5250
Xbox
  • Tucky17
    Az Xbox-ban pontosan olyan vinyó van mint a pc-ben, a www.xboxmekka.atw.hu-n van egy leírás a cikkek között le van írva hogy kell fatolni,beállítani... a vinyót berakás előtt. A vinyó Xbox-ból való kiszedése egyszerű, de ha kell vannak képeim a szétszedésről. Én még nem csináltam... de majd fogom. Egyébként pc-s DvD meghajtót is lehet bele tenni, persze a beépítés nem igazán lehetséges, úgyhogy max egy pöttyet kilóg. Ahhoz csak egy tápelosztó kell + slave állás...
  • greco
    Itt a leírások között megtalálod: xboxmekka
  • alph4
    Haverom szeretné a gépben lévő winchestert kicserélni egy nagyobbra.
    És azt szeretném kérdezni hogy ehhez ugyanolyan winyó kell mint a pchez? Kompatibilis vele? Illetve tudtok olyan helyett, ahol van erről vmi segédlet?
    Hogy pl. winyó berakás után hogy kell partícionálni, illetve telepíteni rá?
    Remélem tud erről valaki bővebb infót adni, mert ezt a témát egyátalán nem vágom.
  • alph4
    Ez nem az Xbox topikba tartozik... Semmi köze hozzá
  • pc killer
    AKárhonnan akármien játékot letöltök xbox-ra nem tudom kiírni iso-ba, mert a tömörített fileokat nem tudja kicsomagolni a winrar vhol 70% körül elakad nekem most a total overdose.Vki segítsen!!!!!!!
  • turho
    XBOX verzióazonosítási segédlet (belsőleg) :D

http://madrom.de/xboxversionen/index.shtml
  • Lammer
    szerintem is 1.6 de az uj xbox mediacenterek kiirjak a system info kornyeken a gep szeriaszamat, nekem is kiirta, hogy 1.4(de mar tudtam,mert vinyocserenel megneztem a lapot, hutest elrendezest stb :D)
  • DanielT
    99%, hogy 1.6
  • Bubu
    2005 23. hét
  • DanielT
    A gyártási dátum lehet irányadó.
  • Bubu
    Hogy lehet szétszerelés nélkül megállapítani hogy az xbox milyen verzió?
  • Tada
    Nekem sikerült felrakni a psxemut,nekem müködik.Felraktam pcre,és ott is megy,ráadásul még az xbox kontrollerét is használom pc-n.tökéletes!!
  • keke23
    Sziasztok!
    Nem tudja vki hogy kell beirni a kodokat a colin 2005ben? köszi
  • Tucky17
    Ez a psxemu nem jött be, esetleg valahol nincs részletes leírás(magyar nyelven)? Lehetséges az hogy egy pc-s gamét xbox-osra konvertáljunk? Mert pl a Quake2, meg a Doom egy az egyben olyan fájlokat tartalmaz mint a pc-s verzió, csak az indító itt *.xbe.
  • Tucky17
    A billentyűkombinációt ismerem, de egyszer sem működött még, ja és hdd-ről mennek a gamék, a bioscserével csak azt értem el, hogy nem resetel tálca kiadásánál. Az evox.ini-ben már turkáltam, de mit kell átírni? A psx-et kössz mindjárt neki is esek a plugineknek
  • toza #2650
    psx emuhoz nem eleg bios..kellenek pluginek is..azt meg itt talasz boven!!
  • toza #2649
    ja mellesleg ez is levolt irva parszor a topikban!!kereso meg a lap ajjan van..vki csinajjon mar FAQ t!! Lammer holvagy ijenkor ha baj van!?
  • toza #2648
    2 ravasz start + back vagy 2 ravasz fekete feher --egyszerre lenyomva,nem minden jatek tamogatja..csak akkor mukodik ha nem dvd rol"bootol" a jatek...---gomb a reset a boxnal..ha resetes...egyebkent evox ini ben attudod irni..ftp kapcsolattal pc n, vagy ha van vmi "szovegszerkesztod" boxra akkor ott is...ennyi

emukrol annyit h kb virus ami a legismertebb...elvileg a turok az frankon meg meg meg asszem 2 jatek..es ennyi...tobbet ne is varjatok..meg nem is kell tenyleg!! vegyel boxot!megeri!!pc egyebkent sem jatekra van!!
  • Inquisitor
    Most néztem meg többezredszerre az EMU-s oldalakon.
    A PlayStation2/XBOX emuk jó esetben max. odáig jutnak, hogy le tudnak játszani pl. intró videót (mondjuk 1000 játékból vagy háromét?), ami játék fut az úgy néz ki mint ha Voodoo1-en menne, de legalább tele van grafikai hibákkal.
    Így általában 0,8!!! és 4 frame között!!! A GC emu is k*ki még, de azon elvartyog pár tucat game 10-15 frammel, bár azok is randák ...
  • koryne
    Ilyesmivel nem érdemes vesződni. Ha az ember box játékokkal akar játszani, vegyen boxot és meg van oldva. Az emukkal jó, ha bejön a főmenü.
  • DanielT
    Röviden: sehogy.
  • Lolka
    Sziasztok!

Lehet játszani Xbox játékokkal PC-n?
    Emulátort találtam hozzá, de hogy is működik ez az egész?
    Előre is Köszi!
  • Tucky17
    Helóztok, Borsii: én pl a hálózatról gamékon kívül bármit(film, zene, kép) meg tudok nyitni Xbmc-vel, de még dolgozok rajta. Playstation emulátorral valaki foglalkozott már? Szedtem le hozzá playstation biost is, de loadingnál behal a gépezet. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy gamékból billentyű kombinációval ki lehessen lépni, Evox-om van, Evox bios cserével próbálkoztam, aminek ezt tudnia kéne mégsem műxik.
  • DanielT
    Ööööö, tudtommal nem.
  • Borsii
    Sziasztok, adott egy box, flash-elt, ftp-kapcsolat. Az lenne a kérdésem hogy ha a pc-re felrakok játékokat(xbox játékok), azokat tudom valahogy crossliken keresztül futtatni a boxon? Erről még nem hallottam(olvastam) sehol. Előre is köszönöm.
  • toza #2640
    mer szar a link?!na mindegy...keresobe lapajjan beirod "hálózat" es annyi
  • toza #2639
    ezd mar kezd durv alenni sztem!minden heten feldobja vki a xbox pc kotes temat!!nemlehetne egy FAQ t szerkeszteni!?mellesleg!ha hasznalnatok a keresot kevesebb hsz lenne!!!vagy legalabbis mindig tudnank vmi uj dologgal foglalkozni vagy ijesmi..ejnye..

mellesleg meg kb 20 hsz visszabb ezt talalod !!:
    CSOCSO - VIP 2001. 02. 11. óta regisztrált VIP fórumozó
    2006. jan. 13. 22:14 | Privát | Galéria | Válasz | #2598
    elvileg natyon egyszeru....
    elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)

h amegvan..

akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
    nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam...
  • Lammer
    semmi gond, de Danielnek igaza van, eloszor legalabb a halozati fogalmakat es a hozzakapcsolodo hardwer elemekkel legyel tisztaban, mert igy nehez lesz, latszik, hogy "fingod" sincs a temarol, ami nem gond, csak legyszike muvelodj alapszinten...

/mar unja
  • KILLER2
    Jóvan na csak nincs és kíváncsi voltam. Az csak nem bűn, ha kíváncsi vagyok?
  • DanielT
    Az Xbox link kábel egy sima UTP hálókábel.
  • KILLER2
    Nem ezt kérdeztem. Azt, hogy az xbox link kábel az belemegy-e a pcbe. Amúgy szrintem igen, de én biztosra akarok menni. Amúgy csak kérdés nem több. Nem kell érte haragudni.
  • DanielT
    Ha nincs a 2 gép közt HUB vagy Switch akkor egy crosslink kábellel, ha van akkor sima UTP-vel. Megnézed a beállításoknál a box Ip-t és ftp klienssel belépsz. Ennyi.
  • KILLER2
    Ez egy kérdés volt. Nem kell megtanítani versenyautótvezetni ha kérdezek valamit egy kábelről. Képes vagy amúgy valamit elmondani azon kívül, hogy ki mit nem tud?
  • DanielT
    Senki nem tud segíteni amíg teljesen semmi fogalmad nincs a témáról. Arra kérsz bennünket, hogy tanítsunk meg versenyautót vezetni, úgy, hogy egy Suzukit sem tudsz beindítani.
  • KILLER2
    Egyéb hozzáértő ember valamit? (hozzáfűznivalót) (az xbox pcvel vagy nettel való összekötése xbox link kábellel)
  • szabzol
    Hali!

A válasz (szerintem): az alatt a 2 hónap alatt bizony romlott egy picit a dvd olvasó fej, és lehet, hogy a dvd is karcolódott, vagy valami sérülés keletkezett rajta (radiátorhoz közel volt, stb.) A megoldás (szerintem): Írd át a játékokat 1x-esen, és nem lesz gond. Nekem így jó szokott lenni.
  • el bruja
    nettel biztos lehet de nemtom hogy hogy
  • KILLER2
    Xbox lick kábellel össze lehet kötni a boxot a nettel vagy a pcvel?
  • Pixi
    HELP...Van egy 9 hónapos "chippelt"" Xbox-om, és azokat a játékokat amiket végigvittem vagy kb.. 2 hónapja nem raktam be a gépbe egyszerűen nem játssza le vagy kiírja hogy sérult a DVD vagy egyszerűen lefagy és olyan is van hogy amelyiket lejátssza annak pedig nem menti ela játékállását!!!Most akkor az X-el van a baj vagy a géppel? Van rá megoldás??? Kérlek segítsetek!!!

• DanielT
    Simán felírod cd-kép ként Neroban. Pc-be rakva semmit nem fogsz belőle látni.