5250
Xbox
  • Kis Nato
    Hogy müxik ez a edonkey, mit kell rajta belőni?
    Spektrum emut hol találok meg gameket(gc)?
  • Anubys
    "(edonkey...p2p cucc..mint torrent vagy dc csak jobb..)"

Nem jobb, csak több minden van fent, viszont lassabb... :(
  • Anubys
    Ja, kb. az a lényeg, hogy Xboxon nem emulálható a GC...
    Spectrumon viszont frankón, csak mivel a Spectrum kevesebb színt tud, mint a GC, ezért van némi képminőség romlás, de nem olyan vészes... Valamit valamiért. :)
  • Anubys
    Még nem csináltam, de ha olyan chiped van, amit ki lehet kapcsolni, akkor elvileg eredeti játékkal ugyanúgy tudsz Live-ozni, mint dontatlan Xbox-szal.
  • toza #2380
    meg egye kerdes nyilvan tucc valaszolni...cippelt boxon nincs vmi modon lehetoseg live ozni? fizetes meg stb nelkul vmi trukk?vagy csel stb?!? xlinkkai,meg xconnect nelkul nincs netes mego?!?
  • toza #2379
    (edonkey...p2p cucc..mint torrent vagy dc csak jobb..)
  • toza #2378
    vegulis akkor a lenyeg az h nem emulalhato a gcube xboxon?!igaz?!

mert h a spektrum az mas nem?!?vagy akkor a spektrum elmulaloval lehet gecube jatekokat nyomni??!? xbox.scenes.com on nem kaptam magyarazat..de te okosnak laccol..lecci
  • Anubys
    Tudsz angolul?
    Ha igen, akkor ajánlom ezt az oldalt áttanulmányozásra... ;)
  • Kis Nato
    Lehet hogy most hülyének nézel, de az EDK-t hol találom, v. ezeket honnan tudom letölteni?
  • Anubys
    Ja, még annyi, hogy én Spectrumon spóbáltan, nem Xboxon emulálva, de van egy rahedli Spectrum emu még pc-re is, ha netán boxon nem menne...
  • Anubys
    A Resident Evil Zero-t nem vitte, a REmake-et, az Eternal Darkness-t és a Mortal 5-öt igen. 4-ből 3... Elég jó.
    Sajnos a készítőnek nem hivatalos a Spectrum DevKit-je, így "hivatalsoan" nem terjesztehi, de EDK-n fent van:
    ed2k://|file|Nintendo GameCube Emulator+15 Games.rar|732596224|f8210ada7857c209518d9b67ea5a188e|
    Csak annyi, hogy miuták kiírtad, egy Spectrum emulátor kell neki, hogy fusson.
  • Kis Nato
    Müködő képes az az emu? Te probáltad? Honnan lehet leszedni?
  • Anubys
    Sajons nincs, de van ZX Spectrum-ra... Spectrum emu meg van box-ra, a többit már magad is kitalálhatod... :)
  • Lammer
    en ps3 emut tudok xboxra ha erdekel...
  • XeroX
    progamer(pont)smsbase(pont)hu
    de pont most valami karbantartás vagy mi lehet, az első 10 file-t leszedte azóta áll minden. Megnéztem az összes smsbase tárhelyet, de egyiksem érhető el. Remélem éjfélig megcsinálják.
    De biztos amibiztos torrenten is elinditottam máshol, az 60k val szedi.
  • Kis Nato
    Xerox hol találtál melyik oldalt találtad?
  • Kis Nato
    Tudd valaki gamecube emu-t boxra?
  • XeroX
    STORNO
    Megvan.
  • XeroX
    Valaki tudja honnan lehet letölteni a
    Need For Speed Most Wanted XBOX -ot ?
    A torrenten 72 napot ír :D
    valami SMS magyar oldal kelenne.... plzzz
    A b.a.r.b.oo---ne fals linkre mutat :(
    Thx
  • toza #2365
    vagy ki irod dvd re a masoladno cuccot,es xbmc ben vmi file kezelovel ,vagy csak siman atmasolod ahova akarod..
  • toza #2364
    bar nem konkreten errol van ott szo..de le van irva..de talasz meg par oldalt innen ahol megtod talalni ha kell...de egyebkent ugyan ugy kell halozatot epiteni mint 2 pc kozott ami az ip cimeket illeti.!!egyaltalan semmi kulonbseg nincs..csak a kezelo felulet mas kicsit,meg mashol talalod meg a dolgokat...a csatlakozas szvsz totalkommanderbol rohatt konnyen megoldhato.-
  • toza #2363
    nezd meg itt..

Tobacco:te meg probalj ki esetleg tobb dvd t is mert van amejikre vmiert par megaval tobbet v kevesebbet lehet irni...elvileg 4480 mega korul tudsz rairni..van h ettol 2-3 megaval tobbet mar nem szeretni,de lehetseges az is h egy masik dvd re meg 5-6 al tobbet is tudsz irni..viszont nem egesseges ha nagyon tele van,mert hamarabb serulhet stb..masik lehetoseg meg h kibontod xiso val a jatekot egy mappaba,es kitorolsz belolle par megat ami biztos nem kell..altalaban demo konyvtarak,vagy movies ben extra cimen ez az...de ha megmondod mejik jatek(mert ha mongyuk a path of neo :D) akkkor lehet h van konkretabb segicseg is...johet priv ben is..
  • r67055
    Hy!Tud valaki segíteni hogy kell kapcsolatot teremteni xbox és pc-között?Hogy kell xboxra másolni?
  • Tobacco
    pontosan ezt csinálom a neroval, és mikor írásra kerül a sor, közli, hogy dual layeres lemez kell neki, mert a játék mérete kiírásnál 5 mb-al több.

pedig a jaték nfo-jában az van írva, hogy DVD5-ös lemez kell.
  • toza #2360
    ha vissza olvasol vagy rakeresel le van irva par tip..

de egyebkent ,nerot nyitsz..cancelt nyomsz ,fent a filesorban a recorder menupontnal burn image... es kesz.. igy mukodnie kene...
  • toza #2359
    ha iso file akor a neronak vinnie kene...
  • Tobacco
    Mivel lehet xbox játékot írni?és hogyan?
    Conker.Live.and.Reloaded szeretném kiírni de a nero nem engedi mert a mérete 4,38 GB.
  • toza #2357
    hat nem tom,mer en mar 8 szorosan irt gamat is vigan vegig toltam,de ezt en is hallottam mar h lassan erdemes irni,de szvsz nincs kulonbseg mert hdd re masolva sem indul a gama ugyhogy ott masrol lehet szo..

mellesleg kijott par napja NFSMW! es tok jo..ha erdekel vkit..
  • maka2
    HY!

Van valakinek , használt smartjoy frag-ja??
    Megvenném ha van valakinek!!!
  • Bogyi007
    Nekem volt ilyen lemezem. frissen írattam, de nem töltött be, próbáltam Hd-re másolni, ott is kiakadt. A legfontosabb ha lemezt másolsz, figyelj arra, hogy MEKKORA SEBESSÉGGEL írod a lemezt!!!! Minél kisebbel annál sanszosabb, hoghy sikerülni is fog!
  • toza #2354
    mellesleg eleg konkretan pezseg itt az elet!!:D ..

igyhat felteszek egy kerdest gyorsan..hatha vki eszre veszi a sok uzenet kozt...:D

szal ha 0 perces irt jatek serultvagy koszos lemezre hivatkozva egybol nemindul akkor valszeg rosszul raktak ossze?!vagy erdemes hdd re masolgatni vagy kitomoritgeti vagy egyeb trukkel viccelodni vele?!

• toza #2353
    errol tudok..meg arrol is h 8 k lenne + posta asszem angliabol..de onnan tok "hozatni"haverral..de nem akarok hanem ocsobban esetleg ha van vkinek hasznalt ,de mukodo akkor 5-6 korul vennak...
    azert kosz.
  • greco
    link
  • greco
    Ja,tényleg... :-)) Már nem látok.. :-)
  • toza #2350
    en akarok venni!:D 5- 6 ert! van?!
  • greco
    mennyiért?
  • toza #2348
    elado smart joy frag van?!vki!?eee?!
  • Kontrakcio
    Csaó! Nem tudjátok mi a baja a gépemnek ha nem akar lejátszani dvd-t? elég gáz! + hogy lehet kilépni abbol a menüböl amikor azok a pontok választhatok hogy : Settings,x-box lives..stb?
  • EDS
    Hogy érted hogy frissen kiirt lemezeket?Milyen EVOXod van? és milyen a gép? csippes vagy flash-es?
  • jboones
    srácok vki segítsen okosba
    szal a frissen kiírt lemezeket no disc üzivel honorálja a box, közbe meg minden régit olvas. a friss lemezek másnál röcc nélkül mennek.
    mi a rákért?
    az evoxom nem vmi friss, talán itt a baki?