Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hardware-esen lesz kompatibilis,hanem software-esen.
Ez azt takarja,hogy lesznek gyárilag a vinyon kis emuláló "software
csomagok" amik segítségével futni fognak a legnépszerübb játékok,DE késöbb a Live! ról le lehet majd tölteni,más régi progikhoz is az emuláláshoz szükséges
cuccost.
És,minthogy nem intel proci,és nem is directX alapú lesz a rendszer,nem mondanám semennyire Pc közelinek.Inkább akkor már Mac...
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Visszafelé kompatibilis lesz, de csak a nagyobb játékokhoz optimalizálják (ez nem tudom pontosan mire terjed ki.
Kb annyira lesz "PC alapú" mint a mostani Xbox.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Aki tud az please írjon privibe
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Van egy modositatlan XBOX-om.
Hol lehet a legolcsobban okositani a biosat ?
Valaszokat akar priviben is 😊
Nekem mindkettõ, én a boxot ajánlom.
Ez ügyben szertném kikérni tapasztalatotokat, véleményeteket, hogy melyik jobb,melyikre könnyeb gamet irni 😛 stb...
Kösz
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Az lenne a kerdesem, hogy az USA-ban vasarolt jatekom menni fog-e az otthoni Xboxomon? Csak most vettem eszre, hogy ez valami NTSC, es Europaban PAL szabvany van. A magyarorszagi PAL-os Xboxom tudja futtatni az NTSC-s amerikai/japan verziot? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Koszi.
sry, h nem olvastam vissza, de sürgõs, thx 😊
Benne vagytok a dologban?