Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Szar a tápkábel? Leszarom 200Ft-os alkatrész, sõt azt is leszarom, ha a Box meg gallyra. Van még belõle a boltokban nem? Ennyit errõl.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ÓMÁJGÁD VIRÓLGONADÁJ!!!
www.youtube.com/aabyssx
\"my love for you is like a truck\"
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Ja! Már meg sem merem közelíteni a dobozomat.
Egy bot darabkával kapcsolom ki és be.
/ reméli, hogy azé' nem robban fel a sajátja
www.youtube.com/aabyssx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
\"my love for you is like a truck\"
aki m$ szart vesz megérdemli
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
A megrendelést a www.xbox.com Power Cord Replacement for Xbox linkjén lehet leadni. A MS tanácsára ne használjuk a gépet amíg nem érkezik meg az új kábel! Szállítási idõnek kettõ és négy hét közötti idõintervallum van megadva.
(Magyarországon nincs hivatalos MS-Xbox képviselet, így az igénylés körülményes lehet!)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
de hiaba teszem akarmelyikne nem latja...
most az XBMC-t megoldottam hogy lassa a fomenu.. mert atmasoltam az F rol az E re. es most cool.. csak nemtom hogy most a regit vagy az ujat irtam felul😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. olvass vissza(nem kell sokat elarulom)
2. Ha esetleg mond neked valamit az hogy Y-tap eloszto, hmmm nem esztetikus, de PCs drajvot is tucc porgetni benne: elonye-> minden masolt cuccot visz majd csont nelkul(persze amit tud a drajvot, tehat -rw+rw-r+r a tieden mulik) hatranya: Eredeti jatek nuku...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nevezd mar at default.xbe-re es akkor veletlen telleg el fog indulni
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Hány wattos átalakító kell?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
eredeti jatekot 100asra csak ugy tucc lemasolni, ha belerakod a dvdt az xboxba, felmasolod xcommanderrel a stuffot a belso vinyojara...
majd pcn ftp segitsegevel, atmasolod a pcre a konyvtaradat, utana fogod a QWIX nevu progit, amivel faszan lehet Xiso-t krealni, az kesz, es maris irhatod dvddecrypterrel, vagy neroval, vagy amivel akarod...
AZERT irtam DIREKT xcommandert, mert pont tegnap kaptam egy baratomtol meg az NFSHP2-PAL verziojat... es avalaunch(leguccso)-ban a filmanagerben, atmasolva, majd onnan jatszva fagyott a game... utana megismeteltem a masolast az xcommanderrel es frankon ment, teszt kedveert, megeccer avalaunch es megint nem ment... erdekes...
natehat ennyi...
jo szenvedest...
jah igen, amugy egy flasht, vagy egy chipet mindenkepp meger a moka, ennyire ne legyetek mar spurok...
Tegyuk fel (de tenyleg csak elmeleti szinten) hogy van egy original XBOX-om, amiben -mivel origi- nincs modositva (se chip se flash). Erre jon ez a softmod vagy mi, es hirtelen elindul a "biztonsagi okbol otthon elkeszitett, eredeti jatek masodpeldanya". 😊
Csak a 4 alapmenü(-Memory, -Musik, -Xbox live,-settings) van a gépen.
Ebböl kellene kiindulnom.
Remélem ez segít!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Csak DOS-ra van, ahhoz meg kell DOS emulátor (DOSBox-nak hívják), de az sajnos nem tökéletes, így kicsit bugos lesz a játék (hiányzó poligonok, meg itt-ott kicsit belassul), vagy szerzel egy 486-ost, amire felraksz egy DOS-t, de annak meg az a hátránya, hogy nagyon kevés DVD-olvasó kompatibilis a 486-ossal, arról nem is beszélve, hogy elég lassú szegény... 😞
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Na akkor elmondom: minden progi fut softmoddal, sõt nem gyári vinyóra is lehet softmodot rakni, csak más exploit kell hozzá.
Szerintem...
Miért is? nálam is az eredeti vincsi van benne, és megy rendesen az emu rajta... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01