Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem inkább az apróba írd!<#eplus2>
hupsz, ezt az elobb a GC topicba akartam irni, sorry
Sziasztok !

Elado GC-ra egy warez pak !
(Acrion Replay+nintendo memokartyan a hackeles)

Ezzel ki sem kell nyitni a GC-t es ugy lehet masolt progikat futtatni !!! Tehat gari is megmarad a gepre !!!

13k huf-ert.

rengeteg jatekom is van, ugyhogy tudok hozza adni.
Bogyi007
Nekem olyan csatim van amin van scart rgb, analóg hang s-video és optikai kimenet....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

zolee90
az én gépem 2001. novemberi gyártmány, és 2002 nyarán vettem vhogy...yéé mien régi már <#wow1>

Szerintem nem adnak. Ami alapbol jon a geppel az egy xbox>rca + rca>scart csati. De ez nem teljes bekotesu scart. Hogy is lehetne ha csak rca csatival kapcsolodik a gephez... Legalabbis most nekem ez van es ez a gep eleg uj. Meg egy hetes sincs. Valahol az EvoX 2005-ot ir ki asszem. 😊 Vagy a gep aljan lattam a datumot? 😊
zolee90
a simának nagyon rossz képe van. nem éri meg használni

Nekem a TV-n csak Scart van, de valahol azt olvastam az alap csomagban a gép mellé adnak RGB-Scart átalakítót. Sima kompozittal én se nagyon szeretnék egyébként foglalkozni 😊
attol fugg hogy milyen kabelt dugsz a gep hatuljaba. RGB a nyero, az alap amit a gephez adnak az sima kompozit. nekem ez eleg is volt hogy ki se csomagoljam... 😊
Sziasztok!
Még egy kérdés:
Milyen kimenet van a boxon? S-video, scart?
Lammer
IGEn amugy erdekes egy helyen sem nezheted vegig... ez erdekes... ment a privi... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szervusztok!

Ugyan már kérdezte más is, de mivel a válaszok magánba mentek, én is megkérdezném a dolgot:
Friss box-tulajként kíváncsi lennék, tudtok-e ftp-címeket, ahonnan teljes "backup"-gameket tudnék leszedni. (Torrent és dc iszonyu lassú. És csak az újdonságok vannak fent. (Egy hete szedek valamit torrenten, de kb 2 napja 0kb/s a sebesség. :o( )
Szal ha valaki tud valami jó (Természetesen fizetõs is szóba jöhet.) ftp-t, kérem írja meg nekem!

Köszönettel,
Sólyomszem

chippelés tönkre is teszi, uyganis nagyobb adatátvitel esetén jobban károsodik az olvasófej. de ez valóban a ps2 élettartamánál jobban megfiygelhetõ. egy ps2 chippelve max 1-2 évet él. egy xbox 2évet is simán.
azonban a jelentõs gubancok abból adódnak, h nem 1 haverom járt úgy a ps2jével, h elvitte chippletetni, aztán fél év után már cseréhetett szervomotort, olvasót meg minden. na vajon miért? mert a vadi új psének az alkatrészeit szépen kicserélték használtra! ás boxnál ugyanez megy, szóval én a helyetekben nem hagynám ott, hanem nézném amíg csínálják szépen.
akit érdekel priviben elmondom h a srácok melyik helyen jártak így pórul.

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

deep
-R
Még valami: DVD-R vagy +R szereti a gép? Vagyishát melyikre kell írni?
DanielT
Tud ez mindent dobd ki a pitsába a dvdplayert 😊)
Szóval megveszem, a dvd lejátszót meg eladom (szûkös a keret 😞, ha ez úgy is tud dvd-t meg DivX-et olvasni (kiokosítva persze).
DanielT
Most is percen belül voltam 😛PP
DanielT
Így megy ez itt ecsém! 😊 Nincs mit 😊
Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat!
JackSlater
Csak a PS2-knek van ilyen gondjuk.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

deep
A Ps2-nél volt valami ilyen bibi, de már ott sincs gáz.A x-nél semmi para.
Még egy kérdés:
Valaki nekem azt mondta, hogy a chippelés idõvel tönkreteszi az olvasót,(de szerintem ez baromság), ugye jól gondolom?
Kösz!
DanielT
Elõször is 2000TÉK 😄D

1.Nem viszi.
2.Azt, hogy vigye.
3.Géptõl függ, hogy elég-e a soft mod, ha szerencséd van akkor igen, mert olcsóbb is.
4.Softmod 4-5000, chip 8 tól asszem.
Sziasztok!
Most készülök venni x-box-ot, lenne egy pár kérdésem:
alapgép (mod nélkül) viszi az írt játékokat?
chip mod pontosan mit módosít?
soft mod?
chip beültetés kb mennyi mostanság?
egyik ismerõsömet akarom rábírni, h vegyen a kölykének 1 boxot, mert folyton hívogat, h a gyerek elbassza a gépet és már unom 😊
alakítás nálatok chip vagy csak flashelés?

CHEAPBOY
40ert meg kapsz ujat boven alatta is, de modositva 41-42 lehet a limit, de akkor sok garanciara se szammits😄 (felenk 45 de van ra gari atalakitva is).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mennyiért érdemes most gey boxot venni?
én 40et nem dobnék ki rá. újat lehet kapni 35ért? az úgy reális lenne, a vasat illetõen

www.apronet.hu
aztán ott kapsz eredeit "olcsón"
vagy másoltat ócsón!!!

Most vettem Xboxot...
Játékom nincs rá..
Ha valakinek van játékra és eladná vagy elcserélné irjon nekem: [email protected] (másolt játékok érdekelnek :-)

JackSlater
allxboxskin.com

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Max 36
Az xbox365.hu-n 1 emberke.Nem tudtukj meggyõzni egymást a saját igazunkról.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

olyan mint egy lehetõség, egy választás

CHEAPBOY
Az mindig is csunya dolog volt, vagy szerinted áldott jo dolog?😊

ki tolvajozott le?

akkor most már tarol az hogy a warez csúnya dolog?

UNREG
"másolt játékok vásárlói"

Ez paradoxon. 😊)

Max 36
Ez így van.Elítélem a warezt,de az okokat mindenki ismeri,tudja,miért ilyen népszerû kis hazánkban a másolgatás.Az említett játékok tényleg nagyon jók voltak N64-en.

Bogyi007
Megköveztek érte, de éppen ezért / a nagy fanokat kivéve/ nem futott be nálunk a Nintendo egyik gépe sem. Állítom, ha azt is tudták volna másolni emberkék, akkor is több lenne nálunk forgalomban belõlük, pedig a hõsidõben a Nintendo 64 nagyon ütõs kis gép volt ám. Wave Race 64 Star Wars - Shadow of the Empire, Killer Instrict, Crusin sorozat, ezek hatalmas játékok voltak rá!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Max 36
Ez így van,épp múltkor ecseteltem én is,hogy addig magas lesz kis hazánkban a warez százalék,amíg nem érjük el a nyugati béreket.Tudjátok mit kaptam én ezért<#beka2>?Simán letolvajoztak,mert megértem a másolt játékok vásárlóit<#violent>.

HY!!

Valaki mondana olyan honlapot ahonnan x-boxra lehet háttérképeket vagy skineket letölteni???

Köszi!!!!

deep
A LIVE miatt fõleg.De az is valami😊
CHEAPBOY
Sokan vesznek csak eredeti jatekkal, moddolatlanul manapsag mar Xboxot, tehat nem csak😊

deep
Hááát, nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó megközelítés.Szerintem inkább mindenkinek meg kéne tudni venni a jogtiszta gamezt, hogy a bevételbõl még több gamez legyen😊

A gond hogy ezt a nálunk sokkal jobb gazdasági helyzetben levõ országok, sokkal több zsebpénzel rendelkezõ fiai tehetik meg😊

Illetve arrafelé bagó az a 40 dolcsi.
szerintem nem olyn rossz hogy ez így van, világpiaci viszonylatban érje már végre egy kis veszteség is a szoftvergyártókat!

deep
Ez sajnos így van.De nem csak az XBox-ra igaz ez a megállapítás.Mindenre😊
Mer' a magyar alapvetõen csóró😊Ez persze nem vicces, de mégis.
szerintem kis hazánkban többségben olyan emberek vásároltak xboxot, akik vagy flasheltették vagy chippeltették ugyanis nem fognak 10ezereket játékokért fizetni, és én meg is értem õket. tehát országunkban semméféle népszerûségnek nem örvendene az xbox ha nem lehetne kalóz úton beszerezni hozzá a progikat, és nem lenne ilyen sok utángyártott alkatrséz hozzá.

Mit jelent Nalad az, hogy befutni? Attol, hogy valamit szethackelnek es a veszteseges aron adott gepbe az eletben nem kerul irott szaron kivul semmi mas, meg nem fog egyetlen konzol sem befutni.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

ezt is széjjelfogják hackelni 1000xesen? mert csak akkor fog befunti, nem? <#gonosz2>