Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt regisztáltam, de sehol sem látom, hogy lenne játék, csak valami kiegészítõ kis fileok vannak... games-eknél
honnan tudok teljes játékot leszedni?

itt nincs xbox-ról egy szó sem 😞

chriss
na. valaki árulja már el, hogy az e: meghajtó melyik könyvtárába másoljam a játékot, hogy evox-al el rudjam indítani.
DanielT
Igen részletes és kimerítõ hozzászólást írtam ez elõbbi 10 percben. A Mehet re nyomás után azonban nem jelent meg. Köszi SG. Ha lesz kedvem újraírom, most nincs.

na mégegyszer fussunk neki a kérdésnek, mert látom a f*szozást, a dilettánsozást, idiótázást már egészen könnyen ki tudod büfögni magadból, de a konkrét kérdésre csak csúsztava (de inkább semennyire sem) válaszolsz.

Ki mondta egy szóval is, hogy szar lesz az X2??? Erre válaszolj, ne hebegjél itt nekem össze-vissza.

A " vegyél vissza" felszólítást pedig érdekes pont a te szádból hallani az #1682 után....

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

chriss
ja, közben felment a mercenaries! e: gyökérbe:-) elsõre elindult, mert bepipáltam, hogy induljon másolás után, de ki bekapcsolás után, már semmi. hol van az evox.ini? amúgy a gamecube fórumon a kollegámmal "balhéztál" az én acc.-omat használta az okoskodásra.
chriss
hol van az evox.ini? vagy azt nem látom ftp-n keresztül? jól beszívtam. felraktam a nexbc-t, nyomtam a halo2-t vagy 2 napig online és ez a bu.zi microsoft valahogy kiszúrta a flashelt konzolom. azóta, nem indulnak a másolt játékok dvd-rõl. mivel kis vinyóm van, ezért kénytelen leszek rakni bele egy nagyobbat. újrahúzom az evoxot, bár foggalmam sincs hogy kell. például a bios verzióját hogy kell megállapítani?
figy, ez igy nehez...
eloszor is, nezd meg az evox.ini-ben mi van beallitva, hogy latszodjon, ha tallozod a jatekaidat az evox alatt... es oda
ha ez nem fontos barhova, csak legyen helyed, mert akkor Xcommanderrel, vagy xbmcvel, vagy barmilyen progival, amivel tucc inditani alkalmazast boxon, elinditod manualisan... ha kis vinyod van, akkor igen az E-re tedd.

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

chriss
közben rájöttem. xiso manager. már csak az a kérdés hova. gondolom e: meghajtó, de melyik könyvtár?
chriss
hi. kezdõ xboxos vagyok, ezért lenne pár kérdésem. ha van egy x-box iso gamem pc-n, akkor mivel csomagoljam ki, és hova, melyik meghajtó, melyik könyvtárába másoljam commanderrel? valaki leírná nekem, viszonylag részletesen?
Oldern the 1st
miért nem jó egy konzol úgy ahogy van??? 😊
miért kell belepiszkálni, túrni, húzni, mindent cserélni, blabla...

(csak hangosan gondolkoztam) 😊

Kenoby
Srácok kéne egy kis segitség: Unlockolni akartam az eredeti Box-os winyót az EVOX-al, amikor rányomtam hogy Unlock akkor egy kis idõ elteltével szépen ki is irta hogy Done, csakhogy azóta Unlock Error van a System Settings-ben. Már mindent kiprószáltam PC-n de nem hajlandó se Unlockolni se Security Disable-t megcsinálni. Már Atapwd-t is próbáltam de az sem hajlandó elfogadni semmilyen password-öt még az Evox Master Password-jét sem, ami ha jól találtam meg a neten akkor: TEAMASSEMBLY. Please help.

Oldern the 1st
Xbox? Tápkábel?

Nos, ajánlok nektek egy kis viccet ezzel kapcsolatban:

Penny Arcade...
nagyon beteg!

http://www.penny-arcade.com/view.php3?date=2005-02-18&res=l

najo csakhogy ne szenvedjetek...
1.0-1.5ig a 3 kulon verzio...
ebbol csak 1 olvassa a CD-R(asszem SaMSUNG) a masik ketto csak CD-RW, e van...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

oldproximusz
Az enyém is 1.6-os és az enyém se viszi a CD-R-t.
Viszont ha ujrairhato CD-re irott dolgokat simán viszi.

azert mert talan 3 fele meghajto letezik Xboxra, es neked makod van, mert valszeg a legjobbat kaptad ki, mert csak az viszi a CD-R-t...

balumaci
Fuzion Frenzy

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Mi a különbség a chip és flash között?(+ár?) Hova vihetem a gépet ha veszek egyet, hogy lejátsza a másoltat?+ Lejátsza-e a dvd filmeket is az x-box?

Egy új XBox kb 40-45 ezer. Alapból nem viszi az írott játékokat, kell chip vagy Flash.

Az egyik haveromnak valamiért nem viszi a gép az írott cd-ket (mp3, DivX, képek vannak rajtuk) Ugyanazokat a lemezeket az én gépem gond nélkül viszi. Az enyém 1.4 az övé 1.6, mindkettõ Flash-elt. Ötlet???
DanielT
Ve-gyél-vissz-a.

Magyarázd már meg szerinted mi az alapja a #1681-es hihetetlenül értelmes kommentednek. Mit fog csinálni a Sony? Kíváncsi lennék, hogy képzeled ezt a gixer kihasználást, illetve, hogy miért hat rosszul ez a dolog az X2 re. Annyira érdekelne.
Hello!
Tudtok ajanlani valami jo partyjatekot Boxra? <omdjuk mint a Mario party Nintendora?
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék hogy mennyibe kerül mostanság egy alap gép. És még azt szeretném megtudni, hogy másolt játékokat is lejátszaik alapból, vagy chipeltetni kell ezt is mint mondjuk a ps-t?

oldproximusz
Köszi

Anubys
Persze: www.pdroms.de
Jó töltögetést! 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

címet tud valaki mondani, ahonnan le lehet szedni ingyen játékot? torrentõl is akár

Itt nézz körül.
oldproximusz
XBOX játék magyaritásokrol tud valaki?

És ha igen hol lehet találni?

10000 konzol VS 30 konzol

De jo lenne ha 10000 PlayStation2 konzolbol csak 30 nak menne szarra az olvasofeje...
Akkor nem lennenek tele a forumok a "mi a fenet csinaljak mert nem olvassa a lemezt a gep" szovegel.
Tegnap voltam egy munkatarsamnal hogy jol "kiPS2zuk" magunkat. Inditana a jatekot de csak animacio, nem tolti be. Aszongya a "kurva anyadat tegnap meg jo voltal, most mi a fasz van?"... Kozel 2 ora tokolodes utan amibe beletartozott a gep ki/bekapcsolasa rengeteg reseteles, a vegen mar az utogetese, razasa valahogy elindult. Es utana mar beolvasott minden lemezt. Nyomtunk rajta mindent amit csak lehetett ugyhogy jol szorakoztunk. De ma reggel iszonyatos fej/szemfajasra ebredtem. Persze tudom mitol van: a 72-es 50Hz-es televiziokeszuleketol. Mivel en is XBOX-ra hajtok meg jo hogy 2 eve 100Hz-es tvt vettem itthonra. 😊

Amugy is a tapkebel aki ert hozza hazilag is kicserelheti, a masik meg inkabb ez dogoljon be mint a DVD olvaso ami amugy is a legmegbizhatatlanabb hattertarolo mind a ket platformon (konzol/pc).
Anubys
"Erõs a gyanum, hogy más konzoloknál is ugyanígy vannak hibás alkatrészek"

Na ja, lásd péeskettõ olvasófej... 😄
Szétsül, mint tengerimalac a mikróban... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem értem mi a f*szt veszekedtek ilyen hülyeségen. És azt sem, hogy minek jön ide az elvakult PS2-es. Talán beszélhetünk arról a "jelentéktelen" hibáról is, hogy a slim PS2, vagy másnéven PSTwo olvasófeje mennyire bírja a gyûrõdést a chip mellett. Na ez mekkora reklám a PS3-nak? Emellett egy 200 forintos kábel... Érzed a különbséget?

De minek is fárasztom itt magam? A két konzol egyszerûen nincs egy súlycsoportban. A PS-t megfelelõ szoftver hiányában nem lehet igazán kihasználni. Ez van.

Lehet anyázni<#beka3>
Tündérbogár!

Gyorsan keresd ki légyszíves azt a hsz-t, amelyikben valaki is azt állította volna, hogy szar lesz az X2? Ha lehet ne habozz ennyire, ne flame-elj, ne csúsztass mert a végén még Te magad is úgy égsz be mint a Doboz tápkábele.

Tündérbogár!

Gyorsan keresd ki légyszíves azt a hsz-t, amelyikben valaki is azt állította volna, hogy szar lesz az X2? Ha lehet ne habozz ennyire, ne flame-elj, ne csúsztass mert a végén még Te magad is úgy égsz be mint a Doboz tápkábele.

kergeegér
ugyanmindegy mit mondanak magasról szarik az ember rájuk had verjék csak a nyálukat! most legalább lesz xbox a szervízekben a magasan tornyosuló ps2-k mellett!! ;o)

balumaci
persze, fel van fújva, a sok gyökér véresszájó PS2-es most erre hivatkozik, hogy most éppen pont ezért szar az x...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Bogyi007
Az Xboxom közelében max én szoktam ilyesmit csinálni, meg a sok kocsi egy kiadós Double Impact után a Burnout 3-ban.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
30 ilyen eset történt a 20,000,000 ból. Valszeg ezért nem.
torrente
Már nem azért, de ismer valaki is a baráti körében olyan személyt akinek a fentebb említett hibák elõfordultak (füstölés, égés,stb.)? Kicsit fel van fújva, nem?

Bogyi007
Persze hogy vannak, már az is baj hogy szólnak? Korrekt cégek ezt így teszik és mint olvashatjátok ingyen teszik!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

balumaci
<#eljen>

deep
Erõs a gyanum, hogy más konzoloknál is ugyanígy vannak hibás alkatrészek, csak épp ott lekakilják ezt a gyártók. A Microsoft legalább odafigyel és javítja a meg se nagyon történt hibát.
DanielT
Ne haragudjatok, de mégis mi a faszomról beszéltek? Azért, mert egy kábelgyártó szar kábelt szállított be, már szar lesz az X2? Dilettáns idióták.

Bocs, de nem bírom már amit itt mûvel a sok vérpistike.
jó kis reklám az X2-nek 😞 Nem hinném, hogy a Sony a PS3 promójakor ezt a MS gixert ne használná ki valami fantáziadús reklámmal 😊

égõ 😄

kergeegér
ui:az eddig eladott 20millióból ez azért nem semmi ;o)

kergeegér
most egy másik cikkben meg már azt olvastam valahol hogy egy darab tényleges kár sem volt csak hát amerika az amerika ott mindent lehet állítani és perelni mindenért. mindenesetre mivel nincs hivalatos xbox képviselet hazánkban így nem fogunk sokra menni az egésszel :o)

kergeegér
Tizennégymillió Xbox-ot hívnak vissza

2005. február 18., péntek 12:06

A Microsoft több mint 14 millió Xbox játékkonzol áramkábelét hívja vissza biztonsági okokból, ugyanis kiderült, hogy bizonyos gyártmányok megégethetik a felhasználót vagy a bútorokat. A magyar felhasználók lassaban juthatnak pótalkatrészhez.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés

A Microsoft bevallása szerint tízezer áramkábelbõl legfeljebb egy lehet hibás, és eddig csupán harminc bejelentés érkezett a vállalathoz kisebb sérülésekrõl vagy károkozásról, mégis megteszik ezt a megelõzõ lépést. A visszahívás az összes eladott Xbox háromnegyedét érinti; Európában a 2004. január 13-a elõtt legyártottakat, Európán kívül a 2003. október 23-a elõtt legyártottakat.
Égõ

A Microsoft jelentése szerint általában csak a konzol hibásodott meg a kábelek miatt, vagy az áramkábel konzol felõli vége. A BBC szerint hét esetben kisebb égési sérülésekrõl, huszonhárom esetben pedig felszálló füstrõl, illetve más tárgyak és eszközök sérülésérõl számoltak be az ügyfelek.
Idõ

A felhasználók a rendelés leadása után normális esetben 2-4 héten belül megkapja az ingyenes csereterméket, de Magyarországon a Microsoft hivatalosan nem forgalmazza a konzolt, tehát a felhasználóknak ahhoz a kereskedõhöz kell fordulniuk, akinél vásároltak, tudtuk meg a Microsoft hazai leányvállalatának a sajtósától.

Kissé lelassíthatja a cserealkatrész beszerzését, hogy a forgalmazók valószínûleg Németországból vagy más országból szerezték be az Xbox-ot, ami azért is kínos, mert a Microsoft nem javasolja a hibás konzol használatát.

DanielT
Majd ha tönkremegy. Addig pont annyit fizetek amennyit eddig. Semennyit...
hiba
ugy kell neked fizess csak <#nyes>