5250
Xbox
  • öregharcsa
    hm..ezzel én nem foglalkoztam még, de itt valahol írogattak róla.....
  • zsoozs
    Igazandibol nem a chippeles hanem a boisolas erdekelne.Melyik programmal kellene csinalni es hogyan,lehet ugy is hogy a boxba rakom a cdt vagy oszekell kotni a pcvel?
  • toza #2262
    probald ki ujra ki irod minuszosra de iso file bol szegyel ki par videot meg hasonlokat..vagy ha van akkor nem english "mod"hoz tartozo konyvtarakat vagy demokat torold ha van iso ban..vagy vmi ijesmi...
    (en most the suffering 2 ot irtam igy ki ,5122 mega lett volna..toroltem frech konyvtarat es maris frankon elfer egy 4.3 mason is..)sztem...
  • palimadár
    Nem kéne +-os,mindenem - -oson van,kivéve egy valami,a RALLY SPORT CHALLENGE 2.Nem találkoztam még DVD 5-re megtört változattal,csak DVD 9-essel,és egyszer kaptam egy 2 lemezre szétbontottat,amivel képtelenség volt játszani.A laptopomban pedig olyan dvd író van,ami csak +-os dualt ír.
  • DanielT
    Mi a szarnak neked + os lemez? Képes lennél meghajtót cserélni, hogy vigye? Nem lenne egyszerűbb inkább mínuszost használni?
  • palimadár
    Sziasztok.Samsung olvasós a gépem,+-os lemzet nem játszik.Van e rá módszer,hogy játsza,vagy ki lehet e cserélni olyanra,ami kezeli?Ha igen mire?
    Köszi
  • Bogyi007
    Nekem vinyócsere esedékes
    a többi megvan már rég.
  • öregharcsa
    persze...
    először is kell bele egy chip amitől működni fognak az írott lemezek(lehet hogy itt valaki bevállalja neked a chippelés meg a többit)...ezt tudod még extrázni ha felrakatod az EvoX progit ami tartalmaz egy csomó jó dolgot....
  • Bogyi007
    No megvan az Auto Installer Deluxe. nagyon jó progi, aki ezzel nem tudja feltelepíteni a cuccost magának, az ássa el magát. :D
  • zsoozs
    Sziasztok! Tudnatok segiteni hogyan es mit kell csinalni hogy vigye a box az irott jatekokat? Elore is koszonom.
  • Bogyi007
    EvoX_Installer_3935_By_GoGy.rar ez használható?
  • Bogyi007
    köszi a válaszokat skacok, mint írtam nincs pc-ezért kell a vinyócsere, a többi stim. Jöhetnek a játéktémák skacok! :D
  • deep
    FCI-vel mindenképp! A Sufferinget nem ismerem annyira.
  • toza #2251
    Shuffering 2 , Far Cry instincts --ezeket nyomta mar vki??erdemes foglalkozni veluk?( :D)
  • Lammer
    mar neztem nagyokat... :D
  • toza #2249
    bocs ..nem neked akartam kuldeni valaszt hanem a sracnak akivel ugy latom remekul ossze baratkoztatok..bogyi nak :D sorri
  • toza #2248
    mellesleg kinn van ultimate spider man!far cry instincts,meg suffering 2 !!ezen kene inkabb csubogni!hamarosan hl 2 stb...meg aztan nincs vkinek elado kontrol pagya?!?!?!!??
  • toza #2247
    az f,g,h,x,, akrmijen particiok virtualisak..nem leteznek...ojanok mint page fajl vindoz alatt!! novelik a virtualis memoriat ,h minden kafan mennyen..erted?!azer kellenek..szoval nem tucc es nem is kell ellene tenni semmit...8 giga vincs boven sok..ha fenn van evox minden megy...max 5-6 szaz megat se hasznalnak stufok..dvd ket meg csak ki tudod cserelgetni!
    ha filmet vagy kepeket akarnak rapakolni,nezegetni arra meg ott a mego h ossze kotod pc vel es evox iniben atirogatol par dolgot ami xbox365.hu forumokbol elrheto linkeken levan irva hogy hogyan.akkor a megosztott mappaidbol pc rol siman elvezkedhett..masolhacc amig fer..de tok folosleges..mert mshome halozat mukodik frankon..meg ijenek...

nagy vincs(bar nekem nem az van es talan ezert is latom igy ..de ha elgondolkozol kizarolag kenyelmi szepontbol,vagy hejvaltoztatasoknal..havertol haverig stb..kihasznalhato..de egyebkent-)tok felesleges...es tenyleg csak lustaknak van...foleg h tobb ido masolni egy gamet,mint berakni egy dvd t pl kb rohatt sokszor..sztem..
  • Lammer
    nem kell magyarazkodni... szerinted nekem miert van 120as vinyo a gepemben... ;) ha MINDEN jatekom eredeti(mert sajnos nem az) lenne, akkor is szetmoddolnam a gepet, marcsak a 3rd party cumok miatt, meg a kenyelmesseg miatt is...
  • Lammer
    es ha mar ennyire raersz netezni, ott a gugli... :P amugy van VALASZ ERRE GOMB IS... :P
  • Lammer
    FIGYI ha telleg M7EFes evxod van akkor ad1: nonszensz, hogy reseteljen, hisz a neveben a biosnak bennevan... ad2 inkabb vidd el szakihoz a vinyo cseret...(vagy ha pesti vagy hozzam megcsinalom barati aron)megkene nezni a gepet, mert igy GYurcsok stylban nem lehet 100asat mondani...
  • Bogyi007
    ez érdekes, nekem szokott néha resetelni, ha pl a xbmc alatt kinyitom a tárat. na mindegy, ennyi infóból amit leírtam, te megtudod mondani, hogy nyugodtan cserélhetem-e a vinyót? mert olvastam valahol, hogy nem minden esetben lehet kicserélni.
  • Bogyi007
    na látod ez a válaszod már jobban tetszik. Én ezt honnan tudhatom meg, hogy mekkora vinyót tehetek bele, sajnos ahol én lakom ott nincs másnak Box, minden infót amit tudok a gépről tőlertek kapom.
  • Bogyi007
    Ugyan már! Így kell hozzáállni egy normál kérdéshez? Szimplán nem tudtam hogy mihez kell ennyi terület a vinyóról. És képzeld nem a warezoláshoz kell a terület. Hanem pl a videkhez amit a netről lekapok és felteszem a vinyóra hoyg megnézzem, nekem nincs otthon pc-m amin tároljama játékvideket és minden más cumot, van két újraírható korongom, amire felveszem a cuccost és utánna másolom a vinyóra. Ennyi.
  • Lammer
    M7 ejectfix... latom gugliban lusta vagy rakeresni... hat ma jo kedvembem talalsz... egy ket dolog amit erdemes tudnod... EJECT FIX= nem resetel a gep, ha kinyitod a talcat, hogy lemezt cserelj... tobbfele M7efes bios van, nekem peldaul sajnos 137GB barrieres veriom van, szal 160as viynot mar nem rakhatok bele, illetve rakhatok, csak 137et lat belole... amugy franko kis bios...
  • Lammer
    Te telleg kesz vagy ember, tudod mit kapcsold ki a swapet a PCden monnyuk 256 MB ram mellett, es akkor megerted miert is kell Swap terulet az Xboxnak is, van vinyoja a gepnek, ezt a programozok ki is hasznaljak, rohadt sokmindent beswappel a gepre a DVDrol, igy nem kell farasztani azt... szal a te kedvedert nem fogjak atszabni a gep tulajdonsagait, azt hogy meg 8 Gigas vnyod van es warezolni akarsz, azert ne a konzolt szidd mert nem erre lett kitalalva, cserelj vinyot es orulj neki...
    Mokas egy rac vagy az tuti...
  • Bogyi007
    Egyébként megnéztem egy-két infót a gépről. Pl. a modchip winbond w49F020T
    felismert bios pedig Evox M7 EjectFix
    ez pontosan azt jelenti hogy chippelt a gépem ugyebár és így minden gond nélkül cserélhetem a vinyót benne?

Ezt a részt még nemn ismerem a boxnak.

És van egy ilyen hogy Xbox Live kulcs ami tartalmaz egy 32 számból és betűből tartalmazó sort, ez mit jelent?

Ja és a gép 1.4-es verzió valamint 2003 45. hetében készült.
  • Bogyi007
    Egyébként épp kicserélni akarom. ha beleteszek egy 80 gigást, akkor abból mennyit fog lefoglalni? Ugyanígy azt a mennyiséget amit itt leírtál? Meg én ezt nem értem hogy minek kell ennyi helyet elvennie? Okés tudom hogy lehet grabbelni zenéket, de miért nem lehet beállítani hogy én mennyit szánnék erre? Miért van meghatározva hogy mennyit lehet? Én ezt a funkciót nem is használom bene, egyrészt vannak mp3 lemezeim, meg maga a folyamat is elég lassú a gépen.
  • Bogyi007
    Tesó nyolc gigás a vinyóm, ez biztos, ebből én felhasználni csak a felét tudom, ergo értelmetlennek találom azt hogy fölösleges dologra le legyen foglalva a másik fele.
  • Lammer
    de milyen 4 giga??? leirtam, hogy fejenkent 700 megasok Ca. te kesz vagy ha igy talaltak ki, akkor fogadd el, vagy ha nem teccik, vegyel nagyobb vinyot...
  • Bogyi007
    Mármint a z, x, y meghajtókra. nekem nem tetszik, hogy fölösbe elmegy 4 gigám a vnyómból, mikor eleve helyszűkébe vagyok...
  • Lammer
    hogy-hogy mi szukseg van ra? most ezt nem ertem, ne kerdezz badarsagokat...
  • Bogyi007
    Komolyan kérek mindenkit nézzen el ide! http://www.xboxklub.hu/e107_plugins/custompages/kari_tamogatas_lap.php
  • Bogyi007
    Csak azt nem értem mi szügség van ezekre akkor?
  • Lammer
    na akkor felvilagositalak az xyz(c boot d DVD e,f,g [f-g{g meg foleg 137es barrier feletti vinyoknal monnyuk 160asnal} csak nagy viynoknal jon elo] meg kiterjesztett ugyi) az 3 virtual particio ami ca. lefoglal 700megat each... tehat dedikaltan 2 gigad eltunik rogton... :P en pcn editalom az init total commander beepeitett szerkesztojevel... :P
  • Bogyi007
    Az evox.ini megpiszkálással semmi bajom, otthon a boxon is átírtam már párszor azzal az editorprogival, ami fut a boxon, főleg az új util progik miatt, és nekem is az e:-n van a java cuccos. Egyébként van c, d / a dvd / e, x, y, z meghajtóm. Csak hát a c,d,e kívül a többit nem használom éas mégis elviszik a vinyóm felét....
  • Lammer
    joh msot ne menjunk bele, hogy retail vinyos installja van szerencsetlennek, es vesz egy large viynot... en eleve E-re pakolok mindent(APPSokat csak ofkorsz) te is tudod... mig ugye a retail verzioban minden a Cn van... szal most haddne gabalyitsuk ossze szerencsetlent... csinalja egy az egyben, max egy kicsit piszkalja meg az evox.init jol...
  • greco
  • DanielT
    Nah! Erről van szó! :)
  • maka2
    HY!

Tudtok mondani torrent oldalat , ahonnan le lehet tölteni játékokat( Xboxosat)???