5250
Xbox
  • pharao
    Hy srácok! Szeretnék valamit kérdezni XBOX-al kapcsolatban.
    Mégpedig az XBOX-ot is ugyanugy ki kell cheap-eltetni, mint pl.: PS-t?
    Mert szeretnék ilyen-olyan (haveros) game-vel jatszani rajta...
    BB
  • greco
    Lock ha xbox-ba kell,unlock ha pc-be.Unlock után pc-n olyanra formázod amilyenre akarod.
  • toza #2422
    lockolas konkretan erre jo csak ?!h tudod formazni?!
    vagy mire meg?!
  • norbi360
    Sziasztok! Lenne 1 kérdésem biztos leírták már elöttem a választ. Hogy kell a Halo 2 multimap packot felrakni és milyen xbox kell hozzá? Köszi a segítséget!
  • greco
    Pc-n sehogy. Evox cd-vel kell unlockolni a boxon.
  • kisgabo
    egy kérdés.

xbox lockos 10gb seagate vinyót hogy lehet pc-n formázni, használni?

• toza #2418
    kilett torolve a hszm? vagy nem is irtam meg vegul?!---szoval crosslink kabel,ip ket pc s lan alapjan beloni..es mar megy is..elvileg
  • kergeegér
    ha érdekel valakit (eladott xbox után) maradt 20db xbox game dvd ami egyben eladó. a játékok mind nagy címek és az utolsó félévben jelentek meg.
    priv vagy mail
  • Kis Nato
    Hogy tudom összekötni 2 boxot (a egyik evox-os a másikba nincs evox de csippelt) hogy lehessen egymás ellen játszani? Mit kell beállitani rajta és hogy?
    Válaszotokat elöre is köszi!
  • toza #2415
    nem ismerek hejet vagy megbizhato boltot,de itt van par tipp!!hatha
  • papi82
    Ja az enyémet is meg kellene chippelni. Mennyi mikor és hol? Köszi.
  • Lammer
    skacok, msot en kernek infot :P
    mondjatok egy olyan boltot, ahol 1.6os Xboxot normalisan bechippelnek(tehat nem gagyi softmod nem erdekel) igazi chipezes ;)
    megbizhatoak, hamar keszvannak stb... es meg garit is vallalnak a chipre ;)
    ismerosomnek kellene
  • maka2
    Alkudni lehet
  • maka2
    HY!

Eladó egy evoxos xbox , 1 joy-al , 10 db játékkal , scart csatlakozóval (ha kell) én 4 hónapig használtam és kitűnő állapotban van.(csak kell a pénz mert szar lett a számítógépem)

irányár:38000 ft

érdeklődni: [email protected]
  • toza #2410
    pedig raktam idezo jeleket is:(
    na midegy...szoval hasznald a keresot..az a lenyeg..legallul van..
  • toza #2409
    Petyus_ - VIP
    2004. okt. 08. 16:48 | Privát | Galéria | Válasz | #731
    CD-RW-t nagyon jól. CD-R-t Samsung igen, Philips abszolút nem. DVD-RW-t az enyém tökéletesen, DVD-R-t is tökéletesen, csak nem minden típust olvas. DVD+RW-t nyögvenyelősen, de olvas, DVD+R márkafüggő, de mindeképp rosszabb, mint a DVD-R.

Az enyém Philips drive, ha jól tudom, a mostani Electroworld akcióban is ilyenek vannak.

"kenyértartó doboz ba"nánnal" - PyRex"----------------

a valasz tehat...szoval a philips rom az pl igen
  • Zozo76
    Na, olyan gondom van hogy az XBCben nehany HOSThoz nem tudok belepni. A pingnel FW van csak. Ha megnyitom akkor az ablak ures, es egy ido utan be is zarodik. Nem tudok rajonni hogy miert.
  • Fen3gyerek
    MElyik XBOX tud olvasni DVD-RW-t?
  • toza #2406
    sztem
    egyebkent kb nem sok..csak problema adodhat ha a tv d nem tugya ntsc t!gond lehet hangal keppel jateknal...h szebb e azt nemtom...ha nem szupa uj tv jaccol akkor kb nem 100% os az elmeny..csak 95...
  • Babajim
    Sziasztok!
    Most kaptam xboxot, és azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a pal és az ntsc játékok közt? Grafikában, minőségben van különbség? Köszi
  • toza #2404
    igazabol pv=pc akart lenni..
  • toza #2403
    mellesleg igen!!kenytelen vagy xbox360 at venni!de ez nem ok a sirasra..mivel mindenfele jegtombos vizhutes nelkul full grafon tudod majd cod 2 t nyomni leggyonyorubb beallitasokkal!meg osszes tobbi emberes zsirkiraly uj gamat amik pv t soha sem latnak majd!es hamarossan mindenki kenytelen lesz konzolon jaccani!!(vegre)
    es egy kerdes kozben!: 360 visszafele tenyleg kompatibilislesz?!ez tru?!
  • toza #2402
    ez most tru?!? live ozni csak eredeti gama val lehet!?? :(((((

xbox rulz!no install,krak,dx-vagy driver pakolaszas,pecs benazas,havonta uj vga ,plusz ram stb.!!!

de senki sem jon codbro ozni!!:( es ettol sirok...
  • XeroX
    Ööööö....
    Téma lezárva. :D
  • Lammer
    hat nezd... ad1: nem a legjobb az xbox port ad2: megicsak egy 700as specko celeron... 64 mega rammal ami raadas shareel a specko gef3al(es meg igyis van nagyoon sok pelda milyen allszakito grafikat kepes kinyomni magabol->ninja gaiden, vagy amit irtal burnout stbstb)... ma mar nagyon elfutottak a jatekok az xbox mellett, sokkal tobb munkat kene befektetnie az "EA"fosnak, hogy kozelitsen a megjelenites a pcs grafikahoz... adsok(:D): mit varsz???? EA jatek... nomeg rakj nekem ossze egy pct amin ilyen(tehat minimum dx8as karit lesszives belepaszzirozni) grafikan elfut a jatek 40 ezerbol!!!!!!!! haz+hangkutyu(jahigen 5.1 Dolbydigital kompatibilist kerek mert az osszes box jatek szinte DD5.1)+videokartya+alaplap+proci+ram+vinyo+haz+eger+bill na???? :P koszibocs :P
  • XeroX
    Érdekesség ként !!!
    Játszok a NeedForSpeed MostWanted -el az Xbox -on....
    jön tesóm, meglátja és megszólal : mekkora egy sz(*)r a grafikája.
    Mondom neki: Az nemlehet, az Xbox erre van kihegyezve.
    Fogtam magam felraktam a Pc -re is. Elindítottam és majdnem agyvérzést kaptam.
    Olyan szép volt a grafikája, hogy az Xbox elbúhat mögötte.
    Megnéztem a Xboxon, hogy lehet e valamit állítani.. semmit :(
    Most hogyisvan ez ? én úgytudtam, hogy az Xbox direkt játékokra van kihegyezve és a pc -nek sohanemlessz olyan szép képe mint az Xboxnak.
    Mindehez hozzátartozik hogy 100 hz -es 72cm -es tv nézem.
    És a Burnout Revenge -nek sokkal szebb a grafikája.
    Ja és mégvalami..... Az első autó vásárlasokor csak 30ezrem van, még a pc -n 40 ezret ad amiből a golfot megtudom venni.
    Szóval cserélhetem az Xboxomat Xbox360- ra , vagy pc -n fogok ezután játszani :D
  • Lammer
    leguccso Bioscheck kiirja elvileg... nomeg ha beteszed az evox telepitot(illetve maga az evox is ugye kiirja ha fennvan), az kiirja szepen a chipet/flasht stb...
  • peter31
    Ha használtan vennék, honnan tudhatám meg, hogy olyan chip van-e benne ami kikapcsolható az xbox liveozáshoz?
  • Lammer
    pedig egyszeru: ki kell tolteni egy kerdoivet, azt en ha jovahagyom akkor lehetsz csak tag!
  • z0ty #2395
    kossz a kimerito valaszokat!

meg egy kerdes!nem ismertek vkit aki live ozott mar?!hatha tudna rola meselni vmit!

masik meg h a Lammer fanklubba hogyan lehet jelentkezni?mert en is szivesen :D
  • Anubys
    "Mire játszod az arcad?"

1. Szerintem nem játsza az arcát, csak valszeg már ő is únja minden topicban képernyőnként kétszer elmondani, hogy NINCS se PS2, se PS3, se XBOX, se XBOX360, se Gamecube, se NDS, se Revo emulátor, ami működne, főleg nem olyan gépen, ami alig bikább, mint az emulálni kívánt. Ez ílyen felállásban legutoljára Enterprise-on működött, amin Spectrumot tudtál emulálni valamikor '86 körül, azt is azért, mert a két gép majdnem ugyanolyan volt beülről.

2. Ha játszaná az gyát, akkor is lenne mire, mivel az egyik legrégebbi Xbox hekker srác, és PS2-n és nyomta legelőszőr vincsiről a stuffokat, amikor itthon még körberöhögte mindenki, akinek mondta, merthogy "PS2-n vincs, hát persze..."
  • Anubys
    "Anubys : tegyukfel h kikapcsolhato a csip,(ennek hol is leht utanna jarni? h mellik minosul annak?)"

Szerintem az újak már mind azok

"de ha ki van kapcsolva nem viszi dvd t ugye..
    dee! ha csip ki iktat akkor szoft mod utan mar elkepzelheto a live?!"

Nem, softmoddal sem megy.
    Azt írtam, hogy chip kikapcsol, után EREDETI JÁTÉKKAL tudsz live-ozni

"vagy hdd re masolt ,de csipkikapcsolt boxrol mukodik a live nyilvan..
    de ekkor is kell pezt fizetni erte kartyarol stb...ez ok..
    de en vhol olvastam h mindezek kikerulesevel vmi trukkel megoldhato kamu account letrehozasa es igy a live ozas is.."

Passz, erről nem hallottam...

"es az sem tuti h csip mindenkep egyenlo a nem liveozassal nem?!"

Nem, az tuti, hogy nem egyenlő.
  • z0ty #2392

a srac nem vagja temat,azer nezte be..vagyis aszitted h benezte ,de nem vagja a temat ezert nem is hihetett semmit,mert nem tugya amirol szovan!erted?!te meg ha tucc vmit ,legyel buszke ra es mond el masoknak is segitcseg nyujtva !!

egyebkent is hagyatok abba!inkabb nekem segitsen vki!ez sokkal erdekesebb!!:D
  • Lammer
    hehehe egy kicsit utana kene olvasnod kishaver mielott nyubiskocc, nem szeretem magamat futtatni, de egy kicsit melyedj bele a konzolos moddingos forumokba(ITT) mielott sertodosen bekommentelsz, okezsoke?
  • z0ty #2390
    "cippelt boxon nincs vmi modon lehetoseg live ozni? fizetes meg stb nelkul vmi trukk?vagy csel stb?!? xlinkkai,meg xconnect nelkul nincs netes mego?!?"

volt a kerdese a sracnak..szoval sztem ezeken kivul gondolt vmi masra.

mert hogy ez a ket prog lehetosegei szvsz eleg halovanynak monthato..legalabbis kai ban kb 30 fps jatekkal jaccanak..ebbol legtobben halo 2 vel meg farcryI vel..de halo ketton 200 ember van ..maradek 20 meg farcryI izik.(codbro t meg nem nyom senki!!bruhuhuu)

Anubys : tegyukfel h kikapcsolhato a csip,(ennek hol is leht utanna jarni? h mellik minosul annak?)de ha ki van kapcsolva nem viszi dvd t ugye..
    dee! ha csip ki iktat akkor szoft mod utan mar elkepzelheto a live?!

vagy hdd re masolt ,de csipkikapcsolt boxrol mukodik a live nyilvan..
    de ekkor is kell pezt fizetni erte kartyarol stb...ez ok..
    de en vhol olvastam h mindezek kikerulesevel vmi trukkel megoldhato kamu account letrehozasa es igy a live ozas is..

es az sem tuti h csip mindenkep egyenlo a nem liveozassal nem?!

szted?
  • Kis Nato
    Mekorra poén volt Lammer majd leesek a székről! Mire játszod az arcad?
  • Zozo76
    Moddolt X-el ket lehetoseg is van: XLink Kai, es az XBConnect.
    Moddolt PS2vel csak az XLink Kai marad.
  • Derapo
    Xlink Kai,keress rá ezzel lehet modolt x-el is neten jáccanyi.
  • Lammer
    pont akartam irni, hogy hiaba a PS2 csak 300Mhz ha 128bites RIsc a lelke... de szerencsetlen felnotasnak magyarazhatod :DDDDDDD amugy figyeltem mikor esik le neki, de ugynezki meg januarban is vissza-vissza kerdezgetett volna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDADASDASDASDASDASDASD
  • Anubys
    Na jó, most úntam meg...
    Eddig poén volt, de mostmár kezdelek sajnálni... :)

A Spectrum egy 1982-es gép, kb. a C64-gyel egyidőben futott, szóval azon nem nagyon fogsz emulálni Gamecube-ot. Mivel az emuláláshoz egy _JÓVAL_ brutkóbb gép kell, mint amit emulálni akarsz, ezért nem is nagyon fogsz élvezhető sebességgel futó emut találni az elkövetkezendő kb. 3-5 évben pc-re, és Xbox-re meg végképp nem. Hardware szinten az Xbox alig erősebb, mint a GC. Hogy megértsd az emulált és az emulálásra használt gép közti különbségeket, itt van pár példa:
    Gameboy Color Emulátorhoz 75mhz-es Pentium kellett, hogy menjen rendesen, a GBC maga 4 mhz!
    Gameboy Advance Emulátorhoz egy 300mhz-es PII kellett, a GBA 16mhz
    A Playstation alá minimum 500mhz kellett (nálam egy PIII 700-as gépen anno pár játék még lassú volt!), a playstation 33 mhz-es...
    A 200 mhz-es Dreamcast-et egy 2400mhz-es PIV-en tudod nagyjából azonos sebességen emulálni.
    Szóval próbáld meg kiszámolni, hogy egy 490 mhz-es Gamecube-ot mikor fog tudni emulálni egy gép. Persze, tudom, nem csak a proci sebessége számít, hanem egy rakás minden, de azt hiszem így maradok az érthetőség határain belül.