5250
Xbox
-
#2585 Gondoltam már rá, de nem akarok belenyugodni. -
#2584 Ami nem megy, azt ne erőltesd! -
#2583 Nem hiába mondtam, hogy ne irányítgassatok el lehetőleg, mivel ezt már láttam meg még egy jó párat. -
#2582 #2572 hsz -
#2580 Valaki tud nekem küldeni egy képet ahol pontosan látszik, hogy hogy van összekötve az xbox a pcvel? Légyszi most ne hülyézzetek le meg hogy nézzem meg ezt meg azt, mert én már mindent kipróbáltam és semmi! Mindig kiírja, hogy kapcsolathívási hiba vagy mi. Plíz help! -
#2579 nah akkor muxik... fasza... enmeg telleg ki voltam utve mar ejszaka sorry... -
#2578 nah vegre sikerult!!!
el tudtam erni az xboxot ftp-n...
atmasoltam egy tok mas de ujabb xbmc-t es mukodik..jol nez ki.. es vegre lehet kul on megnyitni feliratokat.. mar csak az hianyzik hoy be lehessen kapcsolni hogy fekete hattere legyen a feliratnak... -
#2577 az uj xbmc vel nemtok mit kezdeni...
akarmi mas progi elindul a default.xbe vel vagy micsodaval.. az uj xbmc defaultja visszaleptet a menube... hiaba inditom el az xcommanderrel..fel tudsz jonni msn re? -
#2576 nem lehetne msn en? mar irnek valaszt de itt feleslegesnek erzem
konnyebb lenne msn en
-
#2575 az uj xbmcben a network settingset ne hagyd hogy a dashboardrol hivatkozzon, hanem add meg szepen oket manualisan... legyen az ipje olyan ami tuti nincs fogva a "halozatodon" tehat nalam a router ipje: 192.168.2.1 akkor mittomen az xbox ipje: 192.168.2.5 az xbox gatewayt allitsd be a router ipjere tehat jelen peldankban 192.168.2.1 ezek a lenyeges beallitasok... a maszk(255.255.255.0 meg a DNS is legyen a router ipjere beallitva a tobbi nem lenyeg, jo ugy defaulton) probald meg igy, hatha igy jo lesz... -
#2574 Lammer tok jo lenne ha tudnank pofazni.. nekem most el kell tunnom fel orara.. majd jovok -
#2573 kosz.. mar megtalaltam de nekem nem megy... mivel ruterral nyomatnam megcsinaltam ugy ahogy a masik gepem van beallitva es az mukodik. .de az xbox nem.. hat hurraaaaaa -
#2572 FTP kapcsolat létesítése PC és XBOX között Ezt olvasd el, csináld meg és rakd fel ezt:
[b]XBMC.2006-01-08-CLEAN -
#2571 a filmeket meg latja???? mondjuk nem ertem hogy az xbmc miert lat mindent??? mert lehet hogy a sok szar totalcommander fele xbox progik semmit nem latnak a cd rol..nahde az xbmc miert latja??? most meg baszhatom mert nem indul az xbmc... -
#2570 remelem nem kell kulso olvasoval szarakodni es vhogy bele lehet zsufolni egy normalis pc olvasot is -
#2569 gyere msn re pls! -
#2568 brada, akkor nalad van a gond, mert ha mar a slayert sem latja a geped, akkor lehet kezd meghalni a dvdolvaso az xboxban :((( tudom mar 2 havernak is external dvdje van, en hekkeltem be nekik(olcsobbb egy pcs dvdolvaso mint a meregdraga eredeti esmeg a munkadij a szervizbe etc) -
#2567 persze hogy nem mukodik akibaszott slayer.. kiirtam kepfajkent.. most kiirom data cd kent magat az isot.. ha az se megy akkor nemtom baze -
#2566 nah most tok jot szopok az xboxal...
baromira kivancsi voltam hogy milyen az uj xbmc..ugyhogy leszedtem 1 ujat. ( az eredeti mar ket eves)
nahmarmost..kiirtam cd re... dvd re.. dvd rw re (minuszos mind) de egyiketse latja a kurva xbox!!!! EGYIKETSE!!! egyik ftp kliens progi se ami az xboxon van (van 3 fele ilyen progi)
probaltam osszekotni a gepemmel de SEHOGY se ment..
beirtam az ip-t amit az xboxbol neztem ki.. de semmi..ftp progival nem ment.. beirtam az ftp://xbox:[email protected] bullshitet ie be de semmi.. vegelkeseredesembe mar a tc/ip beallitasoknal beirtam minden dns-t meg minden szart amit az xboxbol ki tudtam lesni..persze sehogy semmi hatasa... kurvajo.. valahogy eszembeotlott hogy latja-e a sok filet az xbmc maga.. elinditottam a progit.. ranyomtam a programok fulre.. ramentem a cd re es hoppaaa.. minden mappa es file ott volt.. semmi mas nem latja a cd met rendesen csak az xbmc..hurra
xbmc-n belul atmasoltam mindent egy mappaba.. majd elinditottam az egyik commander felesegu progit... atmasoltam mindent filet az xbmc mappaba es most baszik mukodni az xbmc....
nem indul el sehogy.. kilep a menube es ennyi.. persze en nem csinaltam biztonsagit..szal hurra..
volt valami ket fila amit a tdata meg udata mappabol kell kitorolni vagy mi.. megcsinaltam de semmi.. nem mukodik igy se.. nemtom mit csinaljak vele..
most neztem slayer evoxot.. de nincs sehol a neten... a torrent megnem tolt..
talaltam a gepemen de az exe... megcsinaltam isonak a quixel.. kivancsi leszek hogy mukodni fog-e....
-
#2565 nembaj, nem árt neki a megerősítés:D -
#2564 Ja, már volt válasz :) -
#2563 Az a 20 g nem +20 g, hanem az össz. Tehát a core-ban nincs vinyó. -
#2562 őőő, igen, rosszul tudod.
Alapvetően egy gramm winchester sincs benne, az xbox-ban volt csak. A core 360-ban nincs.
Arra jó, hogy a játékmentések meóriakártya helyett a vinyóra menjenek(nem kell 10000 ft-os memókártya), valamint (és ez ér a legtöbbet) demo-kat tudsz letölteni rá!
Az a 3 méter kábel mindig pont akkor bizonyul rövidnek, amikor játszanál...a wireless süti!DVD távirány meg méne?:) -
#2561 most csak ugy ravagtad vagy tenyleg nem igy van..marmint ajandek 20 g rol hallottam en vvincseszter ugyileg...
tobbi meg tenyleg csak luxus baromsag..szal,nelkulozheto!
vagy rosszul tudom..?! -
#2560 Való igaz. Ennyi hülyeséget nehéz összehordani, de sikerült! Ügyes! -
#2559 ki akar neten jaccani,ha feltetel h kizarolag eredeti jatekkal lehet?!
na jo..akinek sok penze van az biztos...szoval akkor mar nem is kell az 1 ho live...
a "nem jar vinyo" az +20 G hianyat jelenti, nem?!alapbol is van benne,csak ez meg +20 at jelent nem?!de hat akinek az x es 10 is eleg annak nyilvan folos a 20...legalabbis en eddig nem haltam bele egy dvd berakasaba sem...asszem...de 100 ert sem tunik "soknak" egy 400 000 ezer hufos szintu pc tudasaval vetekvo konzol..
dvd taviranyito is lol ,vajerlesz kontrolpad nelkul is mert hat zsinor kb 3 meter,szoval ez mind felesleges extra rohatt dragan..sztem...egyedul hedszet lenne erdekes,de netmentes jatekhoz az is folosleges...
de nyilvan hujesegeket beszelek..
-
#2558 A corehoz nem jár vinyó, nincs wireless a joy, nincs DVD távirányító, headset sincs.Őőő asszem 1 hó LIVE! gold előfizu sem, csak a silver, jár amivel játszani is lehet, csak a silver, amivel töltögethetsz. -
#2557 A Premium és a Core között mi a külömbség?? Más a felszereltség? vagy halami hardwareben különbözik? Mert majdnem 20k a külömbség. -
#2556 Jah, csakis premiumot érdemes venni. Ahogy kapható lesz itthon 100 körüli áron, azonnal veszem:D -
#2555 85-ért legfeljebb Core-t kapsz, az meg szívás hosszú távon. -
#2554 a gep ronda vagy aa jatekok ala?!csak mert ha jatekokra gondoltal akkor vicces voltal!
egyebkent a 3*os ar sem realis..mert h zsir uj bontatlan gepeket lehet kapni mar 85 ezerert is..ami uj box eseteben meg a 2* es arat sem jelenti!! u h durva!! -
Derapo #2553 soul calibur ez nagyon élvezetes meg sokmindent belehet honi
dead or alive ez meg kurva szép -
#2552 Melyik a legjobb verekedős játék (szerintetek) xboxra? -
#2551 Erre már gondoltam én is! Amúgy most úgy sincs rá pénzem. (de kinek van?) -
#2550 Inkább a kérdésednek nincs sok érdelme...A 360 legalább 4x erősebb gép a simánál, ami mostmár jól jön, mivel az xbox kora ingencsak lejárt, nem lehet szebb játékokat készíteni alá már...És ha ronda neked, akkor ne vedd meg, vagy ne nézz rá... -
#2549 Igaz ez picit hülye kérdés volt, de szerintem akkor sincs sok értelme az xbox360-nak és még (szrintem) ronda is. -
#2548 Jajj ne már... méltóságon aluli. -
#2547 Válaszra nem érdemes, de hogy felmerül valakiben ilyen nyugodtan lehet egy kritika a 360-nak.
-
#2546 Válaszra sem érdemes. -
#2545 A Microsoft mindenképp ki akarta adni a nextgen konzolját még a Sony előtt, ennek az eredménye az X360.
Nem csak a hely több rajta, hanem némileg erősebb a vas az xboxénál.
Specifikációk.
Szerk.: szép is lenne, ha u. az lenne, mint a sima xbox, 3x-os áron :)