Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Engem max a játékaidból érdekelne egypár...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Duddits
És mennyiért?

Lammer
namivan gyursz nextgenre? <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Eladom az xbox-om.
Kit érdekel.?
Chippelt box ,kontroller ,memóriakártya,samsung dvd olvasóval
+ 1db plussz thomson dvd olvasó.10Gb hdd seagate ,
Evox rendszer progikkal.30 game.:
Xbox Lista :

Vrally 3 1Dvd
Fifa 2003
Midtown Madness 3 1Dvd
Gun Valkyre
Colin MC Rally 3 1Dvd
4*4 Evo 2 1Dvd
Desert Conflict
Tony Hawks Pro 4
GunMetal
Rally Sport Challenge
Rayman 3 1Dvd
Medal Of Honor Frontline 1Dvd
Evil Dead
F1 Carrier Challenge
Indycar Series
Unreal Tournament
Harry Potter
10 Game 1Dvd
Ssx Trixy 1Cd
Crazi Taxi 1Cd
Pc-Man World 2
Xgra 1Cd
Freaky Flyers 1Dvd
Raw 2 1CD
Serious Sam 1CD
Colin MC Rally 4 1DVD
Gta Vice City ----------- Nem fut other bios
Star Wars - Jedi Outcast
Airforce Delta Storm 1Cd
Ghost Recon 1Cd
Terminator 3 1Dvd NTSC módban fut !
Nascar 2004 1Dvd

Vannak menüsek is.Evox menüs lemezek.

Duddits
Hát az jó volt, miért volt csalódás??

Xbox játékot mivel és hogyan tudok kiírni hogy mûködjön box-on?

CSOCSO
az amcsi is elegge csalodas volt. el se tudom kepzelni az europait😊))
Duddits
Nem kell fikázni, csak valami szart idetoltak az európaiak elé... Az amcsi verziót töltsétek le, az frankó!

Megneztem. Ez mi volt? 5 masodpercig lehetett latni a gepet, mig a csaj kirakta az asztalra, majd lement 4 tok szar zeneszam, aztan csovi! Gondolhattam volna hogy miert az MTV adta le... <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
Most neztem a UPC rendszeren, az MTV Europe 22:00!!! Alig varom mar.
UNREG
Ahogy a másik topikban olvastam, eléggé felejtõs az egész...

Bogyi007
Igen az lesz az! Ma este 22.00-tól.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

hali
The.Next.Generation.Xbox.Revealed.DSR.XviD-LOKi
ezt?😊

www.napisajto.hu

Bogyi007
Meglesz!

Ne felejtsetek holnap (Pentek) este nezni a Music Television-t. Hivatalos XBOX 360 bemutato! <#nyes><#buck><#vigyor2><#vigyor><#circling><#crazya><#wink><#szeret><#nevetes1><#wave>
Hogyan akartam .
Fogtam egy 10Gb Hdd és beleépitettem.
Inditottam cd-röl kiirva a hd preparáló progit.
Utánna azzal elõkészitettem a hdd xbox-os particiókra.
Ez magától felrakja a c: part.az evoxot is.És igy márt indulna is,de nem indult el.De én márt próblatam másik hdd vel azzal ment.
De azóta sikerült megoldanom szgép hálózaton keresztül.
Köszi a doksit.
Én nem igazán értem hogy akartad csinálni,de ez alapján biztos sikerülni fog: EvoX Install Guide
Sziasztok

Hdd szerettem volna cserélni boxban ,de nem igazán sikerült.
Van egy progim ami particionálja a drivot ,de nem idul el az evox a
hdd-rõl.A progit márt próbáltam másik hdd -vel akkor rendesen müködött.
Van ötletetek?
Köszi
Bogyi007
Az alap vinyó van benne, de egyszerûbb volna így.

Lammer
mekkora vinyod van??? ennyire zavar??? hameg memkartyara mentenel mint ps2 akkor ertheto, nadeigy?

Bogyi007
Hali, lenne egy kérdés. Van-e olyan progi ami boxon futtatva a bmp képeket át tudja menteni jpegbe? Mert szép hogy az XBMC-vel lehet fotózni, csak hát azért nagy méret az a 1.2 Mega.

Bogyi007
Tudok egy pár oldalt. Elküldöm a címeket, kb egy hónapja még mûködtek.

oldproximusz
Keresnék valami jo magyar FTP-t(fizetöst)
Ha valaki tud ilyet elküldené nekem privátban?

Lammer
igy van, ezt lejebb mar leirtam... <#sniffles>

Az mitõl van,hogy egy játékot felmásolok a winyóra és az indulásnál gondja van a lemezzel(koszos,sérült)?Már két játéknál is ez volt: Forza M.,Indycar
Természetesen kiírva is ez a baja.
Sephi
Mondjuk ez nem eppen igy van 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Nagy gubanc nincs benne. Másold fel az XBox c vagy E meghajtójára. És indíts el a default.xbe fájlt benne.

XBMC-t hogyan kell telepíteni??? egy magyar részletes leaírás jóljönne! vagyha valaki elmagyarázná akár privátban is az is frankó lenne...

Van olyan masolt game xboxra aminek futtatasahoz evox flash mellett, vmilyen modchip jelenléte is szükséges ?
Sephi
Errol van szo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ide kerio oda norton tuzfal, itt cegnel a munkahelyunket a zonealaram mentette meg(tudom lehetett volna mas progi, csak hirtelen az volt keznel, azota is maradt)... azota szimpi(blastert beszivott kollegam, es a gepemrol kifele ment es attackolt egy IP tartomanyt kemenyen(kuldtek hivatalos logot, meg enyjebenyjet...) hat csak ennyi 😉
nekem is azota fog mindent... nem szotla rendszergazda sem...
nah off vege:

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Sephi
Az bisztos de nekem eddig bajt nem okozott. Ugyanugy mondjak a Linuxosok hogy Windows egy nagy szar...

nem mondtam tutira, h zone a okozza, de az tuti, h a zone az egy rakás xar. mint mondtam már több konfignál kijött nekem az említett hibája, és bizony egy uninstallt nem lehet elrontani. a true vector enginet meg minden hivatalos fórumon úgy szidják, h ihaj. egyébként meg nem véletlen, h dc-sek mindig kiabálják, h zone alarmot SOHA NE TEGYÉL FEL

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Sephi
Felrebeszelsz 😄

A Zon alarmal is ugyanaz van mint a Windows-al. Csak annak csinal bajt aki nem tudgya hasznalni.

Kiderult en voutam a hulye mert atalitottam valamit 😄

jó csak tényleg vigyázz a zona alarm uninstalljánál, mert 1000%, hogy a regisrtybõl azt is kitörli amit nem kéne. hátha létezik hozzá vmi korrekt uninstalláló utility, én a helyedben körülnéznék google-en, meg külföldi fórumokon.

Sephi
Hat nalam ez a pc ujrainstal dolog nem fog menni. Max ltelepitem es felrakom a regit amivel ment...

hát lehetséges h zone alarm csínálja, de nem értem, hogy a zone alarm miért népszerû amikor az egyik legszarabb tûzfal a piacon! többször is pórul jártam már vele, az egész proginak a legrosszabb része az a bizonyos true vector engine, ami beleintagrálja magát a rendszerbe. több konfigon is az a "kellemes" tapasztalat ért, h a zone alarm eltávolítása után, a rendszerbõl olyan alapvetõ hálózati eszközöket távolít el, amelyek pl. az internet kapcsolathoz nélkülözhetetlenek. úgyhogy gyorsan zone alarm le, pc ujrainstallál, és akkor jó lesz

Sephi
Erre reagaljon mar valaki.

DanielT
Nos, csak egy VIVO -s kárya kell, vagy egy TV tuner.
Az eredmény egy nagy hányadék lesz, szerintem jobb ha nem látod, csak kiábrándítanád magad. Nem monitorra csinálták ezeket.
grebber
Lehet hogy überláma kérdés lesz. 😞

Olyan megoldás nincs még aminek segítségével az Xboxo-t a monitorra dugom és azon játszok?

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Az Xbox-om egy HUB-on keresztul van rakotve a PC-re. Tegnap este bekapcsoltam a hubor majd a x-et es a Total Commander neveztu Pc-es progival felcsatlakoztam FTP-en keresztul az X-re es fel akartam masolni par filmet de kemeny 100KB -os sebbesegel ment ami ugye kurva lassu mert meg azelott par oraval ment siman 800KB-vel.

Nos en meg delutan felraktam az uj Zone Alarmot ... lehet hogy amiatt van? Micsinajak ?😞((

Lammer
hmmm most elmerengtem egy csoppet... tok jo lenne M8ra atflesselni a boxot, ki vallalna el? <#idiota> (sajnos 137Gb barrieres M7 evoxom van, es allandoan torolgetni kell a gamekat, jo lenne beledobni egy 250es HDDt)

Nem tud valaki olyan oldalt ahol xbox és ps2 összheasonlítások vannak vagy külön-külöm róluk info? Elõre is köszi!!
PCre 😊
Bogyi007
Kösz! És Hova kell tenni az Xboxconnect programot?

Duddits
Sziasztok!

Szerintetek kérjk ballagásomra Xbox-ot? Mert nem sokára itt a 2. Csak az meg jó drága lesz.

JackSlater
Add meg az evo-x ben gateway-nek a router ip-jét,és akkor
"kilát" az X a netre...ennyi.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Bogyi007
Senkisem tud/vagy akar válaszolni?

Igen próbáltam átállítva is de nem indul el.

Bogyi007
Lenne egy kérdésem. Adva van egy XBox és pl 5 hálózatba kötött Pc, egy közös routeren, amibe belemegy az adsl kábele is. Hogyan tudok ilyenkor én is netet hasznáni? Xbox Live, Xbox Connect /fõleg ez érdekelne/, valamint az XBMC online része, pl tv adások nézése?

Valamint van egy XBMC ONline könyvtáram /ami különféle tv csatornák online elérhetõségét tartalmazza/ ezt hova kell másolni?

s73
Nem is kell mindenkinek softmod<#smile>,az nagyon csúnya dolog!<#ejnye1>
De komolyan, szivesen leírom, csak ne itt a "nagy nyilvánosság" elõtt.