Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én nem vagyok x-es csak úgy eszembe jutott, hogy elkénee ide egy!:D
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És hol lehet és mennyi?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
THX
És még egy kérdés!
Ügye az x-boxának ilyen amcsi szabványos a konektor bedugoja!
Azzal mit kezdjen?!
Lehet kapni átalakitott??!
Gyakorlatilag az összes mai tévé közepesen támogatja.
www.youtube.com/aabyssx
Mert akkor minek amcsibol tv?
Lammer vagy akárki?!
Akkor most, hogy oldaható meg az ntsc probléma a csávónál!?:)
RGB-vel?!
Probléma: egyik ismerõsöm, hozzatott amcsiból egy x-et és most arra vár, hogy hozzanak neki egy ntsc tévét amcsiból is!:D
Ezt, hogy tudná megoldani?! Úgy, hogy vesz egy rgb-t és az itthoni PAL szabványos tévével kompatibilis lesz nem!?PLS SÜRGÖS!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A mindenképpen slavere tedd a jumpit. Mivel formáztad meg? Win vagy xbox?
Nem jó<#gun>#gun><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#wilting>#wilting>
OK. Lenyugodtam. Szóval az van, hogy betettem kisérlet képpen a box-ba egy 10 gigás seagate vinyót, amit rack-ben használtam. Elõtte megformáztam. Mikor bekapcsolom a box-ot, azt mondja vigyem szervízbe. Mi lehet a baj. Ja és master, vagy slave legyen a vinyó? Lehet hogy csak én vagyok ilyen f**z, de nekem semmi sem szokott sikerülni. Valaki tud segíteni?
Section "Root"
{
Item "DVD Inditasa",ID_Launch_DVD
Section "Jatekok HD-n"
{
Line "- Jatekok HD-n -",2
AutoAddItem "E:\GAMES\"
AutoAddItem "E:\HDLoader\"
AutoAddItem "F:\GAMES\"
AutoAddItem "F:\HDLoader\"
SortAll
}
Item "Xbox Media Center - XBMC","e:\Apps\XBMC\XBMC\default.xbe"
Item "Xbox Media Player - XBMP","e:\Apps\XBMP\default.xbe"
Item "DVD Lejatszo","e:\Apps\DVDX\default.xbe"
Section "Emulatorok"
{
Line "- Emulatorok HD-n -",2
SortStart
AutoAddItem "e:\Apps\Emulators\"
SortEnd
}
Item "Jatek Csalasok",ID_trainer
Section "Hasznos Dolgok"
{
Item "Hatterek",ID_Skins
Section "Programok"
{
Line "- Media Es File Kezelok -",2
Item "Mediafeltolto","e:\Apps\Dvd2Xbox\default.xbe"
Item "Jatekfeltolto","e:\Apps\HDLoader\default.xbe"
Item "File Kezelo","e:\Apps\boXplorer\default.xbe"
Line "- Tovabbi Programok -",2
SortStart
AutoAddItem "e:\Apps\"
SortEnd
}
Item "Microsoft Nyitokepernyo",ID_MS_Dash
Item "Rendszer Beallitasok",ID_Settings
# Section "FLASH MOD CHIP or XBOX ON-BOARD TSOP"
# {
Item "Futtatas","e:\Apps\Avalaunch\avalaunch.xbe"
Item "Ujrainditas",ID_Quick_Reboot
Item "Kikapcsolas",ID_Power_Off
}
8. Ha az apps könyvtár a C: meghajtón van és az új program mappáját mondjuk ÚJ-nak nevezzük akkor elvileg ezt a sort kell beszúrnod:
Item "Ide írod be a program nevét","c:\Apps\ÚJ\default.xbe"
A lényeg, hogy az elsõ idézõjel közé azt a nevet írd, amit szertnél hogy megjelenjen a menüben, a második közé pedig az elérési utat, aminek általába a default.xbe filera kell mutatnia!
9. Ha megvagy vele visszatöltöd a módosított evox.ini filet (felülírod az eredetit)
10. Újraindítod a boxot, és már választható is a menübõl!
Sok sikert!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megcsináltam. Sikerült softmodolni a másfél hetes xboxomat. Ujra minden a régi. Ja és a softmod a létezõ összes xboxhoz jó.
Én is most akartam vinyót cserélni a box-ban, de (elvileg) nekem is Flash-es a gép. Azért majd szólj, hogy mire jutottál.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A gép nem chipes, sõt nem is flashes. A cuccot úgy hívják hogy softmod (exploit). Felrak a vinyóra pár fájlt és az xbox visz mindent. Persze addig amíg valaki le nem formázza a hdd-t, mert azt hiszi hogy a gép flashelve van. Na én pont így jártam. Utánanéztem a neten és most egy bizonyos hdd swapel próbálkozok amivel vissza tudnám másolni a régi c meghajtóm tartalmát.
Hát ennyi. De legalább azt is megtudtam hogy az 1.6os xboxot nem lehet flashelni......<#dumcsi>#dumcsi>
Ha kiveszem a vinyót belõle és a pcmen felrakom rá a mentésemet a c és e meghajtóról akkor fog mûxeni? Vagy ezt csak szervízbe tudják megcsinálni?
<#falbav>#falbav>
Atom nagy barom vagyok. Leszedtem a netrõl a slayers evox 2.6-ot és elkezdtem felrakni az xboxomra. A probléma az hogy miután leformázta, feltelepítette, újraindítottam és bejött az eredeti xbox dash és nem olvas semmilyen másolt lemezt. Mi ilyenkor a teendõ? 1.6 os a gép.
Plíz valaki segítsen!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
www.youtube.com/aabyssx
Nekem is minden vincsim Maxtor (2*120+1*80), és semmi bajom nincs vele, de nem egy Maxtor-halált láttam már. Ha most Maxtort akarsz venni, akkor csak a legnagyobbat, azzal nem lesz bajod, a régebbiek már iszonyat gázosak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx