baC%/+!!%"!!""% meg a ku/%"/%!%/"/ .
  • greco
    Nekem kb. 2 percig tartott a game. Nem jött be...
    Operation Flashpointal játszik valaki? Multiban kipróbálnám...
  • XeroX
    Valaki játszik a World Racing 2 -vel ? kérdés hozzá.
    Elkeztem a Carrier módot. Első oldalon 3 pálya, Fast Lap (kész,zöld), Taxi driving (kész,zöld) Hawaii Golf verseny (silver,kész)(ott mégha telibebaszom a xboxot a wifis joyommal úgy hogy szilánkjaira esik, akkorsem tudok második helynél jobb lenni). A második oldal első versenyéhez 4% kell, na az megvan, de mégsem engedi indítani mert pirossan át van húzva. Na itt baszott szét az ideg! Szép játék, jó játék, de KIBASZOTTULROHADTELBASZOTT az MI benne, csőgázon megyeg a golfal az egyenesben és a másik golfok úgyletolnak az utról bazz, mintha nitrót használnának, már végignyomkodtam mindent még a takaritónőt is :) de nekem nincs nitróm. Mi a megoldás ? Töröljem le a játékot , majd fogjam a lemezt és szarjak rá, locsoljam meg higitóval és gyujtsam fel ?
    (bocs a szövegért, de kicsit felment a pumpa :) szerncsére nemvolt a közelmeben senki mert biztos kivertem volna a fogait ha hozzámszól, vagy rosszul néz rám :) )
  • kergeegér
    na én meg 20db ezresért megszabadulok a megmaradt de amúgy elég új játékoktól. (egy 50db-os hengernyi dvd)
  • Derapo
    Burnout bocs
  • Derapo
    Azért van a Bornout-al egy nagyon nagy probléma:nem lehet abbahagyni
  • kergeegér
    az előző része az év autós játéka lett. ez meg még jobb annál
  • XeroX
    Addig is még megjelenik mindenkinek ajánlom a Burnout Revenge nevezetű autósjátékot. Szerintem űberprofi grafika és efektek melett nagyon jó a játszhatósága, nomeg a feledatok :) törni zúzni, minél nagyobb balesetet csinálni :) nekem bejön, bátranajánlom mindenkinek.
  • toza #2317
    ja bocs elneztem...csak demo van meg..sorri
  • Bogyi007
    Nekem is megvan, fura egy játék lesz....
  • greco
    Need for Speed Most Wanted
    Release Date: Nov 15, 2005
    Csak demo van...
  • IceTom
    nekem is küldd el emailben...de sztem még nem jelent meg...de ha igen akkor kérlek küldd el...
  • XeroX
    Dobj már egy linket hogy merre találom ? (lehet SMS -es oldal is)
  • Ombika
    udv!

Manapsag mennyiert chipelnek?
  • IceTom
    tényleg??az kira..
  • toza #2310
    mar a teljes is "kinn" van:D
  • DanielT
    1 hónapja kábé.
  • Vegas
    Xboxra van már NFS:MW demo??
  • kergeegér
    eladtam a boxot mert már csak filmet néztünk rajta szinte és lett helyette így egy ócsó házimozi. ne üssetek agyon :))) x360at úgyis veszek majd januárba. viszont van egy 40-50darab játék amit nem adtam oda vele , van köztük jópár kemény húzónév meg néhány igen új game is. ha valakinek kell nemdrágáé akkor priv.

más:
    box-hoz távirányítót látott valaki mostanában valami üzletben? (mediamarkt saturn tecsó meg ilyenek...)
  • Lammer
    akkor rakd be az aproba inkabb... htxvm and etc
  • Derapo
    Sziasztok!
    Tudom,hogy nem hirdetési rovat de most sürgős a dolog.
    Eladnék egy xboxot.Sima fekete X,1 db irányító,flashelve van evox-al.
    32000 Ft.Alkunni lehet.
    [email protected]