5250
Xbox
-
vizmagus #2625 Az nero nem! Csak azért mert semmit nem mutat. -
Nincs is értelme virtual drive-ba tenni. Burn image funkcióval írd ki DVD-re, aztán mehet a boxba. -
vizmagus #2623 Van pár játékom xboxra. De nem tudom kiírni (ezek iso-k) mert amikor beolvassa a virtual driverem nem mutat semmit. Mintha nem lenne ott. -
Segítsél már te is egy kicsit, hogy úgy teszed fel a kérdést, hogy értsem is mit akarsz valójában. -
vizmagus #2621 Segitsen nekem valaki. Leszedtem egy pár játékot xboxra. Ezek ISOk de nem olvassa az én virtual driverem segitsen nekem valaki. Nekem csak egy program kéne vagy valami megoldás. -
Pixi #2620 HELP...Van egy 9 hónapos "chippelt"" Xbox-om, és azokat a játékokat amiket végigvittem vagy kb.. 2 hónapja nem raktam be a gépbe egyszerűen nem játssza le vagy kiírja hogy sérult a DVD vagy egyszerűen lefagy és olyan is van hogy amelyiket lejátssza annak pedig nem menti ela játékállását!!! 
Most akkor az X-el van a baj vagy a géppel? Van rá megoldás??? Kérlek segítsetek!!!
-
#2619 Hogy érted?
neked mid van x-box vagy DS és mi kéne? -
kiffa #2618 helo mindenkinek!
XBOXOT vennék használtan csippelve vagy flesselve
tel.: 0620-228-2159 -
toza #2617 leszeded a big ass emulator packot...tobb mint 1 dvd..aztat berakod es mar megis van oldva...van rajta kb rohatt sok minden. es kesz
---------killer!!!
2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt?---kb 25 hsz al visszabb van par link..mert nem nezed meg azokat?!
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?---kb az apps mappaba kell betenned es lassa..asszem...vagy nem...
(World War II Combat: Road To Berlin <---------ennek a jateknak mer nincs topikja!!?!?!ez is ott lesz nagyon!!es 28 adikan jon ki!!szvsz franko lesz..mellesleg!) -
halihó.. Xbox- DS csere nem érdekel valakit? -
Zozo76 #2615 Az tul szep lenne... :) -
Nos. Olyan eset nincs, hogy csak összedugod és kész. Ez nem az a műsor. Hacsak előtte már be nem állítottad:D -
Ha switc-et használok akkor csak össze kell dugni a zsinórokat és már látja is a gép az xboxot vagy még kell állítgatni? -
tokmind1, mert ha nem ejectfixes a bios/flash akkor konnyen a menuben leled magad... ;) (nembaj legalabb tanulsz valamit ;)) -
...de ha HDD-na vannak a gamék? :) -
marakinek, esha ejectfixes flashe van? :PPPPP -
A slayer's evoxot nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni? -
Ha leszedsz egy emu-t tuti van mellette howto, vagy readme... -
lehet valahogy DVD-röl emulátorozni?
Mármint emu,meg a játékok/rom mind-mind a lemezen és onnan menne.
Vagy valami leirás hogy mit-hova kell rakni:P -
Miért kell ekkora betűkkel írni?
Akkor majd jobban válaszolnak?
Ha visszaolvasgatnál itt ebben a topikban is kaphatnál választ a kérdéseidre.Amelyikre nem, az meg benne van FAQ-kban.
De hogy válaszoljak is egy kérdésedre. A 3-as kérdésre nem a válasz.Illetve nincs. -
Lenne pár sürgős kérdésem kérlek válaszoljatok!
1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt?
3: Van olyan Live! kikerülő program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcből a net zsinórt, bedugom az xboxba és már megy is?
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?
5: Nem tudja valaki, hogy honnan tudnék leszedni magyar evox menüt? -
Nem bírsz kilépni teljesen. Vedd ki a lemezt, akkor visszadob a menübe. -
sziasztok!
ma vettünk spanokkal xboxot, marha hülye kérdést teszek fel most szerintem:
mivel, vagy hogyan (gombkombinációval???) lehet kilépni játékokból, mert olyan menü egyikben sem volt (eddig) hogy quit game :)
köszi előre is! -
Van olyan Live! kikerülő program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcből a zsinórt és bedugom a boxba. -
1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
2: Tud valaki lehetőleg magyar boxos letöltős oldalt? -
turho #2600 Ok, szal mostanra kiizzadtam, hogy durván minden harmadik joy-jal működik... :( -
turho #2599 DUOx2 chiphez ért valaki?
Fehér, elvileg jól van installálva, de se gyári kontrollerrel, se utángyártottal, sem dvd u.gy. távkóval nem tudok navigálni a flashmenüjében... :( -
elvileg natyon egyszeru....
elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)
h amegvan..
akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam... -
Hova kell tenni a boxon a trainereket? -
Amúgy köszönöm, hogy azért szoktatok segíteni tudatlanságom ellenére, de szerintem hamarosan kinövöm ami jó lesz! (szerintem) -
Persze. -
thanx! -
van evox felteve? -
greco #2592 Ez kell neked: XBMC Dashboard 1.2
Innen letöltheted: http://www.xboxklub.hu -
"villogó doboz" no comment :-ÐÐÐÐÐÐÐ
Amugy Gooogle a varázsszó a programokra
-
Bocs a tudatlanságomért nem tehetek róla így születtem lassú a felfogóképességem. Megkérdezném, hogy milyen kábel kell netes játékhoz, mert nekem kábelnetem van van a gépemhez kötve egy villogó doboz és ami kábel azt összeköti a pcvel az belemegy az xboxba és érdekelne, hogy ha én azt berakom akkor lehet-e játszani neten (tudom, hogy kell live előfizetés vagy más cucc). És 2. kérdés képpen nem tud valaki olyan oldalt (lehetőleg magyar) ahol van xboxhoz letöltés (pl.: emulátorok, trainerek, porgramok)? -
Viszont én is kérdeznék 1et:ha nincs EvoX a gépemen,attól még feltudom rá telepíteni az XBMC-t? -
Cross-link kábelre lesz szükséged. -
Megkérdezném még, hogy nem tud valaki képet arról, hogy pontosan milyen kábel is kell pc-xbox kapcsolathoz, mert nem vagyok ismeretes a nevekben. Plíz help! -
DVDről ugyanúgy rá lehet tenni a cuccokat az xboxra mint kábellel,mert van egy cdfeltöltőmm a boxon és nem tom mire lehetne használni. És még megkérdezném, hogy hogy kell kiírni úgy cdre a cuccokat, hogy az xbox lássa azokat és fel lehessen rá rakni?