Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
burn baby burn
dumadumaduma

DanielT
1.Te égtél be, mert az utolsó 20 hozzászólás már errõl szól.
2.Szar a tápkábel? Leszarom 200Ft-os alkatrész, sõt azt is leszarom, ha a Box meg gallyra. Van még belõle a boltokban nem? Ennyit errõl.
Sephi
Xiso ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
http://index.hu/tech/hardver/firebox0218/
Beégett a GixBox 😄
<#mf1>

torrente
Tudom már egyszer volt kérdésben, de nem találom a választ. Melyik progival tudom megnézni pc-n, hogy mit írtam ki a lemezre? Mert alapból a pc nem ismeri fel az xbox játékot. Kösz elõre is.

aabyssx
Nálam tévé állvány + parketta van. Mindkettõ fa.
ÓMÁJGÁD VIRÓLGONADÁJ!!!

www.youtube.com/aabyssx

Sõt,még az is kimaradt,hogy a ház meg a kerületet és íg tovább😄

\"my love for you is like a truck\"

a magyar forditásbol kimaradt hogy a box zsinorja begyujtja a szönyeget, az meg a házat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

aabyssx
ide is:

Ja! Már meg sem merem közelíteni a dobozomat.
Egy bot darabkával kapcsolom ki és be.

/ reméli, hogy azé' nem robban fel a sajátja

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Nem ijedek be egy ilyen hírtõl. Meg különben is ne mond hogy a többi konzolnál nem volt valamilyen alkatrész visszahívás.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Tejószagúristen...be sem merem már kapcsolni az ekszbákszot..😄

\"my love for you is like a truck\"

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

aki m$ szart vesz megérdemli

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Bogyi007
Fogyasztóvédelmi óvatosságból a mai napon felhívást intézett a MS, hogy ingyen kicserél 14.1 millió tápkábelt szerte a világon, mivel a régiek veszélyesek lehetnek. Az újtervezésû "borotvazsinórok" egyarán védik a fogyasztót, és a konzolt is az amúgy nagyon ritka elektromos jelenségtõl ami tûzhöz is vezethet. Európában a 2004 január 13.-a elõtt készült gépek igényelnek új tápkábelt. Robbie Bach elmondása szerint inkább ezt a lépést választják annak érdekében, hogy elkerüljenek bármilyen balesetet. Ezek a balesetek amúgy egytõl egyig kiserejû kisülések voltak, amik a legsúlyosabb esetekben is csak minimális égési sérülést okoztak a kézfejen. Ezen balesetek elõfordulási valószínûsége kevesebb mint egy a tízezerhez.
A megrendelést a www.xbox.com Power Cord Replacement for Xbox linkjén lehet leadni. A MS tanácsára ne használjuk a gépet amíg nem érkezik meg az új kábel! Szállítási idõnek kettõ és négy hét közötti idõintervallum van megadva.

(Magyarországon nincs hivatalos MS-Xbox képviselet, így az igénylés körülményes lehet!)

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

CSOCSO
hurraaa... es nekem miert nam latja? az erdekesseg az hogy az E-n es az F en is vannak programok ( ugyan azok!)
de hiaba teszem akarmelyikne nem latja...
most az XBMC-t megoldottam hogy lassa a fomenu.. mert atmasoltam az F rol az E re. es most cool.. csak nemtom hogy most a regit vagy az ujat irtam felul😞
Sephi
Nekem csodalatosan lassa...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
most azert irok igy, mert folbasztal az N topikban...
1. olvass vissza(nem kell sokat elarulom)
2. Ha esetleg mond neked valamit az hogy Y-tap eloszto, hmmm nem esztetikus, de PCs drajvot is tucc porgetni benne: elonye-> minden masolt cuccot visz majd csont nelkul(persze amit tud a drajvot, tehat -rw+rw-r+r a tieden mulik) hatranya: Eredeti jatek nuku...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
miert nem latja a surreal64 emu a romokat???
bemasoltam a romokat mar mindenhova de nem latja😞
chriss
mármint a másolt játékokat. ugyarról a típusú lemezrõl a divx avi, meg mp3 megy.
chriss
hi. kezdõ xboxos vagyok. lenne is pár kérdésem. melyik progival lehet file-okat tölten pc-rõl a konzolra és hogyan? honnan lehet tudni, hogy modchipes, vagy flashelt. szédszedtem, de semmi "idegen" anyagot nem találtam benne. Mostanában azt írja ki, mikor berakok egy game-t, hogy no disc. Ki akartam cserélni benne a dvd játszót, de láttam, hogy ennek teljesen más a tápja, mint a pc dvd-romnak. Maradt a régi. Mindent olvas csont nélkül, csak a másolt lemezeket nem. Illetve 10-böl egyszer.
dehogynem...
nevezd mar at default.xbe-re es akkor veletlen telleg el fog indulni

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

oldproximusz
Az Xcommander nem megy lemezröl .

hat akkor marad a chip, avval megy faszan minden, nem kell szenvedni a softhackkel...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Szerintetek lehetséges xbox-ra nintendo ds emulator? Csak azért mert az ugye érintõképernyõs, és egér nélkül azt nehéz megoldani... Van már valami egyéb hír róla?

Nem vagyunk spúrok csak új x-be (1.6) nem tudnak flash-t tenni, liveozni meg nem akarok tehát cship se kell, és mi marad?

Adi
Még egy kérdésem lenne:
Hány wattos átalakító kell?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

najoh csakhogy ne szenvedjetek... igen Xcommander a legjobb a fapadossaga elleneere..
eredeti jatekot 100asra csak ugy tucc lemasolni, ha belerakod a dvdt az xboxba, felmasolod xcommanderrel a stuffot a belso vinyojara...
majd pcn ftp segitsegevel, atmasolod a pcre a konyvtaradat, utana fogod a QWIX nevu progit, amivel faszan lehet Xiso-t krealni, az kesz, es maris irhatod dvddecrypterrel, vagy neroval, vagy amivel akarod...
AZERT irtam DIREKT xcommandert, mert pont tegnap kaptam egy baratomtol meg az NFSHP2-PAL verziojat... es avalaunch(leguccso)-ban a filmanagerben, atmasolva, majd onnan jatszva fagyott a game... utana megismeteltem a masolast az xcommanderrel es frankon ment, teszt kedveert, megeccer avalaunch es megint nem ment... erdekes...
natehat ennyi...
jo szenvedest...
jah igen, amugy egy flasht, vagy egy chipet mindenkepp meger a moka, ennyire ne legyetek mar spurok...

Akkor javaslom az XCommander-t (lemezre kiírva).Bár én még nem próbáltam...
Maskepp kozelitem meg a kerdest:
Tegyuk fel (de tenyleg csak elmeleti szinten) hogy van egy original XBOX-om, amiben -mivel origi- nincs modositva (se chip se flash). Erre jon ez a softmod vagy mi, es hirtelen elindul a "biztonsagi okbol otthon elkeszitett, eredeti jatek masodpeldanya". 😊
oldproximusz
Csak nekem nincs fenn XBMC.
Csak a 4 alapmenü(-Memory, -Musik, -Xbox live,-settings) van a gépen.
Ebböl kellene kiindulnom.

Benne van a XBMC-ben.
oldproximusz
Hogy lehet valami fájlkezelõt rakni az XBOX-ra hogy tudjak egy-két dogot felrakni a gépre?

oldproximusz
Köszi

balumaci
jaja, Anubys jól mondja... <#eplus2>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Anubys
Ne szopasd már szegényt... 😊

Csak DOS-ra van, ahhoz meg kell DOS emulátor (DOSBox-nak hívják), de az sajnos nem tökéletes, így kicsit bugos lesz a játék (hiányzó poligonok, meg itt-ott kicsit belassul), vagy szerzel egy 486-ost, amire felraksz egy DOS-t, de annak meg az a hátránya, hogy nagyon kevés DVD-olvasó kompatibilis a 486-ossal, arról nem is beszélve, hogy elég lassú szegény... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Nincs csak Win95-re.

Sziasztok van xp alá müködö xbox emulátor ha igen honann lehet letölteni és hogy kell használni?
sevx2.6
oldproximusz
Mármint a kitömöritéshez.

oldproximusz
A SlaYers_EvoX_Auto-Installer_v2.6_FINAL.exe-hez PASWORD-OT tud valaki?

Sephi
Nocsak ilyen meg nem volt 😄

Persze dvd-re írásre gondoltam.
sziasztok szeretném saját x-box játékom arhiválni de nem sikerül, valaki aki csinált már elmondaná milyen progival kell és hogyan?
Sziasztok!

Na akkor elmondom: minden progi fut softmoddal, sõt nem gyári vinyóra is lehet softmodot rakni, csak más exploit kell hozzá.

Nekem is az eredeti vinyóm van. Az emu, meg a programok nem attól függnek, hogy mi van a gépben, hanem hogy felteszed-e õket az EvoX-ra (hú ezt de szépen megfogalmaztam😊, Szóval ha már olvassa a "biztonsági másolatokat", akkor az EvoX "biztonsági másolatát" is olvassa, és ha ezt felteszed, akkor a többi jön magától<#smile>

Szerintem...
Anubys
"Tehat hogy muszaj az eredeti vinyot hasznalni? Gondolom ugrik akkor a HDDLoader meg minden mas is mi? Emulatorok stb."

Miért is? nálam is az eredeti vincsi van benne, és megy rendesen az emu rajta... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Mi van ezzel a softmoddal? Nem kell se chip se flash (1.6-osnal mar csak chip, igaz?) es mennek a biztonsagi masolatok is? Annyi hatrannyal hogy nem lehet vinyocsere? Tehat hogy muszaj az eredeti vinyot hasznalni? Gondolom ugrik akkor a HDDLoader meg minden mas is mi? Emulatorok stb.
Adi
thx

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
Ahogy néha benézeik ide, inkább EvoX logo kellene. >😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Pár ezer forint. SZVSZ bármelyik elektro-kütyükkel foglalkozó üzletben megtalálod (csak telefonálj oda, hogy van-e).

Ezt dobta ki a gugli elsõnek:

http://www.d-audio.hu/product_296/product_info.html

www.youtube.com/aabyssx