5250
Xbox
  • vizmagus
    Az nero nem! Csak azért mert semmit nem mutat.
  • Neme.
    Nincs is értelme virtual drive-ba tenni. Burn image funkcióval írd ki DVD-re, aztán mehet a boxba.
  • vizmagus
    Van pár játékom xboxra. De nem tudom kiírni (ezek iso-k) mert amikor beolvassa a virtual driverem nem mutat semmit. Mintha nem lenne ott.
  • DanielT
    Segítsél már te is egy kicsit, hogy úgy teszed fel a kérdést, hogy értsem is mit akarsz valójában.
  • vizmagus
    Segitsen nekem valaki. Leszedtem egy pár játékot xboxra. Ezek ISOk de nem olvassa az én virtual driverem segitsen nekem valaki. Nekem csak egy program kéne vagy valami megoldás.
  • Pixi
    HELP...Van egy 9 hónapos "chippelt"" Xbox-om, és azokat a játékokat amiket végigvittem vagy kb.. 2 hónapja nem raktam be a gépbe egyszerűen nem játssza le vagy kiírja hogy sérult a DVD vagy egyszerűen lefagy és olyan is van hogy amelyiket lejátssza annak pedig nem menti ela játékállását!!!Most akkor az X-el van a baj vagy a géppel? Van rá megoldás??? Kérlek segítsetek!!!
    Hogy érted?
    neked mid van x-box vagy DS és mi kéne?
  • kiffa
    helo mindenkinek!
    XBOXOT vennék használtan csippelve vagy flesselve
    tel.: 0620-228-2159
  • toza #2617
    leszeded a big ass emulator packot...tobb mint 1 dvd..aztat berakod es mar megis van oldva...van rajta kb rohatt sok minden. es kesz

---------killer!!!
    2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt?---kb 25 hsz al visszabb van par link..mert nem nezed meg azokat?!
    4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?---kb az apps mappaba kell betenned es lassa..asszem...vagy nem...

(World War II Combat: Road To Berlin <---------ennek a jateknak mer nincs topikja!!?!?!ez is ott lesz nagyon!!es 28 adikan jon ki!!szvsz franko lesz..mellesleg!)
  • Animefox
    halihó.. Xbox- DS csere nem érdekel valakit?
  • Zozo76
    Az tul szep lenne... :)
  • deep
    Nos. Olyan eset nincs, hogy csak összedugod és kész. Ez nem az a műsor. Hacsak előtte már be nem állítottad:D
  • KILLER2
    Ha switc-et használok akkor csak össze kell dugni a zsinórokat és már látja is a gép az xboxot vagy még kell állítgatni?
  • Lammer
    tokmind1, mert ha nem ejectfixes a bios/flash akkor konnyen a menuben leled magad... ;) (nembaj legalabb tanulsz valamit ;))
  • ZoRaL
    ...de ha HDD-na vannak a gamék? :)
  • Lammer
    marakinek, esha ejectfixes flashe van? :PPPPP
  • KILLER2
    A slayer's evoxot nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni?
  • deep
    Ha leszedsz egy emu-t tuti van mellette howto, vagy readme...
  • Banyapapa
    lehet valahogy DVD-röl emulátorozni?
    Mármint emu,meg a játékok/rom mind-mind a lemezen és onnan menne.
    Vagy valami leirás hogy mit-hova kell rakni:P
  • deep
    Miért kell ekkora betűkkel írni?
    Akkor majd jobban válaszolnak?
    Ha visszaolvasgatnál itt ebben a topikban is kaphatnál választ a kérdéseidre.Amelyikre nem, az meg benne van FAQ-kban.
    De hogy válaszoljak is egy kérdésedre. A 3-as kérdésre nem a válasz.Illetve nincs.
  • KILLER2
    Lenne pár sürgős kérdésem kérlek válaszoljatok!
    1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
    2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt?
    3: Van olyan Live! kikerülő program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcből a net zsinórt, bedugom az xboxba és már megy is?
    4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?
    5: Nem tudja valaki, hogy honnan tudnék leszedni magyar evox menüt?
  • alph4
    Nem bírsz kilépni teljesen. Vedd ki a lemezt, akkor visszadob a menübe.
  • ZoRaL
    sziasztok!
    ma vettünk spanokkal xboxot, marha hülye kérdést teszek fel most szerintem:
    mivel, vagy hogyan (gombkombinációval???) lehet kilépni játékokból, mert olyan menü egyikben sem volt (eddig) hogy quit game :)
    köszi előre is!
  • KILLER2
    Van olyan Live! kikerülő program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcből a zsinórt és bedugom a boxba.
  • KILLER2
    1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
    2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt?
  • turho
    Ok, szal mostanra kiizzadtam, hogy durván minden harmadik joy-jal működik... :(
  • turho
    DUOx2 chiphez ért valaki?
    Fehér, elvileg jól van installálva, de se gyári kontrollerrel, se utángyártottal, sem dvd u.gy. távkóval nem tudok navigálni a flashmenüjében... :(
  • CSOCSO
    elvileg natyon egyszeru....
    elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)

h amegvan..

akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
    nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam...
  • KILLER2
    Hova kell tenni a boxon a trainereket?
  • KILLER2
    Amúgy köszönöm, hogy azért szoktatok segíteni tudatlanságom ellenére, de szerintem hamarosan kinövöm ami jó lesz! (szerintem)
  • KILLER2
    Persze.
  • Max 36
    thanx!
  • CSOCSO
    van evox felteve?
  • greco
    Ez kell neked: XBMC Dashboard 1.2
    Innen letöltheted: http://www.xboxklub.hu
  • alph4
    "villogó doboz" no comment :-ÐÐÐÐÐÐÐ
    Amugy Gooogle a varázsszó a programokra
  • KILLER2
    Bocs a tudatlanságomért nem tehetek róla így születtem lassú a felfogóképességem. Megkérdezném, hogy milyen kábel kell netes játékhoz, mert nekem kábelnetem van van a gépemhez kötve egy villogó doboz és ami kábel azt összeköti a pcvel az belemegy az xboxba és érdekelne, hogy ha én azt berakom akkor lehet-e játszani neten (tudom, hogy kell live előfizetés vagy más cucc). És 2. kérdés képpen nem tud valaki olyan oldalt (lehetőleg magyar) ahol van xboxhoz letöltés (pl.: emulátorok, trainerek, porgramok)?
  • Max 36
    Viszont én is kérdeznék 1et:ha nincs EvoX a gépemen,attól még feltudom rá telepíteni az XBMC-t?
  • Max 36
    Cross-link kábelre lesz szükséged.
  • KILLER2
    Megkérdezném még, hogy nem tud valaki képet arról, hogy pontosan milyen kábel is kell pc-xbox kapcsolathoz, mert nem vagyok ismeretes a nevekben. Plíz help!
  • KILLER2
    DVDről ugyanúgy rá lehet tenni a cuccokat az xboxra mint kábellel,mert van egy cdfeltöltőmm a boxon és nem tom mire lehetne használni. És még megkérdezném, hogy hogy kell kiírni úgy cdre a cuccokat, hogy az xbox lássa azokat és fel lehessen rá rakni?