Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy en tudtam, de baszki, most komolyan!!!
stopperel mertem, hogy hiteles legyen, mint a temaban nem jaratos ember...
kb 3 masodperc volt megtalalnom
A single-sided, dual-layer DVD that can hold 8.54GB (or fours hours) of audio and video data. It should be noted that DVD-RW and DVD+RW do not support DVD9.
forras-> <<<---klikk ide--->>>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

akkor szar release-t szedtel le... nekem mindig megy, pedig en a kb 3-4 naponta frissulo releaseket rakom fel...
szal... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

balumaci
nekem nem hisz senki semmit <#beka3>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Anubys
Bazki, nem vagy képes használni a guglit az egy dolog, de mi a fenéért kérdezel meg mégegyszer valamit, amire már kaptál választ? Balunak nem hiszel? :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Megvolt de megmindig arra temazgat hogy nincs neki Skin-je 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

krva rendesek vagytok....inkább ismerjétek be hogy nem tudjátok.<#action>
aranyom!
hat nem elmondtam, hogy az xbmct ugy kell apdetelni, hogy frankon MINENT kitorolsz a konyvtarbol, total miondent, csak a konyvtarad maradjon meg, es oda visszamasolod az uj verzat... es az E meghajto TDATA,UDATA konyvtaraiban levo komplett Face008as konyvtarat torold ki!!! majd akkor mar indithatod az uj xbmct sajnos be kell konfigolni ujra...

Anubys
Látom nem olvastad el rendesen... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

a diffusion verza frankon megy, nekem van egy dvd5 patch hozza, avval is megy(plane DVDrol is)

Anubys
Az a Halo 2 9-es DVD-je. Ha nincs ott az elsõ nyolc, akkor ne húzd le, mert különben nem megy a játék...

Halo 2 DVD9 PAL XBOXDVD-DiFFUSiON
ez van egy warezoldalon
Sephi
Hasonlit a galambra csak nem repul.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Hasonlít a BlueRay-hez, csak nem fér rá annyi.

PS3
Nem baj, egy embernek már megért 800 fontot, kíváncsi vagyok mennyin ér véget..

DE most akkor mi ez a DVD9?
Sephi
Hat en Xbox es SW fanatikus vaok es szerintem oltari baromsag.

PS3
Mondjuk aki XBOX és Star Wars fanatikus <#vigyor>

Sephi
Ki az a barom aki ilyet vesz?

PS3
Bogyi007
akkor csak annyit adj segítségnek hogy mit írtál a keresõbe, sajna csak az amcsi változat van az meg cenzúrázik.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

balumaci
#1495 hozzám meg a másik sráchoz szólt, nem???
amúgy jah, kicsit felbaxtam magam reggel...
sry, ilyen vagyok 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Sephi
Lami ugy elbaxtam a XBMC-met hogy csuda. Letoltottem a XBMC 05 EXPERT oszt a regi xml filet lemntettem majd leturultem a regi XBMC-met , felmasoltam az ujjat es viszzaraktam a regi xml filet de nem akar indulni mert aszongya hogy nincs skin. Ekkor fogtam jaz regi XBMC-et es onnan atmasoltam a skineket de ugysem muxik.

Micsinajak?

Sephi
En talaltam 😄

Bogyi007
Keresnék Leisure Suit Larry legújjabb részéhez patchet. Google-n nem találtam. Egyenlõre. Úgyhogy Sephi ezzel ne is fárassz. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
Ehh?? Tessek? Ki szolt hozzad?
Erdekes a modorod... kicsit kene csak valtoztatni rajta.

balumaci
Amúgy meg mi köze az iq-hoz annak, hogy mi a telibebasztott kurva anyám az a DVD9, mi?

én csak próbáltam segíteni a gyereknek, mert mindenki más baszott válaszolni... so:<#mf3>

balumaci
Remélem nem sértegetni akarsz! <#boxer>

Sephi
Dragasagom te megis kinek irod ezeket a sorokat ?😄DDD

Lammer
Smartjoy apdet: vegre ki tudtam probalni az RTCWt is... naon allat...
vegre egy olyan FPS Xboxon, ahol fullosan at lehet definialni a billentyut!!! nade a lenyeg, hogy franko folyamatos a mozgas... bar ugye igy konnyu, hisz az RTCW az preset, dehat, ahogy tanacsolta fel is huztam az erzekenyseget, es porog a game ezerrel,,, naon jo igy

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Az "Iq bajnokok" c. beszelgetest lattak. Koszonyuk hogy velunk maradtak holgyeim es uraim.

balumaci
nincs mit (és tényleg nincs mit, mert lehet, hogy faszságot mondtam 😄 )

ja....oké....igy már értem.kösz
balumaci
dupla rétegû, azaz nem 4,7 giga meg rá, hanem közel 9 giga
de mondom ez nem 100% 😄

kösz....nem tudom mit jelent az hogy dual layeres DVD de mind1.Az egyik oldalon van a Halo 2nek egy ilyen fajtája......
balumaci
Asszem az a dual layeres DVD, de nem 100, majd valami okosabb ember megmondja...

hi!mit jelent az hogy DVD9???
oldproximusz
Hali.

Igen el. Már kicsit csapágyas volt a kicsike.

Bogyi007
Hali! Téged is lehet látni? Talán te is eladtad a ps1-edet?

oldproximusz
A DVD-RIP játékokat ki lehet irni dvd-re is vagy csak CD-re?

balumaci
Akkor buktad <#wink>

oldproximusz
egy van csak az meg fizetõs

vegigjatszas.hu

pénzt meg nem adok érte

És valami magyar oldal nincs...ahol végigjátszásokat nyomatnak fel??
balumaci
áz nagy baj...
magyarul nem fogsz találni neten túl sokat... 😞

oldproximusz
csak nem nagyon beszélek englisül

balumaci
és tényleg nem 😊

Anubys
www.gamefaqs.com

kb. minden xbox játékhoz van leírás... Mondhatnám úgy is, hogy "ami nincsa gamefaqs-on, az nem is létezik..." 😊

oldproximusz
Ha ha.

És esetleg Xbox-hoz megjelent "játékokhoz" végigjátszások?

Egy pár nekem is van amit megosztanék.

Sephi
<#taps><#vigyor3>

DanielT
Sehonnan, az Xboxot nem lehet végigjátszani.
oldproximusz
Honnét lehet leszedni végigjátszásokat xbox-hoz?