Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chriss
van két boxom, az egyiket eladom, ha esetleg érdekel valakit: [email protected] vagy 06704660184
JackSlater
Pontosítva:
Nem hardware-esen lesz kompatibilis,hanem software-esen.
Ez azt takarja,hogy lesznek gyárilag a vinyon kis emuláló "software
csomagok" amik segítségével futni fognak a legnépszerübb játékok,DE késöbb a Live! ról le lehet majd tölteni,más régi progikhoz is az emuláláshoz szükséges
cuccost.
És,minthogy nem intel proci,és nem is directX alapú lesz a rendszer,nem mondanám semennyire Pc közelinek.Inkább akkor már Mac...

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Az Xbox 360 kezdõ ára 299 dollár lesz az USA- ban.

Visszafelé kompatibilis lesz, de csak a nagyobb játékokhoz optimalizálják (ez nem tudom pontosan mire terjed ki.

Kb annyira lesz "PC alapú" mint a mostani Xbox.
azt lehet már tudni, h akkor most visszafelé kompatibilis lesz-e? meg h most akkor mennyire lesz ez is pc alapú?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

hi! valaki mondjon nekem egy fizetös ftp-t amin van xbox game! ha lehet privibe köszi

DanielT
Kezdetben az xbox 160-180 ért volt kapható+játék USA ból.
deep
Tudja a jóisten, de nálunk kezdetben, mint minden új konzol 100k körül.
mennyibe fog kerülni egy xbox 360?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

A chip nelkuli box alapbol le tudja jatszani a dvd-t, ha van rajta evox.
És hol lehet kapni ilyen távirányitót? Tulajdonképpen én csak azért vennek Xbox-ot, hogy DVD, DivX filmeket nézzek rajta... <#taps>
hehe, a chip nelkuli box alapbol le sem jatsza a DVD filmeket, csak taviranyitoval. Nana, hogy van.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Lehet hülye kérdes, de van xbox-hoz távíranyító (pl, dvd filmekhez)?
Kinn van a San Andreas??? És pontosan merre??<#wink>
xelag
de ide is leírhatjátok ha tudtok.
xelag
Sziasztok,nem tudja valaki hogy mennyiért csippeltetnek,és hol? SZEGEDEN
Aki tud az please írjon privibe
deep
Kinn van? Úristen, az elõbb még a gépemben volt<#wow3>
<#buck>
Kinn van a GTA: San Andreas Xbox-ra!<#wave>

X-box-ba mennyi kb egy chip?

Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!

Üdv mindenkinek! Érdekelne, hogy xboxot lehet-e úgy chippelni, hogy a garancia megmaradjon? A softmod mûködését el tudná valaki magyarázni? Fel kell tenni a cuccot 1 cdre, be a gépbe ott felül ír pár dolgot és megy rajta minden játék? Légyszi segítsetek!
Sziasztok !

Van egy modositatlan XBOX-om.
Hol lehet a legolcsobban okositani a biosat ?
Valaszokat akar priviben is 😊
deep
Hát ez nem egy jó kérdés😊 Mindkettõre ugyanúgy van warez😊 Azt pedig, hogy ki melyiket ajánlja, az dönti el, hogy az illetõnek melyik van😊
Nekem mindkettõ, én a boxot ajánlom.
Sziasztok egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy most akarok konzolt venni csak még nem tom hogy Ps2-öt vagy Xboxot vegyek
Ez ügyben szertném kikérni tapasztalatotokat, véleményeteket, hogy melyik jobb,melyikre könnyeb gamet irni 😛 stb...

Kösz

Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!

Csak ismetelni tudom magam, a PALos box alapbol nem viszi az NTSC-s jatekot. Ha chipelsz, akkor menni fog. A tv csak ezutan jon a kepbe, ha ismeri az NTSC-t, minden fain, ha nem, akkor fekete-feherben fogod csak latni.

Bogyi007
Nem tom, nekem is ez volt a gond, kiírtuk lemezre, és megy a game, állítólag ami rész esetleg ilyenkor nem fér rá az a Live része lenne, de mivel a játék másolt így semmi bajod nem származik belõle, ha másolt a játék a Live úgysem enged fel vele.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

segítséget szeretnék kérni,,,megszereztem a halo 2-õt,,de nem tudom kiírni mert kiírja,hogy kevés a lemezen a hely,,14 mb hiányzik,,melyik programmal lehetne kiírni,,elõre is köszönöm,,janis joplin,,[email protected],,,,,,,
Hellósztok. Még új vagyok itt. Nekem is van, vagyis bátyjámnak X-Boxa és sztem ütõs egy konzol még most is, amikor már közeleg a 360 megjelenése. Mindenkinek ajánlom aki tervezi egy ilyen konzol beszerzését.
Max 36
Szerintem is vehwtsz,van rá jó játék dögivel,és lesz is még,nyugi.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

guardian hero
Én se vennék már.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

En is most akarok venni XBOX-ot. Elfiloztam en is hogy erdemes-e meg de mire itt a 360 az meg odebb van meg szerintem baszott draga is lesz az elejen. Meg egy kicsit varok hogy kideruljon nem lesz-e szeria hiba vele. Megvarom meg mas megfizeti a tanulopenzt. Meg amugyis, nem lenne jo ha lenne egy XBOX-od is? Milyen tuti lesz evek mulva elovenni es nyomni a HALO-t!
deep
Még nyugodtan vehetsz boxot, mert a NEW, az még odébb van😊
Majd jövõre talán...
WOW
Most készültem XBOX-ot venni de ahogy látom ez elmarad😞 Mivel itt a NEW.És és és föld a a kettõ.Csak az a kérdés,hogy mikor és mennyiért lehet kapni

Es ha a TV-m tamogatja az NTSC-t akkor sem fog menni?
Amennyiben szuz a masinad (gondolom, ha boltban veszel jatekot, akkor az), nem fog menni. Ha van chiped, akkor pedig az elso valasz ervenyes.

Bogyi007
Az attól függ, hogy milyen Tv-d van. Ha nem Ntsc szabvány, akkor a kép fekete-fehér lesz majd. De ha bütykölt Boxod van, akkor ezt is ki lehet védeni, olyan progival, ami az ntsc játékokathozza Pal-ban.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy az USA-ban vasarolt jatekom menni fog-e az otthoni Xboxomon? Csak most vettem eszre, hogy ez valami NTSC, es Europaban PAL szabvany van. A magyarorszagi PAL-os Xboxom tudja futtatni az NTSC-s amerikai/japan verziot? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Koszi.
en csak segiteni akartam... 😊
PResident Evil
jóhát ennyi erõvel akkor... 😊

magad uram, ha szolgad nincsen... 😊
PResident Evil
jóh már megvan...

PResident Evil
hééé nemigaz hogy senki se tudja !!! <#help>

PResident Evil
srácok, egy amateur kérdés: havernak van xbox-a és zenéket vinnék neki... mivel kompatibilis ? audio, mp3 és milyen cd-ket rág be, sima, vagy RW ?!

sry, h nem olvastam vissza, de sürgõs, thx 😊

Sunike vinne a cuccost. Ha esetleg keves lenne ad melle meg egy kanna benzint! 😊
Bogyi007
Most mit bolondoztok vele? Nézz el az apronet.hu oldalra ott találsz árakat.

Törölt felhasználó
a jatekok nem kellenek persze
Törölt felhasználó
en adok erte 21et ha muxik mind2 dvd olvaso
lelkesG: kiszallok, tied, vigyed! De mostmar muszaj megvenned!!! <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Duddits
<#nyes> Én 20.000 Ft-t is adok.

Ralicitalok lelkesG-re! En adok egy 200-ast ha megfelel! (ketszaz forintot) 😊
Duddits
adok érte egy 20-ast. <#wink>

Mennyiért lehet eladni ?
Benne vagytok a dologban?